Jautājums o Stokholma

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
31 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
pārtika 2 dienām cik ņemt valūtu
Stokholmā cik maksā aiziet uz tualeti, nopirkt suvenīrus?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2010-06-2414 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар elenako
Un uz maltīti?
Ņem vismaz 300 eiro.
аватар Margo23
Aptuvenās cenas: metro 4 eiro, tualete 50 centi-1 eiro, suvenīri nav lēti, piemēram magnēti 3-6 eiro, kaut kas interesantāks no 10 eiro.Kafija centrā 2-3 eiro, pieticīga uzkoda 5-10 eiro (ātrā ēdināšana ), restorānā no 20 eiro minimums, biļetes uz muzejiem 8-21 eiro. Tikai Zviedrijā kronas, ja iespējams, pērk 1000 kronas Krievijā, pārējo var samaksāt ar bankas karti.Tur ir mazāk izdevīgi mainīt.
Piemēram, trīs nepilnās dienās 200 eiro uz trim cilvēkiem viegli izkaisīti (kafija, tualete, magnēts, pusdienas, alus, saldējums u.c.), kamēr bija muzeja kartes, t.i. Mēs nemaksājām papildus par ceļojumiem, muzeju vai laivām.
Lai tev labs ceļojums.
аватар Margo23
Muzeji 8-12 eiro, drukas kļūda, atvainojos.
аватар frl_frl
Visai Eiropai ir labi pārbaudīta konstante - 100 eiro dienā vienai personai - pārtikai, ceļojumiem, ekskursijām un neparedzētiem izdevumiem.
аватар frl_frl
Pilnīgi piekrītu Margo23 - izmantojiet maksājumu kartes, tad pilnīgi vienalga, kāda valūta ir valstī, un naudu nelieliem tēriņiem vienmēr ir vieglāk izņemt bankomātā, nekā skraidīt, meklējot maiņu.
аватар lianochka
Piekrītu Margotai.Kūka - 45-50 kronas, šī ir kafejnīca vecpilsētā, pašā centrā.
аватар Speedhack
cik tur maksā akvaparks?
аватар lianochka
uz akvaparku negāja, bet domāju, ka vismaz 20 eiro. ieraksti meklētājā: izklaide Stokholmā vai akvaparks Stokholmā - būs info.
аватар lianochka
Bet vispār. neaizmirstiet apmeklēt Vasa kuģu muzeju. Ļoti iespaidīgi. Un var braukt ar gaisa balonu.Un kafejnīca nav slikta - Vecrīgā vispirms pa labi, kā no Karaļa pils aiziet uz galveno suvenīru ielu.
аватар Speedhack
un cik maksās Vasas kuģu muzejs?
аватар lianochka
STOKHOLMA (rātsnams - 7 USD, karaļa pils 7 USD, Skansena parks - no 10 USD), Vasas muzejs (vai 8 vai 12 eiro, atvainojos, aizmirsu, lai gan esmu tur bijis jau 4 reizes). Turklāt muzejā ir neliela kinozāle, kurā pastāvīgi tiek atskaņota filma par šī kuģa celšanu. par tās atjaunošanu 3 valodās. tostarp krievu valodā. pusstundu filma katrā valodā.Var gaidīt savu filmas versiju krievu valodā. Ir vērts apmeklēt Skansena muzeju - brīvdabas etnogrāfisko muzeju. Un bērniem (un vecākiem arī patīk - Junibacken muzejs (pēc Astrīdas Lingrenas pasaku motīviem). Brauciens pa Stokholmas kanāliem (= 2 stundas un 20 eiro). Dodieties uz Rātsnamu. Pirms sasniegt, garām Sheraton viesnīca).
аватар lianochka
Īsāk sakot, ar vienu dienu nepietiek. jo vēl var staigāt pa galveno tūristu ielu - Drottingatten, tā atrodas OTRĀ pusē no vecpilsētas, ir daudz suvenīru un citu veikalu, ir labi zināmi iepirkšanās centri, ARĪ nepietiek 1. diena. lietas - interesantas metro stacijas - ir vērts braukt. Īsāk sakot, šī ir dziesma, kuru gribas dziedāt biežāk.Starp citu, krievus tur satiksi diezgan bieži. un viņi saka un kliedz uz ielas - rks)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Stokholma
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl