Kopā ar Pegazu Koh Samui.

Rakstīts: 16 maijā 2015
Ceļošanas laiks: 21 aprīlis — 6 maijā 2015
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Lē mums lidot ar Pegasturistic bija diezgan piespiedu kā rtā un ļ oti spontā ns. Vienkā rš i citi pā rvadā tā ji no mums nelido. Mē s mē ģ inā jā m aprē ķ inā t neatkarī gu ceļ ojumu ar lidojumu caur Taš kentu, Uzbekistan Airways, pē c tam Bangkok Airways lidojumu uz Koh Samui un atpakaļ , Bangkok Airways lidojumu uz Pataju (U-Tapao) un daž as dienas Pataijā . Cena bija než ē lī ga. Salī dzinot ar pagā juš ā gada braucienu jū nijā š ajā paš ā marš rutā , plus 70% no cenas. Tajā paš ā laikā biļ etes uz Uzbekistan Airways sadā rdzinā juš ā s tikai par 30%, un pā rē jā sadā rdzinā juma daļ a ir valū tas maiņ as kursa starpī ba starp batu un rubli viesnī cā m un iekš zemes lidojumiem.
Nā cā s meklē t komplekso ceļ ojumu pie tū roperatoriem. Mē s atradā m ļ oti budž eta un, pats galvenais, diezgan ilgu ceļ ojumu no Pegasus pa marš rutu Krasnojarska - Puketa - Koh Samui - Puketa - Krasnojarska. Transfē rs no Puketas uz Koh Samui ar autobusu un prā mi. Ar prieku izvē lē jā mies š o marš rutu, jo jau vairā kas reizes esam lidojuš i uz Koh Samui ar lidmaš ī nu. Un ar Suvarnabhumi un U-Tapao un Puketu. Bet nekad uz prā mja. Tā pē c marš ruts tika izvē lē ts apzinā ti un ar prieku. Budž eta tū re tika nedaudz pielā gota jū su gaumei attiecī bā uz viesnī cā m un numuriem un pa ceļ am.
Lidmaš ī na ir pilna. Neviena tukš a vieta. Tā pē c nav skaidrs, kā pē c Transaero jau otro gadu atceļ regulā ros lidojumus uz Bangkoku?

Pā rcelš anos no Puketas uz Koh Samui var pielī dzinā t apskates ekskursijai. Č etras stundas ar autobusu no Puketas lī dz Donsak prā mim. Pē c tam gandrī z divas stundas ar prā mi uz Koh Samui. Nu, uz Koh Samui apmē ram č etrdesmit minū tes.
Tā kā mē s izlē mā m par ekskursiju ar Pegasus, tad viesnī ca Koh Samui apzinā ti izvē lē jā s Pegasus - Pgs Hotels Sandy Resort. Es negribē ju dzī vot bungalo tipa bū dā , tā pē c izvē lē jā mies Standard Hotel Room.
Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums. Zemapziņ ā gaidī ja sliktā ko. Labi, ka cerī bas nepiepildī jā s. Atrodas Bo Phut (Bophut) pludmalē . Sava pieeja jū rai. Pie jū ras 23 sauļ oš anā s krē sli un 8 saulessargi, kas pieder viesnī cai. Tas ir vairā k nekā pietiekami, jo viesnī ca ir ļ oti maza. Nu, plus maksimā li trī sdesmit procenti aizpildī ti. Ē kā , kurā ir divdesmit istabas, gandrī z visu mū su uzturē š anā s laiku bija aizņ emta tikai viena istaba. Mū su. Teritorija maza. Divi mazi baseini. Viens tieš i pie izejas uz jū ru. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi.
Ļ oti apmierinā ts ar brokastī m. Š im cenu diapazonam vienkā rš i super. Tieš ā m labas brokastis.
Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Valē rija. Ļ oti patī kams. Tas patieš ā m palī dzē s tiem, kas ceļ o pirmo reizi un nerunā angliski un vē l nav apguvuš i zī mju valodu.

Bo Phut pludmale (Bophut). Galvenā un es teiktu, ka tā vienī gā priekš rocī ba ir ū dens klā tbū tne vienmē r, neatkarī gi no bē guma. Maksimums desmit metrus no ū dens malas un jau ē rts dziļ ums. Daudz zvejas laivu un izklaides laivu. Motorolleru noma. Jo jū ra gandrī z vienmē r ir "traucē ta". Iebraucot jū rā lī dz viduklim, pē das vairs nav redzamas. Tā pē c labā k doties uz citā m pludmalē m aiz tī rā s "Samui" jū ras.
Bet kopumā Koh Samui, kā vienmē r, ir nesalī dzinā ms! Kristā ldzidra jū ra. Tajā paš ā laikā tas ir ļ oti silts. Aprī lis-maijs ir arbū zu sezona. Viņ i ir tur uz katra stū ra. Ļ oti garš ī gs! Ir ļ oti neparasti izmē ri. Kā liels ā bols, piecsimt gramu smags. Un turklā t samtaini sarkans un ļ oti garš ī gs. Mazais arbū zs! Nu tie paš i ananā su mazuļ i. Izmē rs ir vē l mazā ks, un garš a ir tikai medus! Tā ir paradī ze.
Kas attiecas uz Pegasturistic un viņ a "galma" nesē jiem. Pē dē jo reizi kopā ar viņ u lidojā m pirms pieciem gadiem. Progress ir ļ oti pamanā ms un noteikti uz labo pusi. Vissvarī gā kais ir tas, ka izlidoš ana patieš ā m notiek "minū ti uz minū ti". Bez kavē š anā s vai pā rsū tī š anas. Varbū t mums vienkā rš i paveicā s, bet katrā ziņ ā tas ir ļ oti pozitī vi. Tas ir, ar Pegasus jū s varat sā kt ceļ ot no jauna.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu