Sotelia 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no vairākām ēkām, kas atrodas uz dzegas nelielā nogāzē, ko klāj skujkoku mežs. Ar segtu celiņu savienots ar Termalija labsajūtas centru (baseini, saunas, masāžas), Breza Hotel un Rosa Aparthotel. Tā atrodas 5 minūšu vilciena brauciena attālumā no vasaras termālā parka AQUALUNA. Viesnīca tika atvērta 2006. gadā. Viesnīca Sotelia 400 kv.m. rezervēts labsajūtas centram. Šeit tiek organizētas 4 Wellness zonas: "Ūdens", "Gaiss", "Zeme" un "Uguns" un piedāvā dažādas sejas un ķermeņa ādas kopšanas programmas, mūsdienīgas un unikālas ķermeņa veidošanas programmas (pretcelulīta, svara zudums); trenažieru zāle, telpas meditācijai un atpūtai, individuālas vannas ar dabīgo termālo ūdeni.Vairāk →
аватар Lyasic
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmeklē ja 2008. gada maijā Olimijā (Slovē nija). Atš ķ irī bā no kaimiņ os esoš ā s Rogaš kas Slatinas kū rorts Krievijas tirgū nemaz nav reklamē ts, tač u man tas patika daudz vairā k. Atš ķ irī bas: - sajū ta, ka esi atvaļ inā jumā , nevis ā rstē jies - blakus ū dens atrakciju parks (1 km) - viesnī ca Sotelia - pasaka). … Tomēr ▾ Apmeklē ja 2008. gada maijā Olimijā (Slovē nija). Atš ķ irī bā no kaimiņ os esoš ā s Rogaš kas Slatinas kū rorts Krievijas tirgū nemaz nav reklamē ts, tač u man tas patika daudz vairā k.
Atš ķ irī bas:
- sajū ta, ka esi atvaļ inā jumā , nevis ā rstē jies
- blakus ū dens atrakciju parks (1 km)
- viesnī ca Sotelia - pasaka). Lai gan dzī ves laikā esmu redzē jis daudz.
- š armantā un ā rkā rtī gi dzī vespriecī gā krievu darbiniece Olga nodarbojas ar bē rnu animā ciju un palī dz atrisinā t visus krievvalodī go tū ristu jautā jumus
Mī nusi:
- Teritorijā tiek bū vē ts pirts un peldbaseinu komplekss (lī dz 2009. gada janvā rim)
- nav grupas transfē ra (jo nav krievu straumes), pats kū rorts atrodas 115 km attā lumā no Ļ ubļ anas
Plusi:
- dzeramo ā rstniecisko ū deni
- kū rorta zaļ ā teritorija
- lielā kais pirts parks Slovē nijā
- ļ oti jauks spa centrs Armonia
- liels skaits peldbaseinu (iekš telpu un iekš telpu)
- akvaparks viena kilometra attā lumā
- Apkā rtnē iespē ja braukt ar velosipē du
- Hotel Sotelia! ! ! (ES iemī lē jos)
- ir iespē ja spē lē t golfu u. c. (bet man bija vienalga)
Viesnī ca 4* Sotelia.
Dizaina viesnī ca. Mū sdienī gs. Viss ir sniegts, manuprā t). Numuros ir interneta pieslē gums. Un pats galvenais, tas ir neparasts un nav "almshouse" sajū tas (piedodiet, daž as viesnī cas Rogaš kā ). Grū ti aprakstī t, jā brauc ciemos. Ē diens ir labs. Ir komplekti, kas ietver ne tikai iekā pš anas maltī tes, bet arī vakariņ as sveč u gaismā un vakariņ as restorā nos ar vietē jo virtuvi.
Kū rorts atrodas uz izcirtuma - vieglā k elpot, kurš bija Rogaš kā , domā ju, ka viņ i mani sapratī s. Rogaš ka atrodas ieplakā , daž iem atpū tniekiem problē mas.
Un arī ļ oti jaukas ekskursijas vilcienā uz Oleniy Comb parku, veco aptieku un š okolā des fabriku. Daudz naudas tika tē rē ts ziedē m un š okolā dē m, tač u priekam nebija robež u.
Es atgriezī š os).


iemiesojums lady_mila
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kas ir iekļauts cenā par uzturēšanos viesnīcā Sotelia? un Kur es varu rezervēt ekskursiju uz šo viesnīcu ar vīzas atvēršanu un lidojumu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель состоит из нескольких зданий, расположенных уступами на небольшом склоне, покрытом хвойным лесом. Соединен крытым переходом с Wellness центром Termalija (бассейны, сауны, массаж), отелем Breza и апарт-отелем Rosa. Находится в 5 минутах на туристическом паровозике от Летнего Термального Парка AQUALUNA. Отель открыт в 2006 году.

В отеле Сотелия 400 м кв. отведено под Wellness центр. Здесь организовано 4 Wellness зоны: «Вода», «Воздух», «Земля» и «Огонь» и предлагается множество программ по уходу за кожей лица и тела, современные и уникальные программы формирования тела (аницеллюлитная, похудения); фитнес зал, помещения для медитации и релаксации, индивидуальные ванны с природной термальной водой.

Viesnīcā

ресторан с террасой, ресторан a΄la carte, бар, кафе; 5 конференц-залов (самый большой зал вмещает до 270 человек), Wellness центр «SPA Armonia», фитнес студия, винотека, парикмахерская, сувенирный магазин, гараж.

Telpu apraksts

137 номеров standard, 4 апартамента «luxe», 4 номера suite, есть номера connect.

Номера Suite: состоят из 2-х комнат: гостиной и спальни, 2 ванные комнаты.

Istabās

кондиционер, ванная (душ/ванна, туалет, фен), спутниковое TV, телефон, мини-бар, радио, сейф.

FAQ