Lawana Resort 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bo Put pludmales centrālajā daļā, 600 metru attālumā no zvejnieku ciemata. Sastāv no bungalo kompleksa. Pēdējā renovācija notika 2008. gadā. Uzcelta 1999. gadā.Vairāk →
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bophut pludmale 50 m. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i un dvieļ i bez maksas. Teritorija neliela, kopta. Wi-Fi ir bezmaksas 80% teritorijas. 7/11 un cita infrastruktū ra 2 minū š u gā jiena attā lumā . Zvejnieku ciemats atrodas 600 metru attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Bophut pludmale 50 m. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i un dvieļ i bez maksas. Teritorija neliela, kopta. Wi-Fi ir bezmaksas 80% teritorijas. 7/11 un cita infrastruktū ra 2 minū š u gā jiena attā lumā . Zvejnieku ciemats atrodas 600 metru attā lumā no viesnī cas. Istabas jaukas, gulta uz pjedestā la.
аватар evetr
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su lieliskā s brī vdienas tika pavadī tas Taizemē uz Koh Samui. Tā s bija paradī zes brī vdienas! Sala pā rsteidz ar savu krā š ņ umu, daudzveidī go dabu un savvaļ as dzī vi, draudzī gajiem un vienmē r smaidī gajiem taizemieš u ī paš niekiem. … Tomēr ▾ Mū su lieliskā s brī vdienas tika pavadī tas Taizemē uz Koh Samui. Tā s bija paradī zes brī vdienas! Sala pā rsteidz ar savu krā š ņ umu, daudzveidī go dabu un savvaļ as dzī vi, draudzī gajiem un vienmē r smaidī gajiem taizemieš u ī paš niekiem. Es nezinu labā ku vietu uz zemes! Nokļ uvuš i Koh Samui, mē s nekavē joties iegrimā m tā s siltajā un draudzī gajā atmosfē rā . Uzturē š anā s salā.10 dienu laikā mē s apmeklē jā m daudzus tempļ us, ū denskritumus, vizinā jā mies ar ziloņ iem, peldē jā mies ū denskritumā , apmeklē jā m atklā tu parku ar dzī vniekiem (kas tika baroti ar rokā m), apmeklē jā m pē rtiķ u teā tri, uzzinā jā m, kā pē rtiķ i palī dz taizemieš iem. vā kt kokosriekstus, redzē t š ovus ar krokodiliem (ieliekot krokodilam rokas un galvu mutē ), uzzinā jā m, kā tiek iegū ts latekss, ar ē rtu katamarā nu devā s uz Koh Tao un Nang Yan salā m, devā s makš ķ erē t ezerā (noķ erti 3 milzī gi sami un 1 saldū dens piranja), izmē ģ inā ju taju ē dienus un augļ us.
Un vienkā rš i peldē jos Taizemes lī cī , baseinā un to visu izbaudot, sauļ ojoties.
Mē s palikā m Lawana Resort. Viesnī ca tika izvē lē ta klusai un noslē gtai atpū tai. Tā ds viņ š izrā dī jā s. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, visi no meitenē m reģ istratū rā lī dz viesmī lē m restorā nā sveicina un smaida. Restorā nu viesmī les ir pavisam cits stā sts. Tik jauki, gā dī gi, paredzē ja katru mū su vē lmi, ieteica gardā kos ē dienus. Liels paldies viņ iem! Restorā na Lavana š efpavā rs visu pagatavo ļ oti garš ī gi. Ī paš i mums patika krabju un garneļ u zupa. Restorā nā ir ē dienkarte ar ē dienu dekodē š anu krievu valodā . Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi, bet lī dz š im tikai ap baseinu, restorā nā un reģ istratū rā . Bet mums ar to pietika. Atnā cā m vakariņ ā s, pasū tī jā m, un kamē r gaidī jā m pasū tī jumu, sazinā jā mies caur Skype ar radiem, rā dī jā m mū s apņ emoš ā restorā na interjeru un mū su viesmī les.
Taizemieš i par to bija sajū smā un iesaistī jā s sarunā ar mū su radiniekiem, smaidot, vicinot rokas un sakot "č au, dobji". Kopē jais baseins nav liels, bet ļ oti tī rs un dziļ ums nā k pakā peniski. Ap baseinu vienmē r visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pat bija arī pludmalē . Smiltis pludmalē ir lielas, bet kā jā m ir ļ oti patī kami staigā t pa tā dā m smiltī m, sava veida masā ž a. Nekā du bē gumu kā tā du nebija. Atš ķ irī ba bija aptuveni 1 metrs. Dziļ ums sā kā s gandrī z uzreiz, attā linoties no krasta par 2-3 metriem, tas bija lī dz kaklam. Jū s varat apš ļ akstī ties. Mū su numurs bija Deluxe Private Pool bungalo. Istabā bija liela paceļ ama gulta. Kafijas galdiņ š ar diviem krē sliem. Tē jas komplekts ar elektrisko tē jkannu. Skapis ar TV un zem tā mini bā rs. Tualetes galds ar krē slu un spoguli. Plaš s seifs. Skapis ar keramikas traukiem un visa veida jū ras gliemež vā kiem, vairā kas gleznas, telefons, kondicionieris, signalizā cija. Pludmales soma ar diviem dvieļ iem.
Divi milzī gi lietussargi lietus gadī jumā . Divi peldmē teļ i un divi pā ri č ī bu (viss bija tī rs un salikts maisos). Vannas istabā bija tualetes pods, izlietne ar spoguli, kas dekorē ts ar gliemež vā kiem un jū ras zvaigznē m, vanna ar duš u. Viss tika iztī rī ts lī dz spī dumam. Arī vannas istabā jautri 2 ķ ermeņ a dvieļ i. No vannas istabas bija durvis uz privā tu pagalmu, tur bija mū su personī gais baseins ar nelielu ū denskritumu, milzī gs sauļ oš anā s krē sls 2 personā m, duš a un daudz orhideju, kas aug kokosriekstu č aumalā s. Bungalo ieejas priekš ā bija neliela terase, uz kuras atradā s 2 atzveltnes krē sli un galds. Istaba tika uzkopta katru dienu un turklā t ļ oti apzinī gi. Viņ i arī katru dienu tī rī ja mū su privā to baseinu. Mē s esam redzē juš i vairā kus gekonus, kas mierī gi skraida gar bungalo ā rsienā m. Istabā vai uz terases nebija ne skudru, ne odu.
Visa viesnī cas teritorija ir pā rpildī ta ar visdaž ā dā kajiem augiem: palmā m, augļ u kokiem, ziediem. Un tas viss pieš ķ ir neaizmirstamu aromā tu, saldu un apburoš u ar savu oriģ inalitā ti. Un kā di krā š ņ i tauriņ i tur plī vo no zieda uz ziedu! Visu veidu krā sas un izmē ri. Netā lu no viesnī cas atrodas diennakts ģ imenes marta veikals, kurā var iegā dā ties SIM karti telefonam un papildinā t savu bilanci. Un arī visā di sī kumiņ i. Pretī viesnī cai atrodas aptieka. Zvejnieku ciemata virzienā , 200 metrus no viesnī cas, atrodas valsts banka, kurā var mainī t valū tu vai izņ emt naudu no kartes. Pie viesnī cas jebkurā virzienā ir daudzas kafejnī cas, kur maiņ ai var nogarš ot visdaž ā dā kos taju virtuves ē dienus.
Varu droš i ieteikt Lawana Resort ikvienam, kurš vē las klusu un mierī gu atpū tu no steigas un burzmas.
Ja jums ir kā di jautā jumi, varat man rakstī t
Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи Великолепный отпуск на Самуи
аватар Marta_Vig
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s sā kā m plā not savu ceļ ojumu jau laikus. Sapnis par Taizemes apmeklē jumu man briedis ļ oti ilgi – pē c pirmā s š ī s valsts apmeklē juma 2006. gadā . Nolē mā m paš i doties ceļ ojumā uz 21 dienu. Vē lē jos apmeklē t vairā kas lielas salas, ļ oti ilgi vajadzē ja izvē lē ties, kuras. … Tomēr ▾ Mē s sā kā m plā not savu ceļ ojumu jau laikus.
Sapnis par Taizemes apmeklē jumu man briedis ļ oti ilgi – pē c pirmā s š ī s valsts apmeklē juma 2006. gadā . Nolē mā m paš i doties ceļ ojumā uz 21 dienu.
Vē lē jos apmeklē t vairā kas lielas salas, ļ oti ilgi vajadzē ja izvē lē ties, kuras.
Rezultā tā apmetā mies uz Koh Samui, Koh Tao, Krabi, Phuket.

Rezultā tā mē s rezervē jā m 2 biļ etes uz Puketu par 1000 UAH.
Lidojums bija š ā ds: Kijeva - Abū Dabī - Bangkoka - Puketa un atpakaļ tā dā paš ā secī bā . Š eit mē s bijā m ļ oti stulbi, jo mū su uzturē š anā s pirmā sala bija Koh Samui, un mums bija jā rezervē biļ etes tikai uz Bangkoku, un no turienes mē s lidojā m tieš i uz Koh Samui, bet mē s saņ ē mā mies stulbi un nopirkā m vē l Phuket-Samui biļ etes.

Mē ģ inā š u sagrupē t savus iespaidus lielā kas skaidrī bas labad.

Tā tad,

Lidojums.

UIA lidoja uz Abū Dabī - viss kā parasti ukraiņ u aviokompā nijā s, dienas lidojums, tā tad bez liekvā rdī bas.
Abū Dabī - Bangkoka - Etihad Airways - lieliskas aviokompā nijas, jaunas lidmaš ī nas, ā das sē dekļ i ļ oti stipri izvelkas, pretī sē deklī uzstā dī ts televizors, pasaž ieris pats izvē las ko skatī ties (pieejamas filmas krievu valodā ), ko spē lē t, ko klausī ties. Ē diens ir ļ oti labs (iedod ē dienkarti un pasaž ieriem ir izvē le). Tiek liets arī viskijs, rums, dž ins, Č ī les vī ni un alus. Kopumā.6 stundas pagā ja nemanot. Bangkoka - Puketa - Koh Samui - Bangkok Airlines - vispatī kamā kā apkalpoš ana satiekas uzreiz lidostā - pasaž ieriem ir atpū tas zona. Tas ir, uzrā dot iekā pš anas karti, jū s tiekat ielaists plaš ā istabā ar dī vā niem, bezmaksas internetu, Wi-fi, uzkodā m, augļ iem, tē ju, kafiju un sulā m. Ir ļ oti patī kami atpū sties uz dī vā na pē c 11 stundu lidojuma.

Vī za.

Mū su nezinā š anas dē ļ saskā rā mies ar vē l vienu iedzimto problē mu - vī zas saņ emš anu.
Mū s tik ļ oti aizrā va salu, pludmaļ u, viesnī cu izvē le, ka pavisam aizmirsā m par vī zu, atcerē jā mies tikai to, ka to var dabū t tieš i lidostā un tā pē c neņ ē mā m tvaika pirti.
Un tagad, Bangkokas lidostā , mē s saskā rā mies ar faktu, ka Ukrainas pilsoņ i var saņ emt vī zu tikai uz 14 dienā m. Bijā m š okā , jo visas viesnī cas ir rezervē tas uz 21 dienu.
Mē s uzzinā jā m vairā kus veidus, kā atrisinā t š o problē mu:
1. Atceļ ā lidostā izlidojot samaksā t sodu par kavē tā m dienā m - izrā dī jā s par 7 dienā m diviem 150 dolā ri.
2. Lidojiet pē c 2 nedē ļ ā m ekskursijā uz Malaiziju vai citu valsti, kur viņ i noslogo izbraukš anu un pē c tam attiecī gi atkā rtoti atveriet vī zu uz Taizemi vē l uz 2 nedē ļ ā m.
3. Imigrā cijas birojā dodieties uz Koh Samui vai Puketu un samaksā jiet par papildu 7 dienā m. Mē s to izdarī jā m un samaksā jā m 120 USD par diviem.

Samui.

Un š eit mē s esam Koh Samui. Viesnī cu rezervē jā m mā jā s.
Ļ oti ilgu laiku izvē lē jā mies Koh Samui pludmali, kur vē lē tos apmesties, pā rlasā m vairā kas atsauksmes, bet beigā s izvē lē jā mies Bo Phut privā tuma labad un izvē lē jā mies Lawana Resort viesnī cu. Pirmā lī nija. 5 naktis saņ ē mā m 12250 batus, kas ir aptuveni 367 dolā ri. Par 400 batiem mū s sagaidī ja lidostā un atveda uz viesnī cu. Mē s brī dinā jā m, ka mums ir Honey Moon? Un tā viesnī ca mums sagā dā ja pā rsteigumu - pudele Asti Martini š ampanieš a, puķ es uz gultas, vannasistabā , izlietnē.

