Ramada D'ma Bangkok 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
4.5 Numurs
4.0 apkalpošana
4.5 Tīrība
0.5 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Ērta viesnīca ar starptautiskās klases ērtībām un komfortablu uzturēšanos atrodas pilsētas biznesa daļā, no kurienes ērti nokļūt jebkurā Bangkokas pilsētas punktā, populāros iepirkšanās centros un naktsklubos.Vairāk →
аватар sover6enstvo
Mē s bijā m no 11.03 lī dz 13.03 2017. gadā. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenu. Galu galā bijā m ļ oti vī luš ies! Par 2 naktī m samaksā jā m 6300 rubļ us, brokastis nav iekļ autas! Cena un kvalitā te nesakrī t! Rezervē ts tieš saistē , Superior numurs, divvietī gs un norā dī ta 1 liela gulta. … Tomēr ▾ Mē s bijā m no 11.03 lī dz 13.03 2017. gadā.
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenu. Galu galā bijā m ļ oti vī luš ies! Par 2 naktī m samaksā jā m 6300 rubļ us, brokastis nav iekļ autas! Cena un kvalitā te nesakrī t!
Rezervē ts tieš saistē , Superior numurs, divvietī gs un norā dī ta 1 liela gulta.
Kad iereģ istrē jā mies, mums iedeva istabiņ u 2417. Ieejot istabā bija skaidrs, ka tā ir ģ imenes istaba: 1 liela gulta + 1 vienvietī ga. Tajā paš ā laikā telpā tecē ja tualete, bet visvairā k pā rsteidz skats no loga uz sienas, kas atrodas diezgan tuvu logam.
Nokā puš i uz reģ istratū ru, lū dzā m mainī t istabu, uz ko reģ istratū ras darbinieki lika maksā t vairā k, tad nomainī sim istabu jums, atsaucoties uz to, ka maksā jā m tikai par Standartu! Rezervā cijas laikā uzrā dī jā m rezervā cijas apstiprinā jumu. com, ka bijā m pasū tī juš i Superior, atbildē saņ ē mā m atbildi, ka tas ir Standarta numurs. Jautā jums ir, kā tas var bū t? ! Patiesī bā Superior numurs ir augstā ks par Standard, tač u š ai viesnī cai ir savi noteikumi.
Rezultā tā viesnī cas vadī tā js paceltā balsī stā vē ja visā zā lē un pierā dī ja, ka viņ iem ir visas istabas: 1 liela gulta + 1 vienvietī ga gulta. Ja godī gi, attieksme pret viesiem ir vienkā rš i š okē još a, kā gan viesnī cas vadī tā js var stā vē t un kliegt, kad norā di uz kļ ū du? ! Pē c ilgiem pā rbaudī jumiem mums tomē r uzrā dī ja istabu ar 1 lielo gultu (! ), it kā , kaut kā ds brī nums!
1423. numurs: 1 liela gulta, skats no loga uz blakus esoš ā s viesnī cas logiem.
Un tagad par istabu: smē ķ ē tā ju istaba un dū mu (bija spiesti iegā dā ties gaisa atsvaidzinā tā ju); paklā js uz grī das, kas nav tī rī ts ļ oti ilgu laiku; netī rumi/putekļ i/smaka visur; iebū vē ts senlaicī gs kondicionieris, kas nav tī rī ts; skapji smird sasmē rē juš ies; gaismu ieslē dz no tā lvadī bas pults pie gultas, kas gandrī z nedarbojas; š ausmī gi netī rs stikls uz loga, ar traipiem; putekļ i uz aizkariem un lampā m; matu ž ā vē tā js ir rā pojoš s un to atrada, kad mē s aizbraucā m, bet tas acī mredzot bija norauts no sienas; veca vanna ar dzelteniem traipiem un skaidā m; sliktas kontaktligzdas vadiem; TV kanā li darbojas ar traucē jumiem; tē jkanna ir atseviš ķ a problē ma - veca, netī ra un bī stama lietoš anai; istabā m nav balkonu! Tu dzī vo istabā un visu laiku elpo putekļ us! Š os numurus piedā vā š ī viesnī ca. Fotogrā fijas neatbilst patiesī bai, visā viesnī cā ir netī ri un taukaini stikli uz logiem un galvenajā m durvī m uz viesnī cu.

Rezervē ts tieš saistē , Superior numurs, divvietī gs ar 1 lielu gultu.
Kad bijā m iekā rtojuš ies, mums iedeva numuru 2417. Ieejot istabā , bija skaidrs, ka tā ir ģ imene: 1 liela gulta + 1 vienvietī ga.
Tajā paš ā laikā tualete tecē ja, skats no loga uz sienu, kas atrodas pietiekami tuvu logam.
Noejot lejā uz reģ istratū ru, lū dzā m nomainī t numuru, uz ko reģ istratū ras darbinieki teica, lai maksā jam vairā k, tad mainī sim numuru, atsaucoties uz to, ka maksā jā m tikai par Standartu! Rezervā cijas laikā mē s parā dī jā m rezervā cijas apstiprinā jumu. com, ka bijā m pasū tī juš i Superior, atbildē saņ ē mā m atbildi, ka tas ir Standarta numurs. Par Superior Room faktu, virs Standarta, bet š ajā viesnī cā savi noteikumi. Rezultā tā viesnī cas vadī tā js augstos toņ os stā vē ja pie visas zā les un pierā dī ja, ka viņ iem ir visi ģ imenes numuri. Ja godī gi, attieksme pret viesiem, vienkā rš i š okē ta, kā viesnī cas vadī tā js var stā vē t un kliegt, kad norā di uz kļ ū du ? ! Pē c ilgas pā rbaudes mē s tomē r parā dī jā m istabu ar 1 lielu gultu!
Istaba 1423:1 liela gulta, skats no loga uz kaimiņ u viesnī cas logiem; Telpa smē ķ ē tā jiem un dū miem (bija jā pē rk gaisa atsvaidzinā tā js); Uz grī das paklā ja, kas nebija ļ oti ilgi tī rī ts; Visur netī rumi / putekļ i / smaka; Iebū vē ts senlaicī gs kondicionieris, kurš netiek tī rī ts; skapjos smird pē c iemalkuma; Gaisma iedegas no konsoles pie gultas, kas gandrī z nedarbojas; Briesmī gi netī ri stikli uz loga, ar traipiem; Putekļ i uz aizkariem un lampā m; Fē ns bija spokains un atrada to, kad mē s aizgā jā m, bet viņ š bija redzams norauts no sienas; Veca vanna ar dzelteniem traipiem un skaidā m; Sliktas kontaktligzdas vadiem; TV kanā li darbojas ar traucē jumiem; Tē jkanna ir atseviš ķ a tē ma - veca, netī ra un bī stama lietoš anai; Balkoni istabā s tur! Tu dzī vo istabā un visu laiku elpo putekļ us! Visā viesnī cā ir netī ri un taukaini logi uz logiem un galvenajā m durvī m uz viesnī cu.
Древний встроеный кондиционер.Включая его, вы дышите пылью! Все каналы работают с помехами и шипением. Вид из номера 1423 на окна соседнего отеля. При этом говорят, что окна не открываются, но в нашем номере мы смогли это сделать. Древний шкаф, с таким же древним и не работающим сейфом, чайник тоже не работал, но им пользоваться не особо хотелось! Вентиляция и кондиционер, грязь, пыль, видны провода и трубы. Вот такая грязь по всему номеру. Ковровое покрытие не чистили оооочень много лет.
аватар tutitam
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī cu izvē le tiem, kas vē las iepirkties Bangkokā . Parasta pilsē tas viesnī ca, viss tī rs. Bezmaksas WIFI pie baseina un vestibila. Krievu kadru nav, pastā v iespē ja, ka krievu te bū s mazā k. Istabas ir labas. Jū s varat dzī vot. … Tomēr ▾ Laba viesnī cu izvē le tiem, kas vē las iepirkties Bangkokā . Parasta pilsē tas viesnī ca, viss tī rs. Bezmaksas WIFI pie baseina un vestibila. Krievu kadru nav, pastā v iespē ja, ka krievu te bū s mazā k. Istabas ir labas. Jū s varat dzī vot


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Комфортабельный отель с удобствами международного класса и комфортным отдыхом расположен в деловой части города, отсюда легко добраться до любой точки города Бангкок, популярных торговых центров и ночных клубов.

Atrašanās vieta Отель Ramada D'MA Bangkok находится рядом с автострадой, по которой можно доехать от/до аэропорта. Напротив отеля расположен железнодорожный вокзал Маккасан, который соединяется с системой наземного метро Skytrain (BTS) и подземного метро (MRT).
Viesnīcā

Открытый бассейн 105 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 286 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
Adrese 1091/388 New Petchburi Road, Soi 33, Makkasan, Bangkok 10400 Thailand
Tālruņi: +66 (0)2 650 0288
Tīmekļa vietne: Ramada D'ma Bangkok
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).