Weekender Resort & Spa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.010
№3 viesnīcas reitingā par. Koh Samui
8.5 Numurs
7.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Lamai līča centrā, jūras krastā. Netālu no viesnīcas Lamai pludmalē ir restorāni, veikali, diskotēkas un valūtas maiņas punkti. Ekonomiskai atpūtai un jaunībai. Viesnīca sastāv no vienas 2 stāvu un divām 3 stāvu ēkām, bungalo un taizemiešu stila mājām, kas atrodas jūras krastā, ap baseinu un tropisko dārzu.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Weekender Resort @ Spa apmeklē ja ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca atrodas Lamai centrā . Apkā rt kafejnī cas, veikali. Vestibils ir tī rs, patī kami smarž o, no atzveltnes un krē sliem nav ī sti skaidrs: vai tie ir netī ri, vai. … Tomēr ▾ Weekender Resort @ Spa apmeklē ja ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.
Viesnī ca atrodas Lamai centrā . Apkā rt kafejnī cas, veikali.
Vestibils ir tī rs, patī kami smarž o, no atzveltnes un krē sliem nav ī sti skaidrs: vai tie ir netī ri, vai...
Depozī ta nav.
Viesnī cas teritorijā no 2019. gada tika solī ts viens restorā ns, SPA, viens baseins, bē rnu klubs (bijā m 2018. gadā ).
Wi-Fi ir bezmaksas visā teritorijā .
Noskatī ti standarti - visi ++.
Superior ir virs standarta.
Istaba villā liela, milzī ga vanna, melna.
Infiniti baseins (bezgalī gs skats uz ū deni).
Viss ir labi, tī rs.
аватар krioni.nina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz š o viesnī cu ar savu vī ru un mazo meitu (1 gads 9 mē neš i). Rezervē ts standarta numurs. Reģ istrē š anā s viesnī cā notika ļ oti ā tri, 5 minū š u laikā . Pati istaba izrā dī jā s diezgan tī ra, uz gultas bija sniegbalti palagi, un dvieļ i priecē ja aci ar svaigumu. … Tomēr ▾ Es devos uz š o viesnī cu ar savu vī ru un mazo meitu (1 gads 9 mē neš i). Rezervē ts standarta numurs. Reģ istrē š anā s viesnī cā notika ļ oti ā tri, 5 minū š u laikā . Pati istaba izrā dī jā s diezgan tī ra, uz gultas bija sniegbalti palagi, un dvieļ i priecē ja aci ar svaigumu. Papildus lielajai divguļ amajai gultai mani iepriecinā ja bē rnu gultiņ as klā tbū tne blakus. Brokastis gan nebija ī paš i daudzveidī gas (viss kā vienmē r: desiņ as, olu ē dieni, dā rzeņ i, augļ i, jogurts, .....), bet viss bija pagatavots ļ oti garš ī gi, visi produkti svaigi. Viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs, gatavs palī dzē t jebkurā problē mā jebkurā laikā . Viesnī cas teritorija, lai arī ne pā rā k liela, bet visa labiekā rtota. Tieš i aiz viesnī cas ē kā m atrodas 4 peldbaseini, aiz kuriem, savukā rt, ir pludmale. Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti tī ra, jū ra arī . Vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli. Netā lu no viesnī cas ir daudz daž ā du kafejnī cu ar pilnī gi atš ķ irī gu virtuvi, kā arī daž ā di veikali un apmainī tā ji. Arī blakus kafejnī cai ir pieejamas daž ā das izklaides vietas, kas garantē patī kamu laika pavadī š anu vakarā . . Istaba tika uzkopta katru dienu, turklā t diezgan efektī vi, neatkarī gi no tā , vai atstā jā m dzeramnaudu vai nē . Rezumē jot, teikš u, ka viesnī ca man ļ oti patika, un es noteikti tur atgriezī š os vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā luksusa numuriņ ā . Ļ oti iepriecinā ja situā cija istabā : ļ oti liela ē rta gulta, skaista vannasistaba ar duš u. uzkopš ana. Skaista un sakopta viesnī cas teritorija. Bija vienmē r bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē . … Tomēr ▾ Maijā nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā luksusa numuriņ ā . Ļ oti iepriecinā ja situā cija istabā : ļ oti liela ē rta gulta, skaista vannasistaba ar duš u. uzkopš ana. Skaista un sakopta viesnī cas teritorija. Bija vienmē r bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē . Laiks te paskrē ja vē ja spā rniem, negribē jā m doties prom. Nolē mā m nā kamreiz palikt tajā paš ā viesnī cā ! Mē s veicā m ekskursiju caur Rossatur aģ entū ru, profesionā li darbinieki konsultē ja š o viesnī cu, esam ļ oti apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska viesnī ca budž etam. Atraš anā s vieta ir super: viss ir blakus, savukā rt paš as viesnī cas teritorija jū tas diezgan noslē gta. Komē disks remonts sen nav bijis, bet, spriež ot pē c kopbildes, viesnī ca, protams, nebrū k. Ir ļ oti iespē jams dzī vot. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca budž etam. Atraš anā s vieta ir super: viss ir blakus, savukā rt paš as viesnī cas teritorija jū tas diezgan noslē gta. Komē disks remonts sen nav bijis, bet, spriež ot pē c kopbildes, viesnī ca, protams, nebrū k. Ir ļ oti iespē jams dzī vot. "Superior" numuros ir gan seifs, gan matu fē ns. Diezgan pieklā jī gs restorā ns, daļ ē ji atrodas "al fresco". Brokastis ir daudzveidī gas. Jū s pat varat pabarot bē rnus) Pludmale ir lieliska, skaists baseins. Biju patī kami pā rsteigta par izcilo personā la attieksmi pret viesiem. Viesnī ca nodroš ina nomas transportu (velosipē di, a/mob. ), turklā t ne dā rgā k kā veikalos uz ielas – jū s pieņ emat un iznomā t transportu tieš i uz reģ istratū ru (ē rti). Kopumā es iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sense65
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар sense65
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
lieliska viesnī ca, kas atrodas Lamai centrā (BEACH) labi numuriņ i dzī voja gan jaunā , gan vecā visur labs š iks baseins, kur var peldē ties un pa nakti lielisks ē diens draudzī gs personā ls VIENĀ SOLI kopumā uzreiz atbildē š u uz jautā jumu - kas ir laika apstā kļ i kā septembrī uz Koh Samui - brī niš ķ ī gi dienā. … Tomēr ▾ lieliska viesnī ca, kas atrodas Lamai centrā (BEACH) labi numuriņ i dzī voja gan jaunā , gan vecā visur labs š iks baseins, kur var peldē ties un pa nakti lielisks ē diens draudzī gs personā ls VIENĀ SOLI kopumā uzreiz atbildē š u uz jautā jumu - kas ir laika apstā kļ i kā septembrī uz Koh Samui - brī niš ķ ī gi dienā.32-33 debesī s viegli mā koņ i no saules naktī daž reiz neliels lietus - vispā r, samta sezona - bet tas, ko viņ i saka ceļ ojumu aģ entū rā s, ir 0 lietus sezona - viņ i melo klaji un ciniski mē s bijā m Puketā februā rī , tā pati saule, jū ra, un Taizemē nav lietus, vienmē r ir labi, jums tikai jā zina, ko vē laties saņ emt no atvaļ inā juma
аватар fyz84
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgu laiku neesmu bijusi atvaļ inā jumā (ā rzemē s), tā pē c puiš a piedā vā jums mani ļ oti iepriecinā ja par doš anos atvaļ inā jumā . Braucā m ar tū roperatoru Pegasus (no Habarovskas), š is prieks mums izmaksā ja 115 tr. … Tomēr ▾ Ilgu laiku neesmu bijusi atvaļ inā jumā (ā rzemē s), tā pē c puiš a piedā vā jums mani ļ oti iepriecinā ja par doš anos atvaļ inā jumā . Braucā m ar tū roperatoru Pegasus (no Habarovskas), š is prieks mums izmaksā ja 115 tr. diviem (jo ilgi domā ja - visas lē tā kā s vietas jau bija izpā rdotas).
Tā tad, patiesī bā par viesnī cu:
1. Dzī vojā m standartā , otrajā stā vā , logi pavē rā s uz dā rzu (ir balkons). Kopumā viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, vislē tā kajā m, kur standarti ir paš i pirmie no ceļ a (patiesī bā tā atrodas netā lu no ceļ a), tač u š im apstā klim nevajadzē tu jū s biedē t. Ceļ š nav lielceļ š , bet josla ar iepirkš anā s pasā ž ā m, paš ā Lamai centrā . Vē lā k mū s pā rcē la uz priekš nieku, tas bija citā ē kā netā lu no viesnī cas : ) Viesnī ca, manuprā t, ir visē rtā kā atraš anā s vietas ziņ ā . Pie mums pludmalē viesojā s meitenes no citā m viesnī cā m. viņ iem vai nu nav ī paš i labas vietas peldē š anai, vai arī vienkā rš i ejiet tā lu no viesnī cas lī dz jū rai.
Viesnī ca ir pirmajā lī nijā , teritorija beidzas ar lielu baseinu un uzreiz jū ra : ) skaistums. Restorā ns arī atrodas netā lu no krasta - ir tik jauki brokastot un apbrī not jū ru, sauli....
2. Brokastis laikam labas, tā pat kā visur citur. Kartupeļ i / rī si / makaroni, daž ā di dā rzeņ i, mē rces (starp citu, ļ oti garš ī gas); ļ oti garš ī gs jogurts (puisis uzķ ē rā s, piens tur tieš ā m garš ī gs), augļ i; omletes ar daž ā dā m piedevā m; maizes ceptuve; kafija / tē ja / sula (sulas patieš ā m ir kā UPI, godī gi). Vispā r pā rē sties var! Mē s arī vakaros gā jā m uz veikalu Family March un tur nemitī gi pirkā m vā cu pienu, tas ir tik forš i! Mmm...lai gan es parasti nedzeru pienu tī rā veidā , bet š eit...
3. Jū ra vē sa - bijā m augustā , ne gluž i sezona, bet lietus tikpat kā nebija (tuvā k septembrim tie jau sā kā s, atvaļ inā juma beigā s). Un tie, kas bija - pā ries naktī un atkal saule. Laiks bija - ā rā +33, jū ra 29, vienkā rš i pasaka! ! ! Tā da mitruma nav, tā pē c, lai arī ir karsts, tas nav nā vē još s, kā Habarā . Pa dienu vienalga gulē jā m, bet no rī ta un pē c vakariņ ā m visur peldē jā mies un klaiņ ojā m.
4. Noteikti nogarš ojiet vietē jos augļ us, es tikko iemī lē jos durianā! ! ! Sā kumā nesapratu, bet tad ē dot vairā kas reizes, pierod pie neparastā s garš as - un tad, biedri..... es laikam kļ uvu atkarī gs no tā , brauksim uz Taizemi, es ē dī š u katru dienu : ) : ) : ) viss gaidot! ! ! Un nav tik baigā smaka, biju gatava uz ļ aunā ko : )
5. Dzirdot pietiekami daudz briesmī gu pasaku no Pegaza par mopē diem un braukš anu, bija bail ņ emt. Bet mē s ī rē jā m no savas viesnī cas, un pē c brauciena neviens uz to pat nepaskatī jā s. Izbraucā m pa salu, aizbraucā m uz Chaweng - tur, protams, ir skaļ š , pludmalē ir daudz cilvē ku, netī rs (pat suņ i staigā . . ). Kopumā es biju gandarī ts, ka mē s dzī vojā m uz Lamai!
Tas arī viss, esmu jau tik daudz uzrakstī jis, visiem apnicis lasī t : )
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ieradā mies lietus sezonā . Silts un mitrs. Viesnī ca ir veca, pat Ļ OTI veca. Bet tas tiek uzturē ts labā stā voklī . Vide ir ļ oti vidē ja. Spartietis. Santehnika plī st rokā s. Š eit atrodas viesnī cas galvenā ē ka. Un ir atseviš ķ i bungalo. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies lietus sezonā . Silts un mitrs. Viesnī ca ir veca, pat Ļ OTI veca. Bet tas tiek uzturē ts labā stā voklī . Vide ir ļ oti vidē ja. Spartietis. Santehnika plī st rokā s.
Š eit atrodas viesnī cas galvenā ē ka. Un ir atseviš ķ i bungalo. Bungalo ir labā ki. Bet tie ir tuvā k jū rai, un vē tras laikā viļ ņ u š alkoņ a neļ auj gulē t.
Personā ls ir pieklā jī gs. Seifi reģ istratū rā .
Ē diens ir tik tā ds. Nav daudzveidī bas.
Viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas paš ā milzu Lamai pludmales vidū . Kur vien vē lies - tur tu ej.
Viesnī ca kopumā ir piemē rota jauniem iemī lē juš iem pā riem, kuriem gandrī z nav vienalga, kur dzī vot, galvenais ir bū t kopā . Vai arī cilvē ki vecumā no 40 lī dz 50 gadiem, kuriem nepiecieš ams sirdsmiers. Silta jū ra, kokosrieksti, neuzbā zī ga apkalpoš ana. Bē rniem tur ī sti nav ko darī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Отель находится в центре бухты Ламай, на берегу моря. Рядом с отелем на пляже Ламай есть рестораны, магазины, дискотеки и обменные пункты. Для экономного отдыха и молодежи. Отель состоит из одного 2-этажного и двух 3-этажных корпусов, бунгало и домиков в тайском стиле, расположенных у моря, вокруг бассейна и тропического сада.

Atrašanās vieta Расположен в восточной части о. Самуи, в центральной части пляжа Ламай, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчаном пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Сувенирный магазин, обслуживание номеров, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Недалеко от отеля есть дискотека. Вечером театральные представления на пляже.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 132.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 124/19 Moo 3 Lamai Beach, Koh Samui, Suratthani 84310 Thailand
Tālruņi: Tel: (66 77) 424429, (66 77) 424 012
Fax: (66 77) 424 011
Tīmekļa vietne: Weekender Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.