Viesnī ca:

Mē s rezervē jā m Garden Premier bungalo. Mū su istaba bija pirmā no baseina un jū ras. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi, ļ oti ē rts numurs, ideā lā vietā . Varu ieteikt š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las klusu, noslē gtu atpū tu. Personā ls ir neticami draudzī gs, pastā vī gi smaida. Istaba vienmē r ir tī ra un labi kopta. Istabā ir lietussargi. Vannas istabā : izlietne, Eiropas tualete, vannas istaba.

Pludmale

Viesnī cai ir sava pludmale un tā s sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Cilvē ku pludmalē ir ļ oti maz, bija pat dienas, kad pludmalē bijā m vieni.
Dienvidķ ī nas jū ra Bo Phut ir ļ oti skaidra, ieeja ir ļ oti ē rta, dziļ ums nā k pakā peniski. Jū ra ir skaidra un tī ra. Acī mredzami plū dmaiņ as netika novē rotas.

Laikapstā kļ i

Ieradā mies lietus sezonā , lietus lija katru dienu, bet pā rsvarā vakarā vai agri no rī ta, nevarē tu teikt, ka lietus izjauca kā du no mū su plā niem. Atceros tikai vienu dienu, kad visu dienu lija lietus, bet arī tad devā mies atjaunot vī zu.

Viesnī cas atraš anā s vieta un restorā ni.

Atrodas atseviš ķ i, mazliet tā lā k no Bophut Fisherman Village centra. Turpceļ ā.1, 1 km, un, ja pa pludmali - 10 minū tes. Daudzi restorā ni, cenas ir nedaudz augstā kas nekā Puketā vai Koh Tao. Pankū kas var nobaudī t tikai pē c 4 stundā m.
Mē s pusdienojā m 2 reizes viesnī cas restorā nā . Vakarā viņ i saklā ja galdiņ us tieš i pludmalē un mē s sē dē jā m 2 soļ us no jū ras. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Red Snapper (jū rasasuri) - tikai dziesma, kā arī bezmaksas garnī rs un salā tu bā rs. Vī na dzerš ana maksā vairā k. Stikls - 140 bati.

Ekskursijas:
Mē s devā mies ceļ ojumā uz Ahtong National Marine Park. Pirkts par 3400 batiem diviem. (ekskursijas pa Koh Samui ir dā rgā kas nekā Puketā ), braucā m ar ā trlaivu, iekļ autas pusdienas zvejnieku ciematā uz salas, smaiļ oš ana.
Ekskursija man ļ oti patika, sā kumā kuģ ojā m snorkelē t, zivju nebija daudz, vienkā rš i patī kami nopeldē jā mies tī rā kajā smaragda ū denī . Pē c tam devā mies uz skatu laukumu, no kura var redzē t zilo lagū nu – tas ir tā vē rts! Pusdienas bija brī niš ķ ī gas – neierobež ots daudzums lielas ceptas garneles mī klā un daudz kas cits. Izstaigā jā m paš u zvejnieku ciematu un ieraudzī jā m pē rtiķ i pie pavadas (tā pat kā mū su suns sargā ja mā ju). Tā lā k neatkarī ga smaiļ oš ana un mā jā s. Kopumā ekskursija bija no 9 lī dz 17. Man ļ oti patika. Iesaku visiem tur aizbraukt!

Ceturtajā uzturē š anā s dienā mē s devā mies ekskursijā pa Koh Samui. Gribē jā m ī rē t velosipē du, bet tā pē c
ne man, ne manam vī ram nav iemaņ u braukt ar motocikliem ar mehā nisko pā rnesumu pā rslē gš anu (un tikai ar tā diem saskā rā mies), neviens mums motociklu neī rē ja ((.
Nā cā s ī rē t maš ī nu ar š oferi, kurš.5 stundas mū s vadā ja pa salu par 1000 batiem. Mē s apmeklē jā m Lielo Budas templi, vectē va un vecmā miņ as klintis, Wat Leam Suwanaram, ū denskritumus, mū ku mū miju. Interesanti un izglī tojoš i!

Apmeklē ju arī Spa centru, kur par 2100 batiem (3000 vietā ) tika veiktas procedū ras taju pirtī , dž akuzi, miera masā ž a, kā arī masā ž a un sejas maskas. Sajū tas neizsakā mas, vienkā rš i lieliskas! Pats Spa atrodas netā lu no viesnī cas, virzienā uz Fisherman Village, ceļ a otrā pusē . Visā m sievietē m ir jā apmeklē!

Vē l viena ī paš ī ba ir tā da, ka nav nepiecieš ams maksā t uzreiz viesnī cā , visu var norakstī t numura kontā , bet izejot no viesnī cas.

Koh Samui nopirkā m Big Boat biļ etes uz Koh Tao - 1200 bati diviem ar transfē ru no viesnī cas. Pā rē jos ag-wahs noskaidrojā m - cenas tā s paš as.
12:30 mums pie mola piebrauca maš ī na. Un mē s ar asarā m atvadī jā mies no Koh Samui.

Koh Tao

Arī viesnī ca tika rezervē ta no Kijevas vietnē booking. com. com. Coral Grand Resort - 5 naktis 1.600 bati (382 USD). Viesnī ca ir dā rgā ka, bet mums bija standarta numurs - Sailor Cottage.
Uz kuģ a 3.5 stundas kuģ ojā m pa Koh Phangan. Viļ ņ i nemaz nebija jū tami, jo kuģ is bija ļ oti liels. Viss bija labi noorganizē ts – nebija iespē jas apmaldī ties.
Mē s ļ oti baidī jā mies, ka pē c Lawana mums nekas nepatiks, tā pē c pat vienojā mies ar Lawanu, ka varam atgriezties pie viņ iem.
Pat no Koh Samui sazinā jā mies ar Coral Grand Resort, lai mū s satiktu, vienojā mies par 200 batiem.

Viesnī ca.

Pati viesnī ca atrodas Koh Tao Sairee Beach visvairā k ballī š u vietā . Viesnī ca ir nirš anas centrs, tā pē c to apdzī vo galvenokā rt ū denslī dē ji, tač u nirš ana nebija mū su ceļ ojuma mē rķ is. Viņ i mū s atveda uz bungalo - tā bija maza (salī dzinot ar Koh Samui) mā ja ar divā m istabā m, Eiropas tualeti, duš u.
Mā jai bija diezgan liela veranda ar galdu un 2 koka soliem. Ļ oti mā jī gs. Iztī rī ts vienmē r tī rs, vienmē r mainī ts š ampū ns, ziepes, cepures.

Pludmale

No istabiņ as lī dz jū rai - 50 m Pludmale ļ oti plaš a, baltas smiltis. Pludmalē pa dienu - neviens, jo visi ū denslī dē ji devā s uz jū ru. Pati jū ra ir maiga un bē rniš ķ ī ga, jo ir sekla. Koraļ ļ i atrodas 200 metrus no krasta, un tikai praktiski pie koraļ ļ iem ū dens sasniedz kaklu. Bet peldē ties tā dā jū rā bija vienkā rš i maģ iski! Naktī bē gums bija ļ oti skaidrs, brī ž iem jū ra aizgā ja gandrī z lī dz koraļ ļ iem, bet lī dz 8-9 no rī ta atgriezā s savā s vietā s. Daba ir brī niš ķ ī ga - uz lauka ir laukakmeņ i, kas padara attē lu ļ oti gleznainu!

Laikapstā kļ i

Ik pa laikam bija lietus.

Restorā ni

Liels skaits restorā nu gar piekrasti. Visur galvenokā rt jaunieš i. Un vispā r 80% salas bija jaunie tū risti.
Pusdienojā m daudzos restorā nos – ļ oti garš ī gi.
Visbiež ā k pusdienojā m viesnī cas restorā nā - milzī gas porcijas, labas cenas.

Ekskursijas
Izbraucā m vienu ekskursiju - pa Koh Tao ar kuģ ī ti ar pieturu Nang Yuan salā . Lielisks ceļ ojums! Noteikti paņ emiet to.
Mū s atveda uz 5 vai 6 lī č iem, visur mē s snorkelē jā m vai vienkā rš i peldē jā mies. Ū dens ir tumš i zils, bet dzidrs un silts. Un tad mū s aizveda uz Nang Yuan salu – tur ir ļ oti skaisti un noteikti vajag uzkā pt pa milzī gajiem akmeņ iem, lai paskatī tos uz š o salu no putna lidojuma.
Paņ emiet lī dzi naudu - viņ i bā rā gatavo pā rsteidzoš us kokteiļ us!

Attiecī bā uz Ko Tao ir viens komentā rs - tur ir ā rkā rtī gi neē rti un neizdevī gi mainī t naudu. Dienas laikā ar uguni jū s nevarat atrast siltummaini, un valū tas kurss ir ļ oti slikts. Tā pē c parū pē jieties par valū tas maiņ u jau iepriekš . Bankomā tos (visā Taizemē ) par katru darī jumu (neatkarī gi no izņ emš anas summas) tiek izņ emti 150 bati.
Nā kamā mū su dislokā cijas vieta bija Krabi province.
Koh Tao nopirkā m transfē ru uz Krabi. Mē s par to samaksā jā m 650 batus no cilvē ka. Mums bija jā kuģ o uz Surrat Thani ar Ko Tao ar ā trgaitas katamarā nu un no Surat Thani ar autobusu, lai nokļ ū tu Krabi.

Š ajā laikā vē jš tikai pieņ ē mā s spē kā un tika novē roti vē rš i. Bet cik labi š ie viļ ņ i jutā s uz ā trgaitas katamarā na - š ī ir milzī ga ā trlaiva, kurā es pirmo reizi mū ž ā saslimu ar jū ras slimī bu, nu, paldies Dievam, man nemaz nebija slikti, jo mē s laicī gi uzkā pa augš ā un apsē dā s VIP istabā (un tas ir tur)
Aizbraucā m uz Surratani un pā rsē dā mies autobusā , kas mū s aizveda uz kaut kā du autoostu, nesapratā m, tur bija jā gaida kā du stundu un tad pā rsē dā mies parastajā autobusā , kas veda Thais no Surratani uz Krabi. Tā kā autobuss ir paredzē ts, viņ š paklanī jā s katram postenim, kā rezultā tā Krabi ieradā mies ap 8-30 vakarā . Sazinā jā mies ar viesnī cu Krabi, un mums bija paredzē ts satikties.
Un tad mums atbrauca mikroautobuss, kas mū s aizveda uz piestā tni Krabi, tad pā rsē dā mies uz garo asti un naktī braucā m uz mū su viesnī cu.
Tas atradā s Railay Bay pludmalē , un to var sasniegt tikai pa ū deni. Braukt naktī laivā ir gan biedē još i, gan aizraujoš i vienlaikus! No ū dens izceļ as milzī gi akmeņ i, piemē ram, sasaluš i pū ķ i. Nez kā pē c naktī ļ oti baidī jos no haizivī m. Tā pē c es aizgā ju un lū dzu.
Š ajā laikā uz Railay naktī ir liels bē gums, tā pē c ierodoties mū s sagaidī ja traktors uz milzī giem riteņ iem ar piekabi, kurā iekā pā m, bet jau pie paš as viesnī cas mū s aizveda nelielā golfā . auto. Secinā jums: vienas dienas laikā mē s mainī jā m 7 transporta veidus)))

Krabi

Railay Bay Resort & Spa
Viesnī cu, tā pat kā visas iepriekš ē jā s, rezervē jā m no Kijevas vietnē booking. com. com. 5 naktis mums izmaksā ja 7900 batu bungalo ar skatu uz dā rzu.

Viesnī ca

Pati viesnī ca atrodas starp divā m bankā m – Austrumu un Rietumu.
Austrumu pusē peldē ties vispā r nav iespē jams - tur pietauvojas laivas, ir milzī gs bē gums, netī rs dubļ ains ū dens un vispā r slikti. Bet uz Rietumiem - ļ oti skaisti - augstas klintis ierā mē jū ru, ū dens ir tumš i zaļ š , bet ne caurspī dī gs, iespē jams, tā pē c, ka vienmē r bija viļ ņ i. Viesnī cai ir ļ oti liela teritorija, kur atrodas bankomā ts, lielveikals.
Vispirms mū s iekā rtoja bungalo netā lu no Austrumsaidas, nakš ņ ojuš i tur vienu nakti, lū dzā m pā rģ ē rbties istabā , kā rezultā tā , samaksā jot 1200 batus par atlikuš ajā m 3 dienā m, pā rvā cā mies uz istabu bija ļ oti tuvu jū rai - burtiski metri 200. Istaba bija milzī ga , ļ oti regulā ri tī rī ja, istabā liela istaba ar lielu drē bju skapi, tualetes galdiņ š , vannas istabā ir Eiropas tualete, vanna, duš a, izlietne. Viss jauns un jauki.
Veļ as mazgā š ana viesnī cā ir ļ oti dā rga, atradā m 60 batus par 1kg - ja staigā pa West Side - bū s pastaigu iela ar veikaliem, te vienā no š iem veikaliem.

Pludmale
Pludmale nav ī paš i glī ta, nomē tā ta ar zariem. Paš ā pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, pie baseina ir tikai sauļ oš anā s krē sli, kas ir pagriezti uz jū ru. Tik lielai viesnī cai ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu. Tā pē c spē li spē lē ja visi – kurš pirmais piecē lā s un č ī bas. No 7 no rī ta aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus.

Laikapstā kļ i

Laiks pā rsvarā bija lietains un apmā cies, iespē jams, sliktā kais laiks mū su uzturē š anā s laikā Taizemē.

Ekskursijas

Mē s devā mies vienā ekskursijā uz Phi Phi salā m. Ekskursiju iegā dā jā mies viesnī cā , jo lietus dē ļ neizgā jā m no viesnī cas (bet labā k pirkt East Side)
Tā bija ļ oti ekstrē ma ekskursija. Gandrī z iekļ uvā m vē trā , laivas priekš gals pacē lā s vertikā li attiecī bā pret zemi, bijā m uzmetuš ies tā , ka man sā pē ja mugura (tad ar taju masā ž u atjaunoju). Bet, ja to visu izlaiž , tad skaistums ir neaprakstā ms.
Tiesa, lī dz Maya Bay netikā m - spē cī go viļ ņ u dē ļ mū su gids neuzdroš inā jā s iziet starp diviem akmeņ iem, tā pē c š o Phi-Phi rozī ni neredzē jā m. Bet mums pietika ar citiem jū ras un ainavu skaistumiem. Phi-Phi - jā redz.
Tik spē cī gas vē tras nobiedē ti un sā poš ā m mugurā m vairs neuzdroš inā jā mies iziet jū rā sauļ oties uz tuvē jā m salā m, tā pē c visu š o skaistumu neizdevā s apskatī t.
Bet mē s pastaigā jā mies pa savu pludmali, iegā jā m alā - Viking Cave - un apskatī jā m sikspā rņ us.

Restorā ni.

Mē s visu laiku ē dā m viesnī cas restorā nā . Garš ī gas, saprā tī gas cenas.

Mē s nopirkā m transfē ru uz Puketu no ceļ ojumu aģ entū ras East Side. Bija daž ā das iespē jas - ar ā trlaivu, bet mē s nobijā mies un nopirkā m pā rsē š anos ar mikroautobusu. Par diviem mums tas izmaksā ja 350 batus.

Mī nuss bija tas, ka uz laivu bija jā dodas paš iem. Noī rē jā m puiku no viesnī cas un viņ š mums atnesa bagā ž u par 50 batya T. kad tā bija brī va, tad lī dz laivai bija jā iet kā jā m.
Vī rs uzmeta mugurā mū su diezgan lielo somu, un mē s lī dz ceļ iem nogā jā m dubļ ainā netī rā ū denī kā dus 500 m lī dz laivai. Brrr. Ne tā s patī kamā kā s atmiņ as...Mū s arī izsē dinā ja nevis pie mola, bet arī netī rā vircā un, somu mugurā vilkdami, devā mies uz molu. Tā bija visu laiku sliktā kā transfē ra. Nu tad viss bija ļ oti vienkā rš i - mū s iesē dinā ja mikroautobusā un devā mies uz Puketu. Mū s aizveda uz viesnī cu.

Puketa.

Patong Bay Garden Resort. Par 7 naktī m samaksā jā m 1.000 batu. Š ai viesnī cai nauda tika izņ emta uzreiz no kartes.
Pē dē jā salā gribē jā m iekļ ū t ballī š u vietā un tā pē c izvē lē jā mies Patongu, jo iepriekš ē jā s vietā s mums bija pietiekami daudz privā tuma.

Viesnī ca

Viesnī ca, protams, krasi atš ķ ī rā s no iepriekš ē jā m mū su uzturē š anā s vietā m. Nav jums bungalo, viss ir pieticī gs un pelē ks. Ļ oti maza platī ba. Kad mū s atveda uz savu istabu, nebija pat vā rdu - zemi griesti, maza istabiņ a, vannasistaba ar duš u.
Kopumā viss ir ļ oti mazs, un pat logi nez kā pē c paveras skats uz sienu.
Tač u viesnī cai ir milzī gs pluss, kas izsvī tro visus tā s trū kumus – tā da ir atraš anā s vieta: paš ā jū ras krastā (jo Patongā pā rsvarā viesnī cas ir pat pirmā lī nija pā ri ceļ am), š ī s viesnī cas baseins iet gandrī z lī dz jū rai. . Viesnī ca atrodas arī.2 minū š u pastaigas attā lumā no galvenā s ballī š u ielas Bangla Road. Tā pē c mē s dzī vojā m kaislī bu biezumā . Pē c pā ris dienā m es vispā r pā rstā ju pamanī t telpas trū kumus un vienkā rš i nekad neaiztaisī ju logu aizkaru - es nenā cu sē dē t pie loga.

Pludmale

Plaš a piekrastes lī nija, vidē jas tī rī bas pludmale. Tiesa, jū rai tas nemaz nepatika. Lieli viļ ņ i, daudz milzī gu medū zu, nav ī paš i patī kami. 7 dienu laikā es iegrimu tikai pā ris reizes. Man nepatika jū ra.
Apgulies - jā , bet tu pā rā k neatslā bsi: tirgotā ji ir tik kaitinoš i, katru sekundi kaut ko piedā vā , un nedod Dievs, ja turē si acis ilgā k par sekundi, viņ i neatpaliks. Sajū ta, it kā bū tu Jaltas krastmalā . Vispā r Patongā nav ko darī t. Pē dē jo reizi, kad es biju Puketā , es biju Kata pludmalē , man bija jā dodas uz turieni vē lreiz. Patonga ir liels mī nuss, lai gan es zinā ju, kas mani sagaida.

Restorā ni, izklaide.

Bet mē s apmeklē jā m kaudzi restorā nu, nogarš ojā m nereā la izmē ra Puketas omā rus un milzī gus sarkanos krabjus. Taizemē atradā m gandrī z vienī go ū denspī pi (ne uz Koh Samui, ne uz Koh Tao, tas tā nebija. Krabi - nož ē lojama lī dzī ba - tā da maza, gandrī z paš taisī ta). Smē ķ ē jā m indieš u restorā nā Tantra netā lu no viesnī cas pretī krievu restorā nam. Tur braukt nemaz nebija vē lmes.
Nokļ uvā m uz pingponga š ovu (citā dā veidā pip-š ovs) man bija riebums, š ķ ita, ka vī rieš iem patika)) Striptī zs, es atzī stos, bija ļ oti skaists, bet veca biedē još a sieviete ar caurumu bumbiņ ā m - Nē ...

Ekskursijas:

Ž anra klasika - Dž eimss Bonds. Kā vienmē r ļ oti skaista)
Atklā ju Raya salu - vienkā rš i paradī ze zemes virsū , nā kamreiz Taizemē noteikti palikš u uz š ī s salas vismaz 4 dienas. Tik skaistu jū ru un baltu kā smilš u miltus nebiju redzē jis. Kā fotoattē lā no Maldivu salā m. Uz salas ir tikai 3 vai 4 viesnī cas. Bet tas ir tā vē rts. Š eit ir ī sta vieta atpū tai, meditā cijai un vienkā rš i dabas apbrī noš anai. Netā lu no salas ir daudz vietu nirš anai un snorkelē š anai. Vieta ir aizķ erta. Augsti!

Ja runā jam par viesnī cā m kopumā , tad var teikt, ka brokastis ir parastas un visur vienā das.
Lielā kā daļ a no mū su dzī vesvietā m man patika Koh Samui un Koh Tao, bet es ļ oti vē los dzī vot Raya salā.
Viss mū su ceļ ojums (lidojums un naktsmī tne) mums izmaksā ja nedaudz vairā k kā $ 3500. Protams, mē s tur iztē rē jā m daudz papildus naudas, bet tomē r Honey Moon un mē s sev neko neliedzā m!
Ceļ ot paš am bez tū roperatora ir daudz interesantā k nekā ar tā du. Jā , tas ir riskanti, bet tas ir tā vē rts!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Отель расположен в центральной части пляжа Бо Пут, в 600 м от рыбацкой деревушки. Состоит из комплекса бунгало. Последний ремонт проводился в 2008 году. Построен в 1999 году.

Atrašanās vieta Расположен в 5 км от аэропорта Самуи, в 200 м от пляжа Бо Пхут, одного из самых живописныхх на острове. Недалеко расположена рыбацкая деревня.
Pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Автобус в город, библиотека, транспорт по территории отеля, камеры для хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 40.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 180/10 T.Bophut, Koh Samui, Suratthani 84320
Tālruņi: Tel: 66 77 425 631-3
Fax: 66 77 425 634
Tīmekļa vietne: Lawana Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).