First Bungalow Beach Resort 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.810
№8 viesnīcas reitingā par. Koh Samui
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.3 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca First Bungalow Beach atrodas klusā vietā Chaweng pludmalē. Viesnīcas teritorija ir sadalīta 2 daļās: piekrastes daļa ar pludmales bungalo un zona ap baseinu. Uzcelta 1970. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Melenna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m otrajā stā vā luksusa istabā ar skatu uz baseinu. Ļ oti skaista teritorija ap baseinu, daudz zaļ umu un koku. No rī ta pamosties no ū dens trokš ņ iem strū klakā un putnu dziedā š anas, nav skaļ as mū zikas (! ), blakus ir pludmale, sauļ oš anā s krē slu pietiek gan pludmalē , gan pie baseina. … Tomēr ▾ Dzī vojā m otrajā stā vā luksusa istabā ar skatu uz baseinu. Ļ oti skaista teritorija ap baseinu, daudz zaļ umu un koku. No rī ta pamosties no ū dens trokš ņ iem strū klakā un putnu dziedā š anas, nav skaļ as mū zikas (! ), blakus ir pludmale, sauļ oš anā s krē slu pietiek gan pludmalē , gan pie baseina. Ū dens jū rā ir nereā li tirkī zzils. Ja jū rā ir viļ ņ i, tad mums patika pavadī t laiku pie baseina. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs. Ī paš i ieteicams ģ imenē m ar bē rniem. Apmē ram 20% krievi, pā rē jie vā cieš i, daudzi ar bē rniem. Bet ļ oti mierī gi. Atpū tai un relaksā cijai - tas tā .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nepatika viesnī ca. Pirmkā rt, mū s nekavē joties iekā rtoja ē kā , kas atrodas ā rpus viesnī cas. . . Vannas istabā viss sabruka. . . Viņ as vī ram kaķ im gandrī z uzkrita restes. vajadzē ja aizvē rt kaut kā das caurules, bet tā vietā viņ a skumji karā jā s uz viena stiprinā juma. … Tomēr ▾ Nepatika viesnī ca. Pirmkā rt, mū s nekavē joties iekā rtoja ē kā , kas atrodas ā rpus viesnī cas. . . Vannas istabā viss sabruka. . . Viņ as vī ram kaķ im gandrī z uzkrita restes. vajadzē ja aizvē rt kaut kā das caurules, bet tā vietā viņ a skumji karā jā s uz viena stiprinā juma. . . Santehnika noplū da. . . Dabiski, ka mē s atteicā mies tur izmitinā t un ļ oti ilgi un spī tī gi centā mies ar viņ iem sarunā ties. Taizemieš iem ir ļ oti slikta angļ u valoda, nav ar ko runā t. . . Pē c ilgas stundas strī dē š anā s un 4 istabu mainī š anas tajā paš ā ē kā es padevos un mē s iekā rtojā mies tajā paš ā nož ē lojamā istabā bez logiem un ar pusmetru balkonu, no kura paveras skats uz kā da iztaisnoto gultu divus metrus no mums. Godī gi sakot, ja tas bū tu mans pirmais iespaids par Taizemi, es ienī stu š o valsti. Bet man bija ar ko salī dzinā t, un secinu, ka lieta ir viesnī cā un saistī bā ar krievvalodī gajiem. Mē s bijā m augusta pirmajā s dienā s, un tajā laikā tur vē l bija daudz vā cieš u. Tas bija otrs lielais viesnī cas trū kums. Vā cieš i ir vienkā rš i neizturami. Viņ i vienkā rš i apsprieda mū s aci pret aci. Mums nebija laika iziet brokastī s vai uz pludmali, dzirdē jā m "Rusiš e, rusiš e! ". Viņ i mū s apsprieda, ieskatī jā s mū su š ķ ī vjos - ko un kā un cik mē s ē dam. . . Vispā r sapratā m, ka par mums runā , bija nepatī kami vienmē r justies kā zem mikroskopa. Un mū su uzturē š anā s beigā s puiš i no reģ istratū ras izcē lā s. Mē s noī rē jā m velosipē du, un, kad mē s to izī rē jā m, viņ i mē ģ inā ja mū s apč akarē t "bet tas spieķ is karā jas", mums ir jā maksā . Pē dē jā manas uzturē š anā s vakarā uz š ī s salas mans garastā voklis bija sabojā ts. Mē s neko nemaksā jā m, mans vī rs viņ iem ilgi skaidroja, ka tā tas bija, kad ī rē jā m velosipē du. Viņ š paskaidroja, bet nogulsnes palika, ka viņ i mē ģ inā ja mū s vē lreiz..... Viedoklis par viesnī cu bija ļ oti slikts, tendenciozs pret krieviem. Mums tas tik ļ oti nepatika, ka mē s ar vī ru nolē mā m nekad vairs tur neatgriezties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар a-lulu
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paveicā s bija laikapstā kļ i, ieradā mies, pirmajā dienā jū ra nomierinā jā s, un divas nedē ļ as debesī s nebija neviena mā koņ a un gluds ū dens, kas ir diezgan svarī gi jū ras ekskursijā m un nirš anai...pē dē jā dienā jū ra saviļ ņ oja un pā rgā ja tropisks lietusgā zes, kas iespaidus tikai papildinā ja (no tā s dienas sā ka lī t, kas noveda pie plū diem martā , kas š im gadalaikam ir neparasti). … Tomēr ▾ Paveicā s bija laikapstā kļ i, ieradā mies, pirmajā dienā jū ra nomierinā jā s, un divas nedē ļ as debesī s nebija neviena mā koņ a un gluds ū dens, kas ir diezgan svarī gi jū ras ekskursijā m un nirš anai...pē dē jā dienā jū ra saviļ ņ oja un pā rgā ja tropisks lietusgā zes, kas iespaidus tikai papildinā ja (no tā s dienas sā ka lī t, kas noveda pie plū diem martā , kas š im gadalaikam ir neparasti). Pati viesnī ca ir super, ī paš i teritorija un baseins, un skats no restorā na, par to sapņ ojā m. . . Uz Chaweng gā jā m pastaigā ties katru dienu, vai nu pa ielu vai gar pludmali. Dzī vojā m ē kā bez skata, bet arī š eit liktenis ir labvē lī gs. . . bijā m iekā rtojuš ies augš ē jā stā vā , bet kaimiņ u ē ka stā vā zemā k, tā tad no abā m pusē m paveras skats uz dakstiņ u jumtu un jū ru. , turklā t balkons ir pilnī bā paslē pts no ziņ kā rī go acī m. Apmetoties zemā k, redzama, maigi sakot, bē dī gi kaimiņ u ē kas siena. Forš a vanna ir gandrī z uz balkona, jū s peldaties un klausā ties putnu dziedā š anu. . . Mums ļ oti patika!
Lai jaukas brī vdienas un labs laiks!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti zaļ a, skaista, personā ls smaidī gs, brokastis pietiekamas. Mums patika viss, pat istabiņ a "bez skata", jo iekā rtojā mies 4 stā vā , bet kaimiņ u viesnī ca 3 stā vos, dakstiņ u jumts un jū ra no abā m pusē m labi redzē jā m : ), un pilnī ga brī vī ba no ziņ kā rī go acī m! No viesnī cas paveras skats uz abā m Chaweng un Chaweng Noi pludmalē m, kuras atdala gleznaina akmeņ u grē da, un protams upe ar laivā m, kam gan tas nepatiktu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti zaļ a, skaista, personā ls smaidī gs, brokastis pietiekamas. Mums patika viss, pat istabiņ a "bez skata", jo iekā rtojā mies 4 stā vā , bet kaimiņ u viesnī ca 3 stā vos, dakstiņ u jumts un jū ra no abā m pusē m labi redzē jā m : ), un pilnī ga brī vī ba no ziņ kā rī go acī m! No viesnī cas paveras skats uz abā m Chaweng un Chaweng Noi pludmalē m, kuras atdala gleznaina akmeņ u grē da, un protams upe ar laivā m, kam gan tas nepatiktu. . , pludmale un jū ra ir vienkā rš i super, kā mī nuss - lietussargu ir par maz, bet koku ē nas dē ļ tie tieš ā m nav vajadzī gi, bē gumus nemanī ja, no 12 dienā m bija vē trains priekš . pē dē jā s 2 dienas, pā rē jā s ir ideā ls miers, kas bija svarī gi jū ras ekskursijā m un nirš anai. Viesnī ca bija pilna, bet tajā paš ā laikā ļ oti klusa. Atmosfē ra ir tik relaksē još a. . . Visa nakts ballī te ir 15 minū š u gā jiena attā lumā pa ielu vai pludmali, parasti ar taksi atpakaļ brauca tikai naktī . Manuprā t, bungalo pie baseina ir visē rtā kais, vai ē ka pie baseina, bungalo pie jū ras ir garlaicī gi, galu galā puse dienas ir nakts. Drosmī gi iesaku, ja dodaties atpū sties un neatrodat vainas. Uz Lamai bija vē l divas viesnī cas, mū su draugi no Eiropas 5ki sliktā s jū ras dē ļ pā rvā cā s uz Taizemes "Jahtklubu", forš a viesnī ca un skaists lī cis, bet pā rā k taizemisks, mū sē jais ir civilizē tā ks vai kaut kas, un atraš anā s vieta ir labā k. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vsirf05011971
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atbraucā m uz Koh Samui sagaidī t Jauno 2011 gadu. Viesnī cas paš as nav sliktas, dzī voja lielā ē kā , istaba liela (deluxe), tī ra, bet mums vairā k patika bungalo pludmalē . dziļ i. tad atkal 10 dienu uzturē š anā s laikā jū ra nekad nebija mierī ga, 8 dienas lija bezgalī gi lietus, kas sabojā ja visu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Atbraucā m uz Koh Samui sagaidī t Jauno 2011 gadu. Viesnī cas paš as nav sliktas, dzī voja lielā ē kā , istaba liela (deluxe), tī ra, bet mums vairā k patika bungalo pludmalē . dziļ i. tad atkal 10 dienu uzturē š anā s laikā jū ra nekad nebija mierī ga, 8 dienas lija bezgalī gi lietus, kas sabojā ja visu atvaļ inā jumu. Viesnī cas nav sliktas, vienmē r augļ i, siers, karstie kruasā ni, desiņ as, pankū kas, olu kultenis...Jaunums Gada bankets tika atmaksā ts Krievijā , par ko nenož ē lojam, programma lieliska, galds lī menī . Svarī gi aizbraukt uz viesnī cu, cena-kvalitā te atbilst.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Manuprā t viesnī cai velti ielika 4 zvaigznes, saprotu, ka Taizemē zvaigž ņ u vē rtē jums ir nosacī ts, bet...., maigi izsakoties pietrū kst. Precī zā k skats uz kaimiņ u ē kas sienu . Reģ istratū rā viņ i tev nepievē rš nekā du uzmanī bu. … Tomēr ▾ Manuprā t viesnī cai velti ielika 4 zvaigznes, saprotu, ka Taizemē zvaigž ņ u vē rtē jums ir nosacī ts, bet...., maigi izsakoties pietrū kst. Precī zā k skats uz kaimiņ u ē kas sienu . Reģ istratū rā viņ i tev nepievē rš nekā du uzmanī bu. Tī rī š ana nav slikta, bet viņ i pastā vī gi aizmirst ielikt kafiju, cukuru, tē ju, ū deni, š ampū nu utt. Brokastis ir sliktas. Ī paš i nepatī kami mani pā rsteidza viens fakts, pē c kura es pā rtraucu apmeklē t baseinu. Apkalpojoš ajam personā lam bija vienalga, vai tu š obrī d esi baseinā vai nē , bagā tī gi metot saujas balinā tā ju, nepievē rš ot tev nekā du uzmanī bu. Saindē š anā s ar hloru ir ļ oti nepatī kama lieta. Tas mani ļ oti sarū gtinā ja. Vispā r viesnī ca tiem tū ristiem, kas tajā apmetas tikai nakš ņ oš anai, nekas vairā k. . Vē l vairā k, es tur nepaliktu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар platinumn
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca jauka! ! ! vieta lieliska! ! ! baseins ir liels, salī dzinot ar daudziem citos viesnī cu rajonos. . . Ū dens tajā vienmē r tī rs, tī rs. . . personā ls lielisks, visi draudzī gi, izpalī dzī gi, istabene pat atstā ja dzeramnaudu, lī dz pateica, ka pieder viņ u un atstā ja viņ ai, paš ai pirms š ī brī dinā juma, neņ ē mu. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauka! ! ! vieta lieliska! ! ! baseins ir liels, salī dzinot ar daudziem citos viesnī cu rajonos. . . Ū dens tajā vienmē r tī rs, tī rs. . . personā ls lielisks, visi draudzī gi, izpalī dzī gi, istabene pat atstā ja dzeramnaudu, lī dz pateica, ka pieder viņ u un atstā ja viņ ai, paš ai pirms š ī brī dinā juma, neņ ē mu...piekraste ir laba, š ajā malā nav tik daudz cilvē ku kā Č avengā , tā pē c pluss ir vienkā rš i milzī gs, ka ne viens viens viss ir sapakots. . . restorā nā vienmē r ekskluzī vi skati uz ainavu vai uz upi ar eksotiskā m laivā m taju stilā vai pa jū ru, akmeņ i, skats izcils! ! ! Atraš anā s vieta ir ideā la tiem, kam var apnikt lielas cilvē ku masas, burzma utt. Vienmē r ir iespē ja bū t klusumā , romantikā un ar vieglumu, un daž u minū š u laikā radī t troksni, troksni un visā das izklaides), jo tas atrodas ļ oti tuvu Č avengai, un jū s varat visu lieliski apvienot. . . Ļ OTI VISS PATĪ K! ! ! SAMUI VISS IR SUPER SUPER ATPŪ TA, EKSOTISKI, SKAISTI! ! !
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
LIDOJUMS BANGKOK-SAMUI veica Bangkok Airways - lielisks serviss, ar kā du neesmu sastapies nevienā Krievijas aviokompā nijā . Taizemieš i uzsmaida visiem (arī krieviem), it kā viņ u dzī vī bas bū tu izglā btas. Viesmī lī gā kus cilvē kus neesmu satikusi! Uz stundu lidojuma ar pavisam jaunu Airbus A-319 izdevā s mū s pacienā t ar atsvaidzinoš ā m salvetē m, dzē rieniem un pat pabarot! Apbrī na rodas pat salu ieraugot no lidmaš ī nas – skats pilnī bā atbilst tū ristu katalogu bildē m! Tirkī zzils ū dens, vieglas smiltis, palmas. … Tomēr ▾ LIDOJUMS BANGKOK-SAMUI veica Bangkok Airways - lielisks serviss, ar kā du neesmu sastapies nevienā Krievijas aviokompā nijā . Taizemieš i uzsmaida visiem (arī krieviem), it kā viņ u dzī vī bas bū tu izglā btas. Viesmī lī gā kus cilvē kus neesmu satikusi! Uz stundu lidojuma ar pavisam jaunu Airbus A-319 izdevā s mū s pacienā t ar atsvaidzinoš ā m salvetē m, dzē rieniem un pat pabarot!
Apbrī na rodas pat salu ieraugot no lidmaš ī nas – skats pilnī bā atbilst tū ristu katalogu bildē m! Tirkī zzils ū dens, vieglas smiltis, palmas. . . ! ! ! Ierodoties mū su viesnī cā (First Bungalow Beach Resort), Taizemes TEZ-tū res gids pats sarunā jā s ar viesnī cas personā lu, mums nekas nebija jā piepū las!
Viņ i iedeva mums istabas atslē gas, parā dī ja un...lieliskais garastā voklis pazuda...Fakts ir tā ds, ka mē s rezervē jā m istabu luksusa ē kā (baidī jā mies no daž ā du kukaiņ u klā tbū tnes ē kā ). bungalo). Bet no iepriekš ē jo braucienu pieredzes bija pilnī gi skaidrs, ka š is ir visparastā kais vā jais standarta numurs: neliela telpas platī ba (14 metri), divas gultas (vienas lielas vietā ; -)), Ļ OTI skaļ š kondicionieris, nejauka sapuvuma smaka, vecs televizors, izspieduš ies vadi, nestrā dā još i slē dž i, pretī gs skats pa logu, un pa nakti arī kanalizā cija izlauzā s cauri - ar trakojoš o kanalizā cijas elementu nā cā s tikt galā paš iem. . Es to negaidī ju. . .
No vienas puses, atvaļ inā jumā nav svarī ga istabiņ as kategorija, daudz svarī gā ka ir jū ra, bet, no otras puses, samaksā jā m par superior numuru un vē lamies dienas un nakts miegā atrasties patī kamā vidē . , nevis smirdī gā s pē rkondrupā s. . . Bez vilcinā š anā s devā mies atpakaļ uz reģ istratū ru, lai "atgū tu" savas tiesī bas. Pasē ieliktie standarta 10 dolā ri situā ciju nemainī ja. Sā kumā taizemieš i ilgi mirkš ķ inā ja acis, izliekoties, ka neko nesaprot, kā rezultā tā viņ i ziņ oja, ka par uzlabotu bungalo (kā pē c mums ir vajadzī gs bungalo? ) jums jā maksā.1500 bati dienā (1125). rubļ i x 12 dienas = 1.500 rubļ i! ).
Nā cā s piezvanī t mū su krievu gidam (atkal no TEZ-tour). Atbrauca gids (Arsens) un visu sakā rtoja - mū s bez papildus samaksas pā rcē la uz pavisam citu jaunbū vi. Istaba atbilda visā m mū su prasī bā m: platī ba - 28 metri, liela gulta, daudz spoguļ u, skaists skats no balkona uz jū ru, tī rs, gaiš s! No cita gida dzirdē jā m, ka diemž ē l viņ iem patī k izmitinā t krievus zemā kā s kategorijas istabā s. . . Bet tas bija vienī gais tumš ais plankums taju un viņ u valsts atmiņ ā s.
LAIKAPSTĀ KĻ I. Reģ istrē joties skapī atradā m lietussargus ar viesnī cas logo. Skatoties uz svelmaino sauli, smē jos par lietussargu klā tbū tni, bet velti. . . Stundas laikā laiks krasi mainī jā s un sā kā s stiprs lietus, kas nerimā s lī dz pat vakaram. Tomē r lietus sezona jau ir pagā jusi. Divas nedē ļ as laikapstā kļ i nemitī gi mainī jā s: š odien saulains laiks, rī t lietus un tā tā lā k. Jebkurā gadī jumā dienas laikā gaisa temperatū ra nenoslī dē ja zemā k par 28 grā diem.
JŪ RA. Ū dens temperatū ra ir tā da pati kā gaisa temperatū ra, izņ emot Jaungada pirmā s trī s dienas - 26. Bet jebkurā gadī jumā var peldē ties. Chaweng Beach - gaiš as smiltis (bet ne baltas, kā saka pā rskatos), brī niš ķ ī ga ieeja jū rā . Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir bez maksas, bet veci, brū kot. . . Karstajā s dienā s nebija viegli atrast vietu ē nā - daudz cilvē ku. Vairā kas dienas pē c kā rtas bija "vē tra" (kā taizemieš i to sauca) - vē jš un attiecī gi lieli viļ ņ i. Krastā tika uzstā dī ti sarkanie karogi, kas nozī mē ja peldē š anas aizliegumu. Bet tū risti, arī mē s, vienkā rš i. . . ignorē ja viņ us ; -). Vai tieš ā m ir iespē jams liegt sev prieku vizinā ties pa viļ ņ iem? Sauļ ojoties pludmalē , skatī jā mies kā divas vā veres spē lē jas kokā !
Ceļ š uz jū ru iet cauri nelielai upī tei. Tas vispā r nesmarž o - tas ir pilnī gs absurds. Varbū t, par laimi, mē s neatradā m sezonu, kad viņ a izdalī ja kaut kā du smaku. Gluž i pretē ji, pietauvoto zvejas laivu skats priecē aci.
TRANSPORTS. Vislabā k ir iznomā t motociklu par 200 batiem dienā . Š is ir ē rtā kais pā rvietoš anā s lī dzeklis mobilitā tes, ekonomiskuma un ē rtas novietoš anas ziņ ā . Benzī nu no motociklu ī paš niekiem labā k nepirkt. Viņ i to piedā vā par 45 batiem/litrā , un degvielas uzpildes stacijā s tas maksā.33 batus. 1 bats = 0.75 rubļ i.
Jā brauc ļ oti uzmanī gi, pierodot pie kreisā s puses satiksmes. Pludmalē tika novē rotas skrē jienu "vieglas" sekas - uz sauļ oš anā s krē sliem "sauļ ojā s" ģ ē rbti pā rsienamie cilvē ki ar kruķ iem, kas gulē ja blakus. No gida uzzinā jā m, ka nopietnā s sekas mū su acī m nebija redzamas, tač u viņ š ikdienā apciemoja krievu tū ristus ar lauztiem kauliem. . . Tā pē c jā atceras bū t uzmanī giem!
EKSKURSIJAS. Noteikti brauciet ar ā trlaivu uz Marine Park National Park (80 USD vienai personai). Satriecoš as civilizā cijas neskartas paradī zes salas. Vienā no tā m pusdienojā m, otrā - redzē jā m pē rtiķ us, treš ajā - skaistā ko smaragda krā sas lagū nu, kas atrodas salas iekš ienē .
Var doties arī dž ipu tū rē "Safari". Neaizmirstamā kie piedzī vojumi ir izjā des ar ziloņ iem un krokodilu š ovi. Apmeklē ja arī ziloņ u š ovu un pē rtiķ u š ovu. Š is prieks ir vē rts $ 65 vienai personai Tez-tour. Varat arī ietaupī t. Pa pludmalē m staigā vietē jo ekskursiju firmu aģ enti, no kurā m mū su operatori iepē rk vietas mū su tū ristiem. Mē s nopirkā m no viņ iem Safari tū ri un tajā paš ā laikā ietaupī jā m 1100 batus (850 rubļ us).
Dž ipā , kas mū s veda, atradā s starptautiska kompā nija: ī ri, itā ļ i, taizemieš i, vā cieš i un mē s. Vienī gais negatī vais ir angliski runā još ais taju ceļ vedis. Bet tie, kas vairā k vai mazā k mā cī jā s angļ u valodu, vismaz skolā , to sapratī s bez grū tī bā m. Dzirdē jā m arī par interesantu ekskursiju - makš ķ erē š anu, bet to ignorē jā m, guļ ot pludmalē un vienkā rš i peldoties siltajā , skaistajā jū rā !
UZTURS. VISS ASI! ! ! Jū s sakā t viesmī ļ iem “proti pikanto”, viņ i tik un tā atnes visu pikanto. Bet pē c daž ā m dienā m, nogarš ojuš i ē dienus daž ā dos restorā nos, atradā m vairā kus no tiem, kas mums patika visvairā k, kuros ē dā m visas atlikuš ā s dienas. Viņ i vairs neeksperimentē ja...To negaidot, pē c nedē ļ as viņ iem pietrū ka krievu virtuves. Bet š ī s problē mas risinā jums bija krievu restorā ns "Mango" - garš ī gs un lē ts. Piemē ram, vakariņ as diviem bez alkohola (mē s to nedzeram), ieskaitot svaigas, maksā.1200 batus (900 rubļ u).
Kas attiecas uz brokastī m viesnī cas restorā nā , tad tā s bija diezgan vienmuļ as, tač u tas nav mī nuss, bet drī zā k fakta konstatā cija, jo. kas bija, pilnī gi pietiek, lai apē stu lī dz sā tai.
Augļ us var iegā dā ties tirgū . Cenas var atš ķ irties pat 10 reizes! ! ! Piemē ram, milzī gs nomizots kokosrieksts Tesco Lotus hipermā rketā maksā.7 rubļ us, un tirgū smaidoš a slepenā sieviete mē ģ ina mums to pā rdot par 150 rubļ iem! ! ! Jums visur ir jā kaulē jas, kustī bā samazinot pusi no izmaksā m vai pat vairā k. Jo vairā k jū s esat iedegis, jo mazā k jums tiks piedā vā tas cenas. Taizemieš u loģ ika ir š ā da: jū s esat nesen atbraucis un nezinā t reā lā s cenas.
Mē s pludmalē nepirkā m pā rtiku, ko nesa neskaitā mi tirgotā ji (kebabus, salā tus, augļ us utt. ) un velti! Pē dē jā dienā mē s tomē r izmantojā m iespē ju un sapratā m, ka nevajadzē ja ignorē t š o ē dienu visas mū su atvaļ inā juma dienas. Diezgan garš ī gi un lē ti! Piemē ram, vistas iesmi maksā.10 rubļ us! Var apē st divus iesmus. Pludmalē pā rdotie augļ i nav lē ti. Piemē ram, mango (1 gab. ) - 40 rubļ i. Tirgū var kaulē ties un nopirkt 1 kg (3 gab. ) par 60 rubļ iem.
Kopumā Koh Samui ir Taizemes skaistā kā sala (gidi apstiprina) un attiecī gi arī visdā rgā kā . Labas klases restorā nos cenas var salī dzinā t ar Maskavas cenā m.
MĀ JĀ S ATGRIEŠ ANĀ S.
Visas tā s paš as Bangkok Airlines nokļ uva Bangkokā . Bangkokas lidostā negaidī ti gandrī z 2 stundas pavadī ju beznodokļ u rež ī mā . Cenas tur ir par 20 procentiem zemā kas nekā Maskavā beznodokļ u cenas.
Reģ istrē joties un sverot bagā ž u, Taika mī ļ i pasmaidī ja un teica, ka mū su bagā ž a pā rsniedz normu par 7 kg un vē l jā piemaksā.120 dolā ri. . . Pie reģ istrā cijas letes sludinā jumā norā dī ts pieļ aujamais bagā ž as svara ierobež ojums per. cilvē ks - 20 kg, un uz biļ etes - 30. Bet strī dē ties bija bezjē dzī gi, un es negribē ju sabojā t garastā vokli, man bija jā maksā .
Interesantā kais ir tas, ka Bangkok Airways no mums neprasī ja nevienu centu. . . Russian Transaero nolē ma nopelnī t papildus. . . Diemž ē l tas nav vienī gais negatī vais iespaids no š ī s aviokompā nijas. Stjuartes bija neparasti dusmī gas un neprasmī gas. Man radā s iespaids, ka strā dā nejē dzī gi studenti, kuriem algas vispā r nemaksā ja. . . Ē diens bija pretī gs. Uz stjuartu jautā jumu "omlete vai gaļ a? " mē s ar kaimiņ iem atbildē jā m “gaļ a”, uz ko stjuartes viltī gi pasmī nē ja un rupji teica, ka gaļ a beigusies. Nebija iespē ju skatī ties TV, jo nabaga aviokompā nijai Transaero nav austiņ u. . . Lī dzī gu piemē ru diemž ē l ir vē l daudz.
Rezervē jot ceļ ojumu, tū risma aģ entū ras pā rstā vji mums piedā vā ja izvē lē ties regulā ru Aeroflot lidojumu un Transaero č arterreisu. Zinot, ka Tarnsaero bū s Boeing 747 un uzticoties š ī m aviokompā nijā m (kā izrā dī jā s, velti), mē s nevilcinoties izvē lē jā mies Transaero, neskatoties uz to, ka esam Aeroflot Bonus programmas dalī bnieki. Bet viņ i mā cā s no savā m kļ ū dā m. . . Lidoš anai atpakaļ vajadzē ja 9 stundas. Par laimi, mē s ieradā mies laikā , pē c grafika.
Daž i nelieli komentā ri par Borisa iepriekš ē jo pā rskatu (2006. gada maijā ):
1. Cenas ir ievē rojami pieauguš as.
2. Koh Samui nez kā pē c vairs nav tuktuku. Š o transporta veidu mē s redzē jā m Bangkokā .
3. Kā jau rakstī ju, upe vispā r nav pat "skunky".
4. Peldē t jū rā var ne vairs 50m, bet 10m. Tur jau ir diezgan dziļ i pat ar manu augumu 175cm. Varbū t dziļ ums atkarī gs no gadalaika.
Un tē raudā es pilnī bā piekrī tu. Ļ oti detalizē ti un ticami!
Kopumā tas bija neaizmirstamā kais Jaunais gads, kuru apburoš i satikā m paradī zē - Taizemē !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ddd
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam, var likt pat 4*, viesnī cas platī ba liela, vietas pietiek visiem, personā ls tikai nedaudz lē nī gs, kopumā viss patika. Ē diens varē ja bū t daudzveidī gā ks, bet par 3 * tas ir labs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam, var likt pat 4*, viesnī cas platī ba liela, vietas pietiek visiem, personā ls tikai nedaudz lē nī gs, kopumā viss patika. Ē diens varē ja bū t daudzveidī gā ks, bet par 3 * tas ir labs. Dzī vojā m savrupmā ju bungalo, ļ oti ē rti, netā lu ir upe, un no terases paveras lielisks skats uz pludmali, it ī paš i vakarā . Ja jū s nemeklē jat greznī bu, bet plā nojat apmesties mierī gā , mā jī gā paradī zes nostū rī , tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
аватар sergey_yahoo
Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā (Chaweng pludmales dienvidu gals ir klusā kā vieta salas "ballī gā kajā " un jautrā kajā pludmalē ). Mē s ieguvā m lielisku istabu, un viesnī cas iekš puse atgā dina sulī gu botā nisko dā rzu ar ziliem baseiniem un dž akuzi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā (Chaweng pludmales dienvidu gals ir klusā kā vieta salas "ballī gā kajā " un jautrā kajā pludmalē ).
Mē s ieguvā m lielisku istabu, un viesnī cas iekš puse atgā dina sulī gu botā nisko dā rzu ar ziliem baseiniem un dž akuzi.
Atrodas 20 metrus no jū ras, pludmale ir balta smilš aina ar kokospalmu un platlapju kokiem (dienā , paš ā karstumā , ir ļ oti forš i gulē t sauļ oš anā s krē slos gandrī z pie ū dens malas : )).
Pludmale ļ oti ē rta, dibens lī dzens, smilš ains, sauļ oš anā s krē sli un lielie pludmales dvieļ i par brī vu (tajā paš ā Krē tā sauļ oš anā s krē sli vien maksā ja 3 eiro dienā ((.
Cilvē ku bija maz, neviens nevienam netraucē ja.
Koh Samui salā gandrī z nav mazu kukaiņ u, kas saindē dzī vī bu (muš as, punduri, odi). Katrā ziņ ā nevienu no viņ iem pludmalē un viesnī cā nesatikā m, un tas bija ī paš i patī kami.
Vispā r, godī gi sakot, kad pirms izbraukš anas skatī jā mies internetā Koh Samui bildes, mums likā s, ka š is ir klientu datoru "muļ ķ is", bet patiesī bā tā nenotiek, vai arī tā s ir bildes no kaut kurienes. Galapagu salas. Tomē r uz Koh Samui ar sajū smas č ī kstē š anu viņ i uzreiz pā rliecinā jā s, ka tas viss ir ī sts ! ! !


iemiesojums Elena89
Pastāstiet man, lūdzu, kurā viesnīcā Koh Samui ir visjautrākā? Kurā viesnīcā ir daudz jauniešu??
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Курортный отель First Bungalow Beach расположен в тихом месте на пляже Чавенг. Территория отеля разделена на 2 части: прибрежную часть с пляжными бунгало и на территорию вокруг бассейна. Построен в 1970 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 минутах езды от аэропорта, в 5 минутах ходьбы от центра пляжа Чавенг с его ресторанами, барами и множеством дискотек.
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа (совместно с отелем “Samui First House”). Лежаки, зонтики, пляжные полотенца – бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане First вы можете заказать фирменные блюда из морепродуктов и перекусить любуясь видом на море и ощущая дуновение освежающего бриза.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В курортном отеле First Bungalow Beach обустроен частный пляж. Кроме того, гостям предоставляются услуги билетной кассы и камеры хранения багажа, работает экскурсионное бюро, бесплатная парковка.
  • džakuzi
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 174 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 6 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui, 84320 Чавенг-Бич
Tālruņi: +66 77 422 327
Tīmekļa vietne: First Bungalow Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.