P2 Boutique 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
P2 Boutique atrodas Bangkokā, ielā Phetchaburi. Viesnīca atrodas labā vietā, pastaigas attālumā no pilsētas dzelzceļa stacijas Chit Lom un vairākiem iepirkšanās centriem.Vairāk →
аватар 17012006
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pirms lidoš anas uz Singapū ru gribē ja atstā t lietas glabā š anai reģ istratū rā : sā kumā atteicā s, aizbildinoties, ka nav mū su rezervā cijas, lai gan es iesniedzu rezervā ciju no Savadi (esmu neapmierinā ts ar viņ u darbu! ), Pē c maniem uzstā jī gajiem lū gumiem. … Tomēr ▾ pirms lidoš anas uz Singapū ru gribē ja atstā t lietas glabā š anai reģ istratū rā : sā kumā atteicā s, aizbildinoties, ka nav mū su rezervā cijas, lai gan es iesniedzu rezervā ciju no Savadi (esmu neapmierinā ts ar viņ u darbu! ), Pē c maniem uzstā jī gajiem lū gumiem. , viņ i to atņ ē ma.
Reģ istrē joties ilgi meklē ja mū su somu, kas tika atstā ta glabā š anai! , lai gan tai bija piestiprinā ta bruņ u kopija.
- Pē c mū su lū guma, rezervē jot viesnī cu, viņ i apmetā s 7. stā vā , lifts kā pj tikai lī dz 6. stā vam, tā lā k pa stā vajā m kā pnē m ar koferiem! neviens mū s par to nebrī dinā ja.
- reģ istrē š anā s: istaba ir kaisī ta ar beigtiem tarakā niem! gaitenī , vannas istabā , tualetē tā lā k negā jā m, bet skrē jā m uz reģ istratū ru, lai mainī tu istabu; viņ i mē ģ inā ja mums atteikt, zvanot apkopē jai, lai uzkopj prusaku istabu un apgalvojot, ka viesnī ca ir pilna (un tas ir ar 6 pastā vī gi bļ aujoš iem arā biem un 3 ķ ī nieš u pensionā riem 7 stā vu mā jā!? ! )
-bufetes tipa brokastis, ļ oti nabadzī gas un aukstas (pat ceptas olas), kafija -nekafejnī cas-gruž u pā rkarsē ti putekļ i, kafija pat par maksu nav pieejama. "Restorā ns" ir netī rs, nevajadzī gi atkritumi un atkritumi, vecu izgā ztuve lietas restorā nā ! ! , pilns ar putekļ iem, katru rī tu jokojot par vā rdu "boutique".
- Arā bi! ! ! kliedzoš ie arā bi! ! ! trī s naktis pē c kā rtas, 6 cilvē ku apjomā un jauni un veci nepā rtraukti kliedzoš i arā bi, kas ieradā s 9:00 r. m. - kliedza, aizgā ja 23:00. - kliedza, nā ca 2:00 naktī . - kliedza, atverot trī s istabas durvis uz grī das, sū dzē jā s par uzņ emš anu - nekā das reakcijas. .
- vannas istaba - uzmanieties!!! ! ! KRITUS! brī numainā kā rtā nesalauza galvu un nesalauza kaulus !!! ! ! Ļ OTI slidena grī da duš ā un tualetē!!! ! ! viņ us vajadzē tu iesū dzē t tiesā par lē tā m flī zē m uz grī das!
- no 2015. gada marta DBL dienā - 1800 rub-900 vati
- Taizemē jau 10. reizi, zinu uz kurieni dodos - nekā du ilū ziju, bet š ī viesnī ca NAV TAS NAUDAS VĒ RTA! NEIZSLĒ GTIES!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

P2 Boutique располагается в Бангкоке на улице Пхетчабури . Отель имеет удачное расположение - он находится в нескольких минутах ходьбы от станции Chit Lom городской железной дороги BTS Skytrain и нескольких торговых центров.

Atrašanās vieta От отеля можно дойти пешком до торговых центров Central World Plaza и Platinum Mall. Для гостей организуется трансфер до бангкокского международного аэропорта Суварнабхуми, находящегося в получасе езды.
Viesnīcā

В отеле есть кафе и бар, а также массажный кабинет.

В баре и кафе CooZi подают блюда интернациональной кухни в любое время дня. Бар служит прекрасным местом для отдыха с любимым напитком в неформальной обстановке.

Telpu apraksts

Номера просторные и современные, имеют деревянные полы. Они оснащены 32-дюймовым телевизором с плоским экраном и кабельными каналами, бесплатным доступом в Интернет а также мини-баром и рабочим столом.

Обслуживание номеров производится круглосуточно.

Adrese 1091/213-216 Soi Petchaburi 33 New Petchaburi Rd. Makkasan Rachataevee, Патумван, 10400 Бангкок, Таиланд
Tīmekļa vietne: P2 Boutique
FAQ