Zaria 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
OAO viesnīca un tirdzniecības komplekss "Zarya" atrodas Vladimiras centrā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki! Es rakstī š u par Zarju. Numurs tika rezervē ts tieš saistē viesnī cas vietnē . Plā nojā m nakš ņ ot 1 nakti, paskatī jos ekonomisku istabiņ u par 1200. Pa telefonu teica, ka nav ekonomisku istabu, ir standarts par 1800. Atbraucā m vakarā , izrā dī jā s, ka par a. … Tomēr ▾ Sveiki! Es rakstī š u par Zarju. Numurs tika rezervē ts tieš saistē viesnī cas vietnē . Plā nojā m nakš ņ ot 1 nakti, paskatī jos ekonomisku istabiņ u par 1200. Pa telefonu teica, ka nav ekonomisku istabu, ir standarts par 1800. Atbraucā m vakarā , izrā dī jā s, ka par a. palikt diviem 2100. Labi. "Gultas ir atseviš ķ as un brokastis nav iekļ autas. " Ja paskatā s vietni, tad par 2100 - vai nu atseviš ķ i ar brokastī m vai kopā bet bez brokastī m. Dabū jā m par 2100 un atseviš ķ i un bez brokastī m. : ) Tā lā k jautrā k. Mē s ieejam istabā un redzam pazī stamu attē lu. Viens pret vienu foto mā jaslapā "ekonomikas istaba" bez ledusskapja. Kā saka, atrodiet 10 atš ķ irī bas. Fotografē ts no tā da paš a leņ ķ a kā vietnē . Noeju lejā uz reģ istratū ru un jautā ju. Kā tā ? Istaba viennozī mī gi ekonomiska, ledusskapja nav, bet maksā jam kā par standartu. Salī dziniet fotoattē lus š eit. Atbilde ir vienkā rš i super - "Vietnē bilde tieš i tā da. Uzņ ē mā m jebko. Un ir standarti ar un bez ledusskapjiem. Ar ledusskapi ir dā rgā k. " Admin nav caurdurts. No rī ta ejam brokastī s. Ē damzā lē gaidā m 15 minū tes. Neviens. Dā ma nā k skriet. . . "Es pieņ emu preces, kuras jums jā gaida" un . . aizbē g. Kopumā liekš ķ ere pē c labā kajā m tradī cijā m. Brokastojā m ā rā kafejnī cā . Jū s varat novē rtē t sevi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca, lai arī atgā dina padomju laikus, kopumā ir ļ oti pieklā jī ga. Istaba atradā s 4 stā vā , plaš a, jaunas mē beles. 3 naktsgaldiņ i, ledusskapis, galds, televizors, 2 krū zes. Izī rē jā m istabu ar divguļ amo gultu par 1800 numuriņ ā diennaktī , rezervē jā m pa telefonu - 25% no numura cenas dienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca, lai arī atgā dina padomju laikus, kopumā ir ļ oti pieklā jī ga. Istaba atradā s 4 stā vā , plaš a, jaunas mē beles. 3 naktsgaldiņ i, ledusskapis, galds, televizors, 2 krū zes. Izī rē jā m istabu ar divguļ amo gultu par 1800 numuriņ ā diennaktī , rezervē jā m pa telefonu - 25% no numura cenas dienā . Bijā m patī kami pā rsteigti, ka brokastis bija iekļ autas cenā . 3 veidu ē dienkartes, no kurā m izvē lē ties. Ē du liesu: kā postu salā tus, auzu pā rslas, bulciņ u ar ž ā vē tā m aprikozē m, tē ju. Vī rs izvē lē jā s otro ē dienkarti: desu sviestmaizes, smalkmaizī tes, olu kulteni, klimpas ar kartupeļ iem un tē ju. Viss ir diezgan ē dams. No tualetes telpas periodiski smirdē ja pē c kanalizā cijas, nebija fē na, neē rts duš as turē tā js, tā pē c nā cā s mazgā t ar vienu roku. Karstā ū dens padeves pā rtraukumi nav bijuš i. Uz durvī m principā nav ne slē dzenes, ne aizbī dņ a, tā pē c bija jā liek papī ri. Priekš ē jā s durvis bija aizslē gtas ar atslē gu no iekš puses. Istabā bija sildī tā js, lai mē s nesasaltu. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Istabā s var smē ķ ē t, ir pelnu trauks, bet lai kā mē ģ inā jā m atvē rt logus, nevarē jā m. Diemž ē l vestibilā nevar smē ķ ē t, tā pē c bija jā iet ā rā . Personā ls ļ oti draudzī gs, pieklā jī gā s tantes reģ istratū rā atbildē ja uz visiem jautā jumiem detalizē ti. Vispā r man patika, turklā t par tā du naudu
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

ОАО Гостинично-торговый комплекс "Заря" расположен в центре Владимира.

Atrašanās vieta Рядом с отелем: Золотые ворота, Успенский и Дмитриевский соборы, Княгинин монастырь и театр хоровой музыки.
Viesnīcā

Ресторан "Китайская кухня", кабаре "Летучая Мышь", кафе, конференц-зал (на 40 мест), бар, бильярд, ночной клуб, салон красоты, парикмахерская, ресторан, турбюро, стоматологический кабинет.

Telpu apraksts

Категории: одноместный, двухместный, трехместный, люкс.

Istabās

Санузел, ТВ, телефон.

FAQ