Taizemes apskats. Kā mēs pavadījām novembri

06 Janvāri 2015 Ceļošanas laiks: no 14 Novembris 2013 ieslēgts 28 Novembris 2013
Reputācija: +311.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pē c ilga un smaga darba tika nolemts doties atvaļ inā jumā . Taizeme man iekrita acī s par bezmaksas cenā m. Draugi teica, ka jā paskatā s uz Krabi pussalu. Tas ir tas, ko mē s sā kā m darī t. Izvē le krita uz Maritime 4 * viesnī cu, jo tā atradā s praktiski dž ungļ os.

Lidojums bija no Rostovas uz Puketu. Nord Wind Company - lidmaš ī nas ir vecas un biedē još as. Spā rni kustas, bet š ķ iet, ka tie nenokrī t. Viņ i lidoja labi.

Lidojums bija garš , bet planš etdatora izmantoš ana to ievē rojami samazina.

Ierodoties, japā ņ u gids perfektā krievu valodā paskaidroja, kas notiek, izsniedza SIM kartes utt. Zvani uz Ukrainu izrā dī jā s dā rgi (bet lē ti uz Krieviju). Ē rtā kā iespē ja bija zvanī t no Skype uz telefonu. Aptuveni USD 0.2 min.

Mē s ieradā mies viesnī cā un nobijā s. Teritorija super! Tieš ā m dž ungļ os. Krā š ņ s. Netā lu no Krabi upes, kā filmā s))). Monitoru ķ irzaka skraida aptuveni metru garumā pa teritoriju. esmu sajū smā.

Istabas tī ras, plaš as, skats pa logiem lielisks.


Ieradā mies agri no rī ta, tā pē c mums bija laiks nomazgā ties, pā rģ ē rbties un tikt lī dz brokastī m.

Brokastis ē damas, bet izvē le nav ī paš i liela.

Tur viņ i palaida puisi (piemē ram, administratoru), es nekavē joties viņ am "van dollar", lai nostiprinā tu draudzī gas attiecī bas.

Viņ š mū s ieveda atseviš ķ ā istabā , nosē dinā ja, visu parā dī ja un aizgā ja.

Savā cā m visu, ko ieraudzī jā m bufetē , un devā mies svinē t ieraš anos.

Paē duš i devā mies uz pludmali. Ir divas iespē jas: vai nu ar taksi, vai ar transfē ru (ja ir laiks). Taksometrs dā rgs, bet ja ceturtajā , tad pacieš ams.

Dosimies uz Ao Nang pludmali. Neiet tuvu 15 km. Ieradā mies - skats uz pludmali forš s, bet ū dens kā Azovas jū rā . Pā rā k daudz cilvē ku. Viņ i mums pā rdeva paklā ju. Starp citu, ļ oti ē rti, un nekur citur tā du neesmu redzē jis. Mē s devā mies tā lā k pa kreisi gar krasta lī niju.

Pē c 700 metriem redzu daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, nā ku klā t un prasu par ko par cik, saka par velti. Pā rbaudu, vai pareizi saprotu. Viņ i saka, ka tas ir pareizi.

Apsē ž amies, atnesam ananā sus, banā nus un vē l kaut ko, un arī saka, ka par velti. Jū tu ķ ertu, sā ku viņ us pratinā t, kur tad krā pnieks.

Viņ i skaidro, ka viltī ba ir tā da, ka aizmugurē ir masā ž as kabī nes, un, kad jū s nolemjat saskrā pē t papē ž us, tad tas jā dara viņ u kabī nē . Es saku, kas bū s, ja es negribē š u masā ž u.

Saka – nav problē mu, apsē dies un izbaudi.

Ar tā da trika sajū tu, kas mani nekad nepamet, es atgriež os pie sauļ oš anā s krē sliem. Viņ i atved vairā k ananā sus, tē ju, kafiju utt.

Pē c apmē ram trim stundā m mū s sā k mocī t sirdsapziņ a, un mē s nosū tā m vienu skautu (mana sieva ir ā rste) uz masā ž u. Viņ a atgriež as dzī va un laimī ga. Pamazā m sā kam gribē t masā ž u. Š ī ir ideā la izpā rdoš ana. Peldoties tu iznā ksi no garlaicī bas!

Nā kamajā dienā devā mies ekskursijā pa salā m. Salas ir viena par otru skaistā kas, es apceļ otu visas, ja bū tu laiks.


Tur ir č ips, viņ iem pē c pusdienā m ir bē gums un, ja nepaspē si laicī gi atgriezties, lī dz krastam lī dz ceļ iem puskilometru lī dz ceļ galam bū s jā brū k ū denī.

Kopumā no ekskursijā m atmiņ ā palika Phi Phi (viņ u valodā Pi-Pi) salas, Maya Bay. Labā k ir braukt ar ā trlaivu, bet tas ir dā rgā ks. Un vē lams ierasties pirms visiem pā rē jiem, citā di vē lā k bū s daudz cilvē ku.

Kā jau teicu, tas bija tā lu no jū ras, bet tas mū s nebiedē ja. Vai nu transfē rs, ja bija laiks, vai taksis. Viņ i mū s aizveda uz Ao Nang pludmali. Un tur jau tu izvē lies - ekskursijas, salas utt.

Patika Podas sala.

Tas atrodas pusstundas braucienā ar laivu no Ao Nang.

Nakš ņ ojā m tur viesnī cā par 300 UAH. No rī ta cē lā mies 6 no rī ta, devā mies sagaidī t rī tausmu. Tas bija pā rsteidzoš i – pludmalē neviena, tikai krabji. Gaisma š ajā viesnī cā tiek pasniegta tikai no 18 lī dz 24, tač u tā nav liela problē ma. Istabā bija divi lieli zirnekļ i. Viena tika pienaglota ar č ī bu, otra nomazgā ta (skrien ļ oti ā tri).

Bija nedaudz rā pojoš i gulē t ar viņ u vienā istabā , bet es ceru, ka viņ am bija vairā k bail.

Kafejnī ca Pod ir ļ oti personiska. Arī garš ī gas garneles, rī si un viss pā rē jais.

Bija kā ds joks. Kad palikā m uz Pod, es izslē dzu telefonus – mē s bijā m nelā gi. Tad ieslē dzu nā kamajā rī tā , redzu, ka draugi man zvanī ja daudzas reizes. Es atzvanu, un viņ i man saka, ka mē s š odien izlidojam. Labi? Mums ir vē l divas atpū tas dienas! ! ! Es zvanu Pegasam. Es saku, kas pie velna? Un viņ i, tā arī ir - lidmaš ī na tika pā rvesta. Es saku, ko darī t? Esmu uz tuksneš a salas. Saka, nu, ņ em taksi un pats uz lidostu (200 km). Es saku, ka man nav naudas, un apsē ž os, lai rakstī tu par jums atsauksmi internetā . Viņ i strī dē jā s ar viņ iem pusstundu - tas bija bezjē dzī gi. Viņ š saka, ka pē dē jā s dienā s nevajadzē tu doties tā lu no viesnī cas. Labi?

Vispā r mē s atradā m laivu, kas piekrita mū s aizvest. Un tomē r, kuģ ojot turp, vienojā mies, ka kuģ osim atpakaļ nevis tajā paš ā dienā , bet nā kamajā.

Bet bocmanis nā kamajā dienā neieradā s, bet paņ ē ma naudu par braucienu un turp un atpakaļ.


Ejam pie citiem, un atkal saka, lai maksā gan tur, gan atpakaļ.

Es saku, ka nav naudas. Viņ i vienojā s par pusi. Mē s aizbraucā m uz Ao Nang, paņ ē mā m taksometru, ieradā mies viesnī cā , un tur bija atzī me, ka lidojums ir pā rcelts uz parasto laiku)))) sveiki Pegasus (kuces). Atvainojiet.

Bija vē l viens joks. Izbraucu ar velosipē du pa viesnī cu - bija slidens, nokritu, sastiepu pirkstu. Kamē r zvanī jā m apdroš inā š anas kompā nijai un meklē jā m taksi, mans Draugs (administrators brokastī s), redzot š o gadī jumu, piebrauca viesnī cas mikroautobusā un paņ ē ma mani. Mē s devā mies ar visu pū li uz slimnī cu – lai mani glā btu. Izejot no viesnī cas, viņ š pā ris reizes mē ģ inā ja sā kt ar treš o un apstā jā s. Nā kamajā krustojumā - tas pats. Un tad man atklā jā s, ka viņ š zina tikai, kā braukt ar mopē du, un, iespē jams, pirmo reizi viņ š brauc ar automaš ī nu. Es domā ju, viņ š patieš ā m riskē ja. Tā da ir draudzī ba. Es biju aizkustinā ta. Slimnī cā par 100 dolā riem salaboja manu pirkstu un uzlika š inu.

Nez kā pē c naudu paņ ē ma skaidrā naudā . Viņ i mums iedeva č ekus, gribē ja arī izrakstī t kaudzi antibiotiku, bet mē s atteicā mies. Mums bija savs. Atbrauca viesnī cas maš ī na (Draugs atsū tī ja) un aizveda mū s uz viesnī cu. Liels paldies viņ am par to. Starp citu, apdroš inā š anas kompā nija man atdeva naudu pē c pusgada mī nus paš risks))).

Kā vē lā k izrā dī jā s š ajā viesnī cā , lielā kā daļ a jaunlaulā to pavada savu medusmē nesi, un gadā s arī , ka viņ i apprecas tieš i tur.

Mē s skatī jā mies divas kā zas. Sā kumā bija apmē ram 1000 cilvē ku! Viesi sē dē ja pie galdiņ iem ā rpus viesnī cas. Jaunlaulā tie atradā s atseviš ķ ā "teltī ", un viņ i tika filmē ti ar kameru, un viesi kā zu ceremoniju skatī jā s televizoros, kas bija uzstā dī ti pie galdiem. Mē s nekad iepriekš neko tā du neesam redzē juš i, un esam nedaudz satraukti. Jaunlaulā tajiem tika uzdā vinā ts pavisam jauns Bentley. Tā s tieš ā m bija lieliskas kā zas. Policija bloķ ē ja ceļ u, un viss bija ļ oti forš i.


Otrā s kā zas bija nedaudz vienkā rš ā kas, un jaunlaulā tajiem tika dota "tikai" Mercedes"))).

No noderī giem padomiem.

Netā lu no viesnī cas iepirkš anā s centra Outlet Village

Ir zī mola preces par ļ oti saprā tī gā m cenā m. Un ar 5 Pier Cardin kreklu iegā di - bikses dā vanā ))).

Pie viesnī cas pa labi ir forš a kafejnī ca, kurā par 40 UAH no cilvē ka var ē st cik tī k, bet tajā paš ā laikā jā gatavo paš am. Viņ i izsniedz pannu un kastroli vienā ierī cē.

Jū s paņ emat ē dienu un cepat, gatavojat savam priekam))).

Bija Pū ķ a templī . Tas nav tā lu no viesnī cas, viņ i lieliski vizinā jā s ar ziloņ iem un uzkā pa kalnā ar Budas statuju. Tas ir skaisti saulrietā.

Man ļ oti patika Smaragda ezers vienā no dž ungļ u tū rē m un Tom Yum zupa.

Kopumā no visiem braucieniem Tai ir visspilgtā kais. Un visi smaida. Iesaku visiem apmeklē t. Galvenais ir nevis uz Pataiju, bet uz Krabi, ja gribi atpū sties. Nu, ja jū s iziet cauri "transam", tad uz Walking Street))).

Starp citu, Krabī visu laiku bija redzami tikai 2 transi, bet tie bija mierī gi))).

Tirgos ir ļ oti garš ī gi un lē ti augļ i. Ananā ss bija 5 UAH.

Viesnī cas vestibilā bija daudz odu, un ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Man apkā rt bija jā š auj visā das pretodu lietas.

Es negribē ju iet mā jā s, bet...

Mē s lidojā m uz Rostovu, mē s smaidā m aiz ieraduma, un visi uz mums skatā s kā uz idiotiem))). Tā tad esam mā jā s.

Visi priecī gi jautri spilgti ceļ ojumi.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums