Lieliska viesnīca

Rakstīts: 10 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 25 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
atpū tā s ar bē rnu 4 gadi, bija divas nedē ļ as un katru dienu atcerē jā s. Viesnī ca noteikti nav jauna, bet uzturē ta ļ oti labā stā voklī , personā ls ļ oti izpalī dzī gs un uz visiem lū gumiem reaģ ē ja uzreiz, ļ oti skaista teritorija, liela un tī ra, palmā m regulā ri tiek griezti kokosrieksti un lielas lapas. Pludmale ideā la, katru rī tu un katru vakaru tiek tī rī ta un tī rī ta, ū dens ir sekls, lai sasniegtu dziļ umu lī dz viduklim, jā iet 100 metri, bet ļ oti patī kamas smiltis pa visu dibenu, tā pē c nē problē ma vispā r! bija jū nija vidū , lietus bija tikai 2 dienas un tad 15 minū tes! numuriņ i visi ar skatu uz jū ru, istabā viss standarts, mini bā rs ir maksas, tikai ū dens bezmaksas!
tī rī š ana katru dienu, bez dzeramnaudas un viss mainī ts un gulta un dvieļ i! reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene - viņ a pastā stī s par visiem jautā jumiem par salu!
naudas maiņ a tieš i iepretim viesnī cai pā ri ceļ am - par ļ oti labu kursu!

brokastis viesnī cā s ļ oti pieklā jī gas un ne visai vienmuļ as, viss bija! un mazulis arī !
bet pusdienas un vakariņ as labā k ē st kafejnī cā s pretī viesnī cai vai gar Chaweng ielu!
vienreiz ē dā m viesnī cā s restorā nā , nebija ļ oti garš ī gi, bet ļ oti dā rgi !!! ! ! + nodokļ i, apkalpoš ana, pasniegš ana, un mums bija visdā rgā kā s vakariņ as visā s 2 nedē ļ ā s!
Krievu viesnī cā ir ļ oti maz, pā rsvarā eiropieš u pensionā ri, visu dienu guļ uz sauļ oš anā s krē sliem un netraucē ne baseinā , ne jū rā !
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu!
Ir tikai viens mī nuss - viesnī cā s nav SVARU, lai pā rbaudī tu Č emodā na svaru!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu