Ļoti patīkama viesnīca

Rakstīts: 16 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 24 oktobris — 7 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas dē ļ . Pirmā rinda nebija vajadzī ga (nevis Ao Nang pludmales). Bet desmit minū š u gā jiena attā lumā no pludmales (kur atrodas viesnī ca) nav tū ristu satraukuma, restorā ni un masā ž as saloni ir bez maksas, un cenas ir manā mi zemā kas nekā pludmales tuvumā . Turklā t viesnī ca atrodas nevis uz ceļ a, bet kalna malā . Tā ir ļ oti zaļ a savā mazajā teritorijā . No numuriem paveras skaists skats uz kalniem. Bet vē l labā ks ir skats no septī tā stā va, kur atrodas treš ais baseins (neskaitot bē rnu baseinu)! Pilsē tas skaņ as tur nemaz nesasniedz, un aiz ž oga sā kas dž ungļ i ar putnu dziesmā m un tropu tauriņ u plī voš anu. Vā rdu sakot, ļ oti gleznaini.
Numuri ir tī ri, uzkopš ana un veļ as maiņ a katru dienu. Par kalponē m sū dzī bu nav. Ikdienas rū pī ga baseinu tī rī š ana. Personā ls ir draudzī gs, uzmanī gs, gatavs palī dzē t jebkurā brī dī .
Man patika brokastis, laba izvē le, sā tī gi un garš ī gi: 3-4 nacionā lie gaļ as ē dieni ar dā rzeņ iem vai rī siem, konditorejas izstrā dā jumi, daž ā di augļ i un augļ u salā ti. Nu tradicionā lā s desiņ as-krutoni-omletes-bekoni-siers-sviests-ievā rī jums.

Vā rdu sakot, viesnī ca man patika. Objektivitā tei jā atzī mē , ka svaigs telpu kosmē tiskais remonts š ogad netika veikts. Bet viesnī ca tī ra, nav nobruž ā ta, kopta. Domā ju, ka tikai diž oš anā s fani to nevar noorganizē t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu