The Athenee, a Luxury Collection Hotel Bangkok 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
9.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vēstniecības un Pathumwan rajonu centrā, prom no trokšņainām ielām. Tā ir augstceltne, kas iemieso mūsdienu arhitektūras tehnoloģiju sasniegumus. Ideāli piemērots biznesa braucieniem, kā arī Bangkokas apskates vietu apskatei.Vairāk →
аватар anto-rybako
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
No 2019.  gada 11. lī dz 13. janvā rim mē s nakš ņ ojā m The Athenee Hotel — luksusa kolekcijas viesnī cā . Mums bija rezervē ts Club Room - piekļ uve Athenee Club Lounge, 2 divguļ amā s gultas, viesu istaba, skats uz pilsē tu, augstais stā vs (38 m). … Tomēr ▾ No 2019.  gada 11. lī dz 13. janvā rim mē s nakš ņ ojā m The Athenee Hotel — luksusa kolekcijas viesnī cā . Mums bija rezervē ts Club Room - piekļ uve Athenee Club Lounge, 2 divguļ amā s gultas, viesu istaba, skats uz pilsē tu, augstais stā vs (38 m).

Mē s ieradā mies viesnī cā un no vestibila tikā m aizvesti uz kluba stā vu - The Royal Club. Mē s ieradā mies 12:30 un lū dza pagaidī t lī dz 15:00 - š is ir reģ istrā cijas laiks. Vienojā mies, lai gan parasti citā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s ar Club izmitinā š anu, reģ istrē š anā s notiek uzreiz pē c ieraš anā s. Arī jauneklis Kluba reģ istratū rā mums jautā ja, kurā laikā mē s iziesim no istabiņ as, tas ir, mē s vē l nebijā m iekā rtojuš ies, bet viņ i jau prasī ja, kad mē s izbrauksim no viesnī cas ? ! Tas arī bija ļ oti dī vaini, daž ā s viesnī cā s viņ i bija ieinteresē ti, bet tikai tā pē c, lai agri izbraucot pagatavotu brokastis numurā , bet tas tā nav!

Atkal tuvojā mies Klubam 26 stā vā.16:20 un mums piedā vā ja istabu 14 stā vā (kopā.29 stā vi), kas jau bija nonsenss, jo mū su tarifā bija norā dī ts tikai augstais stā vs!
Mē s to paziņ ojā m, un meitene mums teica, ka katram klientam ir savs "augstā stā va" jē dziens - vai tas mums bija atklā jums?!
Rezultā tā mums iedeva vē l vienu istabu 23. stā vā un atkal lū dza pagaidī t 30 minū tes, lī dz telpa tiks iztī rī ta. Pulkstens jau bija 17:10!
2311. kabinetā mums bija sagatavoti divi vienreizē jā s lietoš anas vannas č ī bu komplekti, kuri jau bija izpakoti un ar manā mu pē du bija redzamas nolietojuma pazī mes.
Istabas vannas istabā atradā m miskasti ar ļ oti spē cī gu tabakas smaku. Izgā jā m koridorā uz grī das un, ieraugot apkopē ju, lū dzā m nomainī t spaini. Un tas viss nesmē ķ ē tā ju istabā!
Pē c koferu izpakoš anas devā mies uz Klubu pē c vakara kokteiļ a ar vieglā m uzkodā m. 26. stā vā , kur atrodas Klubs, pie lifta puķ u dobē ieraudzī jā m izsmē ķ i. Neskatoties uz to, ka smē ķ ē š ana arī Klubā ir aizliegta, tomē r, tā pat kā visā viesnī cā!
Par š iem visiem gadī jumiem izstā stī jā m Kluba reģ istratū rā un parā dī jā m nolietotā s č ī bas.
Beidzot, noguruš i atgriezuš ies savā istabā , gribē jā m atpū sties un ieiet duš ā , bet te mū s gaidī ja nepatī kams pā rsteigums!
Pē c bē dī gā s pieredzes ar č ī bā m nolē mā m izjaukt gultu un apskatī t veļ u. Un, kā ds bija mū su pā rsteigums, uz visā m divā m gultā m gultas veļ a bija netī ra!! ! Spilvendrā nas ne pirmais svaigums, palagi ar traipiem un lietoš anas pē dā m! Mē s atkal devā mies uz Klubu un teicā m, ka istaba ir netī ra un mē s saņ ē mā m gultas veļ u no iepriekš ē jiem viesiem!
Mū s atkal lū dza pagaidī t un piezvanī ja viesnī cas dež urantam (Duty Manager). Viņ a paskatī jā s uz mū su istabu un teica, ka viņ a personī gi pā rbaudī s blakus istabu (jau treš o! ) un uzaicinā s mū s. Š oreiz mums piedā vā ja istabiņ u 28. stā vā , kas saucas Le ROYAL CLUB.
Rezultā tā savā istabā nr. 2802 nonā cā m tikai 22:00 un neko sī kā k neizpē tī jā m, bet no rī ta zem gultas atradā m iepakojumu no lietota prezervatī vu!! ! Tas runā par tī rī š anu telpā un, galvenais, attieksmi pret apmeklē tā jiem!
Nā kamajā dienā tieš i 08:00 no rī ta mū s pamodinā ja ļ oti skaļ a mū zika, kas turpinā jā s visu dienu.
Klubs mums pastā stī ja, ka š ī s ir kaut kā das nacionā lā s kā zas, kas notiek 29. stā vā viesnī cas jumta bā rā . Š ī pasā kuma viesi tika izmitinā ti visos Viesnī cas augš ē jos stā vos. Pē c š iem vā rdiem mums kļ uva skaidrs, kā pē c mums sā kotnē ji netika pieš ķ irta mū su istaba augstā stā vā , kuru rezervē jā m pirms diviem mē neš iem un kas atrodas tikai viesnī cas augš ē jos stā vos. Viesnī ca nodarbojas ar Overbooking - tas ir, pā rdod vienu istabu daž ā diem cilvē kiem vienā datumā !
Клубный этаж (The Royal Club) Окурок в клумбе на Клубном этаже (The Royal Club) Окурок в клумбе на Клубном этаже (The Royal Club) Табличка ''No Smoking'' рядом с окурком в Клубе (The Royal Club) Клубный этаж (The Royal Club) Расписание и правила в Клубе (The Royal Club) Клубный ресепшен (The Royal Club) Клубный номер №2311 (The Royal Club)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре посольского района и района Патумван, вдали от шумных улиц. Представляет собой высотное здание, воплотившее в себе достижения современных архитектурных технологий. Идеально подойдет для деловых поездок, также для посещения достопримечательностей Бангкока.

Atrašanās vieta Отель расположен в нескольких минутах ходьбы от лучших торговых центров и ресторанов города, в том числе Central World Plaza и Central Embassy. Всего 1,3 км до международной больницы Бумрунград. Знаменитый храм Эраван также находится в 1 км от отеля. Отель находится примерно в 40 минутах езды от международного аэропорта Суварнабхуми.
Viesnīcā

К услугам гостей бассейн в виде тропической лагуны, терраса для загара, сад, место для пикника, 8 ресторанов и баров. В ресторанах отеля можно попробовать блюда интернациональной, французской, китайской, тайской и японской кухни. Изюминкой отеля является шведский стол и фирменный завтрак в кафе The Rain Tree, традиционные тайские блюда в ресторане Smooth Curry и современная французская кухня в ресторане Allium Bangkok. В отеле есть услуги консьержа, хранение багажа, экскурсионное бюро, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Кулинарный мастер-класс (платно). Экскурсия или презентация о местной культуре (платно). Пешеходные экскурсии. Вечерняя программа (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Guest Room 1 King

Guest Room 2 Doubles

Prestige Guest Room 1 King Corner

Family Room

Royal Guest Room 2 Doubles

Royal Guest Room 1 King

Guest Room 1 King

Athene Suite 1 King Corner

Royal Suite

Istabās

Номера и люксы оформлены в тайском колониальном стиле и оснащены бесплатным wi-fi, кондиционером, 48-дюймовым телевизором со светодиодной подсветкой и международными каналами, укомплектованным мини-баром и гостиным уголком с диваном. В собственной ванной комнате имеются бесплатные туалетно-косметические принадлежности, а также отдельная ванна и душ.

Adrese 61 Wireless Road (Witthayu), Lumpini, Pathumwan, Bangkok, Thailand, 10330
Tālruņi: +66 2-6508800
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).