Pasaules zināšanu ceļojums

Rakstīts: 9 februāris 2015
Ceļošanas laiks: 1 — 2 februāris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
BAIYOKE SKY HOTEL.
Mē s bijā m 2015. gada februā rī .
Ļ oti pā rpildī ts. Cilvē ku pū ļ i pie liftiem un liftos. It ī paš i liftos, kas ved uz augš ē jiem stā viem. Tā kā novē roš anas laukumā un attiecī gi augš ē jo stā vu restorā niem ierodas daudz tū ristu. Viesnī cas reģ istratū ra 18. stā vā . Tirgus no 1. lī dz 4. stā vam.
Numurs bija DELUXE Space Zone. 67. stā vs It ī paš i, kad lejā . Lifta piekļ uve tikai ar magnē tisko telpas atslē gu. Bez atslē gas vē lamā s grī das poga vienkā rš i netiek nospiesta.

Skats no istabas logiem ir brī niš ķ ī gs! Daudz neatš ķ iras no skata no atklā tā skatu laukuma, kas atrodas 84. stā vā . Jū s skatā ties pa logu un ar ilgā m domā jat, ja š ī ir “treš ā s pasaules valsts”, kā to mē dza dē vē t mū su propaganda, tad kā da “pasaule” mē s esam?
Istaba ir mā jī ga. Nestandarta forma. Gandrī z trī sstū rveida. Liela vannas istaba.
Reģ istrē joties, viņ i ņ em vē rā , kura istaba - smē ķ ē tā jiem vai nē , un vē lmes gultā m - viena liela vai divas atseviš ķ as. Viņ i sniedz piezī mes savā dzimtajā valodā . To sauc par Orientā cijas ceļ vedi.
Brokastis 78. stā vā . Piekļ uve brokastī m ar numura atslē gu. Parasts standarta komplekts. Liela izvē le. Katrai gaumei. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Cilvē ku nebija ļ oti daudz. Jū s varat atrast diezgan retu vietu. Tas apstiprina faktu, ka pū ļ i pē cpusdienā ir nevis viesnī cas iemī tnieki, bet gan tū risti uz skatu laukuma.
No 71. lī dz 82. stā vam daž ā di restorā ni. Biļ ete, lai ieietu konkrē tā restorā nā , jā iegā dā jas 19. stā vā un vē lams iepriekš . Populā rā kajā s, tuvā k atvē rš anai (17-30), vietas var nebū t. Kurš restorā ns kurā stā vā ir norā dī ts Orientē š anā s ceļ vedī .

Ieradā mies pē c biļ etes diezgan vē lu, ap 17:00. Izvē lē tajā Stella Palace vietu vairs nebija. Precī zā k, ekonomiskā s klases biļ etes par 780 batiem vienai personai nebija. Bija tikai dā rgā ki par 1200 batiem. Nopirka tos. Restorā nā ieradā mies ap 19:00. Viņ i mani ievietoja atseviš ķ ā telpā , kur sē dē ja laimī gie š ā du biļ eš u ī paš nieki. Istaba ir maza. No atmiņ as astoņ iem galdiem. Tautieš u nebija. Mē s veicā m nelielu ekskursiju pa restorā nu. Ja biļ ete ir par 780, tad galds ir lielajā zā lē un jū s pats ejat ē st (bufete) labi, plus laika ierobež ojumi. Mū su gadī jumā atseviš ķ a zā le (drī zā k istaba) un ē diens pats iet pē c vē dera! Visi dzē rieni par maksu. Apsē dā s. Un mē s saņ ē mā m ē dienu. Tieš i tā . Ē diens mums sekoja. Biež ā k mobilā galda veidā , kas nedaudz atgā dina ielas virsmu. Ī sā k sakot, tas ir ļ oti daudzveidī gs, ļ oti garš ī gs un var pā rsprā gt. Izmē ģ inā t visu vienā vizī tē ir vienkā rš i neiespē jami! Sirsnī gs personā ls, kurš par vienu lietu un iesaka, kā tas vai cits ē diens jā lieto un ar ko kombinā cijā . Uzkodas, zupas, daž ā di ķ ī nieš u pī rā gi, bulciņ as, vontoni vai pelmeņ i, jū ras veltes, gaļ as ē dieni, protams pī le, augļ i un deserti. Un viss aplī un ne tikai vienu reizi. Es pat netiku pie deserta. Es tikko paskatī jos uz "makashnitsa" ar desertiem. Varbū t tā pē c, ka viņ i nespē ja pretoties kā rdinā jumam un "Pekinas pī le" bija encore? Nu ļ oti garš ī gi! Aizmirsu pateikt – ķ ī nieš u restorā ns. Ieteicams.
Viesnī ca mums patika. "Zinā š anas par pasauli", tas arī viss.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu