Baiyoke Suite Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.610
№2 viesnīcas reitingā Bangkoka
8.4 Numurs
8.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca dibināta 1988. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Tā ir viena 43 stāvu ēka.Vairāk →
аватар V.A.S.
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā palikā m vienu dienu mā jupceļ ā no salas, Bangkokā nebijā m bijuš i astoņ us gadus, bet viesnī ca mums palika kā patī kamā kā no tā m, kurā atradā mies. Cita saruna, ka gadu gaitā tas sā ka lē nā m bojā ties, bet tā atraš anā s vieta attiecī bā pret ceļ u uz lidostu, no pilsē tas, ir ļ oti veiksmī ga, sastrē gumi tika novē rsti. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m vienu dienu mā jupceļ ā no salas, Bangkokā nebijā m bijuš i astoņ us gadus, bet viesnī ca mums palika kā patī kamā kā no tā m, kurā atradā mies. Cita saruna, ka gadu gaitā tas sā ka lē nā m bojā ties, bet tā atraš anā s vieta attiecī bā pret ceļ u uz lidostu, no pilsē tas, ir ļ oti veiksmī ga, sastrē gumi tika novē rsti.
Istabas ir divistabas, trī s ļ oti ē rtas gultas, ceturtajam ir pat krē sls-gulta, bet tas drī zā k bē rnam, katrā istabā ir kondicionieris un TV, vannasistaba ideā lā kā rtī bā . Viss ir tī rs, ē rts, patī kami smarž o, lai gan istaba ir paredzē ta smē ķ ē tā jiem. Ir krū zes, glā zes, tē jkanna un kafijas-tē jas-cukura maisiņ i. Ledusskapis ar minibā ru par nepatī kamā m cenā m, par seifa slē dzeni prasī ja depozī tu 500 batu, par istabu 100 "mū ž zaļ ie".
Mē s apmetā mies divdesmit ceturtajā stā vā . Kā dreiz mums paveicā s, uz ugunsdzē sē ju kā pnē m bija atveramas durvis, š oreiz vī rs no kofera izņ ē ma multiinstrumentu un atvē ra balkona durvju slē dzeni. Netī rumi tur, protams, ir š ausmī gi, bet grī du neviens nemazgā , nebija aprē ķ inā ts, ka tā diem “pā rkā pē jiem” kā mē s iet ā rā tikai apavos. Bet jū s varat elpot ī stu siltu Bangkokas gaisu un fotografē t apkā rtni ne caur netī riem stikliem! Un apkā rtne manā mi mainī jusies, gā jē ju viadukts pagarinā jies, elektronikas veikals kaut kur pazudis un debesskrā pju biezokņ i kļ uvuš i krietni biezā ki.
Vienpadsmitajā stā vā baseins, kurā mē rcē jā mies pē c septiņ u stundu brauciena ar mikroautobusu, ir atvē rts no septiņ iem rī tā lī dz, š ķ iet, astoņ iem vakarā , blakus ir trenaž ieru zā le - ne viens, ne otrs. ir pieprasī ts, nekā da až iotā ž a nav manī ta. Turklā t likā s, ka baseinā plunč ā jas tikai krievvalodī gie, bez mums dienā satikā s veseli trī s cilvē ki.
Ap š ī m trim viesnī cā m - Bayok-Syut, Baiyok-Sky un Indra, tirdziņ š visu laiku vā rā s, drē bes ir sī vā daudzumā , bet ananā sus ar mango nebija iespē jams nopirkt lī dzi uz mā jā m, bet ar jau var ē st vietē jo pā rtiku. lielā ks komforts nekā lī dz š im, dodoties pā ri ceļ am pa laipu uz veikala "Platī ns" pusi, pieejams arī blakus viesnī cai visuresoš ais "7-11".
Kas mū s sarū gtinā ja, bija brokastis! Ē damistaba atrodas č etrdesmit otrajā stā vā , bufete - skraidi pa riņ ķ i, izvē lies, ko ē st, kur pasē dē t ar patī kamu skatu pa logu (panorā mas logi), un ja vē l ir laiks saullē ktam ( apmē ram pusseptiņ os), tad apbrī nojiet sarkano sauli, kas lec no debesskrā pju birstes. Apmetusi loku gar galdiem ar kastroļ iem, skumji sapratu, ka nekā ī paš a nav, salā ti un rī si. Tad pie galda steidzā s klusi vā roš s vī rs, kurš bija sabojā ts ar brokastī m viesnī cā Koh Chang, teica, ka vienī gais olbaltumvielu avots ir olu kulteni vai olu kulteni, viņ š teica visu, ko domā par veģ etā ro pā rtiku (brutā ls plē sē js : )), bet skumji ir tas, ka nebija garš ī gi! Spriež ot pē c cilvē kiem no rī ta, viesnī cu iecienī juš i ķ ī nieš i un indieš i, lai gan š ā ds iespaids var rasties par daudzā m viesnī cā m. Ap ē damistabu ir atvē rta zona, no kuras varat aplū kot apkā rtni un elpot no rī ta bez kondicionē tā gaisa.
Глядя вверх из бассейна. Около лифтов. Вид на бассейн с балкона. Первая комната. Стол со стульями.
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pilsē tas viesnī ca, milzī ga ē ka, diezgan plaš i numuriņ i, uz grī das ir peldbaseins. Balkonu nav, logi neveras, ir tē jkanna un tē jas un kafijas komplekts. Laba vieta cilvē kiem, kuri vē las iepirkties. … Tomēr ▾ Pilsē tas viesnī ca, milzī ga ē ka, diezgan plaš i numuriņ i, uz grī das ir peldbaseins. Balkonu nav, logi neveras, ir tē jkanna un tē jas un kafijas komplekts. Laba vieta cilvē kiem, kuri vē las iepirkties.
аватар mrDuh_1966
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, bet logi istabā neveras. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, bet logi istabā neveras.
аватар LVMche
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca bija mū su pietura pirms pā rcelš anā s uz Pataiju. Ņ emot vē rā , ka iepriekš Ē ģ iptē biju apmetusies tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, biju patī kami pā rsteigta par apkalpoš anas kvalitā ti un numuru tī rī bu š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija mū su pietura pirms pā rcelš anā s uz Pataiju. Ņ emot vē rā , ka iepriekš Ē ģ iptē biju apmetusies tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, biju patī kami pā rsteigta par apkalpoš anas kvalitā ti un numuru tī rī bu š ajā viesnī cā . Krievu nav daudz, vairā k ķ ī nieš u. Labs restorā ns 43. stā vā ar izcilu virtuvi (bufete), labs bā rs reģ istratū rā . Baseinā nepeldē jos, bet š ķ ita pietiekami tī rs. Istabas ir divistabu, katrā ir kondicionieris un TV, santehnika nedaudz noplū dusi. Bā rs istabā ir dā rgs, bet tas ir kā visur citur, Wi-Fi arī nav lē ts. Viesnī ca atrodas paš ā Bangkokas centrā , tā pē c lī dz iepirkš anā s centram un tirgiem bez lielā m grū tī bā m varat aiziet kā jā m. Vispā r iesaku!
Номер Номер Номер Номер Номер Кафешка возле ресепшена Вид из окна Номер
аватар tatosha2004
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ļ oti patika! Labs serviss. Telpas ir tī ras. Nav prusaku : ) : ) : ) Iesaku visiem! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika! Labs serviss. Telpas ir tī ras. Nav prusaku : ) : ) : )
Iesaku visiem! ! !
аватар Kiy
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierados no atvaļ inā juma 2008. gada 7. aprī lī . Uzreiz no Bangkokas lidostas, atsakoties sagaidī t transfē ru, devā mies ar taksi uz viesnī cu. Tas mums izmaksā ja tikai 400 batus, nevis pā rskaitī juma maksu 100 USD apmē rā . Mē s palikā m Baiyoke Suite Hotel no 23. … Tomēr ▾ Ierados no atvaļ inā juma 2008. gada 7. aprī lī . Uzreiz no Bangkokas lidostas, atsakoties sagaidī t transfē ru, devā mies ar taksi uz viesnī cu. Tas mums izmaksā ja tikai 400 batus, nevis pā rskaitī juma maksu 100 USD apmē rā . Mē s palikā m Baiyoke Suite Hotel no 23. marta lī dz 27. martam.
Viesnī ca atrodas Bangkokas iepirkš anā s rajona Pratunam centrā , un to ieskauj rosī gi tirgi. Jā , tieš i tā...izejot no viesnī cas vestibila, jū s uzreiz nokļ ū stat iepirkš anā s ielā un tā tā lā k visā mikrorajonā . Vieta pā ris dienā m nakš ņ oš anai un iepirkš anā s vietai - ideā la)
Par viesnī cu. Pati viesnī ca ir nedaudz veca un neviena no tū risma aģ entū rā m to neslē pj. Istaba atradā s 28. stā vā , tā sauktajā "quatro". Tā s ir divas blakus istabas č etru cilvē ku dzī vei. Skaitlis ir normā ls. Ir viss nepiecieš amais. Tur tikai nakš ņ ojā m, pā rē jo laiku bijā m pilsē tā - ekskursijā s. Viesnī cā nav Krievijas televī zijas. Gulta tika mainī ta katru dienu. Vannas istabas piederumi tika vesti katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Katru dienu tika pievienoti tē jas un kafijas komplekti. Kalpotā ji nemaz nebija manā mi, kaut kā bija neredzami. Santehnika vannas istabā ir pilnī gi jauna, viss ir apkalpojams un tī rs. Paš as mē beles istabā s ir redzamas kā nolietotas un dzī vo nemitī gu viesu dzī vi.
Gaisa kondicionē tā ji - BEASTS) uz nakti rež ī mu “Pū t, ne vairā k. Diezgan skaļ š un vecs modifikā cijā . Logi bija netī ri, bet tie visi atvē rā s. Arī balkons tika atvē rts ar parastu tē jkaroti, mē s esam normā li krievi, un mums nav nekā du š ķ ē rš ļ u nevienā pasaules telpā )
Droš s istabā . Mē s atstā jā m depozī tu 500 batu apmē rā un izmantojā m to bez problē mā m.
Reģ istrē joties ir jā iemaksā arī depozī ts USD 100 vai 2000 batu apmē rā . Prasa dolā ros, bet mē s uzreiz iedevā m bā tos, jo ja kaut kas nav kā rtī bā izrakstī š anā s laikā...tad pā rrē ķ ina bā tos pē c "sava" neizdevī gā kursa.
Restorā ns atrodas 43. stā vā , no rī ta bija gaidī š anas minū tes "lejā " pē c brokastī m, kad cilvē ki visi gā ja augš ā , bet tas nebija tik jū tams vai saspringts. Brokastis ir normā las, bez liekš ķ ī bā m un pieticī giem konditorejas izstrā dā jumiem. Bet ir viss un neviens nepalika izsalcis. Ē dā m lī dz galam) paš ā restorā nā ir diezgan auksts, otrajā dienā gā jā m kreklos ar garā m piedurknē m, un sā kā m izvē lē ties galdiņ us ar pusi pret saullē ktu, tur ir siltā ks.
Jū s varat doties uz balkonu, kur viņ i gatavo bekonu, pankū kas, olu kulteni - jū s iegū stat labas fotogrā fijas ar skatu uz Bangkokas atmodu.
Sporta zā le ir smieklī ga) pā ris skrejceliņ i un velosipē ds, un tas viss MAKSĀ . Bet pē c pastaigas pa pilsē tu man tā ī sti negribē jā s, mē s atpū tā mies baseinā .
Par baseinu atseviš ķ i...tā di ir divi. Viens ir vairā k vai mazā k ar dziļ umu lī dz 2.10 cm, otrs ir “brokbaseins”. Abi ir ļ oti seni. Apakš ē jā grī das flī ze ir nolobī ta, un mani zē ni regulā ri tika griezti. Vē l viena vide ap baseina perimetru ir izklā ta ar maziem oļ iem – ļ oti sā pī gi pieskaroties tiem, izejot vai ieejot no ū dens. Lejā tikai pa kā pnē m) Pie ieejas baseinā tiek izsniegts dvielis, pē c kura tas tiek nodots pret parakstu. Gultas pietika visiem.
Masā ž a viesnī cā ir dā rga, devā mies uz tirgu, kur var redzē t zī molu "M" - McDonald's un ir arī labs manikī ra, pedikī ra un masā ž as salons. Izbaudī ja katru vakaru. Meitenes strā dā lī dz 22.30.
Ielā s ir daudz ē damo, pē rc un ē d bez bailē m. Tirdzniecī ba ielā s ap viesnī cu notiek visu diennakti, nakts maiņ a iziet ap pulksten 10 un to vietā stā jas dienas tirgotā ji. Ja ir vē lme iepirkties, nekautrē jieties) tā lā k pilsē tā , preces ir vienā das, un cenas ir daudzkā rt augstā kas.
Pā rvietoš anā s pa pilsē tu ar taksometra skaitī tā ju ir lē ta un godī ga.
Par ekskursijā m nerakstī š u, daudz ir rakstī ts un stā stī ts. Bet Bangkoka ir tā vē rta, lai tur aizbrauktu un ieelpotu tā s smarž u.
аватар chelsy
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca, lai gan atrodas tā lu no galvenajā m Bangkokas apskates vietā m (piemē ram, Zelta pils), atrodas paš ā tirdzniecī bas centrā (š eit ir Pasaules tirdzniecī bas centrs, Big C un ducis milzī gu tirdzniecī bas namu). Blakus atrodas skytrane (metro air) "Pabrauciet vismaz pā ris pieturas - nenož ē losiet. … Tomēr ▾ Viesnī ca, lai gan atrodas tā lu no galvenajā m Bangkokas apskates vietā m (piemē ram, Zelta pils), atrodas paš ā tirdzniecī bas centrā (š eit ir Pasaules tirdzniecī bas centrs, Big C un ducis milzī gu tirdzniecī bas namu). Blakus atrodas skytrane (metro air) "Pabrauciet vismaz pā ris pieturas - nenož ē losiet. Personī gi es biju laimī gs kā bē rns. Ē diens bija ļ oti labs, tikai kauš anai: tipiskā Eiropas maisī jums brokastis (graudaugi ar pienu, olu kultenis u. c. ) un vietē jie taizemieš u ē dieni (neiesaku, ja ir slikts vē ders. ) Restorā ns atrodas 43. stā vā un ir veidots milzī ga skatu laukuma formā (tikai stikls). sienu vietā ). restorā ni, iespē jams, ir spē cī gi gaisa kondicionē tā ji: kafijai bija laiks atdzist ilgi, pirms es paspē ju to izdzert.
Pie viesnī cas ir ļ oti trokš ņ ains: dzī vojot 23. stā vā , vē lu vakarā dzirdē ju ielas troksni.
Vē l viena slikta lieta: nav iespē jas atvē rt logu vai iziet uz balkonu, kā arī tas, ka š ajā viesnī cā nav pieejams gludeklis un fē ns (vai arī reģ istratū rā viņ i vienkā rš i nesaprata, ko es no viņ iem vē los)
Вид из окна ресторана
аватар tatosha2004
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, ņ emot vē rā trī s zvaigznes! Dzī vojā m, ja nemaldos, kā tas bija pirms gada, 34. stā vā . Istaba man ļ oti patika, tā bija divistaba. Vienā istabā ir dī vā ns, galds, krē sli, mazs galdiņ š , liels televizors, drē bju skapis, tē jkanna, liels naktsskapī tis un pilnas sienas logs, balkons, lai gan tas bija slē gts un bija smieklī ga uzlī me angļ u valodā , ka vadī tā jam bija klientu droš ī bas atslē ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, ņ emot vē rā trī s zvaigznes! Dzī vojā m, ja nemaldos, kā tas bija pirms gada, 34. stā vā . Istaba man ļ oti patika, tā bija divistaba. Vienā istabā ir dī vā ns, galds, krē sli, mazs galdiņ š , liels televizors, drē bju skapis, tē jkanna, liels naktsskapī tis un pilnas sienas logs, balkons, lai gan tas bija slē gts un bija smieklī ga uzlī me angļ u valodā , ka vadī tā jam bija klientu droš ī bas atslē ga. : ) Otrā istaba, guļ amistaba, milzī ga gulta, divi naktsgaldiņ i, skapis, halā ti un č ī bas 2 personā m, seifs, logs no sienas lī dz sienai, durvis uz vannas istabu. Tualete apvienota ar vannas istabu, bet ļ oti tī ra un ē rta, ar karstu ū deni, fē nu, visiem vannasistabas piederumiem lī dz ķ emmei. Maksā jumā bija iekļ autas brokastis, neatceros kurā stā vā bija restorā ns, bet gandrī z paš ā pē dē jā , ja nemaldos viesnī cā ar vairā k nekā.40 stā viem, restorā nā visas sienas ir no stikla. Super brokastis bufete, aptuveni 50 ē dieni, 15 veidu dzē rieni. Blakus atrodas daudzi iepirkš anā s centri, kuros par santī mu var saģ ē rbties no galvas lī dz kā jā m. Noteikti dodieties uz Baiyoke Sky uz novē roš anas klā ju, kas ir elpu aizraujoš s skats. Š ī ir viesnī ca par kuru varam teikt, ka cena atbilst kvalitā tei par 100 procentiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Отель основан в 1988 году, дата последнего ремонта - 2009 год. Представляет собой один 43-этажный корпус.

Atrašanās vieta В 150 метрах от отеля расположен оптовый рынок Пратунам, а в 1,5 км - торговый центр MBK. Расстояние до аэропорта Дон Муанг составляет 20 км.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 255 номеров.

  • vanna/duša
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
Adrese 130 Soi Ratchaprarop 1, Rathaprarop Road, Ratchathewi, Bangkok, 10400, Thailand
Tālruņi: +66 2255 7755
Tīmekļa vietne: Baiyoke Suite Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.