Fim 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca FIM CENTRUM ir celta 2002. gadā un atrodas 800 m augstumā blakus Demanovskas Brīvības alai, 4 km attālumā no Jasnas slēpošanas kūrorta centra. Viesnīcā Fim Centrum ir brīnišķīgs atpūtas centrs, kas piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu aktīviem viesiem. Slēpotāju autobuss katru dienu kursē no viesnīcas uz pacēlājiem.Vairāk →
аватар shokobom
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ne minū ti nenož ē lojā m, ka nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Lieliska apkalpoš ana, laipns personā ls, jauka un ē rta istaba, garš ī gi ē dieni. Man patika arī tas, ka viesnī cā ir mazs baseins, bija ļ oti patī kami peldē ties pē c slē poš anas dienas, neskatoties uz to, ka baseinā gandrī z nekad nebija cilvē ku un mē s ar vī ru tur varē jā m peldē ties cik gribam. … Tomēr ▾ Mē s ne minū ti nenož ē lojā m, ka nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Lieliska apkalpoš ana, laipns personā ls, jauka un ē rta istaba, garš ī gi ē dieni. Man patika arī tas, ka viesnī cā ir mazs baseins, bija ļ oti patī kami peldē ties pē c slē poš anas dienas, neskatoties uz to, ka baseinā gandrī z nekad nebija cilvē ku un mē s ar vī ru tur varē jā m peldē ties cik gribam. un neviens mums netraucē ja : ) Par baseinu nav jā maksā , tas ir bez maksas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель FIM CENTRUM построен в 2002 году, и расположен на высоте 800 м рядом с Демановской пещерой Свободы, в 4 км от центра горнолыжного курорта Ясна. Отель Fim Centrum располагает прекрасным релаксационным центром и предлагает полный комплекс услуг для активного отдыха гостей. Каждый день от отеля до подъемников курсирует ski-bus.

Viesnīcā

ресторан
ресторан быстрого питания
кафе
бассейн с поддувом
2 сауны (финская и парная)
джакузи
массаж
тренажерный зал
конференц-зал
сейф на ресепции
обмен валюты
парковка
кредитные карты

Telpu apraksts

В отеле Fim Centrum 11 одноместных, 27 двухместных номеров, 3 семейных номера, двухэтажные апартаменты.

Istabās

ванная комната (душ, туалет)
ТВ
телефон
радио
мини-бар

FAQ