Crystal Bay Yacht Club 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.7 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Samui Yacht Club Beach Hotel piedāvā bungalo izmitināšanu tropu dārzu ieskautā. Ietilpība - 130 viesi. Viesnīcas kopējā platība ir 9000 kv.m. Atvēršanas datums - 1990. gads, pēdējās renovācijas datums - 2007. gads.Vairāk →
аватар Cusco
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cai patika tā s mā jī gais lī cis. Jū ra ir tī ra un mierī ga. Viesnī cas teritorija ir tī ra un zaļ a. Mū su kaimiņ i stā stī ja, ka teritorijā redzē juš i č ū sku. Bet visa atvaļ inā juma laikā mē s neredzē jā m nevienu rā puli), neskaitot, protams, gekonus. … Tomēr ▾ Viesnī cai patika tā s mā jī gais lī cis. Jū ra ir tī ra un mierī ga. Viesnī cas teritorija ir tī ra un zaļ a. Mū su kaimiņ i stā stī ja, ka teritorijā redzē juš i č ū sku. Bet visa atvaļ inā juma laikā mē s neredzē jā m nevienu rā puli), neskaitot, protams, gekonus. Bet tie ir ļ oti mazi un nekaitī gi, pastā vī gi "karā jas" uz sienā m.
Maltī tes "brokastis" pilnī bā atbilst viesnī cas lī menim. Grauzdiņ i, graudaugi, piens, ievā rī jumi, desiņ as, ceptas olas. Š ā dā s viesnī cā s viss ir kā nā kas.
Š ī viesnī ca ir vairā k paredzē ta relaksē još ā m klusā m brī vdienā m. Tas nav piemē rots gardē ž iem un tiem, kas vē las nogarš ot eksotiskus jū ras velš u ē dienus.
аватар moreen
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieliku septī tnieku. Uzreiz jā saka, ka es to darī ju, skatoties uz ļ oti pretencioziem klientiem. Es pats neesmu tā ds, nelieli pā rpratumi un nepilnī bas no kalpu puses mani neapbē dina. Tā pē c kopumā var likt augstā ko vē rtē jumu. No atvaļ inā juma tur saņ ē mu visu nepiecieš amo - tī ru jū ru, gardus ē dienus, masā ž as, augļ us, pieklā jī gu personā lu un daudz ko citu jauku. … Tomēr ▾ Ieliku septī tnieku. Uzreiz jā saka, ka es to darī ju, skatoties uz ļ oti pretencioziem klientiem. Es pats neesmu tā ds, nelieli pā rpratumi un nepilnī bas no kalpu puses mani neapbē dina. Tā pē c kopumā var likt augstā ko vē rtē jumu.
No atvaļ inā juma tur saņ ē mu visu nepiecieš amo - tī ru jū ru, gardus ē dienus, masā ž as, augļ us, pieklā jī gu personā lu un daudz ko citu jauku.
Mē s atpū tā mies trī s kopā ar divā m sava mī ļ otā vī ra mā sā m. Kalpones kaut kā nevarē ja saprast, ka esam trī s, ka mums vajag trī s dvieļ us no katra veida un ka divas sievietes guļ divvietī gajā galvenajā gultā un ir vajadzī gas atseviš ķ as palagi pā rklā š anai. Katru vakaru (ja bijā m ā rā pa dienu) devā mies uz reģ istratū ru un atlī dzinā jā m zaudē jumus))). Ja pa dienu talkoš anas laikā bijā m tuvumā , tad uz vietas problē ma tika viegli atrisinā ta. Bet viņ i katru reizi smagi smē jā s. Pē c tī rī š anas visi steidzā s uz istabu skaitī t dvieļ us, tas mū s ļ oti izklaidē ja))))).
Nobeigumā gribu teikt, ka, ja vē laties kā rtī gi ATPŪ TAS, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums, draugi. Nav svarī gi, vai jums patī k ballī tes vai š oreiz jums tas nav nepiecieš ams un vē laties pavadī t atvaļ inā jumu romantiskā vai mierī gā atmosfē rā . Viesnī cā ir visi apstā kļ i atpū tai. Ja vē laties pā rcelties - laipni lū dzam Chaweng, 50-150 bati (atkarī bā no diennakts laika un cilvē ku skaita) un tuk-tuk aizvedī s jū s uz paš u izklaides bezdibeņ a sirdi)))). Lai visiem laba atpū ta neatkarī gi no viesnī cas izvē les!
аватар Andrez
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi bijā m uz Taizemi. Izlasot visu internetā , nolē mā m doties uz Koh Samui. Marš ruts tika detalizē ti izstrā dā ts internetā pirms brauciena. Lidojā m uz Bangkoku, tad ar lidmaš ī nu uz Surat Thani, ar autobusu uz Donsak ostu, ar prā mi uz Nathon, no Nathon ar taksi par 400 batiem uz Samui jahtklubu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m uz Taizemi. Izlasot visu internetā , nolē mā m doties uz Koh Samui. Marš ruts tika detalizē ti izstrā dā ts internetā pirms brauciena. Lidojā m uz Bangkoku, tad ar lidmaš ī nu uz Surat Thani, ar autobusu uz Donsak ostu, ar prā mi uz Nathon, no Nathon ar taksi par 400 batiem uz Samui jahtklubu. Pretē ji ir vieglā k: ar lidmaš ī nu tieš i no Koh Samui uz Bangkoku un mā jā s.
Viesnī ca man ļ oti patika: liela zaļ ā zona, labs bungalo ar kondicionieri, ledusskapi, vannasistabu, TV, mini bā ru.
Numuriņ ā bija bezmaksas WI-FI, piekļ uves kods tika paņ emts reģ istratū rā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. netrū ka. Regulā ri tika mainī ta arī gultas veļ a. Personā ls ir draudzī gs, baseins ar dž akuzi un sauļ oš anā s krē sliem ap to.
Brokastis lieliskas, 15 dienas nav noguruš as.
Pā rtika viesnī cā ir dā rgā ka nekā ā rpus tā s. Pusdienas viesnī cas restorā nā ē dā m tikai vienu reizi ieraš anā s dienā . Un tā pē c viņ i pā rsvarā pusdienoja un vakariņ oja Baan Lamai kafejnī cā , kas atrodas trī s minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas uz Lamai pludmali. Ī paš nieks Kla ir ļ oti draudzī gs, mē s devā mies pie viņ a, pateicoties š eit vietnē izlasī tajam apskatam (paldies autoram! ). Starp citu, viņ am ir arī velosipē du noma par 150 batiem, citviet par 200 batiem. Bez velosipē da ir slikti, ar tuk-tukiem var izputē t. Un tā patstā vī gi apceļ oja visu salu, uzpildot degvielu diezgan reti.
Viesnī ca atrodas starp Lamai pludmali un Chaweng Beach ļ oti gleznainā lī cī , blakus ir pā ris skaistas viesnī cas. Peldē ties lī cī nav ī paš i ē rti, akmeņ u ir daudz, reiz, peldot maskā , redzē ju veselu ezī ti ar lielā m adatā m starp akmeņ iem - diezgan nedroš i. Bet ar motorolleru bez problē mā m devā mies uz Lamai pludmali 5-10 minū tes ceļ ā (tas pats lī dz benzī ntankam, Tesco Lotus iepirkš anā s centram, nakts tirgum Lamai utt. ). Lai gan pludmale pie viesnī cas nav ī paš i piemē rota peldē š anai, bet, ja mē s atkal pulcē simies Koh Samui, mē s, manuprā t, tomē r apstā simies š ajā viesnī cā , jo nebija negatī vu momentu.
аватар sweet_lana
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Patiesī bā mē s atpū tā mies tajā paš ā lī cī , bet citā viesnī cā , kuras nav š ajā vietnē . Bet es speciā li uzņ ē mu pā ris Samui Yacht Club viesnī cas fotoattē lus, un patiesī bā es tajos dalos ar jums))) Daž i vā rdi par lī ci. … Tomēr ▾ Patiesī bā mē s atpū tā mies tajā paš ā lī cī , bet citā viesnī cā , kuras nav š ajā vietnē . Bet es speciā li uzņ ē mu pā ris Samui Yacht Club viesnī cas fotoattē lus, un patiesī bā es tajos dalos ar jums)))
Daž i vā rdi par lī ci.
Tā ir neliela, no abā m pusē m nož ogota ar laukakmeņ iem, tā pē c krabju, garneļ u un citu labumu pā rdevē jus neredzē siet. Arī cilvē ku sā kumā bija maz. Kad jū ra ir nemierī ga, labā k tajā ieiet no Crystal Bay viesnī cas puses - tur dibens praktiski bez akmeņ iem. Labos laikapstā kļ os, kad jū ra ir mierī ga, ļ oti labi var redzē t dibenu un apbraukt akmeņ us. Lī cis ir ļ oti piemē rots ģ imenē m ar maziem bē rniem. No krasta malas lī dz dziļ umam tieš i virs ceļ gala ir tī rs spoguļ dibens un bē rni var plunč ā ties ū denī , tad ir virkne slazdu un pat pieauguš ie un vē l jo vairā k bē rni neuzdroš inā s iet lī dzi. viņ iem. Š ajos akmeņ os dzī vo melnas dzī vī gas zivis, kas sargā teritoriju. Ir arī mazas baltas zivtiņ as un kaut kā pat kalmā rs peldē ja seklā ū denī .
Ū dens ir dzidrs, it ī paš i no rī ta. Lī dz vakaram tas uzsilst lī dz svaiga piena temperatū rai un atpū tnieki seklā ū denī slī gst stundā m ilgi. Bet lī cī saule ā tri paslē pjas aiz kalna un pilnī bā pazū d 16-00.
Kad sā kā s jauns mē ness, plū dmaiņ as sā ka kristies. Bet to ir grū ti nosaukt par bē gumu, ū dens atstā j maksimums 2 metrus, un no rī ta tas atgriež as.
Lī dz ar bē guma iestā š anos cilvē ku skaits, kas ierodas no citā m viesnī cā m, ir krasi pieaudzis. Š eit ir redzami neuzkrī toš ā kie bē gumi, kas novē roti 10 dienu laikā Koh Samui salā .
Š ai viesnī cai ir savs restorā ns, un tā atrodas pludmalē . Cenas, maigi izsakoties, nav lē tas. Tā pē c, ja vē laties ē st, neizejot no pilsē tas, iesaku doties uz Silver Beach restorā nu - vietu ir daudz, un ē dieni garš ī gi, un cenas ir pieņ emamas. Vidē ji pusdienas diviem maksā ja 400 - 500 batus.
Lī cis ir brī niš ķ ī gs un ja nā kamreiz doš os uz Koh Samui, tad tikai š eit. Lai visiem jaukas brī vdienas : ))))
Дивнопахнущие цветочки По другую сторону бухты Бассейн отеля Бухта Thongtakian Бухта Thongtakian Бунгало Ресторан отеля Дорога отеля
аватар Liliana19
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Samui jahtklubā.2008. gada aprī lī . Ja godī gi, mē s esam ļ oti izvē lī gi un izvē lī gi attiecī bā uz atpū tas vietu un kvalitā ti, atpū tā mies Maldivu salā s, Bali, Dominikā nas Republikā , un š oreiz nolē mā m apmeklē t Taizemi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Samui jahtklubā.2008. gada aprī lī . Ja godī gi, mē s esam ļ oti izvē lī gi un izvē lī gi attiecī bā uz atpū tas vietu un kvalitā ti, atpū tā mies Maldivu salā s, Bali, Dominikā nas Republikā , un š oreiz nolē mā m apmeklē t Taizemi. Izlasot visas tū ristu atsauksmes par š o viesnī cu internetā , un pā rskati lielā koties bija negatī vi, mē s tomē r izmantojā m iespē ju un to nenož ē lojā m! Salī dzinot atpū tas kvalitā ti, komfortu un vietē jo dabu, es Samui jahtklubu salī dzinā tu ar atpū tu Maldivu salā s.
Uzreiz gribu teikt, ka Samui Yacht Club viesnī ca ir labvē lī ga mierī gai, romantiskai atpū tai, kā arī atpū tai ar bē rniem. Atrodas nelielā skaistā lī cī starp divā m rosī gā m pludmalē m Lamai un Chaweng. Pastaigā ties gar piekrasti varē siet tikai lī č a ietvaros, jo lī ci ieskauj milzī gi skaisti laukakmeņ i.
Baltas smiltis, smaragds ū dens un palmas – ko vē l vajag atpū tai! Bungalo ir diezgan plaš s. Tā kā viesnī ca ir maza, visi bungalo atrodas gandrī z pludmalē . No visiem bungalo lī dz pludmalei ar kā jā m 1-2 minū tes. Bet iesaku izvē lē ties bungalo vai nu pludmalē , vai ar skatu uz jū ru, atš ķ irī bu praktiski nav. Veļ a tiek mainī ta ik pē c divā m dienā m, dvieļ i, gan pludmales, gan duš as, tiek mainī ti katru dienu agri no rī ta. Telpu uzkopš ana tiek veikta ā tri un Jums ē rtā laikā . Teritorija ir ļ oti zaļ a un tī ra ar daudzā m daž ā dā m strū klakā m. No rī tiem ir bē guma, bet tie nemaz netraucē peldē ties. Lī č a kreisajā daļ ā bē gums nekad neatspoguļ ojas dziļ umā , un lī č a centrā lajā un labajā daļ ā ir vairā ki "dabiskie baseini". Pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, tikai pie baseina, un tie nav vajadzī gi, jo ir patī kami vienkā rš i pagulē t smiltī s, un atkā rtoju, ka lī cis ir tik gleznains, ka vienkā rš i negribas gulē t jū s vienmē r vē laties pastaigā ties. Tieš i pludmalē zem milzī ga ē naina koka atrodas "masā ž as salons". Tie. masieres turpat pludmalē , svaigā gaisā , viļ ņ u š alkoņ ā un putnu dziesmā s, veiks jebkuru masā ž u par viszemā kajā m cenā m, var teikt santī ma salī dzinot ar cenā m vietē jos SPA centros, kurus ieteicams apmeklē jiet tikš anā s gidi.
Ja vē laties atpū sties no pilsē tas burzmas, veikaliem, automaš ī nā m, bet tikai pilnī gu atpū tu un gleznainā s tropiskā s dabas baudī jumu, tad iesaku Samui Yacht Club viesnī cu. Viesnī ca aizņ em pusi no lī č a, un tajā ir viens restorā ns un bā rs ar skatu uz pludmali, peldbaseins, rotaļ u laukums un brī niš ķ ī ga tī ra pludmale. Pā rē jā lī cī ir vē l trī s viesnī cas, arī ar restorā niem bezmaksas apmeklē jumam, tač u tie nemaz netraucē atpū sties. Viesnī cas restorā nā ē dieni tiek gatavoti katrai gaumei un, protams, ir taju virtuve un svaigu jū ras velš u pā rpilnī ba, ē dienkartē ir viss. Bet, ja vē laties ē st izsmalcinā tā kus ē dienus, piemē ram, svaigus omā rus vai austeres, jums tie bū s jā pasū ta dienu iepriekš . Cenas ir absolū ti tā das paš as kā jebkurā restorā nā Chaweng vai Lamai, tā pē c varat pusdienot viesnī cas restorā nā bez jebkā diem pā rkā pumiem, un liels pluss ir tas, ka jums nav jā maksā uzreiz, jums tikai jā paraksta č eks un viss. Izejot no viesnī cas, par visu var norē ķ inā ties uzreiz ar kredī tkarti. Bet atpū tas maiņ ai, vakariņ ā m iesaku pamest viesnī cu. Uz Lamai, Chaweng vai Fishermen's Village - tas ir jū su ziņ ā , visur ir labi, nav radikā lu atš ķ irī bu. Visos restorā nos ir daudz svaigu jū ras velš u, kas tiks pagatavotas jū su acu priekš ā un jums, kā vē laties. Vidē jā restorā nā vakariņ as diviem ar jū ras veltē m, salā tiem un alu jums izmaksā s aptuveni 500 lī dz 2000 batu. Vakariņ u cena ir atkarī ga no pasū tī tā sortimenta un daudzuma.
Lī dz centrā lajā m rosī gajā m salas daļ ā m bū s jā nokļ ū st tikai ar taksometru vai vietē jiem mikroautobusiem ar krā saino nosaukumu "Tuki-Tuki". Š ie mikroautobusi ir daļ ē ji atvē rti safari dž ipi un kursē no salas ziemeļ u daļ as "Zvejnieku ciemats" cauri Č avengai lī dz Lamai, tā tad garā m mū su viesnī cai. Uz "Tuki-Tuki" ilgi nebū s jā gaida, tie ņ irb pa ceļ u abos virzienos ik pē c 3-5 minū tē m. Droga uz Lamai maksā s 50 batus vienai personai un aizņ em 5 minū tes, lī dz Chaweng ir nedaudz dā rgā k, no 70 lī dz 100 batiem atkarī bā no diennakts laika, cena pieaug pē c 22-00 un aizņ em apmē ram 15 minū tes. Ja vē laties, varat iznomā t motorolleru vai automaš ī nu, tač u jā atceras, ka Taizemē satiksme ir kreisa, un avā rijas gadī jumā visa vaina tiek uzvelta tū ristam.
Tagad nedaudz par ekskursijā m. Visi ceļ ojumi ir katrai gaumei, tā pē c runā š u tikai par tiem, kurus ļ oti iesaku.
Ekskursijā uz Lielā Budas templi ir iekļ auts arī augļ u tirgus, kurā var iegā dā ties gardus eksotiskus augļ us par cenā m, kas bū tiski atš ķ iras no Maskavas cenā m. Izjā des ar ziloņ iem, tā dam jaunumam pietiek ar 20 minū tē m. Mumificē tā Budas tempļ a apmeklē jums. Jums tiks parā dī ts, kā vietē jie pē rtiķ i veikli vā c kokosriekstus. Un, protams, vietē jā atrakcija ir akmeņ i "Vecmā miņ a un vectē tiņ š ", akmeņ os nav nekā ī paš a, bet tirgus, kas atrodas š o akmeņ u pakā jē , ir ļ oti interesants un pā rpildī ts ar vietē jiem suvenī riem tā dā veidā . daž ā dī ba, kuru neatradī siet nekur citur uz salas. Tā pē c, ja vē laties paņ emt suvenī rus, iesaku š ī s ekskursijas laikā tos iegā dā ties tieš i š ajā tirgū . Visa ekskursija aizņ em pusi dienas, ļ oti dzī va un nenogurstoš a.
Ekskursija uz nacionā lo parku – visai dienai. Jū s redzē siet arhipelā gu, kas sastā v no 42 salā m, kā arī neparasto dabas skaistumu. Uz salas, kur piestā siet pusdienā s, ir divi skatu laukumi, no kuriem viens atrodas 100 metru augstumā , bet otrs 500 metru augstumā . Mē s uzkā pā m tikai 100 m. Skats, kas pavē rā s mū su priekš ā , ir neaprakstā ms, mē s to redzē jā m tikai Taizemes spī dī gajā s avē nijā s. Es ļ oti iesaku uzkā pt abā s vietā s, un es domā ju, ka jū s to nenož ē losit. Citā salā jums tiks parā dī ta "Smaragda lagū na" - tam ir vē rts pa stā vā m kā pnē m uzkā pt paš ā augš ā un baudī t skatu uz visu arhipelā gu. ES iesaku!
Un pieminē š u arī vienu ekskursiju - tas ir “Transvestī tu š ovs”. Brauciens ir divas stundas, sā kot no 22-00. Pati izrā de ilgst stundu, bet tik krā š ņ i tē rpi un fascinē još s š ovs, ka kaut reizi mū ž ā , bet tas ir jā redz. Visas pā rē jā s ekskursijas ir jū su ziņ ā .
Un nobeigumā es gribu teikt: 12 dienas š ā dam atvaļ inā jumam ir par maz, tikai 15 dienas. Neticiet nevienai laika prognozei internetā , Koh Samui gandrī z vienmē r ir saulains laiks, vakarā var lī t 15-20 minū tes, to pat nepamanī siet. Ja varat izvē lē ties gaisa pā rvadā tā ju, tad iesaku izvē lē ties Thai Airways lidojumam uz Taizemi. Rezervē jot ekskursiju iesaku izvē lē ties dienu Bangkokā un tikai atceļ ā . Bangkokā iesaku apmeklē t Karalisko pili, jo š is skaistums vienkā rš i jā redz savā m acī m. Un Okeanā rijs, kuru negribē jā m atstā t uz 4 stundā m.
Un pā rē jais - viss ir jū su rokā s, izbaudiet atvaļ inā jumu un patī kamu ceļ ojumu uz KOH SAMUI!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Пляжный отель Samui Yacht Club предоставляет размещение в бунгало в окружении тропических садов. Вместимость - 130 гостей. Общая площадь отеля - 9 000 кв.м. Дата открытия - 1990 год, дата последнего ремонта - 2007 год.

Atrašanās vieta Отель находится на пляже Lamai, в 3 км от центра о. Самуи и в 17 км от аэропорта о. Самуи.
Pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, терраса, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, кондиционер, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • aukle
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 42.

  • vanna/duša
  • droši
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 209 Moo 4, Ao Thongtakian, Lamai, Maret, Koh Samui, Suratthani 84310, Thailand
Tālruņi: +66 77 448 486
Tīmekļa vietne: Crystal Bay Yacht Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.