Vēl viens ceļojums uz "smaidu zemi"

30 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 07 Oktobris 2017 ieslēgts 23 Oktobris 2017
Reputācija: +291.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Neizprotamā politiskā un ekonomiskā situā cija un tieš o lidojumu trū kums uz Eiropas siltajā m zemē m neatstā j mums, sibī rieš iem, brī vī bu izvē lē ties vietu, kur var redzē t, ka ir vasara un cilvē ki iet bez krekliem! Izvē le ir iepriekš noteikta - Taizeme vai Vjetnama. Nu reizē m tiek piedā vā ta arī Indija! Tač u oktobrī jau Indijā ir auksts, un Vjetnamā - viļ ņ i, duš as, medū zas. . . Jā , un viesnī cas tur izvietotas pē c principa: "garderobe - pirts pā ri ceļ am! " nav fakts, ka jū s varē siet sasniegt pludmali! Risks tikt notriektam no nezinā ma motociklista ir ļ oti augsts! Tā pē c izvē lē jos Taizemi. Atkal. . . divpadsmito reizi! Izvē le krita uz viesnī cu "Loma" Pattaevkas ziemeļ os. Un tā vienkā rš ā iemesla dē ļ , ka pagā juš ajā gadā viņ i atpū tā s Zaļ ajā parkā . Un Loma ir tā s paš as ķ ē des viesnī ca. Jā , un man nepatī k daudzstā vu akmens "cilvē ki". Un te – omulī gs rajons ar divu – trī sstā vu ē ku kompleksu, ko ieskauj tropu koki un krū mi.


Putni dzied, vā veres lē kā pa zariem, dzirdamas sē rfa skaņ as...

Tā es iedomā jos tuvojoš os atvaļ inā jumu. . . Bet, diemž ē l! Mē s lidojā m uz Utapao. Pē c labā kajā m padomju tradī cijā m ielidoš anas zonā bija atvē rti divi no pieciem reģ istrā cijas galdiem. Dabiski, ka nā cā s stā vē t rindā... Tad nu, labi, viņ i mū s ļ oti ilgi veda uz viesnī cu. Gandrī z trī s stundas. Un tas ir trī sdesmit pieci km. ! No Suvarnabhumi, neskatoties uz daudzkā rt lielā ku attā lumu, viņ i ceļ oja ā trā k! "Loma" mū s sagaidī ja ar nesaprotamu skaļ u dū koņ u, kas mijas ar grabuli. . . Š ī trokš ņ a avots tika identificē ts ļ oti ā tri: to izlaida uz istabu balkoniem uzstā dī tie gaisa kondicionieri. . . Boibels parā dī ja mums istabu trī sstā vu ē kas otrajā stā vā... Viņ š mums parā dī ja seifu, televizoru un sastinga medī bu suņ a pozā , ieraugot medī jumu. . . Viņ am iedeva 20 batu dzeramnaudu. Viņ š bija saš utis: "Nepietiek" Ej, pilns! "Izgrū da viņ u no istabas!

Vispā r š is tips ir kaut kā ds dubļ ains, viņ š un elektromobiļ a vadī tā js (uz kura nevienu nekur neņ ē ma! ), viņ š un puika-zvaniņ š , viņ š un pavā rs (ē damtelpā ceptas olas). ), viņ š un masā ž as salonu un aptieku reklamē tā js (nepā rtraukti vilinā ts! ). . .                                                      Atbrī vojuš ies no uzmā cī gā kalpa, mē s apskatī jā mies istabā . Istaba ir maza. Uz mē belē m, sienā m, santehniku, senatnes skumjā m. Bet ne tas, kuru dzenā antikvariā ti. . . Vecā istaba nobruž ā tā s mē belē s, veca santehnika, svī tras uz sienā m. Telpas ir ļ oti vecas! Ledusskapis nebija atkausē ts, kad ieradā mies. Un plaukts uz tā s durvī m jau sen bija salauzts. Dzē rienu pudeles nebija kur likt. . . Sī kais seifs nebija ne pie kā piestiprinā ts. Paņ em viņ am padusi un aiznes to ar visu saturu........Bet par tī rī š anu to nevar nosaukt! Viņ i pat gultu nesaklā j pareizi! Veļ a nekad netika mainī ta!


