Snp Hotel 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.710
№3 viesnīcas reitingā Jasnijs
8.3 Numurs
7.9 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jasnas centrā, starp Otupnes un Bela put maršrutiem. No viesnīcas paveras tiešs skats uz Demanovska Dolina slēpošanas trasēm. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2002. gadā. Lieliski piemērots ģimenes brīvdienām, slēpošanas un sporta pasākumiem, semināru, kongresu, saviesīgu pasākumu organizēšanai.Vairāk →
аватар anuta.zolotova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
“Jasnā atpū tā mies 2016. gada janvā rī . Kū rorts nav slikts, krā š ņ as trases pieredzē juš iem slē potā jiem, bet amatieriem neiesaku. Nepieredzē juš ie slē potā ji pa zilajiem slidkalniņ iem nokā pa kā jā m vai mugurā. … Tomēr ▾ “Jasnā atpū tā mies 2016. gada janvā rī . Kū rorts nav slikts, krā š ņ as trases pieredzē juš iem slē potā jiem, bet amatieriem neiesaku. Nepieredzē juš ie slē potā ji pa zilajiem slidkalniņ iem nokā pa kā jā m vai mugurā...Ja tev padodas slē poš ana, izbaudi. Rindas uz pacē lā jiem no rī ta ir garas, stā vi 10 minū tes, bet uz "Mā rī tes" stā vi 30 minū tes. Bet ir slē gti lifti un kā pums sniegā un vē jā ir ē rts!
21-22 viss ciet, tad nav ko darī t, kafejnī cas ir daudz, bet ar nacionā lajiem ē dieniem ir tikai daž as, trauki lieli, var paņ emt vienu uz diviem. Vidē ji par 15 eiro pirms izgā š anas var gardi pavakariņ ot divatā . Veikalos cenas augstas, Termā lais spa - 23 eiro vai 25 - ar vienu ieeju pirtī .
Par ieeju dienu maksā ja, bet ilgā k par trim stundā m tur nebija ko darī t.
Jasnā ir maz viesnī cu. Mē s apmetā mies SNP viesnī cā . Numuriņ š bija mazs, bet viesnī ca atrodas netā lu no pacē lā ja. Varu salī dzinā t Jasnu ar Bialku Polijā , ģ imenei Polijā brī vdienas ē rtā kas un vairā k izklaides. Bet adrenalī na cienī tā jiem - š eit trases ir labā kas, grū tā kas un bagā tā kas! Daba ir ļ oti skaista! Kopumā kū rorts ir lielisks! Pē c slē poš anas var apmeklē t alas, tā s ir divas netā lu no nobrauciena, blakus ir divi termā lo spa kompleksi - ir ļ oti forš i peldē ties siltā baseinā un spa mī nusā .
Beš eņ evā man ļ oti patika - akvaparks, traki viļ ņ i baseinā , termā lā s pirtis uz ielas 36-40 grā du temperatū rā - iespaidu daudz! Iesaku apmeklē t! ”
аватар Iren48
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu apmeklē ju informatī vā s ekskursijas ietvaros. Vienkā rš a viesnī ca, bet labā vietā , netā lu no pacē lā ja. Wifi tikai reģ istratū rā . Ir slē pju glabā tuve, bē rnu istaba. Pirts par maksu. Ziemassvē tku vakariņ as iekļ autas cenā (kas Slovā kijā notiek reti). … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē ju informatī vā s ekskursijas ietvaros. Vienkā rš a viesnī ca, bet labā vietā , netā lu no pacē lā ja. Wifi tikai reģ istratū rā . Ir slē pju glabā tuve, bē rnu istaba. Pirts par maksu. Ziemassvē tku vakariņ as iekļ autas cenā (kas Slovā kijā notiek reti)
 Вид с балкона
аватар slavap
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas un kvalitā tes attiecī bu. Viesnī ca atrodas patieš ā m labā vietā . Vidē ja izmē ra numuri, pienā cī gas mē beles, labas vannas istabas, laba gultas veļ a, bet mazi CRT televizori. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas un kvalitā tes attiecī bu. Viesnī ca atrodas patieš ā m labā vietā .
Vidē ja izmē ra numuri, pienā cī gas mē beles, labas vannas istabas, laba gultas veļ a, bet mazi CRT televizori. No kanā liem ir vietē jie, Polijas un Krievijas 24 (kas ir pretī gi skatī ties). Wifi nebija pieejams istabā s, bija jā iet lejā uz reģ istratū ru.
Ē diens, ko ē dā m, bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir paredzē tas 4 personā m, bet vakariņ as ir kā rtī gas 5 (uzkodas, gaļ as un sā nu ē dieni).
Ir noma un pirts. Bet labā k ir doties uz pirti Druž ba viesnī cā (200 metri pa Bela Put š oseju) un iznomā t to tieš i pacē lā jā un slē poš anas caurlaiž u tirdzniecī bas vietā . Tur jū s varat arī atstā t š o aprī kojumu nož ū t. Cenas ir vienā das, aprī kojuma kvalitā te ir augstā ka nekā piedā vā viesnī cā . Tiem, kas ņ em lī dzi savas slē pes/dē ļ us/zā bakus, viesnī cā ir pieejama bagā ž as glabā tuve.
Mā jupceļ ā apspriedā mies ar ceļ a biedriem un dalī jā mies iespaidos par viesnī cā m, kā rezultā tā nonā cu pie secinā juma, ka par saprā tī gu naudu esmu izvē lē jusies, iespē jams, labā ko variantu.
Nav par ko sū dzē ties.
аватар PiligrimM1997
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas labi gandrī z uz š osejas, tikai nobrauciet no maza kalna un aiziet! Bet, protams, pati smarž a viesnī cā nav ī paš i laba. bet istabiņ ā s jaunā s mē beles, viss tī rs un mā jī gs un vispā r patiesī bā tieš ā m labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labi gandrī z uz š osejas, tikai nobrauciet no maza kalna un aiziet! Bet, protams, pati smarž a viesnī cā nav ī paš i laba. bet istabiņ ā s jaunā s mē beles, viss tī rs un mā jī gs un vispā r patiesī bā tieš ā m labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ē diens ir labs. slē potā jiem viss ir taisni, un ir ž ā vē š ana. Vispā r droš i ej! Mē s iesakā m!
аватар MinamiG
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Atrodas tieš i priež u mež ā , ļ oti tuvu slē poš anas pacē lā jiem, tieš i galvenā Bela Put ceļ a pakā jē , 3 minū tes un jū s esat pie pacē lā ja. No viesnī cas ieejas varat slē pot tieš i uz pacē lā ju. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Atrodas tieš i priež u mež ā , ļ oti tuvu slē poš anas pacē lā jiem, tieš i galvenā Bela Put ceļ a pakā jē , 3 minū tes un jū s esat pie pacē lā ja. No viesnī cas ieejas varat slē pot tieš i uz pacē lā ju. Istabas pieticī gas, nekas lieks, ļ oti mā jī gi, silti, tī ri. Apkuri var regulē t pē c saviem ieskatiem – siltā ku vai aukstā ku. Ļ oti plaš s vestibils, halle, ir bā rs. Wi-Fi ir lielisks apakš stā vā , bet ne telpā s. Pē c 10-15 minū tē m ir citas viesnī cas un bā ri. Jū s varat doties ekskursijā uz ū dens parkiem Beshenova un Tatralandia. Kopumā viesnī ca man patika. Piemē rots tiem, kas dodas slē pot. Labā k doties kopā ar draugiem, ģ imeni vai kompā niju.
аватар pikachu1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s esam bijuš i pasakā ! Jasna ir ļ oti skaists un gleznains slē poš anas kū rorts (ņ emot vē rā , ka pirmo reizi devā mies slē pot ar visu ģ imeni) un arī ar slē pē m, lai atgrieztos pie viesnī cas durvī m (tas daudziem nav mazsvarī gs faktors)! Viesnī ca atrodas tieš i priež u mež ā , ļ oti skaists skats pa logiem, no rī ta mū s sagaidī ja vā vere: tu izej uz balkona, un viņ a jau knibina č iekurus! Istaba plaš a ar divā m vienvietī gā m gultā m (nav atseviš ķ as vietas bē rniem, bet var paņ emt istabu ar papildus istabu, kas ir krietni dā rgā k), kur bez vilcinā š anā s var ē rti ietilpt 3 cilvē ki! Ir arī vannas istaba, tualete, izlietne (š ampū ns, ziepes un pat sū kļ i ir klā t un pastā vī gi tiek atjauninā ti, kā arī. … Tomēr ▾ Mē s esam bijuš i pasakā ! Jasna ir ļ oti skaists un gleznains slē poš anas kū rorts (ņ emot vē rā , ka pirmo reizi devā mies slē pot ar visu ģ imeni) un arī ar slē pē m, lai atgrieztos pie viesnī cas durvī m (tas daudziem nav mazsvarī gs faktors)! Viesnī ca atrodas tieš i priež u mež ā , ļ oti skaists skats pa logiem, no rī ta mū s sagaidī ja vā vere: tu izej uz balkona, un viņ a jau knibina č iekurus! Istaba plaš a ar divā m vienvietī gā m gultā m (nav atseviš ķ as vietas bē rniem, bet var paņ emt istabu ar papildus istabu, kas ir krietni dā rgā k), kur bez vilcinā š anā s var ē rti ietilpt 3 cilvē ki!
Ir arī vannas istaba, tualete, izlietne (š ampū ns, ziepes un pat sū kļ i ir klā t un pastā vī gi tiek atjauninā ti, kā arī.5 krā su diegu komplekts, adatas un pogas) skapis, 2 mazi skapji, viens liels, TV! Ledusskapja nav, bet balkons mums to nomainī ja 100%! Istabas tika iztī rī tas katru dienu! jā , aizmirsu - gulta sniegbalta un katram 3 dvieļ i vienā sniegbaltā krā sā ! Vannas istabā ir vertikā ls dvieļ u ž ā vē tā js, kurā var lieliski visu izž ā vē t! Viesnī cā : -1 stā vā slē pju un zā baku noliktava, 0 stā vā ē damzā le, administrā cija! Virs ir vestibila bā rs, kur vakarā var iedzert kafiju, tē ju, alu ar č ipsiem utt! ir arī WI FI zona, bet internets ir pretī gs! reģ istratū rā ir atseviš ķ a interneta telpa ar 2 datoriem! AAA aizmirsa - vestibila bā rā ir bē rnu istaba (slovā ku valodā - bē rnu atkritumi - 3 dienas klejo, un viņ u rotaļ lieta ir cī ņ a) - vai drī zā k, nevis istaba, bet bē rnu stū rī tis!
0 stā vā ir arī pirts (bet mē s nebijā m, bijā m tik noguruš i, ka agrā k nebija, masā ž a - izmaksas ir no 5 eiro un manuprā t lī dz 10 eiro! Viesnī cā ir slē pe inventā ra noma (redzē ju Elan un vē l daž as slē pes)- bet kaut kas lī dzī gs sortimentam neiepriecinā ja! Kijevā labā k un lē tā k nomā t inventā ru (7 virsotņ u veikals, netā lu no dzelzceļ a)! Tagad par virtuvi: ē damzā le darbojas rež ī mā.2 ē dienreizes dienā , t. i. , brokastis no 7.30 lī dz 10, vakariņ as no 17:30 lī dz 21:00 vai 22:00 (neatceros) Brokastis - bufete, ļ oti daudzveidī gs ē diens : graudaugi, musli, graudaugi, desas, olas daž ā dā s interpretā cijā s, desas un sieri, milzī ga izvē le, dā rzeņ i, mazi salā ti, augļ i, mē rces, mē rces, tē ja, kafija, karstais piens, kakao, sulas, daž ā di maizes izstrā dā jumi, ievā rī jums, medus Es paņ ē mu lī dzi tē jkannu un uzvā rī ju tē ju uz nogā zes istabā , bet tad ieraudzī ju, ka daudzi tū risti taisa nogā zes tē ju!
Vakariņ as: arī bufete, neliels deserts plus ē dienkarte no 5 ē dieniem, no kuriem izvē lē ties (kuru izvē laties iepriekš brokastī s), ē diens garš ī gs (lai gan griķ us un kvieš u putru neē d), porcijas milzī gas! Viesnī ca ir diezgan klusa, vai arī mē s gulē jā m bez pakaļ kā jā m, bet es praktiski nedzirdē ju kaimiņ us! Personā ls ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs (lai gan viņ i slikti saprot krievu valodu, bet viņ i joprojā m saprot ukraiņ u un angļ u valodas sajaukumu)! Izlī guma laikā ļ oti iesaku lū gt atlaidi slē poš anas kartei (30% atlaide uz 6 dienā m) - t. i. , ja mū su slē poš anas karte maksā ja 166 eiro, tad mē s par to samaksā jā m 130 eiro, plus š ī atlaide attiecas arī uz bē rnu slē pē m. skola (22 eiro par 2h, manuprā t 35 vai 40 vietā ), bet bē rnu neatdevā m, mā cē ja pati, jo braucu no 3 gadu vecuma!
Bela putas nogā zē ir speciā la skola bē rniem, kura ir pilnī bā norobež ota no vispā rē jā s nogā zes, bet es redzē ju daudz instruktoru, kuri izripina bē rnus uz Bela Putu, kas, manuprā t, nav labi, jo Uz Bela Putu iet 2 trases - sarkanā un melnā , no kurienes lido piloti un var notriekt bē rnu! Ko lai saka, kad lidoju no turienes, man vienmē r bija bail, ka nepaspē s braukt apkā rt (nu ja tu brauc uz viesnī cu atpū sties), citā di tu nobrauc no š ī m nogā zē m uz pacē lā ju, kas atrodas Bela Way virsotnē , t. i. , pie bē rniem netiksi!! ! Kopumā pirmajam braucienam uz slē poš anas kū rortu - š ī ir lieliska viesnī ca, atraš anā s vieta, ē dieni, serviss! Protams, kā ds ar mani var strī dē ties, bet personī gi es pirmā m kā rtā m eju slē pot, nevis guļ u viesnī cā!
Kas attiecas uz nogā zē m: nogā zes ir ļ oti daudz daž ā dā m gaumē m, sniega kvalitā te bija pretī ga: apakš ā ledus, virsū ledus š ķ embas, brī ž iem mī ksts sniegs, vā rdu sakot, kad nokļ ū st, neviļ us iemā cies braukt. gan uz ledus, gan uz sniega (bet ledus nav nogā ze, bet gan mazi gabaliņ i uz nogā zē m , un kur lieli)! š ī problē ma radā s tā pē c, ka februā ra beigā s bija lietus, pē c tam sals, kas darī ja savu un pā rklā ja sniegu ar ledus garozu! Un tā pē c trases ir labi uzturē tas, un arī glā bš anas komanda strā dā labi! ā trā palī dzī ba un glā bē ju komanda ar sniega motocikliem uz Bela putas š osejas! Frī ridinga zonas ir daudz, tač u ledus dē ļ pa tiem bija gandrī z neiespē jami braukt! Ļ oti laba nogā ze pie numura 10 Brhliska 1423m ir lieliska Wi-Fi zona un kafejnī ca ar forš u rotaļ u laukumu bē rniem, un uz turieni jā brauc ar slē gtu pacē lā ju, kas arī ir ļ oti ē rti bē rniem! No turienes ir zilā taka, kas paredzē ta arī bē rniem un iesā cē jiem! un sniegs tur bija labs bez ledus!
Izbraucot no š ī marš ruta uz troš u vagoniņ u, jū s varat nokļ ū t paš ā augš ā un no turienes doties lejā otrā virzienā ! Ī sā k sakot, man patika pacē lā ju iznā kums, nekur nav jā mā ca kā jas! Nestrā dā ja tie jū gi, kas ved uz paš u virsotni - atkal lietus dē ļ un tā pē c, ka tur bija bī stami! bet cilvē ki tur gā ja un devā s lejā , š ķ iet, uz Dienvidš opoku! Kopumā laiks bija burvī gs - 5 dienas spī dē ja saule, un 6dien bija sniegs un baigā migla - braucā m aklā s - kas arī noder, atpū š aties un uzreiz viss izrā dā s! Arī mums sekoja saulains laiks! Uz š ī s skaistā s nots es beidzu savu stā stu! Ceru, ka mani memuā ri kā dam palī dzē s! Lai laba atpū ta!!!
P. S. Iesaku visu pirkt uz mā jā m, jo ​ ​ cenas ekipē jumam un apģ ē rbam tur vienkā rš i MILZĪ GAS, paņ emiet lī dzi termosu, lai neiztē rē tu uz tē ju vai kafiju! Lai gan cenas ir pieņ emamas!
katru stundu kursē arī autobuss uz Liptovsky Mikulas pilsē tu, kur var paskopoties un atgriezties vakariņ ā s!!! !
это уже не млоко, а чуть ниже, где стало хоть чуточку видно! за этим куполом Беела Путь даже такое бывает на прощание слепили снеговичка это очень дорогой магазин
аватар glasse
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tos ar bē rnu 12 gadi, pā rē jais ir brī niš ķ ī gs, viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, tuvu visiem pacē lā jiem, pagā juš ajā gadā bijā m Tatru lomnicā (neiesaku Moravas viesnī cu), tas ir nesalī dzinā ms, ē diens labs, badā neviens nepaliks)) viesnī ca tī ra, vannasistaba istabā (palī dz atpū sties pē c saspringtas slē poš anas. … Tomēr ▾ atpū tos ar bē rnu 12 gadi, pā rē jais ir brī niš ķ ī gs, viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, tuvu visiem pacē lā jiem, pagā juš ajā gadā bijā m Tatru lomnicā (neiesaku Moravas viesnī cu), tas ir nesalī dzinā ms, ē diens labs, badā neviens nepaliks)) viesnī ca tī ra, vannasistaba istabā (palī dz atpū sties pē c saspringtas slē poš anas. Vienmē r bija karsts ū dens, patika))) nā kamgad atkal braucam tī rī t) ))
аватар Dianagor
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Un š ī s ir mū su fotogrā fijas! … Tomēr ▾ Un š ī s ir mū su fotogrā fijas!
аватар Dianagor
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Labdien! Atpū tā s kopā ar vī ru Yasna viesnī cā SNP 3 *. Neatkā rtoš u jau rakstī to, teikš u ī si - viss ir brī niš ķ ī gi, telpas silti, tī ri, ē rti, viss ir ē rti ar slē pju ž ā vē š anu un uzglabā š anu, ē diens garš ī gs, svaigs - brokastis, vakariņ as, pusdienas vienkā rš i nevarē ja. … Tomēr ▾ Labdien! Atpū tā s kopā ar vī ru Yasna viesnī cā SNP 3 *. Neatkā rtoš u jau rakstī to, teikš u ī si - viss ir brī niš ķ ī gi, telpas silti, tī ri, ē rti, viss ir ē rti ar slē pju ž ā vē š anu un uzglabā š anu, ē diens garš ī gs, svaigs - brokastis, vakariņ as, pusdienas vienkā rš i nevarē ja. Skipasē.30% atlaide no viesnī cas uz 6 dienā m, ir arī atlaides ekskursijā m, bet mē s tā s neapmeklē jā m, nā kamreiz 7 dienas ir ļ oti maz priekš tik brī niš ķ ī gam atvaļ inā jumam. Izbaudiet dabu un slē poš anu. Sniga daudz, un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Bet pats galvenais, pateicoties instruktoram, iemā cī jos slē pot pā rliecinoš i un ar prieku. Nogā zes ir lieliskas, un skipass ir lē ts. Visa atmosfē ra bija piesā tinā ta ar tū ristu un viesnī cas darbinieku labvē lī bu. Cilvē ki ieradā s atpū sties un veselī gi. Man patika vietē jie cilvē ki. Kū rortā smē ķ ē tā jus gandrī z neredzē ju. Lai pē c slē poš anas nenotiek ī paš i izklaidē još as aktivitā tes, bet, ja vē laties, varat tā s atrast. Š ī viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m, uzņ ē mumiem, draugiem. Viss jū tas ē rti un mierī gi. Un ticiet man, tas ir lieliski! Atpū tā mies kā pasakā ! Pā rē jais izrā dī jā s nedā rgs un ļ oti sirsnī gs. Nā kamreiz mē s š eit ieradī simies uz vairā kā m dienā m. Slovā kija piesaista.
аватар Tania8626
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Pirmo reizi devos uz Slovā kiju uz slē poš anas kū rortu un nenož ē loju! Es atpū tos viesnī cā SNP 3 * divas nedē ļ as no 2010. gada 15. janvā ra un vē los dalī ties savos iespaidos un, iespē jams, arī ar jums noderī gu informā ciju. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmo reizi devos uz Slovā kiju uz slē poš anas kū rortu un nenož ē loju! Es atpū tos viesnī cā SNP 3 * divas nedē ļ as no 2010. gada 15. janvā ra un vē los dalī ties savos iespaidos un, iespē jams, arī ar jums noderī gu informā ciju.

Viesnī ca man ļ oti patika un, salī dzinot ar citā m kaimiņ u viesnī cā m, cena atbilst kvalitā tei. Mani piesaistī ja tas, ka atrodas 50 metrus no 2 pacē lā jiem abā s pusē s, kā arī gardas vakariņ as : ))

*Istabas: mā jī gas, tī ras, siltas, lī dzi jā ņ em tikai fē ns. TV rā da 7 slovā ku un 2 vā cu kanā lus.

* Ē dinā š ana: no rī ta - labas brokastis (zviedru galds), vakariņ as - pirmā un otrā pē c pasū tī juma, iesaku nepalaist garā m, ļ oti garš ī gi!

*Autostā vvieta: pie viesnī cas ir apsargā ta autostā vvieta par 4 eiro dienā.

*Ko ņ emt lī dzi: tē jkannu, krū zī ti, tē ju, lai pē c slē poš anas istabā izdzertu tasi siltas tē jas, neliels termoss slē poš anai. Paņ emiet gumijas č ī bas, lai ģ ē rbtuvē nomainī tu apavus, un dodieties uz savu istabu.
Man tas bija atklā jums, ka pē c slē poš anas var salikt slē pes un zā bakus skapī š os un mierī gi uzkā pt istabā , ļ oti pā rdomā ti!

*Slidoš ana: no 8.30 lī dz 15.30 + nakts slē poš ana no 18.00 lī dz 21.00. Takas ir brī niš ķ ī gas, koptas un visā m gaumē m. Braucu ar visiem un pat frī raida zonā ekstrē mumiem. Sacensī bas biež i notiek trasē s, un jū s varat arī apbrī not izpletņ lē cē jus-slē potā jus. Ir 3 slē poš anas zonas, bet tā s visas ir savstarpē ji savienotas ar nogā zē m, pacē lā jiem un atvē rtas un slē gtas, brauciet ar oranž ajā m gondolā m : )

*Kontingents: pā rsvarā atpū š as slovā ki, bet ir arī daudz ukraiņ u. Labā k doties kopā ar draugiem, ģ imeni vai kompā niju, vienatnē ir ļ oti drū mi. Viesnī cā ir daudz bē rnu, kas reizē m traucē atpū sties, skriet, kliegt, bet tie visi ir sī kumi. Vakara izklaides tur nav, visi vai nu dodas uz restorā niem, vai dodas vakara slē pot.
*Laikapstā kļ i: kad š ķ ē rsojā m Slovā kijas robež u, apkā rt ieraudzī jā m zaļ u zā li un bijā m š okā , bet tad uzkā pā m kalnos un nomierinā jā mies - bija daudz sniega un lieliskas trases. Laiks bija savā dā ks un -5 un -15, bet sals kalnos tikpat kā nav jū tams. Ir ļ oti patī kami braukt gan saulē , gan sniegot.

*Ī re un abonements: ja dodaties no 11.01 lī dz 07.03 bū s atlaides. Formas tē rpus labā k ī rē t viesnī cā - 20% atlaide, arī paņ emt biļ eti reģ istratū rā ar skipass atlaidi - 20%, lai gan maksimā lais atlaides periods ir 6 dienas. Ja brauc martā , tad cenas krī t tieš i 2 reizes, bet neesmu pā rliecinā ts, ka bū s sniegs.

*Kur doties ekskursijā s: Beshenova un Tatralandia akvaparki tika augstu novē rtē ti, ņ emiet lī dzi peldkostī mu, varat doties arī uz tuvā ko Mikulas pilsē tu.
Pie Grand Hotel ir autobusu pietura, kur autobusi kursē katru stundu un par 1 eiro un 30 minū tē m nokļ ū siet pilsē tā , kur atrodas lielie lielveikali Tesco, Hypernova, Knaufland, kur var iegā dā ties augļ us, suvenī rus, jo plkst. Jasnah, nav veikalu.

*Cenas: Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā.14 naktis vienvietī gā numurā ar apdroš inā š anu, biļ etē m un vī zu man izmaksā ja 650 eiro. Slē pju noma - 155 eiro, skipass aptuveni 250 eiro. Dzē rienu cenas liftos: no 1 lī dz 3 eiro. Jo augstā k uzkā psi, jo lē tā ks karstvī ns : ))

Novē lu visiem labu atpū tu, labu garastā vokli, ceru, ka mani padomi palī dzē s kā rtī gi sagatavoties un izbaudī t atvaļ inā jumu!!! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Kelena68
Ja kāds te bija,padalieties iespaidos.Vai ir apmainītāji?Kādās ekskursijās ir vērts doties?Dzirdēju,ka tuvumā ir termālais ūdens parks.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Davidofff1
Plānojam braukt ciemos uz Jauno gadu vai Ziemassvētkiem!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в центре города Ясна, между трассами Отупне и Бела путь. Из окон отеля открывается прямой вид на лыжные склоны Деменовской долины. Отель полностью реконструирован в 2002 году. Отлично подойдёт для семейного отдыха, лыжных и спортивных сборов, организации семинаров, конгрессов, общественных мероприятий.

Atrašanās vieta 50 м от трассы Бела Путь (Biela Púť). 250 м от станции Отупне (Otupné).
Viesnīcā

Ресторан, дневной бар, кафе.

Терраса, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, места для курения.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено.

Льготное пребывание для людей старшего возраста.

Бесплатно бассейн в отеле MAJ Liptovsky Jan.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • disko klubs
Telpu apraksts

Всего 99 номеров.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese 031 01 Demänovská dolina, Jasná
Tālruņi: Tel.: +421/44/559 16 61-3
Fax.: +421/44/559 16 64
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.