Annika Koh Chang 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.310
№7 viesnīcas reitingā par. Chang
8.2 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.7 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca ir veidota kā mazi mājīgi bungalo ar terasi, ko ieskauj skaisti tropu koki. Uzcelta - 2004, pēdējā rekonstrukcija - 2010. Viesnīcas kopējā platība ir 25 600 kv.m.Vairāk →
аватар innochka.bondar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas dž ungļ os, tā lu no jū ras, bet nest uz pludmali. Istabas tī ras, apkalpoš ana laba =) Viss notiek ā tri, un pats galvenais, saskaņ ā ar mū su vē lmē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas dž ungļ os, tā lu no jū ras, bet nest uz pludmali. Istabas tī ras, apkalpoš ana laba =)
Viss notiek ā tri, un pats galvenais, saskaņ ā ar mū su vē lmē m.
аватар AnastNas
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2015. gada oktobrī . Viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi: lasī jā m atsauksmes, jautā jā m tū risma aģ entiem, salī dzinā jā m cenu un kvalitā ti. Kopumā nepā rprotami dominē ja pozitī vas atsauksmes, tā pē c mē s apmetā mies uz Ramajanu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.2015. gada oktobrī . Viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi: lasī jā m atsauksmes, jautā jā m tū risma aģ entiem, salī dzinā jā m cenu un kvalitā ti. Kopumā nepā rprotami dominē ja pozitī vas atsauksmes, tā pē c mē s apmetā mies uz Ramajanu. Ierodoties nebijā m vī luš ies: viesnī cai nav pretenziju uz š iku, tač u tā ir ļ oti zaļ a un mī ļ a. Un tā kā tobrī d tū ristu bija maz, tad vientulī bas sajū ta nepameta. Draudzī gs personā ls, mā jī ga atmosfē ra, ko vairā k laimei! Uz pludmali ved katru stundu, neliels mī nuss ir 18 pē dē jā piegā de no pludmales. Un vienā no saulainajā m dienā m nolē mā m samainī t naudu, un tad radā s traucē klis - pietrū ka 200 eiro un 100 dolā ru. Uzreiz neticē jā m savā m acī m, mums ir bagā ta ceļ ojumu pieredze, tač u pirmo reizi sastapā mies ar zā dzī bu viesnī cā . Protams, mē s paš i esam vainī gi. Visi raksta, ka Taizemē jū s nevar "vadī t" ar personā la pieklā jī bu. Un paldies, ka nenozagi visu summu, atstā jot pases, bankas karti, mobilo telefonu un planš eti. Mē s sazinā jā mies ar saimnieku / tpg, atbilde ir: sazinieties ar augstā ko vadī tā ju. Viņ i sauca lī dz š im visdraudzī gā ko top. Un vo-ala, maģ iska pā rvē rtī ba: no pretimnā koš ā kā cilvē ka pasaulē viņ š pā rvē rtā s par naidī gu un augstprā tī gu vadī tā ju. Mē s ziņ ojā m, ka esam pazaudē juš i naudu un tie paš i cilvē ki tī ra no mums. Atbilde mū s pā rsteidza: kalpones strā dā jau ilgu laiku, tā pē c viņ š ir pā rliecinā ts par viņ iem, bet viņ š mū s redz pirmo reizi) un smaidot piedā vā ja izsaukt policiju. Esam vainī gi, ka atslā binā jā mies un, izlasot atsauksmes par Taizemi, naudu ielikā m somā , kuru aiztaisī jā m koferī , nevis seifā . Kopš lasa, ka zog visā s viesnī cā s (pat 5! ). Kas attiecas uz seifiem istabā - nelietojiet! Seifu var atvē rt darbinieki, un viss vē rtī gais jā glabā aizslē gts koferī . Ko mē s veiksmī gi izdarī jā m), bet, ja nauda nav seifā , viesnī ca nav atbildī ga. Š eit.
Uzreiz gribu atzī mē t, ka mē s nevienam neiesakā m š o viesnī cu, kaut vai tā pē c, ka š ī viesnī ca ZOG! Vadī tā js neko nedara. 100% personā ls. Policijā negriezā mies, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu pilnī bā , jo. ir likums "Taets taizemieš iem", tā pē c š ī s manipulā cijas te ir bezjē dzī gas. Tikai ž ē l laika. Jū s varat izlemt, vai palikt š ajā viesnī cā vai nē , mē s ceram, ka mū su apskats palī dzē s nesabojā t jū su atvaļ inā jumu.
P. S. Brokastis viesnī cā ir atseviš ķ s jautā jums, mē s nemaz neesam izvē lī gi. Bet Ramajanā brokastī s pilnī gi trū kst Eiropas pā rtikas, izņ emot grauzdiņ us un kaut ko lī dzī gu omletei. Viss pā rē jais: taju ļ oti pikants ē diens: cē rmes, rī si, kartupeļ i un papī ra desiņ as, visticamā k.
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la viesnī ca, kā jau 3*, ir teritorija, viss pieklā jī gi. Infrastruktū ra un pludmale 2 km. Bezmaksas wifi reģ istratū rā . Ja ī rē velosipē du, tad ļ oti pat neko. Starp citu, velosipē di maksā santī mu. Un viņ i ē d ļ oti maz benzī na, viņ i apceļ oja visu salu, bet bulta ar benzī nu nekustē jā s. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca, kā jau 3*, ir teritorija, viss pieklā jī gi. Infrastruktū ra un pludmale 2 km. Bezmaksas wifi reģ istratū rā .
Ja ī rē velosipē du, tad ļ oti pat neko. Starp citu, velosipē di maksā santī mu. Un viņ i ē d ļ oti maz benzī na, viņ i apceļ oja visu salu, bet bulta ar benzī nu nekustē jā s.
аватар Tachub
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kad ieradā mies viesnī cā , bija jau tumš s un bijā m diezgan noguruš i no lidojuma un 6 stundu transfē ra, tā pē c pirmais iespaids bija diezgan miglains. Reģ istratū rā mū s sirsnī gi sagaidī ja glī ta sieviete, kura ā tri un nesaprotami kaut ko dā rdinā ja angliski. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies viesnī cā , bija jau tumš s un bijā m diezgan noguruš i no lidojuma un 6 stundu transfē ra, tā pē c pirmais iespaids bija diezgan miglains. Reģ istratū rā mū s sirsnī gi sagaidī ja glī ta sieviete, kura ā tri un nesaprotami kaut ko dā rdinā ja angliski. Diemž ē l personā ls vispā r nerunā krieviski, un angļ u valoda daž kā rt nav ī sti skaidra, tač u, neskatoties uz valodas barjerā m, vienmē r var bez problē mā m vienoties.
Pati viesnī ca ir kā paradī ze dž ungļ os: klusa, mierī ga un ļ oti skaista.
Viesnī cas numuri ir vienstā vu mā jas ar 4 istabā m katrā . gandrī z bungalo))) katrā numurā ir izeja uz terasi ar skatu uz vietē jo dī ķ i. mū su istaba atradā s teritorijas aizmugurē , mē s gandrī z jutā mies kā Robinsoni)
Teritorija ir ļ oti skaista, bet ne liela. Daudz tauriņ u un putnu. Un arī hikoni. uz visā m sienā m jū s redzē siet pat vairā k nekā vienu š ā du radī jumu. Tā pē c uz nakti labā k ir aizvē rt durvis uz balkonu. Protams, tie nav bī stami, tač u nav patī kami atrast ķ irzaku gultā pirms gulē tieš anas. Vispā r š ī s ķ irzakas ir visā salā , tā pē c tā nav viesnī cas, bet visas salas problē ma.
Personā ls ir draudzī gs, ļ oti izpalī dzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Tī rī š ana notiek katru dienu, kad tā s tī ra, viņ i pat nepamanī ja) viņ i tī rī ja labi. veļ a nomainī ta 8 dienā s vai nu vienu vai 2. Istabā - svaigi augļ i (banā ni un daž i nelieli ā boli).
Paš ā istabā (ir divu veidu, paņ ē mā m ravana junioru) milzī ga divguļ amā gulta ar baldahī nu, TV ar vienu krievu kanā lu (uz kura visu laiku ir multenes), mini bā rs (vietē jais alus, ū dens, kola, vietē jais rums, č ipsi, rieksti) Minibā rā cenas ir diezgan pieņ emamas.
Brokastī s maltī tes bufetes stilā . Ceptas olas, vā rī tas olas, vafeles, kafija-tē ja, jogurti, augļ i, desiņ as, bekons, daudz vā rī tu dā rzeņ u. diezgan vienmuļ i tomē r, kā jebkurā valstī .
Baseins ir mazs, bet ļ oti jauks. ir dž akuzi. ap baseinu - Taizemes masā ž a.
Bet jū ras nav. Mikroautobusi no viesnī cas atiet katru stundu no pulksten 9 lī dz 17. Starp citu, viņ i aizvedī s uz divā m pludmalē m: viesnī cā Dewa un Kai lī cī . Kai lī cī nepeldē jā mies, jo tuvumā ir piestā tne un daudz laivu, tā pē c netī rs. Dewa pludmale ir lieliska.
Tā pat katru vakaru ap 21.30 no viesnī cas kursē mikroautobuss uz Balto smilš u pludmali, kur jū ras krastā ir daudz veikalu, masā ž as salonu un kafejnī cu. tā da tusē š anā s vieta.
Un 11.30 no rī ta jū s tiksiet nogā dā ts tieš i no viesnī cas uz Klong Plu ū denskritumiem. visi vienā autobusā . ļ oti ē rti, jo tas ir lē tā k nekā ekskursija (par ieeju maksā tikai 200 bati no cilvē ka) un vairā k laika.
No vietā m, kur paē st, iesaku pievē rst uzmanī bu kafejnī cai Katya Culinary (atrodas pie ceļ a uz Dewa pludmali, kaut kur pa vidu, garā gā jienā , ap 20 min ā trā tempā , tā ir vieglā k noķ ert taksometru). Ē diens š eit ir garš ī gs un skaisti pasniegts. un arī Owen restorā nā to atradī si, ja iziesi no Dewa viesnī cas un dosies uz galveno ceļ u, pa labi bū s viesnī cas, pa kreisi upe. Kad viesnī cas beigsies, veikali atradī sies kreisajā pusē . Restorā ns Owen atrodas arī kreisajā pusē starp drē bnieku veikalu un masā ž as salonu. Ē diens tur ļ oti garš ī gs, ē dienkarte arī krieviski uzrakstī ta, un galvenais, lē ti. Mē s ar vī ru ē dā m par 700 batiem, katrs trī s ē dieni + alkohols.
Jū s varat ē st divos viesnī cas restorā nos, tač u tur cenas joprojā m ir augstā kas. Lai gan biež i vien viesnī ca sarī ko vakara bufeti kā dā no restorā niem par 700 batiem vienai personai + dā vanā glā ze vī na.
Mē s ar vī ru esam ļ oti priecī gi par š o viesnī cu. Tas bija tieš i tas, ko mē s meklē jā m – relaksē još a atpū ta.
аватар OE2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es neteikš u neko sliktu, tikai rū pī gi apskatiet mini bā ru un dvieļ u skaitu, kad izrakstā ties no viesnī cas, jo. Apkalpoš ana numurā š ajā ziņ ā nav ī paš i uzmanī ga, atstā s vienu dvieli (tā gadī jā s mums) vai ieliks minibā rā atvē rtu minerā lū dens pudeli (tā notika mū su tautieš iem). … Tomēr ▾ Es neteikš u neko sliktu, tikai rū pī gi apskatiet mini bā ru un dvieļ u skaitu, kad izrakstā ties no viesnī cas, jo. Apkalpoš ana numurā š ajā ziņ ā nav ī paš i uzmanī ga, atstā s vienu dvieli (tā gadī jā s mums) vai ieliks minibā rā atvē rtu minerā lū dens pudeli (tā notika mū su tautieš iem).
аватар Helen-kg81
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Chaupho kapela
Novērtējums 8.5
Taizeme, par. Chang
Arhitektūra, Reliģija

Отель выполнен в виде небольших уютных бунгало с внутренним двориком, окруженных прекрасными тропическими деревьями. Построен - 2004 г., последняя реконструкция – 2010 г. Общая площадь территории отеля 25 600 кв.м

Atrašanās vieta 315 км от аэропорта г. Бангкок, на побережье острова Чанг, на пляже Клонг Прао.
Pludmales apraksts Гости отеля пользуются пляжем отеля The Dewa, в 3-х км от отеля. Автобус на пляж ходит каждый час. Бесплатный трансфер до пляжа White Sands Beach ходит 2 раза в день.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Библиотека DVD, Ныряние с маской и трубкой, каякинг, поездки на слонах, путешествия в джунгли, поездки к водопадам, поездки в рыбацкую деревню, кулинарные курсы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 65 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 19/9 Moo 4, Klong Prao, Koh Chang, Trat 23170 Thailand
Tālruņi: (66 39) 551 033
Tīmekļa vietne: Annika Koh Chang
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.