Dārgi, bet ne lieliski

Rakstīts: 25 janvārī 2009
Ceļošanas laiks: 1 — 7 novembris 2008
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Kopā ar vī ru ceļ oju 2008. gada novembrī . Principā viņ i bija gatavi sliktai apkalpoš anai, pamatojoties uz atsauksmē m, bet viņ i skaidri nesaprata, kas tas ir. Izbraukuš i, sapratā m. Viņ i arī saprata, ka Seiš elu salas ir pā rmē rī gi pā rcenotas, neatbilstot patiesajai viesnī cas kvalitā tei.
Pozitī vi par viesnī cu: Daba ir skaista! Trī s pludmales, ļ oti skaistas. Lieliski golfa laukumi. Man š ķ iet, ka š ī viesnī ca var patikt tikai tiem cilvē kiem, kuriem patī k spē lē t golfu - tā ir gan izklaide, gan iespē ja novē rtē t ainavas un viesnī cas teritorijas skaistumu.
Negatī vs - serviss. Viņ i aizmirst par visu, ko viņ i solī ja darī t, atnest. Netī rā s glā zes var stā vē t pa istabu vienu dienu. Ir nepiecieš ams vairā kas reizes piezvanī t uz reģ istratū ru un atgā dinā t, ka esat jau viņ iem kaut ko lū dzis. Restorā ns sajauc ē dienus un var atnest atkausē tu saldē jumu.

Nā kamais negatī vais ir pā rtika. Tur ir trī s restorā ni. Ja neskaita ļ oti labas brokastis, ē diens ir ļ oti slikts. Tas ir bezgarš ī gs, un š ķ iet, ka viņ i ietaupa uz visā m sastā vdaļ ā m. Piemē ram, salā ti ar garnelē m tiks celti uz milzī ga š ķ ī vja, bū s ķ ekars zaļ u lapu un divas trauslas garneles. Un viss tamlī dzī gs. Nu, cita starpā , mē s tur saindē jā mies. Mē s tur kaut ko ē dā m restorā nā , un tad ilgi mocī jā mies ar saindē š anos.
Turklā t. ļ oti neē rta tehniskā dienesta un brokastu restorā na atraš anā s vieta. Ejot pa ceļ u uz brokastī m, tev garā m aizsteidz kaudzes maš ī nu ar apkalpojoš o personā lu, un tu esi spiests nemitī gi piekā pties. Ā rkā rtī gi neē rti.
Kopā : diemž ē l emocijas no skaistā s dabas neatmaksā ja negatī vā s emocijas no visa pā rē jā . Nebija nekā das vē lē š anā s atgriezties Seiš elu salā s. Un atvainojos par naudas izš ķ ē rdē š anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu