Phu Pha Ao Nang Resort & Spa 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Phu Pha Ao Nang Resort and Spa sastāv no četrām villām tradicionālā taju stilā, bet tajā pašā laikā ar visām mūsdienu ērtībām. Visas villas ieskauj lekna veģetācija, kas rada harmoniju ar dabu.Vairāk →
аватар tina66
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, bet tas, kas sā kotnē ji š ķ iet mī nuss, ar laiku pā rvē rš as cieņ ā . Klusums, miers un pilnī ga vienotī ba ar dabu. Ja esat ballī š u dzī vnieks, š ī viesnī ca nav jums piemē rota. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, bet tas, kas sā kotnē ji š ķ iet mī nuss, ar laiku pā rvē rš as cieņ ā . Klusums, miers un pilnī ga vienotī ba ar dabu. Ja esat ballī š u dzī vnieks, š ī viesnī ca nav jums piemē rota. Velosipē da esamī ba, kuru var iznomā t, visas problē mas samazina. Tiem, kas nedraudzē jas ar transportu, ir pilnī gi iespē jams pielā goties viesnī cas autobusa grafikam, kas regulā ri kursē uz pludmali un atpakaļ . Jā , un ā rpus grafika viņ i var jū s nogā dā t pilsē tā - darbinieki ir pā rsteidzoš i atsaucī gi.
Jū s burtiski dzī vojat dž ungļ os. Dodieties uz jebkuru no mū su ziedu veikaliem, un tas viss tur aug tieš i tā pat. Nebaidieties no dzī vajā m radī bā m - visu laiku ir redzē ta viena ķ irzaka, mazliet odu un vietē jais kaķ is. Bet savvaļ as skaņ as ir pā rpilnī bā - viesnī ca atrodas paš ā kalna pakā jē .
Bija daž as problē mas ar gaismu telpā un ne reizi vien, bet nav iespē jams bez smiekliem noskatī ties, kā viņ i problē mas novē rš . Tā pē c pat š ī s neē rtī bas atceras ar prieku.
Viesnī cā drē bes var nodot mazgā š anai, un tas ir ļ oti svarī gi, ņ emot vē rā , ka tā s tiek atgrieztas, lai arī ne ideā li tī ras, bet sausas.
Brokastis nav daudzveidī gas, bet diezgan eiropeiskas. Televī zijā ir viens krievu kanā ls un tas arī silda dvē seli.
Silts baseins, parasti dienas laikā nav noslogots un pat naktī var peldē ties bez problē mā m.
Teritorijā ir galdi un krē sli, tā pē c ar saviem produktiem ir pilnī gi iespē jams pusdienot, teritorija ir tik zaļ a, ka neatkarī gi no tā , kur atrodaties, jū s nekad neizceļ aties nevienam priekš ā .
Iespaidi no viesnī cas ir tikai pozitī vi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Phu Pha Ao Nang Resort and Spa состоит из четырех вилл в традиционном тайском стиле, но в то же время, со всеми современными удобствами. Все виллы окружены буйной растительностью, в результате чего вы находитесь в гармонии с природой.

Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
Adrese 395 Moo 2 Soi 13, Ао Нанг, Краби, Таиланд
Tīmekļa vietne: Phu Pha Ao Nang Resort & Spa
FAQ