Šī nav kopmītņu tipa viesnīca par viesnīcas cenu

Rakstīts: 9 aprīlis 2015
Ceļošanas laiks: 23 — 24 marta 2015
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Tikai fakti: - ar vē lo reģ istrē š anos vē lmes netika ņ emtas vē rā rezervē jot (lai gan apliecinā jumi no reģ istratū ras par mū su vē lmju piepildī š anos bija sarakstes laikā (nož ē loju, ka neizdrukā ju un neizbā zu savu deguns! )), viņ i ņ em depozī tu 1000 batu apmē rā par istabu! !! !
- Viesnī cu vada ķ ī nieš u ģ imene. viesnī ca veca, nolietota, stā vas kā pnes un bremzē ts lifts, ieeja viesnī cā kartē s no istabas. viesnī cā dzī vo gandrī z tikai ķ ī nieš i un nedaudz krievi (neatkarī gi tū risti) - lidostas savienojuma tuvums un pats Pratunamas rajons ietekmē
- istabai zemi griesti ("presē "), tumš a istaba (trī s spuldzes), ļ oti maza vannas istaba-1.60 garumā , pā rbaudī ta; ietaupī jums uz visu: no ziepē m lī dz dvieļ iem (pelē ks, izmazgā ts)

- logi un "balkons", kurā var novietot tikai kvartā lu no gaisa kondicionē tā ja, paveras skats uz trokš ņ aino un gā zē to blakus esoš ā Bayok autobusa stā vvietu (pī kst no rī ta lī dz vakaram)
- brokastu ē dienkarte kafejnī cā pie viesnī cas, standarta amerikā ņ u - 150 bati (maksā pē c fakta), kafija ir miskaste pat par maksu.
- reģ istratū rā atteicā s ņ emt lietas glabā š anai (aizlidojā m tā lā k uz Singapū ru). pē c 10 minū š u ilgas meitenes tirā des (par neko) viņ a atbildē ja, ka ir gatava ņ emt lietas glabā š anai 300 bati par somu!? !
- ar agru izrakstī š anos (izlidoš ana uz lidostu 04:00), par ko brī dinā jā m iepriekš ē jā vakarā , miegains un ne sasodī ti steidzī gs darbinieks "izlī da" pā rbaudī t istabu! ! ! Nu, mē s gaidī jā m viņ a “labumu” un mū su depozī tu, kuru viņ š acī mredzami negribē ja atdot, tē rē jot laiku.
- jū s nevarat iekļ ū t blakus esoš ajā masā ž as salonā jebkurā laikā - ķ ī nieš i tur pavada visu dienu! grupa! un tie paš i, un masiere piedā vā ja "atnā c rī t".
- pat akcijai 2015. gada februā rim par DBL dienā - _900__ rubļ i. viesnī ca NAV TAS NAUDAS VĒ RTĪ BA!
- Taizemē jau 10. reizi, zinu uz kurieni dodos - nekā du ilū ziju, bet š ī viesnī ca NAV pat piemē rota tranzī tam uz vienu nakti ! ! ! Rezervē ts pē c pozitī vo atsauksmju lasī š anas; acī mredzot cilvē ki, kas slavē viesnī cu, dzī voja un gulē ja kopmī tnē s! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар