Grandhotel Stary Smokovec 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Vecā Smokoveca
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Jūgendstila viesnīca tika atvērta 1904. gadā kā pirmā lielākā Tatru viesnīca. Netālu no viesnīcas atrodas funikuliera apakšējā stacija uz Hrebienki (1236 m vjl.) un slēpošanas trases un bobsleja gals.Vairāk →
аватар Ira214254
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums vienkā rš i patī k š ī viesnī ca, mē s neesam pirmo reizi, kad tur uzturam. Bijā m pirms 2 gadiem, tur pat istabā s taisī ja remontu. Mums patī k Smakovecs, tā pē c braucam tur atpū sties. Blakus ir arī citas viesnī cas, bet tā s ir nedaudz sliktā kas. … Tomēr ▾ Mums vienkā rš i patī k š ī viesnī ca, mē s neesam pirmo reizi, kad tur uzturam. Bijā m pirms 2 gadiem, tur pat istabā s taisī ja remontu. Mums patī k Smakovecs, tā pē c braucam tur atpū sties. Blakus ir arī citas viesnī cas, bet tā s ir nedaudz sliktā kas. Un mū su viesnī ca ir kameru veca viesnī ca, tā arī nesmarž o pē c putekļ iem, naftalī na, bet sava atmosfē ra ir saglabā ta. Tas jau ilgu laiku ir saglabā jis savu zī molu. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . Blakus atrodas pacē lā js, 400 metru attā lumā , un 200 metru attā lumā ir funikulieris. No tā paveras skaists skats un pati pilsē ta ir ļ oti zaļ a. Ļ oti labs patī kams gaiss. Lielisks serviss viesnī cā . Autostā vvieta pie viesnī cas ir bezmaksas. Kur vien vajadzē ja, mū s nepiesē ja, tad apsē dā mies un braucā m. Š ajā viesnī cā ir baseins un spa. Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca. Mums bija tikai brokastis, bet tā bija pilna bufete. Viss bija svaigs, skaists un sakopts. Tiek taisī ta sula, uzvā rī ta kafija, bet protams par maksu, kā citur. Bet viss, kas ir iekļ auts bufetē , viss ir ļ oti brī niš ķ ī gi. Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 11 un viņ i mū s reģ istrē ja, un š ī nav pirmā reize. Pirmo reizi ieradā mies agri, tas ir saistī ts ar robež as š ķ ē rsoš anu, vienmē r cenš amies iepriekš . Bet ir brī niš ķ ī gi ceļ i, cauri visai Slovā kijai mums tas aizņ em 2-3 stundas. Viss izdevā s lieliski, svē tki izdevā s.
аватар Iren48
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā pavadī jā m divas naktis, esot informatī vajā tū rē . Tā bija pirmā , ko redzē ju Slovā kijā , tā pē c es biju ļ oti pā rsteigta. Senatnī gs, pamatī gs, pamatī gs. Tač u pieredzē jusī ceļ ojumu aģ entu acs atklā ja vairā kus trū kumus. … Tomēr ▾ Viesnī cā pavadī jā m divas naktis, esot informatī vajā tū rē . Tā bija pirmā , ko redzē ju Slovā kijā , tā pē c es biju ļ oti pā rsteigta. Senatnī gs, pamatī gs, pamatī gs. Tač u pieredzē jusī ceļ ojumu aģ entu acs atklā ja vairā kus trū kumus. Istabas lielas, griesti augsti. Mums bija divistabu dzī voklis, bet bez balkona. Bet ar daudz logiem, no kuriem muca, lai gan tie ir plastmasas. Ir numuri ar balkonu. Daž os ir vannas, daž os ir duš as. Mums bija vannas istaba, bet uz tā s nebija aizkara, tā pē c, lai nepā rpludinā tu grī du, vajag kaut kā sevi pilnveidot, piemē ram, apsē sties un padarī t duš as spiedienu vā jā ku. Ir peldmē teļ i un č ī bas. Ir seifs un mini bā rs. Istabā bija Wi-Fi, bet vienī gais veids, kā sazinā ties Viber, bija ar ziņ ojumiem. Tomē r visur bija vienā di. Vakariņ ā s a la carte - rī si, frī kartupeļ i (vienlaikus) un gabaliņ š gaļ as. Brokastis ir ļ oti laba bufete. Peldbaseinu var atrast pē c smarž as - hlors dzirdams tā lu. Un caur bā ru jā iet halā tā . Tiesa, kad devā mies turp, bā rā neviena nebija. Pie baseina tiek nodroš inā ti dvieļ i. Sienā s bija plaisas. Un skaņ as izolā cija nav pā rā k laba. Suņ i ir atļ auti viesnī cā . Viesnī ca atrodas 8 km attā lumā no Tatranska Lomnicas, uz turieni kursē slē potā ju autobuss. Ir arī tramvajs, kas savieno Š trbske Pleso, Smokovec un Tatranska Lomnica. Tas maksā.1-2 eiro. Viesnī cā ir bē rnu istaba, slē pju glabā tuve. Blakus ir veikali un kafejnī cas.
Viesnī ca ir laba, ja ne, lai atrastu vainu.
Atvainojiet, ja tas ir netī rs.
Детская комната Вид из окна В холле отеля
аватар otpuskniku
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba. Jū s varat palikt daž as dienas. Viesnī cā ieradā mies 10:00, reģ istrē jā mies 11:00. Numuri ir plaš i. Istabā - tualetes piederumi, halā ts, č ī bas. Wi-Fi istabā praktiski nav. Brokastis un vakariņ as labas, var izvē lē ties daž ā dā m gaumē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Jū s varat palikt daž as dienas. Viesnī cā ieradā mies 10:00, reģ istrē jā mies 11:00. Numuri ir plaš i. Istabā - tualetes piederumi, halā ts, č ī bas. Wi-Fi istabā praktiski nav. Brokastis un vakariņ as labas, var izvē lē ties daž ā dā m gaumē m. Baseins ir jauks, bet ļ oti hlorē ts. Spa zonā jū s varat satikt kailus atpū tniekus. Ir neliela sporta zā le. Baseins un atpū tas telpa ir atvē rta no 7:00 lī dz 8:30 un no 15:00 lī dz 21:00. Spa tikai no 15:00. Vakaros bā rā skan dzī vā mū zika.
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir iekā rtota vecā stilā , un tā atrodas 50 metru attā lumā no funikuliera stacijas uz Hrebienok - galveno slē poš anas un kamaniņ u centru (2 km). Dzelzceļ a stacija atrodas 200 metru attā lumā , savukā rt autobusu pietura atrodas 300 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir iekā rtota vecā stilā , un tā atrodas 50 metru attā lumā no funikuliera stacijas uz Hrebienok - galveno slē poš anas un kamaniņ u centru (2 km). Dzelzceļ a stacija atrodas 200 metru attā lumā , savukā rt autobusu pietura atrodas 300 metru attā lumā . Istabas ir tī ras un labi aprī kotas, vannas istaba ir pietiekami liela ar duš u. Ļ oti skaists skats pa logiem. Viesnī cas teritorijā atrodas restorā ns Rondo Hall, kafejnī ca, nakts bā rs. Viesnī cas lielā priekš rocī ba ir spa komplekss. Iedzī votā jiem bez maksas. Strā dā no 10.00 lī dz 21.00. Baseins pietiekami liels, atpū tas zona ar krē sliem, bā rs, zona ar turku pirti, infrasarkano pirti, krievu pirti un blakus aukstā ū dens baseins, dž akuzi, trenaž ieru zā le. Bē rniem viesnī cā ir bē rnu istaba ar rotaļ lietā m. Ir slē pju un ragavu noma.
аватар tysiania
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca izcila, senā stilā , brī niš ķ ī gs spa, brokastis labas. . Netā lu no kalna. . Viesnī cā ir lielā kā daļ a krievu, personā ls lieliski saprot, nekā du pā rpratumu. . . Istabā s ir internets, kas ļ oti priecē ))) Laba bē rnu rotaļ u istaba. … Tomēr ▾ Viesnī ca izcila, senā stilā , brī niš ķ ī gs spa, brokastis labas. . Netā lu no kalna. . Viesnī cā ir lielā kā daļ a krievu, personā ls lieliski saprot, nekā du pā rpratumu. . .
Istabā s ir internets, kas ļ oti priecē ))) Laba bē rnu rotaļ u istaba. . . Skats no logiem ir brī niš ķ ī gs))) Slē pojā m 10 dienas, viss gā ja kā vē smas . .
Paldies visiem, kas atbildē ja uz maniem jautā jumiem)))
Вид из окна) Наш отель..


iemiesojums hud-ruk.te
Vai ir īsa palikšana istabiņai no 5.-15.janvārim? Mans e-pasts ir [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tysiania
Kādas ir aptuvenās nomas, pacēlāju un ēdināšanas cenas Slovākijā? Braucam pirmo reizi no 2. līdz 12. janvārim un ar bērnu 3,5 gadi uz Smokovecu. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi)))
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas

Отель, построенный в стиле модерн, был открыт в 1904 году как первый крупный татранский отель. Недалеко от отеля находится нижняя станция фуникулера до Гребиенок (1236 м над у. м.) и конец лыжной трассы и бобслея.

Atrašanās vieta 200 м от автобусной и железнодорожной станций. 20 минут езды на автомобиле от попрадского аэропорта. 2 часа езды от аэропорта в Кракове. 4 часа езды от аэропорта в Братиславе.
Viesnīcā

Ресторан «Lefèvre», бар «Вильсон», «Кастро Кафе».

Зал для мероприятий на 550 человек.

Зал «Хопфнер» с вместимостью до 150 гостей, салон «Фридрих Август» на 70 гостей, в салоне «Хоссейн» – до 30 гостей, в салоне «Буриан» – до 20 гостей, в салоне «Бенеш» - до 30 гостей.

Терраса, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров (7:00 – 24:00), отопление, места для курения, продажа драгоценностей, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 75 номеров.

  • vanna/duša
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Starý Smokovec 38 062 01 Vysoké Tatry
Tālruņi: Tel: +421 44 290 13 39, +421 52 47 80 000
Fax: +421 52 44 22 157
Tīmekļa vietne: Grandhotel Stary Smokovec
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.