Taizemes ceļojums...

11 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 15 Oktobris 2016 ieslēgts 28 Oktobris 2016
Reputācija: +213
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sava apskata sā kumā vē los sirsnī gi pateikties mū su tū risma operatorei Jekaterinai, tū risma aģ entū rai Vivanta par mū su organizē to atvaļ inā jumu. Ir patī kami sazinā ties ar profesionā li, un rezultā tā iegū t kvalitatī vu produktu (š ajā gadī jumā ekskursiju).


                                                                                                . Braucā m 3 cilvē ku ģ imene, meitai 12 gadi (pagriezā s brī vdienā s). Mē s ieradā mies Bangkokā no rī ta, pē c vī zas saņ emš anas (no 2016. gada oktobra vī zas cena ir 2000 bati vienai personai, lidostā cena ir briesmī ga 1 dolā rs = 31.5 bats, maiņ a vismaz! ) , Mū s sagaidī ja saimnieka Sayama Travel pā rstā vji, uzlika pē rlī tes no dzī vā m orhidejā m un veica transfē rā uz Pataiju. Ceļ š uz izvē lē to viesnī cu aizņ ē ma 1.5-2 stundas, kuru laikā tikā m ī si instruē ti par galvenajiem punktiem. Viesnī cu sauca par Long Beach Garden Hotel, kas atrodas tieš i Pataijā Taizemes lī č a krastā . Laba viesnī ca, atbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam un ir diezgan izdevī ga vieta tiem, kas vē las apskatī t pilsē tu. Viss ir sasniedzams - veikali, kafejnī cas, transporta mezgli. Netā lu atrodas 2 tranzī ta izrā des "Alcazar" un "Tiffany", Embankment, Patiesī bas templis, mē s pat gā jā m kā jā m lī dz Walking Street. Pataijā man nā cā s daudz staigā t. Gribē ju visur iet, ko varē jā m nosegt pē c iespē jas vairā k, apgā jā m apkā rt. Kas plā nojis ceļ ojumu, iesaku ņ emt lī dzi ē rtus apavus un pirmajā s dienā s noskaņ oties “gā jieniem”. Pē c 1-2 dienā m var izdomā t tuk-tuku marš rutus un jau ar transportu braukt lī dz vajadzī gajā m vietā m. Tuk-tuk ir lē ts, un to ir daudz. Vienkā rš i apstā jieties, iekā piet un brauciet. Kad jā izkā pj, nospiediet zvaniņ u un iedodiet vadī tā jam 10 batus par cilvē ku. Bet, ja apstā dina tukš u tuk-tuk, tad š is ir parasts taksis un cena bū s pavisam cita. Gatavojieties kaulē ties! Patajas kartes ar nepiecieš amo informā ciju ir pieejamas jebkurā veikalā un pat tikai stendos uz ielas bez maksas. Par to parū pē jā s arī saimnieks, mū su mugursomā s un aploksnē s bija Pattajas kartes. Ekskursijas cenā bija iekļ auta ekskursija uz krokodilu fermu ar miljonu gadu vecu akmeņ u dā rza, lateksa rū pnī cas, č ū sku audzē tavas un juvelierizstrā dā jumu fabrikas apmeklē jumu. Ekskursija ir ļ oti interesanta, noderī ga, izzinoš a. Bijā m ļ oti apmierinā ti. Alcazar Show apmeklē jā m paš i, vē lā k nož ē lojā m, ka tā nebija Tifā nija. “Tiffany Show” noslē gumā pē c izrā des mā kslinieki iziet pie skatī tā jiem, var aplū kot viņ us, nofotografē ties tuvplā nā , aplū kot tē rpus. "Alcazar" tam nederē ja. Izrā des ik pē c 2 stundā m, 1.5 stundu izrā de, pusstundu dū mu pauze un publikas maiņ a. Izrā de skaista, interesanti priekš nesumi, bagā tī gas dekorā cijas, tē rpi. Ieteikt. Izrā des izmaksas ir vienā das - 600 bati. Tā pat, uzturoties Pataijā , apmeklē jā m Patiesī bas templi (netā lu no viesnī cas), pastaigā jā mies pa pilsē tu, apmeklē jā m vietē jos tirgus, lielos iepirkš anā s centrus. Pataja mums ļ oti ā tri apnika. Kū rorta pilsē ta, rosī gas ielas, nebeidzama satiksme, ballī tes. Protams, par Taizemi nevar spriest pē c Patajas. Tā pē c pē c 4 dienu uzturē š anā s pilsē tā devā mies uz nā kamo galamē rķ i Tratas provinces Koh Chang salā . Ceļ š kopā ar pā rbrauktuvi ilga aptuveni 6 stundas.

Uz salas izvē lē jā mies viesnī cu Koh Chang Paradise pē c tū ristu vē rtē juma un pē c Katjas no Vivantas ieteikumiem. Kā pirmajā tikš anā s reizē mums teica gids: "Jums ir paveicies, š ī ir salas labā kā viesnī ca. " Tam ir grū ti nepiekrist. Pirms brauciena ļ oti uztraucos, ka oktobrī vē l varē tu lī t, kā izrā dī jā s - veltī gi. Lietus lija tikai naktī , un brī ž iem arī daļ ē ji apmā cies, bet zem mā koņ iem sauļ ojā mies lieliski. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , Klong Prao lī cī , ko ieskauj skaistas viesnī cas. Ir smilš aina pludmale, ir akmeņ i un dž ungļ i. Atkal mē ģ inā jā m staigā t, skatī ties, baudī t. Uz salas mū s atkal aizveda uz krokodilu fermu, uz lateksa veikalu, paš i gā jā m uz taju masā ž u. Esot uz salas, manai meitai bija dzimš anas diena. Viesnī ca mū s ļ oti sirsnī gi apsveica, uzdā vinā ja torti, pastkarti, kuru parakstī ja gandrī z katrs viesnī cas darbinieks. Labi padarī ts! ! ! Ļ oti labi! ! ! Paldies mū su tū risma operatoram, gidam par apsveikumu organizē š anu. Pati viesnī ca izskatā s kā debesis, pievienotas fotogrā fijas. Personā ls strā dā nenogurstoš i - griež zarus, pļ auj zā li, no palmā m novā c kokosriekstus, uzkopj pludmali. Istabā viss mainī jā s laikā , visi palī gmateriā li tika papildinā ti, visi ļ oti centā s. Tikai uz salas es sajutu, ka Taizemi pamatoti sauc par “miljonu smaidu zemi”. Visi tieš ā m ir ļ oti jauki un sirsnī gi tev smaida, satiekot viņ u acis. Pataijā tā nav, Pataja ir nogurusi no tū ristiem un vairs tā nesmaida. Kas attiecas uz dzī vo radī bu viesnī cā , tad č ū skas neredzē ju, lai gan gidi un vietē jie brī dina, ka uz salas tā du ir daudz. Ir interesanti putni (tie rada unikā las skaņ as), ē rgļ i pa dienu lido pā ri jū rai. Tauriņ i plī vo, krā saini, koš i. Pē rtiķ u nebija. Vakaros gā jā m ar lukturī ti. Noteikti paņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli vai iegā dā jieties to uz vietas – veikalu apkā rt ir pietiekami daudz. Vakaros plosā s odi. Jū ra mū su atvaļ inā juma laikā.3-4 dienas bija nedaudz vē traina, ū dens dubļ ains. Un, kad vē jš pierima, jū ra norima un kļ uva caurspī dī ga kā asara. Bet tur bija medū zas. Laikam – sezona bija tā da. . . Uz salas pavadī jā m 7 dienas. Es negribē ju pamest salu. Bet mums bija jā redz Taizemes galvaspilsē ta Bangkoka, akmens dž ungļ i.


Ceļ š uz Bangkoku ilga 7 stundas, mē s veicā m 2 pieturas. Bangkokā apmetā mies viesnī cā Prince Palace. Daudzstā vu viesnī ca, izvē lē ta pē c Katjas ieteikuma un ne velti! ! ! Tas atrodas iepretim Bayok Sky, 10 minū š u gā jiena attā lumā no SIAM Paragon (lielā kais iepirkš anā s centrs Dienvidaustrumā zijā ), tieš i no paš as viesnī cas var redzē t augstā ko debesskrā pi (tas ar “salauztiem pikseļ iem” 77 stā vi 314 metri). Visa viesnī cas infrastruktū ra atrodas 11-12 stā vā . No skatu laukuma paveras elpu aizraujoš s skats uz Bangkoku. Ē dienu ziņ ā (iekļ ā vā m tikai brokastis) viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Š ī s bija labā kā s brokastis no visā m mū su 3 viesnī cā m. Bangkokā mū s aizveda bonusa ekskursijā uz Zelta kalna templi, noorganizē jā m nelielu Bangkokas apskatu ar juvelierizstrā dā jumu fabrikas apmeklē jumu. Atpakaļ mē s pasū tī jā m transfē ru nevis uz viesnī cu, bet uz Siam Paragon, tas ir pastaigas attā lumā no viesnī cas, kā jau minē ju. Siam Paragon vienkā rš i satricinā ja iztē li ar savu mē rogu. Mums patika klaiņ ot pa to, mū su valstī vienkā rš i nav nekā tā da. Bangkoka ir pilsē ta, kas nekad neguļ . Š ķ iet, ka kustī ba tajā nekad neapstā jas. Lī dz vē lam vakaram kū sā , un tad atkal no agra rī ta. Tik daudz transporta veidu kā Bangkokā neesmu redzē jis nevienā apmeklē tajā valstī . Š eit un zeme un pazemē un ū dens. Dzī ve rit pilnā sparā! ! ! Izstaigā juš i Bangkoku, atgriezā mies viesnī cā un jau gaidī jā m transfē ru uz lidostu.

Daž i cenu statistikas dati:

Taksometri Bangkokā  — metri ir visur, vidē ji 100 bati

Negā zē ts ū dens pudelē.0, 5 l–8 bati

Orbī ta-10 bati

Pankū kas ar banā nu makaronā  — 40 bati

Liela porcija rī su ar jū ras veltē m kafejnī cā  — 80 bati

TOM Yum zupa — 100 bati

Lielo garneļ u porcija 8 gab.  — 100 bati

Taizemes rums — 150 bati

Alus konservi — 30 bati

Cigaretes - 100 bati

Vispā rē jā masā ž a — 200 bati stundā

Ar to mū su ceļ ojums uz Taizemi ir noslē dzies. Viss bija ļ oti interesanti un informatī vi. Ļ oti patika saimnieka puse - viss sakā rtots, pā rdomā ts, pā rsē š anā s tī ri, moderni, nav lieli, manevrē jami megapilsē tā s. Informatī vas ekskursijas, izglī toti gidi, pieredzē juš i š oferi. Viss vienmē r ir skaidrs, vajadzī gs, punktuā ls! ! ! Viss augstā kajā lī menī! ! ! Liels paldies Sayama Travel! ! ! Paldies Vivanta TOUR! ! ! Paldies, Kate! ! ! Tā s bija neaizmirstamas brī vdienas, ļ oti interesanta ekskursija, pā rsteidzoš a valsts, no kuras atvedā m spilgtus iespaidus, siltumu, smaidus. Mē s esam pā rliecinā ti, ka visas š ī s atmiņ as par brī vdienā m mū s sasildī s mū su nā kamajos ceļ ojumos.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Орхидеи в Аэропорту Суварнабхуми
шоу с крокодилами
для желающих сделать фото с тигром
крокодиловая ферма
сад миллионолетних камней
шоу со змеями
набережная Паттайи
Уолкинг Стрит
вид с балкона номера 1204 Long Beach, Паттайа
Храм Истины
пляж Long Beach
АЛЬКАЗАР-шоу
макашница для гурманов
Тиффани-шоу
Наш отель на Ко Чанге
бухта Клонг Прао
Территория отеля
основной ресторан
Виллы отеля
поздравление от отеля на День Рождения дочери
собиратель кокосов
джунгли
вид на бухту Клонг Прао со скал
закат
Бангкок
11 этаж отеля Prince Pallace
вид из номера 2501 на Байок Скай
водное такси
храм Золотой Горы
небоскреб с
Бангкок-город контрастов
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums