Easy Time Resort 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
3* viesnīca, kas atrodas Koh Samui dienvidos, neskartas dabas ieskauta, šis mājīgais kūrorts ir lieliska vieta ģimenes brīvdienām. Viesnīca piedāvā alternatīvu atpūtu tiem, kas ir noguruši no trokšņa un pūļa, tiem, kas meklē privātumu, klusumu un atpūtu.Vairāk →
аватар helga2010
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rniem vai romantiskā atpū tā , Samu sala ir paredzē ta jums. Mū sdienu pasaules neskartā daba, neskartas pludmales. . . Un kā dus cilvē kus tur vē l draudzī gā ki un izpalī dzī gā ki es nebiju redzē jusi! Viņ i vienmē r palī dzē s un atbildē s, turklā t ar patiesu interesi par situā ciju! Mē s ar vī ru un 2 maziem bē rniem meklē jā m klusu viesnī cu netā lu no jū ras un labu ē dienu (jo man ir mazi bē rni, tas man ir ļ oti svarī gi), un, protams, ne pā rā k dā rgi. … Tomēr ▾ Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rniem vai romantiskā atpū tā , Samu sala ir paredzē ta jums. Mū sdienu pasaules neskartā daba, neskartas pludmales. . .
Un kā dus cilvē kus tur vē l draudzī gā ki un izpalī dzī gā ki es nebiju redzē jusi! Viņ i vienmē r palī dzē s un atbildē s, turklā t ar patiesu interesi par situā ciju! Mē s ar vī ru un 2 maziem bē rniem meklē jā m klusu viesnī cu netā lu no jū ras un labu ē dienu (jo man ir mazi bē rni, tas man ir ļ oti svarī gi), un, protams, ne pā rā k dā rgi. Nonā cā m vienā aģ entū rā , diemž ē l 2. mums nekas nederē ja. . . Bet tad mans vī rs uzdū rā s EasyTime Resort 3 * viesnī cas saitei un mums tā iepatikā s, ka nolē mā m doties paš i: rezervē jā m Ģ imenes villa caur viņ u vietni (10 dienas par 4 mums ar brokastī m maksā ja 500 USD! ! ! - viņ i mums iedeva š ā du atlaidi, jo mē s rezervē jā m iepriekš ), nopirka biļ etes un apdroš inā ja.
Tā tad par viesnī cu: neliela mā jī ga viesnī ca ar 17 burvī gā m villā m, kas iegremdē ta magnoliju un orhideju dā rzā , tī rs baseins, 4 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales (baltas smiltis, skaists dibens) un, pats galvenais, restorā ns...negaidī jā m no 3*, ka bū s tik garš ī gas un daudzveidī gas brokastis (zviedru galds + karstā ē dienkarte), un vakarā devā mies uz turieni ē st visā das taizemieš u gardā s un pat ī stā s itā ļ u picas, bē rni bija sajū smā! ! ! un galvenais, krievu ir maz. . . klusi, ē rti, mierī gi.
Un cik tī ras un skaistas istabas. . .
Vispā r iesaku visiem!
Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u
аватар oxi2010
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta relaksē još ā m brī vdienā m prom no civilizā cijas un liela cilvē ku pū ļ a. Mē s saņ ē mā m 100% to, ko gaidī jā m. Viesnī ca ir maza, pat maza, apmē ram 10 mā ju teritorijā , tajā s ir numuriņ i (mā jā. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta relaksē još ā m brī vdienā m prom no civilizā cijas un liela cilvē ku pū ļ a. Mē s saņ ē mā m 100% to, ko gaidī jā m.
Viesnī ca ir maza, pat maza, apmē ram 10 mā ju teritorijā , tajā s ir numuriņ i (mā jā.1 vai 2 istabas). Viss zaļ š , teritorija ļ oti kopta. Ir restorā ns, kurā no rī tiem tiek pasniegtas brokastis (nevis bufete): no ē dienkartes var izvē lē ties vienu no 4 brokastu iespē jā m ar daž ā du ē dienu komplektu, pusdienā s un vakariņ ā s restorā ns strā dā pē c ē dienkartes (ir itā ļ u virtuve un taju). Viss ir ļ oti ē dams un principā nav dā rgs (bet dā rgā k, protams, nekā jebkur citur tradicionā lā ielas taju ē stuvē ). Par pā rtiku š ajā restorā nā iztē rē jā m apmē ram 2000 batus dienā .
Visas viesnī cas fotogrā fijas ir patiesas. Ieņ ē mā m parastu istabu: tā nav milzī ga, bet pietiekami liela, lai tajā varē tu izmitinā t 3 cilvē kus, vietas pietika visiem. Istabā ir divas istabas, pirmā ir caurstaigā jama jau ieejot istabā , aiz stikla durvī m un aizkara otrā ir guļ amistaba ar divguļ amo gultu. Pirmajā istabā ir gulta (precī zā k, kaut kas starp soliņ u un gultu, bet uz tā s var gulē t bē rns vai pieauguš ais), ir arī televizors (ir pā ris kanā li krievu valodā ). Kondicionieris (individuā ls) istabā ar lielu gultu, pirmajā istabā griestu ventilators. Istabā ir arī minibā rs, apvienota vannas istaba (kā mē s saprotam, uz salas vispā r nav karstā ū dens, auksto ū deni silda individuā lie boileri, tā pē c ū dens ir diezgan silts, bet klimata dē ļ ir nav nepiecieš ams karsts ū dens, pietiekami silts).
Pie ieejas istabā ir atvē rta veranda (vai balkons, ja tā ir istaba otrajā stā vā divstā vu kotedž ā s) ar krē sliem un galdu. Vakarā ir ļ oti patī kami sē dē t.
Istaba tika uzkopta katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Iztī rī ta tī ra (taju stilā : izslaucī t grī du, nolikt visu savā s vietā s, lai bū tu skaisti. Grī du nemazgā ja katru dienu).
Baseins ir mazs, tī rs un ļ oti silts (tas drī zā k ir mī nuss).
Viesnī cā ir internets (bez maksas), nepiecieš amī bas gadī jumā un pē c vienoš anā s var izmantot faksu.
Personā ls ir draudzī gs un ļ oti pieklā jī gs.
Tagad par to, kas jums jā zina, ja dodaties uz š o viesnī cu: viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , apmē ram 5 minū š u gā jiens lī dz pludmalei pa taku (sā kumā tika betonē ts, pē c tam tikai ceļ š caur kokosriekstu birzi) . Pludmale praktiski neapdzī vota (viesnī cas ir vairā kas, bet cilvē ku ļ oti maz, ir daž i vietē jie, kas vakaros vā c vē ž veidī gos) un tajā nav visu pludmales brī vdienu atribū tu (zaniki, sauļ oš anā s krē sli utt. ) . Biež ais bē gums (vismaz tajā laikā , kad tur bijā m) padara to faktiski nepiemē rotu peldē š anai (lai gan, protams, var staigā t pa 200-300 metru seklumu, bet tas, tā teikt, nav obligā ti).
Viesnī cas apkā rtnē praktiski nav civilizā cijas (veikalu, ē stuvju utt. izpratnē , tikai viesnī cas (tā s paš as mazā s) un vietē jā s mā jas (to ir maz un tā s stā v atseviš ķ i, netraucē jot atpū tai). Viesnī cā ir mikroautobuss par papildus samaksu var aizvest uz Tesco vai jebkuru citu vietu. Blakus ir motociklu noma.
Kopumā viesnī ca ir paredzē ta klusai izmē rī tai atpū tai tā lu no civilizā cijas.
пляж бассейн территория отеля пляж бассейн территория отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель категории 3* расположен на юге острова Самуи среди дикой нетронутой природы, этот уютный курорт является прекрасным местом для семейного отдыха.
Отель предлагает альтернативный отдых для тех, кто устал от шума и толпы, для тех, кто ищет уединения, спокойствия и расслабленности.

Viesnīcā

бассейн, трансфер, Wi-Fi Интернет, парковка, стирка, ресторан с итальянской (шеф-повар из Италии) и тайской кухней

Telpu apraksts

Twin Villa с межкомнатной дверью – 2 спальни, 2 гостиные, 2 ванные комнаты
Single Villa – 1 спальня, гостиная, ванная комната
First floor – 1 спальня, гостиная, ванная комната (на 1-м этаже виллы)
Second floor – 1 спальня, гостиная, ванная комната (на 2-м этаже виллы)

Istabās

2 комнаты, кровать, софа, телевизор, кондиционер, фен, халаты, тапочки, зонты, мини-бар, балкон/терраса, стол со стульями на балконе/террасе

Tīmekļa vietne: Easy Time Resort
FAQ