Jautājums o Stokholma

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
31 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Mežonis uz Zviedriju
Pirmo reizi mūžā dodos uz Zviedriju kā mežonis. Patiesībā es gribu, bet es nezinu, kā. Esmu skolnieks no Krasnoriaskas. Kur labāk kārtot vīzu, kas vajadzīgs, kādas ir nianses. Kas bija, kurš mēģināja, kas zina, lūdzu palīdziet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2013-11-0810 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар sent2008
Zviedrija ir viena no Šengenas zonas valstīm.
Lai patstāvīgi pieteiktos vīzai, jums jāsazinās ar Zviedrijas vīzu centru Krasnojarskā, ja pareizi sapratu pilsētu, kurā dzīvojat, Krasnojarskā.
Dodieties uz vīzu centra vietni un skatiet to dokumentu sarakstu, kas jums jāsavāc.
Vēl viens variants ir kā apmeklēt Zviedriju caur Igauniju. No Tallinas ir prāmis, lidojumi ļoti ērti, vakarā izbrauc no Tallinas, no rīta jau esi Stokholmā.
аватар lianochka
Zinu,ka Igaunija ļoti labi dod vīzas.Parasti bez problēmām.Viesnīcas Stokholmā diezgan dārgas,hosteļi labāki.ar pilsētu. Stokholma ir pasaku pilsēta, sapņu pilsēta.
аватар Solea
atbalsts par tūri. Pirmo reizi labirintu apmeklēju ar autobusa tūri (piemērs). Pāris brīvas dienas ar Stokholmas karti braucu kur gribēju. Tūristiem ir daudz pilsētas karšu un daudz interesantu vietu. Visu vēl neesmu apskatījis.
аватар tralolo182
Kā jūs sagatavojāt vīzas dokumentus? Tas ir, ja jūs gatavojaties būt mežonis, tad jums ir jārezervē viesnīca (piemēram, kaut kas līdzīgs šim). Kā jūs rezervējāt un maksājāt? Visā internetā? Ko darīt, ja es vēlos no turienes doties uz Amsterdamu? Man jārēķina visas dienas un jārezervē arī tur viesnīca?
аватар tralolo182
un jā, paldies visiem par atbildēm :) patīkami, ka neņemat vērā un dalāties pieredzē :)
аватар victorias
Piebildīšu, jo tēma man ir pazīstama. Pat ar atvērto vīzu patstāvīgi Stokholma iznāks lētāk nekā tūre, tikai rezervējot viesnīcas nomalē un daudz ceļojot, pērkot Stokholmas karti. Es arī biju ekskursijā no labirinta, bet ar gaisu, nedēļas nogalē Stokholmā (patiesībā 4 dienas). Lētākās, cik saprotu, ir autobusu tūres. Kruīziem, ieskaitot Stokholmu un citas galvaspilsētas, vajadzētu būt dārgākiem par "nedēļas nogalēm", bet arī interesantākiem. Un ir arī trīs četru dienu ekskursija ar gaisu (kad visas ekskursijas ir komplektā), bet tas nav lēts.
Ja jūs pats, un vēlaties atvērt vīzu vairāku valstu apmeklēšanai (šajā gadījumā, starp citu, ir ticamāk, ka jūs saņemat multi - zviedri nedod multi braucieniem uz Stokholmu uz īsu laiku, viņi acīmredzot domā, ka visu gadu vēlāk pie viņiem neatgriezīsies), tad jāsavāc visas rezervācijas un visas biļetes - un ar ceļojuma plānu jādodas uz vēstniecību, kuras valstī paliksi ilgāk.
аватар lianochka
Tā kā biju Stokholmā pirms 5 dienām, varu pastāstīt, ka metro maksā 45 kronas, bet karti var nopirkt par 20 un visi pārējie braucieni būs 25 kronas. Tas ir daudz. Hosteļi ir pat pašā vecpilsētas centrā, bet tur vienam (vienam) ir baisi, vismaz diviem cilvēkiem vajadzētu būt.Un viesnīcas - no 800 UAH. un līdz bezgalībai.Visi piedāvājumi ir uz bookincome.Patstāvīgi pirmajai iepazīšanai var vienkārši APSKRIETI centrālo daļu dienas laikā. Kaut ko var izdarīt 3 dienās.Muzeju sala "aizvedīs" vismaz 2-3 dienas ja lēni un gaumīgi apskatīsi VISUS tur esošos muzejus.Tramvajiņš numur 7 aizvedīs no centra uz salu pa gleznaināko uzbērums. Turklāt var apmest riņķi ​​un braukt pa salu.Maršruts nav garš, bet ārkārtīgi krāsains, kā padzīvojis zviedru konduktors, kurš, šķiet, ir no 19. (nevis 20., proti, 19.) gadsimta, ar somu uz pleca un mini kase rokā.Patīkami,laipni,bet mēreni strikti.7.tramvajs iet no laukuma kur metro stacija ir T-centrālā. Kāp pa kāpnēm, orientieris ir liels stabs laukuma galā Tramvajs zils, 2 vai trīs dvīņu vagoni.
аватар lianochka
Ja interesē jautājumi - kā nokļūt no lidostām līdz centram - rakstiet, atbildēšu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Stokholma
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl