Robinsonāde

02 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 15 Janvāri 2017 ieslēgts 07 Februāris 2017
Reputācija: +21
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Nu manas tā lā s bē rnī bas š ķ ietami neiespē jamais sapnis beidzot ir piepildī jies. Apmeklē jā m tropiskā s, gandrī z ekvatoriā lā s salas! Un pats galvenais - veicā m neatkarī gu kajaku braucienu pa neapdzī votu salu grupu, piestā jā m skaistos lī č os (kā Bounty bā ru reklā mā ), š ā vā m zivis, savā cā m krabjus un milzī gus vē ž veidī gos. Un neviena apkā rtnē !

Interesantā kais ir tas, ka 99.99% atpū tnieku Taizemes un kaimiņ u tropu valstu kū rortos un kuri par viesnī cā m un neskaitā majā m ekskursijā m maksā ja pavisam citu naudu, neko tā du nav redzē juš i. Jo š im nolū kam ir nepiecieš ams aktī vi ceļ ot: ar kā jā m, ar kajaku, buru vai velosipē du. Tad tieš ā m var kā pt mež onī gā s un neskartā s vietā s.


Mū su ceļ ojums sastā vē ja no vairā kā m daļ ā m: vispirms ar kajakiem apbraucā m duci neapdzī votu Adangas arhipelā ga salu uz robež as ar Malaiziju (ap 120 km), tad pā rcē lā mies uz Krabi provinci un pa dž ungļ iem uzkā pā m uz kā du no vietē jiem. virsotnes, tad ar kajakiem š ķ ē rsojā m jū ras lī ci un apskatī juš i interesantu stabveida salu grupu, devā mies uz Puketu (ap 90 km).

Viss ceļ ojums, ieskaitot transfē rus un lidojumus, aizņ ē ma gandrī z mē nesi, un mē s nekad neaizmirsī sim š o karsto ziemas mē nesi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Необитаемый остров архипелага Аданг.
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums