Satel Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.810
№2 viesnīcas reitingā Poprada
5.3 Numurs
5.7 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Popradas tūrisma centrā, netālu no autoostas un dzelzceļa stacijas. Desmit minūšu gājiena attālumā no viesnīcas atrodas ūdens atrakciju parks AquaCity, futbola stadions, universālā sporta arēna "Poprad" un lielie tirdzniecības centri.Vairāk →
аватар tatka_60
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu ieguvā m par Jaungada tū res "bā zi". No plusiem - jā , tas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no iepirkš anā s centra un vecā s Popradas centra, un netā lu no Akvaparka. Paš ā viesnī cā ir slē poš anas inventā ra noma, pat izdevī gā k š ķ iet ņ emt. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieguvā m par Jaungada tū res "bā zi". No plusiem - jā , tas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no iepirkš anā s centra un vecā s Popradas centra, un netā lu no Akvaparka. Paš ā viesnī cā ir slē poš anas inventā ra noma, pat izdevī gā k š ķ iet ņ emt. Viesnī cas viesiem ir atlaides akvaparkā un daž os slē poš anas kū rortos. Reģ istratū rā var aizņ emties gludekli un fē nu. Brokastu bufete nav slikta - pat ar manu "galda numuru 5" bija no kā pelnī t. Termokastē s ir desas-olu kultenis. Un tā - š ķ ē lē s sagriezts siers-desa, vā rī tas olas, sasmalcinā ti dā rzeņ i, veseli ā boli. Sausā s brokastis un biezs jogurts. Ir piens un kakao. Kafija un tē ja termosos un bezgarš ī gi, ir sulas nektā ri. Konditorejas izstrā dā jumi un vairā ku veidu maize Vakariņ ā s - trī s ē dieni - zupa, pamatē diens un deserts. Nav delikatese, bet ē dama. Dzē rieni ir jā iegā dā jas. Vestibilā var iegā dā ties no sē rkociņ iem lī dz š ampū niem, alu un prezervatī viem. Viņ i saka, ka ir fitnesa centrs, bet mē s lī dz tam netikā m.
No mī nusiem - spriež ot pē c atsauksmē m, nekas nav mainī jies - tas pats sociā listiskais reā lisms istabā s, biezie televizori, slikts interjers. Vannas istabā bija auksti. Logi ar koka rā mjiem - no tiem bija muca un nebija skaņ as izolā cijas, ī paš i salū ts Vecgada vakarā - kā iekš pagalmā . Un arī tas, kas notiek koridorā , ir lieliski dzirdams.
Wi-Fi istabā notika pā ris reizes nedē ļ as laikā - iespē jams, kad viesnī ca bija tukš a. Pieejams vestibilā un restorā nā . Vestibila bā rs ir nedraudzī gs. Labā k ir doties uz restorā nu, kas atrodas pretī .
Ir tikai divi lifti, un abi ir mazi. Tā pē c slē pes un koferi bū s vai nu jā nes uz istabu, vai arī jā gaida ilgi.
Vecgada vakars - godprā tī gi, bet garlaicī gi. Ē dienu pasniegš ana tika pagarinā ta, koncertprogramma bija tiem, kam patī k Zilā gaisma.
Un tā pē c apkalpoš ana ir labsirdī ga, bet neuzkrī toš a un lē na. Piemē rots vienkā rš ai atpū tai. Izsalcis nepaliksi, gultas normā las, spilveni nelī dzeni, istabā ir kur apsē sties un apgulties. Var arī pastaigā ties - iela klusa, gā jē ju, vieta gleznaina.
аватар diru4ova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca bija iekļ auta "Paleš u tū res" ekskursijas tū res "Thermal Voyage" cenā . Tā pē c mē s to neizvē lē jā mies. Bet viņ š bija labs: Wi-Fi visā s istabā s, bagā tī gas brokastis fē ni istabā s tī rs kā rtī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija iekļ auta "Paleš u tū res" ekskursijas tū res "Thermal Voyage" cenā . Tā pē c mē s to neizvē lē jā mies. Bet viņ š bija labs:
Wi-Fi visā s istabā s,
bagā tī gas brokastis
fē ni istabā s
tī rs kā rtī gs.
Reģ istratū rā vienmē r pieklā jī gi atbild (un krievu valodā ! ) uz visiem jautā jumiem un pat iesaka, ko var apmeklē t.
Tā pē c bijā m apmierinā ti ar naktsmī tnes izvē li.
Elena
аватар vasjaO
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens viesnī cā s ir izcils, kā jau viesnī cu tū rei. klasē . Telpas ir jā atsvaidzina. Netā lu no visā m atrakcijā m. … Tomēr ▾ Ē diens viesnī cā s ir izcils, kā jau viesnī cu tū rei. klasē . Telpas ir jā atsvaidzina. Netā lu no visā m atrakcijā m.
аватар mariakiev81
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"+" tī rī ba bezmaksas wifi vestibilā atraš anā s vieta tuvu centram "-" Brokastis ir tik un tā ; istabā s nav interneta vecā s mē beles … Tomēr ▾ "+" tī rī ba
bezmaksas wifi vestibilā
atraš anā s vieta tuvu centram
"-" Brokastis ir tik un tā ;
istabā s nav interneta
vecā s mē beles
аватар marisha_sun_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu. . . tā tieš ā m ir ekonomiskā viesnī ca. Laba cena. . bet! Pie ieejas restorā nā stā vā zemā k ir naktsklubs. . . smaka joprojā m ir ļ oti nepatī kama (smird pē c cigaretē m). Istabas - dzī vot var, bet ne ilgi. vecas mē beles, lai gan viss ir tī rs. … Tomēr ▾ Nu. . . tā tieš ā m ir ekonomiskā viesnī ca. Laba cena. . bet! Pie ieejas restorā nā stā vā zemā k ir naktsklubs. . . smaka joprojā m ir ļ oti nepatī kama (smird pē c cigaretē m). Istabas - dzī vot var, bet ne ilgi. vecas mē beles, lai gan viss ir tī rs. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki - tas priecē . Galvenais viesnī cā NEKAD neatstā t svarī gus dokumentus, naudu, lietas, aprī kojumu un telefonus! Viena atslē ga var atvē rt gandrī z visus numurus viesnī cā s - tas ir tikai galvenais trū kums! Viesnī cas fotoattē li viņ u vietnē ir dziļ i pā rspī lē ti. Neš aubos, ka kaut kur viņ iem vē l ir tā di numuri, bet pie mums gā ja vairā ki cilvē ki, un ne vienam vien tā di numuri bija!
Viņ i izsniedz kuponus brokastī m, bet patiesī bā neviens tos nepā rbauda un jū s varat vienkā rš i ieiet!
Brokastis ir tā das paš as kā ekonomiskā s klases viesnī cā . Var nogarš ot desiņ as, sieru . . salā tus (bet es neiesaku), ceptas vai vā rī tas desiņ as un varbū t olu kulteni. un vē l - graudaugi un apelsī ni, un pat ļ oti labs biskvī ts. Tas bū tī bā arī viss. Pastaigas attā lumā - var aiziet lī dz tirdzniecī bas centram (kaut kur 500m. ), Lī dz akvaparkam apmē ram 1km. kā jā m, un labā k ir braukt.
Kopumā labā k ir ņ emt š ā du viesnī cu kā tranzī tu, bet ne pastā vī gi.
аватар MinamiG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lieliska atraš anā s vieta, netā lu no autobusu un dzelzceļ a stacijas, netā lu no pilsē tas centra, 5 minū š u gā jiena attā lumā . 20 minū š u pastaigas attā lumā atrodas slavenais ū dens atrakciju parks AquaCity. Labs sā kumpunkts braucieniem uz kalniem. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, netā lu no autobusu un dzelzceļ a stacijas, netā lu no pilsē tas centra, 5 minū š u gā jiena attā lumā . 20 minū š u pastaigas attā lumā atrodas slavenais ū dens atrakciju parks AquaCity. Labs sā kumpunkts braucieniem uz kalniem.
Viesnī ca ir veca ar pieņ emamas kvalitā tes pakalpojumiem par labu cenu. Numuri ir iekā rtoti vecmodī gi 80.  gadu stilā , mē belē ti ar vecā m mē belē m, bet ar ī paš i lielu uzglabā š anas vietu. Visa tehnika darbojas, telpas siltas. No mī nusiem: nav duš as turē tā ja un ļ oti plakani, ne ē rti spilveni. Katram numuram ir balkons. Wi-Fi tikai vestibilā vai Wi-Fi bā rā . Brokastis ir tipiskas Eiropas: maize, dā rzeņ i, auksti gaļ as izstrā dā jumi, kafija, tē ja, maizī tes. Personā ls runā angliski.
аватар Irina_MiaTravel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzturē jā s viesnī cā.2 naktis. Kā tranzī ta variants - nav slikti. Atraš anā s vieta ir laba – ar kā jā m var aiziet lī dz akvaparkam un pieturai, no kuras kursē vilciens uz Slovā kijas slē poš anas kū rortiem. Pilsē tas centrs arī atrodas pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā.2 naktis. Kā tranzī ta variants - nav slikti.
Atraš anā s vieta ir laba – ar kā jā m var aiziet lī dz akvaparkam un pieturai, no kuras kursē vilciens uz Slovā kijas slē poš anas kū rortiem.
Pilsē tas centrs arī atrodas pastaigas attā lumā .
Bet viesnī ca ir veca. Padomju savienī ba! ))
Es dzī voju standarta trī svietī gā istabā - kā bē rnu nometnē )) visas gultas ir zem sienas, blakus ir naktsskapī š i...Mazs televizors. Tas ir viss, kas ir istabā .
Ē diens nav slikts. Serviss labs.
Viesnī cā ir naktsklubs. Tas netraucē cilvē kiem, kuri atpū š as vakarā , jo atrodas mī nus pirmajā stā vā .
Vā rdu sakot, tiem, kas ceļ o ar auto - labs variants nakš ņ oš anai.
Diemž ē l man nav nevienas tā s bildes.
аватар Luidamila
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visas istabas ir iekā rtotas senā padomju stilā , nokrī t mē beļ u detaļ as. Ja brokastī s dodaties nedaudz vē lā k, uz galdiem gandrī z nekas nepaliek. Wi-Fi ir pieejams tikai pirmajā stā vā netā lu no reģ istratū ras. … Tomēr ▾ Visas istabas ir iekā rtotas senā padomju stilā , nokrī t mē beļ u detaļ as. Ja brokastī s dodaties nedaudz vē lā k, uz galdiem gandrī z nekas nepaliek. Wi-Fi ir pieejams tikai pirmajā stā vā netā lu no reģ istratū ras.
аватар kbv83
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka kā rtī ga viesnī ca, mē beles nav jaunas, bet diezgan panesamas. Tie ļ oti labi silda, pat logi tika atvē rti, kad ā rā bija mī nus) Atrodas pilsē tas centrā , pastaigas attā lumā no akvaparka, iepirkš anā s centra un elektriskā vilciena uz visiem Augsto Tatru kū rortiem. … Tomēr ▾ Jauka kā rtī ga viesnī ca, mē beles nav jaunas, bet diezgan panesamas. Tie ļ oti labi silda, pat logi tika atvē rti, kad ā rā bija mī nus) Atrodas pilsē tas centrā , pastaigas attā lumā no akvaparka, iepirkš anā s centra un elektriskā vilciena uz visiem Augsto Tatru kū rortiem


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель в туристическом центре города Попрад, недалеко от автобусного и железнодорожного вокзалов. В десяти минутах ходьбы от отеля находится аквапарк AquaCity, футбольный стадион, универсальная спортивная арена «Попрад» и крупные торговые центры.

Atrašanās vieta 800 м от авто- и ж/д вокзала.
Viesnīcā

Ресторан с 07.00 – 10.00, с 11.30 – 14.00 и с 18.00 – 22.00. Блюда словацкой и международной кухни.

Апперитив-бар: с 10.00 – 22.00.

Конференц-зал вместимостью 450 человек.

Терраса, продажа горнолыжного абонемента, завтрак в номер, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, сувенирный магазин, чистка обуви, упакованные ланчи, семейные номера.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено.

Персонал говорит на словацком, на русском, на польском, на английском, на немецком.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • biljards
  • tenisa korti
  • skvošs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 121 номер на 290 спальных мест.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Satel - Slovakia, s.r.o. Hotel SATEL*** Poprad Mnohelova 825 058 01 Poprad Словакия
Tālruņi: Телефон: 00421 52 7161 111
00421 918 898 720
Факс: 00421 52 7721 120
Tīmekļa vietne: Satel Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, сквош. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.