Swissotel The Stamford (westin Stamford) 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
Swissôtel The Stamford, viena no Dienvidaustrumāzijas augstākajām viesnīcām, atrodas virs rātsnama un metro stacijas Esplanade. Atrodas 72 stāvos. Uzcelta 1986. gadā. Viesnīca atrodas Raffles City kompleksā, kurā ir iepirkšanās centrs un sanāksmju centrs. Piemērots biznesa un apskates braucieniem, kā arī iepirkšanās.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies trī s reizes – 2007. un 2008. gadā . Kas ir galvenais. . . Pirmkā rt, viesnī ca sevi pozicionē kā augstā ko Ā zijā - 72 stā vi. Divos augš ē jos stā vos atrodas kafejnī cas-bā ri, no kuriem paveras 360 grā du skats uz Singapū ras centru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies trī s reizes – 2007. un 2008. gadā . Kas ir galvenais. . . Pirmkā rt, viesnī ca sevi pozicionē kā augstā ko Ā zijā - 72 stā vi. Divos augš ē jos stā vos atrodas kafejnī cas-bā ri, no kuriem paveras 360 grā du skats uz Singapū ras centru. Zest Nr. 2 - stā vi, kas iet pazemē , bet š ī vairs nav pati viesnī ca, bet gan Raffles iepirkš anā s centrs, kur var paē st un iepirkties (nav ī paš i lē ti, jo tie pā rsvarā ir zī molu boutiques). Izceliet numuru 3 - viesnī cas atraš anā s vieta. Š ī svece atrodas paš ā Singapū ras centrā , pastaigas attā lumā no Singapū ras kulta vietā m. Piemē rs ir slavenā Raffles viesnī ca pā ri ielai ar savu Long Bar un kokteiļ u klasiku - Singapore Sling un Million Dollars (nevis strū klaka, starp citu, bet garš a un krā sa, kā saka. . . ), kur viņ i atrodas, patiesī bā , un tika apkopoti. Papildus slavenajiem apmeklē tā jiem (S. Maugham, R. Kipling) bā rs ir pazī stams arī ar to, ka tā ir vienī gā vieta Singapū rā , kur piegruž ot ir ne tikai atļ auts, bet pat veicinā ts, kā vē sta zī me uz sienas blakus ieejai. uz bā ru. Protams, viss ir nosacī ts, un patiesī bā tas attiecas tikai uz riekstu mizā m, kuras š eit pasniedz ar kokteiļ iem un alu. Viesmī lis, kurš mums atnesa Singapore Sling kokteiļ us, ar demonstratī vu neuzmanī bu noslaucī ja uz grī das riekstu mizas, kuras bikli un š ķ ī sti sakrā vā m nelielā kaudzē uz galda. )) Bet atpakaļ uz Stamfordas viesnī cu. . . Š ī ir mazā Babilona. Pie tā s pastā vī gi piebrauc milzī gi autobusi, no kuriem pietiekami guļ visu valodu un rasu tū ristu grupas, pē c tam tā lsatiksmes lidmaš ī nu apkalpes. Istabas, kas atrodas zemā k esoš ajos stā vos, ir standarta, bez ī paš iem volā niem, bet, kā likums, ar balkoniem, no kuriem paveras elpu aizraujoš s skats neatkarī gi no tā , kur skatā s jū su istabas logi. Pē c skrieš anas pa pilsē tu pasē dē t uz š ī balkona pie glā zes dzē riena (dā mas) vai brendija (kungi), apbrī not metropoles gaismas, ir ī paš s saviļ ņ ojums. Bet lielā kie skaitļ i parasti ir cirtaini. Es savai sievai dzimš anas dienā uzdā vinā ju Cresta istabu 62. stā vā - tas bija tā vē rts viņ as priecī gajā m acī m vien! ) Tas ir gandrī z dzī voklis - izņ emot to, ka nav virtuves. . Sievu visvairā k iespaidoja dzī vā s orhidejas, pults aizkari un televizors vannas istabā . Es nerunā ju par Monblā na pildspalvu rakstī š anas komplektā - nieki. . . )) Un skats no balkona ir kaut kas! 2008. gadā septembra beigā s Singapū rā pirmo reizi pilsē tas ielā s sā ka rī kot nakts Formula 1 sacī kstes. Tā tad no Crest istabas balkona var redzē t visu trasi. Mē s mī lam š o pilsē tu un atgriezī simies š eit vē l un vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī ca - lieliska atraš anā s vieta, gā jiena attā lumā no Ķ ī nieš u kvartā la min. 10 vai 100 rubļ i ar taksi no viesnī cas. Taksometrs Singapū rā ir lē ts - ar E klases mersedesu no lidostas lī dz centram (20-25 km) iedeva 350 rubļ i, iesaku visiem neapgrū tinā t ar sabiedrisko transportu, brauciet ar taksi, maksā jiet pē c skaitī tā jiem, pieņ em kredī tkartes. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca - lieliska atraš anā s vieta, gā jiena attā lumā no Ķ ī nieš u kvartā la min. 10 vai 100 rubļ i ar taksi no viesnī cas. Taksometrs Singapū rā ir lē ts - ar E klases mersedesu no lidostas lī dz centram (20-25 km) iedeva 350 rubļ i, iesaku visiem neapgrū tinā t ar sabiedrisko transportu, brauciet ar taksi, maksā jiet pē c skaitī tā jiem, pieņ em kredī tkartes. Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā.6:00 un par agro reģ istrē š anos neņ ē mā m papildus maksu, bijā m patī kami pā rsteigti. Recepcijā pie ieejas tiek ņ emts depozī ts 200$ ar karti vai 300 skaidrā naudā . Labā k skaidrā naudā , jo, lai gan viesnī ca izbraucot atbloķ ē kartes naudu, reā li to var izmantot 30 dienu laikā , t. i. , mā jā s. Tas attiecas uz visiem iemaksā m kartē . Singapū rā ir skaidra nauda.
Brokastis ļ oti pieklā jī gas, lī dz 11:00, ja kā dam patī k gulē t, tas ir ē rti, bet gulē t Singapū rā ? ? ? Kas gan cits par viesnī cu, jo tajā mē s tikai nakš ņ ojā m. . Lejā , pagraba lī menī , ir tirdzniecī bas centrs un lielveikals, ļ oti ē rti, atbraucu vakarā noguris, aizgā ju pē c suš i, vī na un uz istabu.
Singapū rā lielā kā daļ a cilvē ku pavada 2-3 dienas - gribas visu redzē t un vakarā nav spē ka iziet vakariņ ā s, it ī paš i pirmajā dienā pē c lidojuma. neviens neč ī kst un nevelkas uz daž ā diem virzieniem, kā grupā . Nepatika gā ju tā lā k. Protams angļ u valodas zinā š anas sarunvalodas lī menī vajadzī gas, krieviski nesaprot, turku ne. Apmeklē jā m zoodā rzu (5 balles), ķ ī nieš u kvartā lu visi galvenie tempļ i, krastmala, ķ ī nieš u un japā ņ u dā rzi, botā niskais dā rzs un orhideju dā rzs, puse dienas iepirkš anā s Ochard and Scotts Road. Vakarā vakariņ as no jū ras rā puļ iem (langus, krabji utt. ), nevis Ritz-Carlton, bet interesanti, garš ī gi un izvē les. Pirms gulē tieš anas tuvē jā Raffles Hotel garajā bā rā izlaidā m pā ris Singapore Sling kokteiļ us(obligā tā programma). Daž i vā rdi par iepirkš anos. Gaidī jā m vairā k. Ir daž ā di tirdzniecī bas centri. No lī dzī ga modernizē tajam Č erkizovska tirgum, tikai daž i stā vi lī dz de Tieš ā m forš i. Turklā t tas viss var stā vē t siena pie sienas. Iepē rkoties paņ em pasi vai viesnī cas karti, bū s 10% atlaide, runā par atlaidi, pā rdevē js citā di izlauzī s visu summu. 40 minū tē s ja pirkuma summa ir lielā ka par 150 USD.
Singapū rai ar 2-3 dienā m nepietiek, man viss ļ oti patika, tī rs, kulturā ls, moderns un ļ oti mitrs - var izdegt zem mā koņ iem (pē c personī gā piemē ra), tā pē c bez fanā tisma ierī vē ar krē mu, lai nesabojā tos tavs atvaļ inā jums. Visus iespaidus nevar aprakstī t, bet š ī ir viena no vietā m, kur bez jautā jumiem var aizbraukt ne reizi vien (ja ne distance)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Marinas līcis
Novērtējums 10.0
Singapūra, Singapūra
Daba
Singapūras zoodārzs
Novērtējums 10.0
Singapūra, Singapūra
Daba, Izklaide

Отель Swissôtel The Stamford, один из высочайших отелей Юго-Восточной Азии, расположен над зданием мэрии и станцией метро Esplanade. Расположен на 72 этажах. Построен в 1986 году. Отель находится на территории комплекса Raffles City, где открыты торговый центр и конгресс-центр. Подходит для деловой и экскурсионной поездки, а также шоппинга.

Atrašanās vieta Отель Swissôtel The Stamford находится в 10 минутах езды на поезде от торговой улицы Орчард-роуд. Поездка на поезде до сингапурского колеса обозрения Flyer занимает 15 минут. До ночных развлекательных заведений в кварталах Боут-Ки и Кларк-Ки можно дойти пешком примерно за 20 минут. Аэропорт Селетар в 4 км от отеля.
Viesnīcā

В отеле Swissôtel The Stamford работают 12 баров и ресторанов, где подают блюда интернациональной кухни, в том числе перанаканской и японской. В ресторане SKAI на 71 этаже можно отведать деликатесы азиатской и западной кухни, любуясь панорамным видом (на 360 градусов) на Сингапур. В ресторане JAAN by Kirk Westaway сервируют блюда британской кухни. В 3 комфортабельных барах отеля, включая бар SKAI, гости могут отдохнуть в уютной обстановке и заказать марочные вина. Конференц-центр (площадь 108000 квадратных футов). Сотрудники отеля говорят на английском, малайском, севернокитайском, индонезийском и филиппинском языках. Доступ к бассейну возможен с 7:00 до 21:00. Cтанция зарядки электромобилей.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут посещать хорошо оборудованный фитнес-центр и пользоваться 6 теннисными кортами.
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 1252 номера.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

Adrese 2 Stamford Road, City Hall, 178882 Сингапур, Сингапур
Tālruņi: +65 6338 8585
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.