Aunchaleena Beach Front Resort 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.510
№12 viesnīcas reitingā par. Chang
6.5 Numurs
5.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Aunchaleena Beach Resort (agrāk Koh Chang Grand Lagoona) ieskauj lietus meži un balto smilšu pludmale blakus jūrai. 160 akru zemes ar vairāk nekā 30 laivu mājām netālu no saldūdens lagūnas. Blakus atrodas septiņu stāvu peldošā viesnīca, kurā ir 125 standarta numuri, sanāksmju telpa 630 sēdvietām, semināru telpa 300 sēdvietām un banketu zāle 200 sēdvietām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es biju š eit 2016. gada februā rī . Viesnī ca vairs nedarbojā s. Skatos daž ā dus jaunus video par viesnī cu, tā ir pamesta. Tagad ir 2018.  gada septembris. Kas zina, kas notika ar viesnī cu? … Tomēr ▾ Es biju š eit 2016. gada februā rī . Viesnī ca vairs nedarbojā s. Skatos daž ā dus jaunus video par viesnī cu, tā ir pamesta. Tagad ir 2018.  gada septembris. Kas zina, kas notika ar viesnī cu?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju š ajā viesnī cā.2013. gada septembrī ar 2 dienu ekskursiju, lieliska viesnī ca relaksē još ā m, relaksē još ā m brī vdienā m! Tikā m ā tri iekā rtojuš ies 2 stā vu laivā s uz ū dens, numuriņ i labi, viss nepiecieš amais ir, viesnī cas teritorija vienkā rš i milzī ga, viss ir aprakts palmā s, lido milzī gi tauriņ i, ir dī ķ is ar rijī giem zivis, teritorijā ir arī skaistas, milzī gas ziloņ u statujas, ū denskritums, bet lī dz tam ir jā tiek cauri dž ungļ iem, pludmale ir tī ra un skaista, kur var iegū t lieliskas bildes, vakariņ as un brokastis ir normā las, kā daudzas viesnī cas Taizemē , bā rā var pasū tī t un iegā dā ties kokteiļ us, alu utt. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā.2013. gada septembrī ar 2 dienu ekskursiju, lieliska viesnī ca relaksē još ā m, relaksē još ā m brī vdienā m! Tikā m ā tri iekā rtojuš ies 2 stā vu laivā s uz ū dens, numuriņ i labi, viss nepiecieš amais ir, viesnī cas teritorija vienkā rš i milzī ga, viss ir aprakts palmā s, lido milzī gi tauriņ i, ir dī ķ is ar rijī giem zivis, teritorijā ir arī skaistas, milzī gas ziloņ u statujas, ū denskritums, bet lī dz tam ir jā tiek cauri dž ungļ iem, pludmale ir tī ra un skaista, kur var iegū t lieliskas bildes, vakariņ as un brokastis ir normā las, kā daudzas viesnī cas Taizemē , bā rā var pasū tī t un iegā dā ties kokteiļ us, alu utt. Vienī gā atraš anā s vieta netā lu no viesnī cas ir neparocī ga paš ā salas galā , galu galā ļ oti tā lu no civilizā cijas) Gribē jā m pirmajā dienā kaut kur aizbraukt, apskatī t Koh Chang apkā rtni, kamē r laiks bija brī vs, bet gide teica tā lu, un tā kā esam uz Koh Chang tad pirmo reizi, tad viņ i neriskē ja, bet otrajā dienā no rī ta mē s devā mies ekskursijā pa 5 salā m, atgriezā mies noguruš i, apmierinā ti un nekavē joties devā mies atpakaļ uz Pataiju. , mums visiem ļ oti patika! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien. Par viesnī cu LAGUNA GRAND nav palikuš as nekā das pozitī vas emocijas. . . Mē s ar vī ru atpū tā mies Pataijā.2012. gada decembrī un jaunajam gadam iegā dā jā mies divu dienu ekskursiju uz apm. Chang. Viņ i gribē ja satikt 31. starp eksotiku. … Tomēr ▾ Labdien. Par viesnī cu LAGUNA GRAND nav palikuš as nekā das pozitī vas emocijas. . . Mē s ar vī ru atpū tā mies Pataijā.2012. gada decembrī un jaunajam gadam iegā dā jā mies divu dienu ekskursiju uz apm. Chang. Viņ i gribē ja satikt 31. starp eksotiku. Tik eksotiski tas nekad nav bijis. Viss sā kā s ar to, ka mē s gaidī jā m izlī gumu kā das 4 stundas, pē c š ī laika gidi ziņ oja, ka telpas beiguš ā s! ! ! Un tagad pats interesantā kais....Remontam sagatavotā istabā nakš ņ oja 13 cilvē ki, tai skaitā.2 bē rni, griestus saē da sē nī te, uzreiz salū za kondicionieris, un mums piedā vā ja gulē t uz grī das, uz matrač iem, un tas vē l nav viss. š ī s brī niš ķ ī gā s viesnī cas piekariņ i, duš a, kuru mums piedā vā ja izmantot, bija pie baseina, respektī vi, koplietoš anas, Starp citu, arī tualetes bija koplietoš anas (nestrā dā ja). Gidi mums paskaidroja, ka viesnī cas administrā cija ir rezervē jusi vairā k, nekā varē ja piedā vā t numurus, tā pē c mē s samaksā jā m naudu par š o, kā arī visu, kas norā dī ts cenrā dī ! ! ! Par neē rtī bā m administrā cija caur ceļ vedi mums iedeva pudeli viskija, vienu par visiem. Jaungada vakariņ as ir cits stā sts, pirmkā rt, mē s stā vē jā m NE MAZĀ rindā pē c ē diena, otrkā rt, krievi gandrī z saķ ē rā s ar britiem nepietiekami pagatavotas vistas dē ļ , jo gaļ as visiem nepietika, un, treš kā rt, atseviš ķ i no š ī s vistas bija arbū zi un ananā si uz galdiem un frī kartupeļ i, pā rē jais ē diens bija taju un izskatī jā s pretī gi. Lai gan tieš i Jaungada vakariņ u dē ļ biļ ete bija krietni dā rgā ka nekā parastajā s dienā s! KUR VĒ L PAR SAVU NAUDU TĀ DU ATPŪ TU GŪ TU? Starp citu, naudu atdeva tikai mums un vē l vienam pā rim. Viss pā rē jais planē ja smadzenes dos rī t, parī t. . . Ī sā k sakot, viņ i gaidī ja, kamē r tū risti beigs atvaļ inā jumu un aizlidoja! Rezumē jot, tikai ienaidnieks un vē lme bū t š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Teritorija ir ļ oti liela! Cilvē ku ir maz. Atpū tā mies koka laivā ! Koks ā tri uzsilst, bez š ķ elš anā s nav iespē jams, tā pē c gulē jā m ar to "apskā vienos". Ē diens nav ī paš i labs. Apkalpoš ana velk 2+. … Tomēr ▾ Teritorija ir ļ oti liela! Cilvē ku ir maz. Atpū tā mies koka laivā ! Koks ā tri uzsilst, bez š ķ elš anā s nav iespē jams, tā pē c gulē jā m ar to "apskā vienos". Ē diens nav ī paš i labs. Apkalpoš ana velk 2+
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар jp-web
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atkal nonā cā m š ajā viesnī cā . Salī dzinot ar pagā juš o gadu, lietas š eit ir krasi mainī juš ā s. Personā ls ir mainī jies. Ja pagā juš ajā gadā vē l piestā ja ā rzemnieki un bija diezgan klusi un jauki, tad š ogad viņ i sā ka vadī t krievu tū ristus divu dienu ekskursijā s uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Atkal nonā cā m š ajā viesnī cā . Salī dzinot ar pagā juš o gadu, lietas š eit ir krasi mainī juš ā s. Personā ls ir mainī jies. Ja pagā juš ajā gadā vē l piestā ja ā rzemnieki un bija diezgan klusi un jauki, tad š ogad viņ i sā ka vadī t krievu tū ristus divu dienu ekskursijā s uz š o viesnī cu. Reizi divā s dienā s viesnī ca ir pilnī bā piepildī ta, vienreizē jie tū risti no Krievijas. Viesnī ca ir kļ uvusi par siseņ u pulcē š anā s vietu, iznī cinot visu savā ceļ ā . Troksnis, kliedzieni naktī . no rī ta kā sē nes pludmalē aug atkritumu kaudzes. Lai gan darbinieki uzkopj teritoriju. Naktī var aizmirst par klusu atpū tu. Diemž ē l daž u krievu tū ristu psiholoģ ija ir tā da: "Es samaksā ju naudu un nedodu prā tu par visu un visiem. . ! Es daru, ko gribu...Es eju no visa spē ka! ".
Velosipē di, kas savulaik tika izsniegti atpū tniekiem, lai pā rvietotos pa viesnī cu, ir par 80% š vaki, bet par naudu 100 batiem dienā var dabū t labu, apkalpojoš u riteni. Tiesa, "Mū su atpū tnieki" tiek periodiski zagti, atliek tikai novē rst uzmanī bu. Bufete no rī ta vienmuļ a! parasti tā s ir desiņ as, olu kultenis, rī si, rī su zupa, tē jas, kafija. Izejot no viesnī cas, jā bū t uzmanī giem, to jau pamanī juš i darbinieki, ka iespē jamas provokā cijas. Viņ i mē ģ inā ja mums parā dī t un paņ emt kompensā ciju par it kā salauzto galda pulksteni. tas pats notika ar mū su kaimiņ iem no Krosnodaras apgabala, kas aizbrauca dienu vē lā k. Telpas noteikti ir nolietotas. Kā dreiz š ī viesnī ca bija diezgan laba, bet ar laiku viss mainā s . . Paš iem mē s noteikti nolē mā m tur vairs neatgriezties.
аватар Nammi
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Divas dienas atpū tā mies 2011. gada 2. un 3. oktobrī ar ekskursiju. Taizemē pirmo reizi, pirms tam tikai Turcijā , Ē ģ iptē , Jordā nijā un Tunisijā . Es atpū tos pie mammas. Mē s iekā pā m prā mī , mū su minivens pirmajā stā vā , pasaž ieri otrajā . … Tomēr ▾ Divas dienas atpū tā mies 2011. gada 2. un 3. oktobrī ar ekskursiju. Taizemē pirmo reizi, pirms tam tikai Turcijā , Ē ģ iptē , Jordā nijā un Tunisijā . Es atpū tos pie mammas. Mē s iekā pā m prā mī , mū su minivens pirmajā stā vā , pasaž ieri otrajā . Pā rpeldē jā mies un devā mies uz viesnī cu. Sā kumā mū s atveda uz viesnī cu pusdienā s, tad iekā rtojā s. Ē dieni nav zviedru galds, ja liks traukus, tos nepievienos, tā pē c pā rliecinieties, ka dabū jat, piemē ram, es pusdienā s augļ us nesaņ ē mu! Viesnī ca ir lieliska, ar milzī gu teritoriju, ar ū denskritumu teritorijā , visur ir velosipē di, tos var ņ emt un pā rvietoties. Ē kas atrodas uz ezera, ļ oti skaistas. Mums tika dots laiks atstā t savas mantas un pā rģ ē rbties, un gids mū s aizveda lī dz ū denskritumam. Pē c atgrieš anā s un pirms vakariņ ā m varē jā m peldē ties jū rā , staigā t, braukt. . . vispā r brī vais laiks. Viesnī cas istabā bija viss: š ampū ns, duš as ž eleja, zobu birste, zobu pasta, ķ emme, viss vienreizē jais. Numurā ir č ī bas un peldmē teļ i. Mums paveicā s, ka dabū jā m istabu ar balkonu, lielisku skatu uz ezeru. Vakariņ as bija ķ ī nieš u galda stilā , galda iekš ienē salika traukus uz apļ a un katrs kustē jā s pats. Pē c vakariņ ā m notika uguns š ovs. No rī ta ceļ as brokastī s ar mantā m, brokastī s rā da ē dienu bildes un vajag ar pirkstu rā dī t un viņ š atnes, piemē ram varianti olu kulteni, olu kulteni, rī sus. Pē c brokastī m mū s iesē dinā ja jahtā un kuģ ojam uz salā m, ekstrē mi bija traki, laiks pasliktinā jā s, un vē trains, tikā m pā ri viļ ņ iem. . . Mē s ieradā mies salā s. Un laikapstā kļ i it kā ir mainī juš ies, saule spī d, viļ ņ u nav Pirmā sala peld ar maskā m. Maskas tiek dotas bez maksas, bet Pataijā labā k iegā dā ties iepriekš par 200 batiem. Otra Koh Ring sala, arī peldē š ana, tur bū tī bā visi bildē jas, ļ oti skaists, kristā lisks smaragda krā sas ū dens. Treš ā sala ir Ko Wai, uz š ī s salas ir viesnī cas, tā arī ir ļ oti skaista, izgā jā m ā rā un apstaigā jā m salu, apskatī jā m bruņ urupuč us. Kuras tur dzī vo mazā baseinā un sā kā s tropiskais lietus, tā pē c ā tri skrē jā m pie savas jahtas, bija arī ekstrē mi uzkā pt uz jahtas lietū un burā t pa viļ ņ iem un ar lietu. . . Atgriezā mies pusdienā s, tad brī vs laikam, bet joprojā m nedaudz lija, tā pē c viņ i nekur negā ja, sē dē ja uz balkona. Nodeva atslē gas un aizbrauca no Koh Chang uz Pattajas pusi. Ekskursija bija ļ oti iespaidī ga! Viesnī ca man ļ oti patika, iesaku klusai atpū tai!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Chaupho kapela
Novērtējums 8.5
Taizeme, par. Chang
Arhitektūra, Reliģija

Отель Aunchaleena Beach Resort (ранее Koh Chang Grand Lagoona) находится в окружении тропического леса и белого песчаного пляжа рядом с морем. 160 акров территории, где расположены более 30 лодочных домиков возле лагуны с пресной водой. Неподалеку находится семипалубный плавучий отель, который включает 125 номеров standard, комнату для совещаний на 630 мест, комнату для семинаров на 300 мест и банкетный зал на 200 мест.

Atrašanās vieta Aunchaleena Koh Chang находится в 4 часах пути (наземный трансфер и паром) от Бангкока и в 45 минутах езды от аэропорта Трат, в 10 минутах от центра города.
Pludmales apraksts Частный пляж протяженностью 1 км.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Размещение с животными запрещено

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Рядом с отелем находится водопад Prou Талай, а так же острова, заросли кораллов (это отличное место для плавания с маской.)Аренда каное, пляжный футбол, поездки на слонах
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • volejbols
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Adrese 58 Moo 1, Ко Чанг Тай, Ко Чанг (Трат), Таиланд 23170
Tālruņi: 02-542-2525 , 02-542-2530 082-711-8493 , 081-940-5869
Tīmekļa vietne: Aunchaleena Beach Front Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.