Jā , viņ i nā k, kad vē las. Parasti pē cpusdienas sabai laikā ! Starp citu, par ē dienu: brokastu ē dienu sortiments ir vienmuļ š un niecī gs. Pat ananā si ar arbū ziem bija ļ oti reti. Sliktas kvalitā tes kafija. Desiņ as - no "protē zes" gaļ as. Lai viņ iem atbilstu š ķ iņ ķ is. Vienī gais, kas var nodroš inā t jū s ar kalorijā m, ir cepts bekons un olu kultenis. Bet viņ i jums dod tikai daž as bekona sloksnes. Un pat tad ne katru dienu! Jā meklē vieta, kur paē st. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā : pilsē tas centrs ir netā lu, bet nav trokš ņ a un kņ adas. Lī dz Pattaya Road ir puskilometra gā jiena attā lumā . Lī dz "delfī niem" - vē l nedaudz. . . Bet lielā kā daļ a ē dinā š anas punktu ir uzasinā ti bagā tajiem birģ eriem, bet ne krievu tū ristiem. Un cenas tī ri taizemieš u ē stuvē s ir ā rkā rtī gi necilvē cī gas - tom yum porciju lē tā ku par 120 batiem nevarē ja atrast! Slavenā "bufete" NAI POR North Street (pie "Macro" - ieeja 289 Baht vienā ķ iverē .

Plus atseviš ķ a samaksa par dzē rieniem. "Festivā ls" ir vē l dā rgā ks. Krievu vidū populā rais "4471" arī nav lē ts. Lē tā kie ē dinā š anas punkti atrasti pa ceļ am no Patiesī bas svē tnī cas. . . Paradoksā li, bet taisnī ba: modī gajā s kafejnī cā s pie Tuk-Kom cenas ir visai cilvē cī gas! Labi, pietiek par dieniš ķ o maizi. Pastā stī š u par to, kā pē c jā iztur gandrī z astoņ u stundu lidojums š aurajā č arterreisā Boeing 757 – par jū ru! No mū su paš reizē jā s izvietoš anas vietas lī dz pludmalei - apmē ram piecpadsmit minū š u gā jiens pa smirdī gajā m ielā m. Tač u ceļ ojums uz Taizemes Hā rlemu ir tā vē rts – jū ra ir skaidra. Ļ oti tī rs. Peldē jā mies lī cī netā lu no "Tsentar". Krastā ir koki, kur var paslē pties no dedzinoš ajiem stariem. Un lai trokš ņ ainā un netī rā Koljana fani mani ar putā m pie mutes pā rliecina, ka Patajevkā nav kur peldē ties - neticē š u!

Peldē jamies š ajā lī cī jau otro gadu un nav nekā das vē lē š anā s doties uz Koljanu un citā m pludmalē m! Protams, jū s varat arī peldē ties viesnī cas baseinā . Baseins ir mazs. Tī rs un silts. Bet pie baseina nav tualetes! Bet taizemieš u "burkā nu" baseinā nav! Š ogad ekskursiju nebija. Ī paš as vē lmes nebija. Un viņ i nepiedā vā jaunas oriģ inā las ekskursijas! Nu, pastā stiet man, kā ds ir ekskursijas saviļ ņ ojums - brauciens ar kvadraciklu pa Patajovi nomalē m? ! Un kā gan var nosaukt par kvadracikliem tos paš skrē jienus, kurus viņ i piedā vā ceļ ojumam? ! Kopsavilkums: Vai es nā kamgad (vai kaut kad) doš os uz Taizemi? Nezinu. Acī mredzot nē ! Taizeme jau sen vairs nav "smaidu zeme". Vismaz krieviem!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (18) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums