Privat Ivan 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Kotedža atrodas Bobrovecā - 3 km attālumā no reģiona centra Liptovski Mikulas un 4 km attālumā no akvaparka Tatralandia.Vairāk →
аватар taleuk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau 6 gadus braucu uz Slovā kiju. Es ceļ oju ar saviem bē rniem. Braucu katru gadu, un, ja izdodas, tad vairā k nekā reizi gadā . Un katru reizi, kad dodos prom, es apsolu sev atrast iespē ju atgriezties atkal un atkal. Slovā kija ir maza valsts, bet tā s iedzī votā jiem ir liela sirds, ko viņ i ir gatavi dā vinā t tū ristam, neko pretī neprasot. … Tomēr ▾ Jau 6 gadus braucu uz Slovā kiju. Es ceļ oju ar saviem bē rniem. Braucu katru gadu, un, ja izdodas, tad vairā k nekā reizi gadā . Un katru reizi, kad dodos prom, es apsolu sev atrast iespē ju atgriezties atkal un atkal. Slovā kija ir maza valsts, bet tā s iedzī votā jiem ir liela sirds, ko viņ i ir gatavi dā vinā t tū ristam, neko pretī neprasot. . . Š eit jū ties kā mā jā s, mierī gi un aizsargā ti. Š eit ir laipni gaidī ti tū risti. Tiek piedā vā ti visi apstā kļ i mū su atpū tai un jebkurā gadalaikā . Jā , ir ko redzē t un ko mā cī ties no slovā kiem. Viņ u Tatri pā rsteidz ar savu oriģ inalitā ti (atš ķ irī bā no mū su izgrebtajiem Karpatiem). Ziemā - brī niš ķ ī gas slē poš anas trases, vasarā - zaļ ais tū risms. Visu gadu - ā rstnieciskie termā lie ū dens parki, kuru Slovā kijā ir daudz. Mana mī ļ ā kā ir Tatralandia (bet garš ai un krā sai nav biedru).
Kas attiecas uz mini-viesnī cu, tad viss ir brī niš ķ ī gi. Saimnieki cenš as.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Коттедж находится в Бобровце - 3 км от районного центра г. Липтовски Микулаш и 4 км от Аквапарка Татраландия.

Viesnīcā

Аппартамент, состоящий из двух комнат на 3 этаже коттеджа с отдельным входом; электрическое отопление, тихая улица, большой сад. Отдельная кухня-столовая с холодильником, микроволновкой, плитой и посудой, спутниковое ТВ, радио, ванная комната с туалетом, в одной комнате балкон, переносной садовый гриль, детская площадка с песочницей и качелями, безопасная стоянка автомашин во дворе.

Tīmekļa vietne: Privat Ivan
FAQ