Jautājums o Bangkoka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
86 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kur Bangkokā var nopirkt labu zaļo tēju?
Kur Bangkokā var nopirkt labu zaļo tēju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2016-02-188 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар Pachok
Ķīniešu kvartālā un lielajos lielveikalos. Bet kopumā tēja nav Taizemes iezīme.
аватар murino
Paldies par atbildi. Sakiet, lūdzu, vai Taizemē pārdod Šrilankas tēju?
аватар kit-m
Piekrītu, tēja VISPĀR NAV Taizemes īpatnība! Mēs ar vīru esam lieli tējas cienītāji vakarā - primitīvu iesaiņotu liptonu nekur veikalos nevarējām atrast, izņemot krievu restorānu)))
аватар Pachok
Speciāli nemeklēju, bet nevaru teikt, ka būtu kaut kur sastapies. Jā, tiesa, ir jau pazīstamu zīmolu iepakojumi un kastes, piemēram, Lipton, Dilma, Twinings. Par importa cenām, nevis Taizemes produktiem. Ir kaut kāda vietējā eksotiskā "zilā tēja", kas gatavota no ziedlapiņām, bet mēs to nemaz nesapratām.
Vispār tēju no turienes nenesam :)
аватар Piligrim44
Taizemē ir tēja! Ļoti laba tēja! Un zaļš, un zils, un sarkans, un pienains! To audzē Kančanaburi provincē, tālu no tūristu takām. Dažreiz tūristi ekskursijas laikā uz Kvai tiek atvesti uz šķiršanos valsts aptiekā, kur viņi dod tēju pēc garšas. Un, ja vēlaties, iegādājieties. Šī aptieka atrodas netālu no Eravanas. Un Pattaevkā tēju pasniedz masāžas salonos. Jā, un nav problēmu to iegādāties Karaliskajās aptiekās. Ceilonas tēja ir pieejama 7/11, LOTUS un citos BigCs. Bet tas maksā vairāk nekā geiropā!
аватар marmentyeva
Kas attiecas uz BKK, es nevaru precīzi pateikt, bet PTT ir izcilas kvalitātes tēja ... mēs to pērkam kopš 2010. gada ... Tea Village ir veikala nosaukums ... kas atrodas PTT ziemeļos
аватар Piligrim44
Bangkokā var iegādāties arī izcilu tēju! Tikai ne tūristu takās un ne centrā pa "pirmajām līnijām". Jūs varat vienoties ar taizemiešiem, un viņi jūs aizvedīs uz īstu peldošo tirgu. Tikai ne tā, kura ir populāra un kur ved tūristus uz šķiršanos! Viņi tos ved uz tirgu, kur paši pārdod. Un nedod Dievs meklēt palīdzību kaut ko pirkt pie "gidiem"! Tie novedīs jūs līdz punktam, no kura viņiem ir spēcīga atcelšana un par kuru cenas, protams, ir Holivuda!
аватар Pachok
Takas "prom no tūristu takām" jau ir nomīdītas biezākas par pašām tūristu takām :)
аватар kit-m
Un tikai zilo tēju pamēģinājām "tālu no tūristu takām" - rets muļķis. Bet garša un krāsa var...
аватар marmentyeva
Jā, un kafijai .... Bet tēju labāk ņemt pēc svara
аватар Hohol56
Un kafija pēc svara Dalatā ir jāņem!
аватар marmentyeva
Piekrītu, ka visur, kur vajag pēc svara... ņēmām Hošiminā... un cena laba un tēja un kafija super...
аватар admin
Hohol56 ir Piligrim44 izveidots konts. Mēs bloķējam šādus kontus.
аватар kit-m
acīmredzot cilvēkam (Pilgrim44, Hohol56, Bendera) ir baigi slikts, jau krampjos, nav laika taisīt kontus un neko rakstīt. Vēl drusku paciesties un viss naids pret ukraiņiem viņu vienkārši kā kāmi plēsīs no iekšpuses. Galu galā viņš vairs nav jauns un izskatās neveselīgs, viņš glābtu savu sirdi ...
аватар irina.ouldhajjaj
Tikko atbraucu no Bangkokas. Laba zaļā tēja tika nopirkta Siam Paragon Gourmet Market. Uz grīdas G. Piens garš 100 gr burciņā, ne paciņās, 365 lati. Der dāvanām, burciņas skaistas. Daudzas Ķīnas elite, cenas patīkamas. Tūristi saņem 5 procentu atlaidi pie kases, pēc 5000 latu summas 10 procentus. Irina.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bangkoka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl