Anyavee Ban Ao Nang Resort 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Neliela ķēdes viesnīca mājīgā zaļā zonā, akmens metiena attālumā no pludmales un gaida laivas braucieniem uz gleznainajām Riley West un Phranang pludmalēm. Viesnīca tika atvērta 1986. gadā un atjaunota 2012. gadā. Sastāv no piecām 2-3 stāvu ēkām, bez liftiem. Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Piemērots visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар cusovavala
Ilgu laiku esam meklē juš i atpū tas iespē ju Krabi provincē , tajā s vietā s bija sā pī gi gleznaina daba. Lē tas viesnī cas atraš ana nebija problē ma, tač u atsauksmes diemž ē l nav ī paš i labas. Un tad mums piedā vā ja TPG meitenes-menedž eres ibis Styles Krabi Ao Nang hotel - lē ti, klusi, labs serviss. … Tomēr ▾ Ilgu laiku esam meklē juš i atpū tas iespē ju Krabi provincē , tajā s vietā s bija sā pī gi gleznaina daba. Lē tas viesnī cas atraš ana nebija problē ma, tač u atsauksmes diemž ē l nav ī paš i labas. Un tad mums piedā vā ja TPG meitenes-menedž eres ibis Styles Krabi Ao Nang hotel - lē ti, klusi, labs serviss. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - prom no burzmas, bet tuvu tirgiem, sabiedriskā m vietā m. Atvaļ inā jumā ar vī ru un bē rniem. Ā tri un bez problē mā m ieradā s Krabi lidostā . Mū s sagaidī ja jauks un runī gs eskorts, kurš sniedza detalizē tu informā ciju un palī dzē ja norē ķ inā ties. Viesnī ca man ļ oti iepatikā s no pirmā acu uzmetiena. Reģ istratū rā laipns un laipns personā ls, sirsnī ga uzņ emš ana. Istabas visas nelielas, bet mā jī gas un aprī kotas ar visu nepiecieš amo: seifs, minibā rs, fē ns, kondicionieris, ā trs WI-FI, TV, tē jkanna. Vannas istaba ar labu santehniku, ar ziepju piederumu komplektu. Skats no istabas ir uz kalniem, ļ oti gleznains, un, cik saprotu, š ajā s telpā s ir daudz labā ka skaņ as izolā cija. Uzkopš ana ir diezgan laba, dvieļ i tiek mainī ti, gultas tiek mainī tas 2 reizes nedē ļ ā . Apmierinā ts ar apkalpoš anu. Viesnī cas teritorija ir sakopta un tī ra. Ir divi labi baseini, rotaļ u laukums. Pludmale atrodas apmē ram 20 minū š u attā lumā no viesnī cas, var iet, var staigā t. Pā rpildī ts. Bet tī rs, ū dens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Ē diens arī diezgan labs. Brokastis ir standarta (olu kultenis, putras, dā rzeņ i, augļ i, jogurti, dzē rieni), pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gas, sā tī gas un garš ī gas, daudzi taju ē dieni, jū ras veltes un zivju ē dieni tiek pagatavoti nevainojami. Ā rpus viesnī cas ir daudz restorā nu un kafejnī cu, kur varat ieturē t maltī ti diezgan lē ti. Viesnī cas darbinieki ļ oti labi izturas pret viesiem, nodroš inot komfortu un mā jī gumu. Tū roperators TPG lieliski tika galā ar atpū tas organizē š anu, viss bija forš i, pā rē jais paliek atmiņ ā ! Esmu apmierinā ta, prieks, ka bija tik forš i un varē ju pilnī bā atpū sties nedā rgā viesnī cā . Mē s uzņ ē mā m tik daudz forš u fotoattē lu - daba ir pā rsteidzoš a! es atgrieztos. Lai visiem labas brī vdienas!
аватар alena81
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar vī ru Krabi novembra beigā s - decembra sā kumā , mums bija medusmē nesis. Š oreiz sā kas tū risma sezona. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, netā lu no Ao Nang krasta (pludmales), ir arī Pra Nang pludmale, bet tā nav tik tī ra kā š ī . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru Krabi novembra beigā s - decembra sā kumā , mums bija medusmē nesis. Š oreiz sā kas tū risma sezona.
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, netā lu no Ao Nang krasta (pludmales), ir arī Pra Nang pludmale, bet tā nav tik tī ra kā š ī . Klinš u kā pē ji dodas uz Railay. Ir iespē jams iznomā t aprī kojumu.
Ao Nang ir pilsē tnieciska un viegli pieejama pludmale ikvienam, arī vietē jiem, daž kā rt š eit sauļ ojā mies, bet arī iepeldē jā mies atklā tā jū rā . Pludmales uz salā m ir daudz skaistā kas, baltas smiltis, palmas, tas viss, ko jū s redzē siet, ieejot jebkuras Taizemes, Krabi viesnī cas mā jas lapā . Tur var arī snorkelē t, ir daudz daž ā du zivju, ir arī jū ras ež i. Man pat bija bail, jo. Bī stamī bas pakā pi sev nevarē ju novē rtē t, jo ū dens ir ļ oti dzidrs un bija grū ti pateikt, kā dā attā lumā no tevis atrodas ezī tis.
Neskatoties uz to, ka mana vē stule var š ķ ist atturī ga, fotogrā fijas runā s paš as par sevi, un pā rē jo varu saukt par neaizmirstamu un eksotiskā ko. Patiesī bā mē s uzdroš inā jā mies doties uz Krabi, nevis uz citiem Taizemes kū rortiem - viena vienkā rš a iemesla dē ļ - mē s vē lē jā mies privā tumu un klusumu.
Š ā di mums izskatī jā s Krabi. Ierodoties - bija skaidrs - aktī va piekraste ar tū ristu baru un taizemieš u apkalpoš anu, kas ir normā li, bez š ī visa bū tu garlaicī gi. Un ja salī dzina ar Pattaya un Koh Samui aprakstu, tad klusā k : ), nu kuram kas patī k. Ja vē laties privā tumu, izvē lieties CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS viesnī cu Krabi vai viesnī cu Phi Phi salā (š ī ir sala "loka" formā , kas atrodas netā lu no Krabi, jū s varat nokļ ū t ā tri kuģ ī tis 35-45 minū tē s. Jū su atvaļ inā juma laikā mē s satikā m puiš us, kuri tur bija 2 dienas, viņ i teica, ka daba ir fantastiska, bet garlaicī ga). Devā mies uz viesnī cas CENTARA teritoriju, kur pā rsvarā atpū š as briti. Š ai viesnī cai ir liela skaista teritorija, tai ir sava laiva, kas ik pē c pusstundas kursē uz Ao Nang krastu. Cilvē ki š eit ierodas no viesnī cas, lai iegū tu lē tā kus dzē rienus, ē dienu, masā ž as, ekskursijas, internetu.
Kas attiecas uz mū su viesnī cu - Best Western Ban Ao Nang Villa Resort - varu tikai teikt, ka š ī ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Brokastis - Eiropas - bekons, daž ā da veida olu kultenis, grauzdiņ š ar ievā rī jumu, musli un kukurū zas pā rslas ar pienu, augļ i, parasti 3 veidi - ananā si, papaija, arbū zs. Viesnī cas restorā nā labā k neko nepasū tī t, š eit tas ir 2 reizes dā rgā ks nekā piekrastes restorā nos. Teritorija maza. Š eit galvenokā rt atpū š as briti, amerikā ņ i, zviedri, norvē ģ i, krievi ir, bet maz. Daudzi no viņ iem nā k ar bē rniem, jo. piekraste piemē rota peldē š anai ar mazajiem. Apbrī noju viņ u drosmi, kā lidojumi nav viegli. Ķ ī nieš u gandrī z nav. Saziņ a Krabi ir tikai angļ u valodā , ne visi darbinieki viesnī cā zina angļ u valodu, tikai reģ istratū rā var kaut ko skaidri atbildē t. Vispā r tas ir normā li – tie ir taizemieš i, nevis amerikā ņ i. Zī mju valoda ir visuniversā lā kā pasaulē : )! . Instorā niem patī k dienā m ilgi tusē t pie baseina, un baseins atrodas blakus viesnī cas restorā nam, es to sauktu par vasaras kafejnī cu. Tomē r daudz interesantā k ir braukt ar laivu un doties uz tuvā ko salu, man patika - Gaiļ a sala, uz kuras ir arī smilš aina iesma. Labā k ir kuģ ot uz tā no rī ta, pretē jā gadī jumā plū dmaiņ as sā kas vakarā . No salā m varu minē t arī Mamba lī ci.
Ekskursijas ir viegli pasū tī t uz ielas, ļ oti skaidri tū res sludinā jumi, ar attē liem. Ekskursijā ir iekļ auti ē dieni un dzē rieni, par dzerš anu nav jā uztraucas. Autobusi ir ē rti. Vidē ji 1 ekskursija maksā $ 50. Tiek veiktas atlaides. Saņ emš ana no viesnī cas pulksten 8, ieraš anā s pulksten 17:00. Lai ar laivu aizbrauktu uz tuvā ko salu, jā dodas uz piestā tni piekrastē . Par USD 20 viņ i jū s nogā dā s turp un aizvedī s atpakaļ jebkurā laikā , vienojoties ar laivas vadī tā ju. Neviens netiks atstā ts uz salas, pat ja esat pazaudē jis savu laivu, neuztraucieties.
10 dienas atpū tā mies Krabi, atlikuš ā s 2 - Bangkokā . Pilsē ta ir pā rsteidzoš a! Lai to redzē tu, ir vajadzī gas apmē ram 3 dienas. Ekskursija tika pasū tī ta pie gida, nolē mā m netē rē t laiku vietē jo tū roperatoru meklē š anai, ņ emot vē rā , ka mums bija maz laika.
Es gribē tu izcelt ē dienu. Plaš s jū ras velš u, zupu, augļ u klā sts. Sā kumā ē dā m tikai maigi asu ē dienu, tad pamazā m pieradā m pie asā ē diena. Kurorā visas svaigā s sulas sauc par sulā m, Bangkokā - sula ir sula no iepakojumiem. Mū su mī ļ ā kais dzē riens ir zaļ ais kokosrieksts.
Novē lu visiem, kas nolemj doties uz š o brī niš ķ ī go vietu - brī niš ķ ī gas un neaizmirstamas brī vdienas, daudz iespaidu un draudzī gus taju smaidu!
Ao Nang на закате Залив Мамбу дикие обезьянки под горой на плаже остров Петуха закат остров закаты в Краби экскурсия на каное


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой сетевой отель на уютной зеленой территории, в двух шагах от пляжа и места ожидания лодок для поездок на живописные пляжи Райли Вест и Пхрананг. Отель был открыт в 1986 году, обновлен в 2012 году. Состоит из пяти 2-3-этажных корпусов, без лифтов. Депозита при заселении нет. Подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен в северной части пляжа Ao Nang, в 150 м от моря, в туристической зоне, рядом с лодочным пирсом (для поездок на Railay beach), в 150 км от аэропорта Пхукета (2 ч езды), в 27 км от аэропорта Краби (30 мин езды).
Pludmales apraksts До пляжа Ao Nang 150 метров. Пляжные полотенца бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service, диетическое меню (по запросу), ресторан (для завтраков и обедов, до 17:00), 1 открытый бассейн (8.00-19.00), сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Библиотека, массаж (платно).
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 111 номеров:

54 standard (27,7 кв.м, 14 dbl/40 twin, макс.2+1 чел, душ, вид на сад, 3х эт корпус B3);

50 superior (39 кв.м, trpl (кровати dbl+ sngl), макс.3 чел, душ, вид на сад/море, 2эт корпус B4, 3эт корпуса B1, B2);

6 family (48 кв.м, макс.2+2/3+1 чел, кровати dbl+sngl, либо кровати dbl + sngl + двухъярусная кровать (1 номер), либо, вид на сад/море, 3эт корпуса B1, B5).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, балкон, телевизор co спутниковыми каналами, телефон, сейф, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар, мини-холодильник, 2 бут. воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, душ с туалетными принадлежностями, фен, утюг по запросу (на ресепшен, бесплатно). Ежедневная уборка и смена постельного белья, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 211, Moo 2 Ao Nang, Muang, Krabi 81180, Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 (0) 75 637-073, +66 (0) 75 637-071
Fax: +66 (0) 75 637-070
Tīmekļa vietne: Anyavee Ban Ao Nang Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.