Ļoti laba viesnīca!

Rakstīts: 5 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 12 — 23 oktobris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada oktobrī , iespaidi par viesnī cu ir visbrī niš ķ ī gā kie. Manuprā t, š ī ir labā kā viesnī ca Koh Chang. Patika serviss, apkā rtne, jū ra. . . Viesnī cas rajons ļ oti zaļ š , kopts, viss zied, bungalo ieraktas veģ etā cijā , starp bungalo vijas celiņ i. Kad gribē jā m nofotografē t savu mā ju, izrā dī jā s, ka nav vietas, no kuras to varē tu pilnī bā redzē t, visur aizsprosto krū mi. Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē - pat no tā lā kā bungalo lī dz pludmalei, lai staigā tu divas vai trī s minū tes. Pludmalē un pie baseina vienmē r visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pie jū ras kokos karā jas gumijas š ū poles, un paisuma laikā var š ū poties tieš i virs jū ras. Ieeja jū rā ir gluda, smiltis ir vieglas, mī kstas))) Tur ir labi ar bē rniem. Restorā ns ar skatu uz jū ru, garš ī gas brokastis. Vakarā galdi tiek klā ti tieš i pludmalē , katru dienu ap pulksten 20.00 uguns š ovi.
Dzī vojā m luksusa istabiņ ā , gulta tur ir ļ oti liela, brī vi var ieiet 4 cilvē ki, un mums bija arī papildu gulta. Istabā ir tē jkanna, tē ja un kafija, č ī bas, halā ti, LCD TV, seifs, lietussargi, vispā r ir viss. Vannas istaba ir liela ar duš u un vannu. Ļ oti plaš a veranda ar krē sliem un galdu, veļ as ž ā vē tā ju. Turpat blakus mū su verandai pie koka lidoja daudz kolibri.
Piecu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa labi atrodas salas lielā kais lielveikals, daudzi restorā ni un kafejnī cas, augļ u tirgus, veļ as mazgā tavas, pat grā matnī ca. Es atgrieztos š ajā viesnī cā ar lielu prieku. Ne visā m tū risma aģ entū rā m tas ir, tas ir ļ oti populā rs tū ristu vidū . Mē s rezervē jā m savu ceļ ojumu pilnī bā caur Taizemes uzņ ē mumu "Ivan Susanin" viņ u vietnē . Jā teic, puiš i ir lieliski, viņ iem ļ oti patika viņ u darbs, viss bija ā tri, kvalitatī vi, sirsnī gi, ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes. Viņ u gids mums ļ oti palī dzē ja daž ā dā s situā cijā s, tas bija jauki))))

Mē s braucā m uz ziloņ iem, izbraucā m lī dz ū denskritumam. Man patika 5 salu tū re, ar snork, pusdienas))) Bang Tao man patika restorā ni uz ķ ekatā m, jū ras veltes tur ir pā rsteidzoš i garš ī gas, zivis, austeres karija mē rcē . . Ir arī daudz neparastu suvenī ru. Biež i vien jū s tur nebraucat, ceļ š ir pa stā vu serpentī na ceļ u, un taksometrs maksā.200 batus vienai personai, bet mē s devā mies)))) Kopumā es noteikti atgriezī š os Č anā ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu