Krabi... miers Taizemē

12 Jūlija 2013 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2013 ieslēgts 31 Janvāri 2013
Reputācija: +4829
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Izvē loties vietu pludmales brī vdienā m, izgā jā m cauri daudz informā cijas, beigu beigā s izvē le krita uz Krabi. Krabi piesaistī ja ne tikai elegantā daba un daudzas salas, bet arī tas, ka Krabi atradā s tuvā k Malaizijai. Mē s nolē mā m dzī vot Ao Nang. Bija diezgan mierī gi, tī ri un cenas nekož.

Jo tuvā k tuvojā mies jū rai, jo skaistā ka kļ uva daba. Tieš i no laukiem pacē lā s milzī gas klintis.

Atrodoties prom Ao Nang, mē s daudz staigā jā m pa pludmali, reiz pat mierī gi iegā jā m viesnī cas teritorijā un izstaigā jā m tā s teritoriju.

Daudziem vajadzē tu atcerē ties briesmī go cunami, kas prasī ja daudzas dzī vī bas. Pē c tam, pieļ auju, visā piekrastē parā dī jā s brī dinā juma zī mes.

Kaut kā mē s gā jā m uz tā lu pludmali, es nezinu nosaukumus. Bija salas. Paisums ļ ā va viņ iem pietuvoties un peldē ties tī rā un vē sā ū denī.


Vakarā klusais ciemats pā rvē rtā s par trokš ņ ainu ballī ti. Jū s varē tu staigā t pa daudzajiem stendiem ar daž ā du atkritumu, jū s varē tu sē dē t bā rā vai dejot vietē jā klubā vai vienkā rš i palaist laternas ar vē lmi. Kā du vakaru apbrī nojā m š ikos transvestī tus, kuri aicinā ja visus garā mgā jē jus uz naktsklubu.

Ja esat noguris no Ao Nang, ir iespē ja aizbē gt uz salā m vai attā lā m pludmalē m. Laivas tiek vestas uz Railay pludmali par 200 batiem divos virzienos. Tai ir sava pastaigu iela ar krogiem un veikaliem, viesnī cā m un ī rē jamiem bungalo. Cenas noteikti augstā kas nekā "kontinentā lā ", bet turpat un skaistā k un mierī gā k. Š eit ir alpī nistu paradī ze, un š eit dzī vo arī hiperaktī vas vā veres un smieklī gi pē rtiķ i =)

Un kā di saulrieti Krabi! ! ! Svē tki acī m! !

Mē s ļ oti izbaudī jā m š eit pavadī to laiku.

Mē s gulē jā m pludmalē ar aukstu margaritu / alu / rumu / mohito, spē lē jā m daž ā das spē les, draiskojā mies kā mazi bē rni, pavadī jā m vakarus intelektuā lā m (un ne tik daudz) sarunā m...Tas bija lielisks Taizemes daļ as noslē gums. ceļ ojums!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Ao Nang
Ao Nang
Ao Nang
Ao Nang
Ao Nang
Railay
Railay
Railay
Railay
Railay
Railay
Railay
Railay
Ao Nang
Ao Nang
Ao Nang
Ao Nang
Ао Нанг
макашница
макашница
эта машинка - миниавтобус из Краби в Ао Нанг
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums