Ērta atrašanās vieta, ļoti laba virtuve, WiFi tikai reģistratūrā

Rakstīts: 9 marta 2014
Ceļošanas laiks: 1 — 8 marta 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas un kvalitā tes attiecī bu. Viesnī ca atrodas patieš ā m labā vietā .
Vidē ja izmē ra numuri, pienā cī gas mē beles, labas vannas istabas, laba gultas veļ a, bet mazi CRT televizori. No kanā liem ir vietē jie, Polijas un Krievijas 24 (kas ir pretī gi skatī ties). Wifi nebija pieejams istabā s, bija jā iet lejā uz reģ istratū ru.
Ē diens, ko ē dā m, bija brokastis un vakariņ as. Brokastis ir paredzē tas 4 personā m, bet vakariņ as ir kā rtī gas 5 (uzkodas, gaļ as un sā nu ē dieni).

Ir noma un pirts. Bet labā k ir doties uz pirti Druž ba viesnī cā (200 metri pa Bela Put š oseju) un iznomā t to tieš i pacē lā jā un slē poš anas caurlaiž u tirdzniecī bas vietā . Tur jū s varat arī atstā t š o aprī kojumu nož ū t. Cenas ir vienā das, aprī kojuma kvalitā te ir augstā ka nekā piedā vā viesnī cā . Tiem, kas ņ em lī dzi savas slē pes/dē ļ us/zā bakus, viesnī cā ir pieejama bagā ž as glabā tuve.
Mā jupceļ ā apspriedā mies ar ceļ a biedriem un dalī jā mies iespaidos par viesnī cā m, kā rezultā tā nonā cu pie secinā juma, ka par saprā tī gu naudu esmu izvē lē jusies, iespē jams, labā ko variantu.
Nav par ko sū dzē ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu