Lieliskas brīvdienas Puketā

28 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 11 Decembris 2017 ieslēgts 22 Decembris 2017
Reputācija: +11
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viņ a solī ja pastā stī t par Transvestī tu š ovu. Iesaku apmeklē t!! !

"Meitenes" no izrā des "Simona kabarē "

Es jums saku: to sauc par "Simona kabarē ". Akcijas ilgums ir 70 minū tes, izmaksas ir aptuveni 1000 batu, ar mū su naudu apmē ram 2000 rubļ u, ir aizliegts š aut un rakstī t uz jebkā diem medijiem, ieskaitot audio, un par to var sodī t ar naudas sodu 5.000 dolā ru apmē rā . Izrā des iet viena pē c otras, saskaitī ju 3.

Koš i tē rpi, grims, ļ oti sieviš ķ ī gas kustī bas, labi iestudē ts š ovs ar dejā m no daž ā dā m valstī m: Taizemes, Ē ģ iptes, Ķ ī nas, Japā nas, Indijas un citā m valstī m un kontinentiem. Tī nas Tē rneres, Dž enetas Dž eksones, Wonder Girls un pat grupas Via Gra skaņ u celiņ ā taju "meitenes" kopē slavenus klipus un popdī vu kustī bu. Ļ oti profesionā li. Reizē m bija smieklī gi, kad "meitenes mute" neiekļ uva skaņ u celiņ ā , it ī paš i krievu dziesmā s. Viss ir ļ oti pieklā jī gi, pat bē rni ir atļ auti!

No kurienes nā k transvetī ti un kas tas ir.


Kā stā sta mū su gide, jaukā meitene Jū lija, treš ā dzimuma uzvedī ba atklā jas no bē rnī bas. Zē ni ietē rpjas sievieš u drē bē s un tā dē jā di dod pamatu domā t, ka viņ i nemaz nav zē ni un ar viņ iem sā k strā dā t psihologi. Psihologi vai nu apstiprina, ka tā ir "dabas kļ ū da", vai arī nav. Ja jā , tad š im bē rnam ir atļ auts negriezt un neaudzē t matus, dot pieeju hormonā lajiem medikamentiem, kas nomā c vī riš ķ os hormonus, pamodina sieviš ķ os, un tā s lieto visu mū ž u. Transi no visā m valstī m un visdaž ā dā kajiem strī piem ierodas Taizemē , lai dzī votu, iemī lē tos, un, kas pamē ģ ina ko neparastu, kā gids saka - ekskluzī vi, tas viss š eit nav aizliegts vai nosodī ts. Tā du "trans" liktenis nav apskauž ams. Dzimuma maiņ as operā cija maksā no 7000 lī dz 1.000 dolā ru un pat vairā k par Ā dama ā bolu un balss "apģ ē rbš anu". Par operā ciju viņ i pelna vai nu prostitū cijā , vai masā ž as salonos, kuru Taizemē ir milzī gs skaits. Aizstā t pasi ar jaunu nav iespē jams, pē c operā cijas nav iespē jams, kā tu piedzimi un dzī vo, bet par lī gumu ar Vā ciju (kā ds sakars Vā cijai ar taizemieš u transiem, viņ ai nav skaidrs) pasē var ielī mē t otru fotogrā fiju - pē c operā cijas.

Manā un tikai manā skeptiskajā skatī jumā , skatoties no malas, mī klas neder kopā , un lū k, kā pē c.

....Atklā jot zē niem, ka viņ i ir meitenes sā kuma stadijā .

Taizeme tagad sasniedz labu dzī ves lī meni, bet joprojā m lielā kā daļ a dzī vo nabadzī bā , gos. izglī tī ba tikai lī dz 3. klasei, tad par naudu, ja bezmaksas izglī tī ba ir tik ī slaicī ga, kurš tē rē naudu psihologiem un kad to noskaidrot? Vai arī viņ i ir speciā li vakcinē ti? Ko bē rni dabū tu dieniš ķ o maizi vienlaikus un visai ģ imenei? Taizemieš u ģ imene š eit cī tī gi strā dā , pelnot naudu vecā kā bē rna izglī tī bai, lai pē c skolas beigš anas viņ š dabū tu darbu un apgā dā tu visu ģ imeni.

......Vai esat redzē juš i, ko Taizemē valkā gan meitenes, gan zē ni? Tas ir pilnī gi unisex! Meitenes ir kā zē ni un zē ni ir kā zē ni. Drī zā k vajadzē tu bū t meiteņ u vī riš ķ ī bas problē mai - kas, protams, nav. Es vispā r neredzē ju nevienu sievietes attē lu, es klusē ju par kleitu, NEVIENU !!! ! ! Labi, labi, es redzē ju retus tū ristus. Abu dzimumu taizemieš i galvenokā rt pā rvietojas uz motocikliem un kleitas š eit ir pilnī gi nevietā .

Un tā du greizu mī klu ir pietiekami daudz, un tie nav par labu "dabī giem" dabiski dzimuš iem transvestī tiem. Un kā pē c Taizemē viņ u ir tik daudz? Lū k, kā da ir vieta? Mainā s?

......Simtiem tū kstoš u OPERATO TRANSVESTĪ TU Taizemē . Un, manuprā t, atkal transā nonā k asociā li uz narkomā niju tendē ti puiš i, kuriem ar prostitū ciju ir vieglā k nopelnī t. Lai arī tirgus ir pilns, pieprasī jums ir – no visā m valstī m te brauc pē c "rozī nē m". Un dzimuma maiņ as operā cijai narkotikas piegā dā bez maksas.

..... Droš i vien ir arī TRANSVESTĪ TI, kuri gribē ja kļ ū t par tā diem PAR PROBLĒ MĀ M DZIMUMA SFĒ RĀ , bet tā da VIENĪ BA uz miljonu!


Lū k, manas domas! Bet izrā de noteikti ir noskatī š anā s vē rta. Jo es sē dē ju un nevarē ju saprast, kas man ir priekš ā meitene vai.....Viņ i kustas ļ oti sieviš ķ ī gi un daudzas no mums - dzimuš as sievietes var pieslē gt jostai. Kā viņ i staigā , nestaigā - lido uz papē ž iem! Es doš os meklē t sievieš u plastiskā s ķ irurģ ijas kursus - izskatā s, ka es iemā cī š os sievieš u valodu!

Tas izrā dī jā s ļ oti garš ieraksts, ceru, ka jums nebija garlaicī gi to lasī t!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums