Gladiator 2*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.610
pamatā
21 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Vladimirs
8.2 Numurs
8.2 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīcas un izklaides komplekss "Gladiators" tika atklāts 2008. gadā lauku parkā un ir veidots autora stilā - logi cilpu, kamīnu un viduslaiku atribūtu veidā.Vairāk →
аватар pev77777
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties ziemas vidū nosalt, saost kanalizā ciju un klausī ties jaunā kā s ziņ as no kaimiņ iem aiz sienas, jū s esat Gladiatorā . Neaprakstī š u mū su sajū tas un emocijas, mē s jau esam nomierinā juš ies, uzskaitī š u faktus, un tad izlemiet paš i, vai jums atvaļ inā jumā ir vajadzī ga š ā da spriedze vai nē . … Tomēr ▾ Ja vē laties ziemas vidū nosalt, saost kanalizā ciju un klausī ties jaunā kā s ziņ as no kaimiņ iem aiz sienas, jū s esat Gladiatorā .
Neaprakstī š u mū su sajū tas un emocijas, mē s jau esam nomierinā juš ies, uzskaitī š u faktus, un tad izlemiet paš i, vai jums atvaļ inā jumā ir vajadzī ga š ā da spriedze vai nē .
1. Istabā ir ļ oti auksts, lai gan radiatori ir karsti, sifons no logiem un no griestiem. Pā ris reizes mē ģ inā ju gulē t cepurē .
2. Smird no kanalizā cijas - telpā ne tikai nav elementā ra atsvaidzinā tā ja, administrators izliekas, ka neko nesmarž o. Viņ š nekaunī gi skatā s viņ am acī s un melo "Jā , ko tu esi! Tev tā likā s! Mums ne pē c kā nav smakas! ".
3. Krā na ū dens smarž o un atstā j nogulsnes uz rokā m. Jū s to nevarat dzert! ! ! Un rū pī gi nomazgā jiet. Ja jums rū p manikī rs vai vienkā rš i notī riet rokas un nagus, neejiet duš ā , nemazgā jiet rokas. Ā das krokā s un ap nagiem tiek iepildī ts sarkanpelē ks pā rklā jums.
4. Istabā s nav ziepju, š ampū nu vai dvieļ u.
5. Sienas ir ļ oti plā nas. Mē s dzirdē jā m visas mū su kaimiņ u sarunas un vaidus. Vispā r š ausmas!
6. Solī tais internets strā dā.10-20 minū tes dienā , un daž reiz nedarbojas vispā r.
Un pats SVARĪ GĀ KAIS - uz visiem taviem jautā jumiem, lū gumiem administrā cija paraustī ja plecus, saka, ka mē s neko nevaram izdarī t, un, dodot mā jienu uz atlaidē m vai vismaz kaut kā du kompensā ciju, atsaka “Ja nepatī k , nemē ģ iniet. "
Es vairs nerakstu par to, ka viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas centra.
Kopumā iesaiņ ojums neatbilst saturam.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Tī rs, kā rtī gs, ir omulī gs restorā ns un neliela bibliotē ka, apsargā ta autostā vvieta, visas ē rtī bas istabā . Restorā nam ir atbilstoš a cena, diezgan pienā cī gas brokastis maksā.120 rubļ u. Viesnī ca ir lieliski piemē rota cilvē kiem, kas nodarbojas ar ā ra aktivitā tē m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Tī rs, kā rtī gs, ir omulī gs restorā ns un neliela bibliotē ka, apsargā ta autostā vvieta, visas ē rtī bas istabā . Restorā nam ir atbilstoš a cena, diezgan pienā cī gas brokastis maksā.120 rubļ u. Viesnī ca ir lieliski piemē rota cilvē kiem, kas nodarbojas ar ā ra aktivitā tē m. Negaidiet no viņ a greznī bu, spa un visu to. Pansija ar brokastī m - lieliski raksturo viesnī cu Gladiator. Viesnī cas pagalmā ir neliels zoodā rzs, apkā rt pulcē jas daudz bē rnu, gaiļ a dziedā š ana dzirdama visā rajonā , kas atgā dina ciemu, bet Vladimirs patiesī bā ir liels ciems, bet ļ oti skaists un ar laipniem cilvē kiem) ))! ! ! Viesnī cā noteikti apmeklē jiet pirti, kur izdala ozolkoka slotas, diemž ē l neatcerē jos nosaukumu, jo tur ir daudz visā du pirtiņ u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар victoroxotin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika gandrī z viss - teritorija tī ra, zaļ a, priež u ieskauta, klusums, viss nepiecieš amais atpū tai pē c pastaigā m un ekskursijā m. 10 minū š u brauciens lī dz pilsē tai, un lī dz centram! Brokastis normā las - kafija/tē ja, sviestmaizes, papildus paņ ē mā m omleti, lai bū tu sā tī gā k. … Tomēr ▾ Patika gandrī z viss - teritorija tī ra, zaļ a, priež u ieskauta, klusums, viss nepiecieš amais atpū tai pē c pastaigā m un ekskursijā m. 10 minū š u brauciens lī dz pilsē tai, un lī dz centram! Brokastis normā las - kafija/tē ja, sviestmaizes, papildus paņ ē mā m omleti, lai bū tu sā tī gā k. Pirts ir lieliska! ļ oti liela, plaš a, ar labu krievu tvaika pirti, lieliski piemē rota lielai kompā nijai! Centrā Vladimirā ir daudz kafejnī cu, bet var brī niš ķ ī gi pavadī t vakaru kompleksa restorā nā - izvē le liela, ē diens ļ oti garš ī gs, lai gan bija mazliet jā pagaida, bet ja gribas svaigi gatavotu ē dienu , un ne no saldē tavas, tas ir tā vē rts! Mums bija visvienkā rš ā kā istaba, tā pē c neko ī paš u negaidī jā m, galvenais, kur gulē t, nebija problē mu ar ū deni, karstu/aukstu, tī ru veļ u, neatradā m ne smakas, ne netī rumus. Man tā ir diezgan normā la viesnī ca par naudu. Tas ir labā k nekā Suzdalē , kur cenas krī tas bez iemesla. Ir arī wi-fi, kas man bija svarī gi. Par personā lu neko ī paš u teikt nevaru, viss kā rtī bā . Varbū t kā du interesē s, ir irbes bū ros un suns)) zoodā rzs)) atpū tai un ekskursijā m ir laba vieta, ar labu atraš anā s vietu. Mans vē rtē jums ir 5. paldies par pā rē jo! Tieš ā m normā li un labi atpū tuš ies Vladimirā viesnī cā Gladiator par smieklī gu naudu)
Es nedaudz trenē jos ar jaunu kameru)) Apskatiet kompleksa fotoattē lu ! ! !
Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы Вид с улицы
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es devos ar draudzenē m ceļ ojumā uz Vladimiru, viesnī ca tika izvē lē ta tikai zemā s cenas dē ļ , numurs č etriem maksā ja apmē ram 1000 rubļ u dienā . Par tā du naudu, protams, nevajadzē tu gaidī t š iku apkalpoš anu un izremontē tu istabu. … Tomēr ▾ Es devos ar draudzenē m ceļ ojumā uz Vladimiru, viesnī ca tika izvē lē ta tikai zemā s cenas dē ļ , numurs č etriem maksā ja apmē ram 1000 rubļ u dienā . Par tā du naudu, protams, nevajadzē tu gaidī t š iku apkalpoš anu un izremontē tu istabu. Tomē r viss bija ļ oti cienī gs: viesnī ca ir ļ oti skaista tematika, istaba bija tī ra, personā ls bija pieklā jī gs. Istaba nebija ē rta, jo nebija logu, tikai divi mazi lodziņ i pie griestiem, tā pē c istabā bija ļ oti smacī gs, un kad ar vairā ku krē slu palī dzī bu vē l varē jā m atvē rt logu, sā kā s uz lietus, un pa nakti uz grī das izveidojā s liela peļ ķ e. Bet, atkā rtoju, par tik mazu naudu bijā m gatavi uz visu. Viesnī cai ir milzī gs mī nuss - š ī ir atraš anā s vieta, tā atrodas tā lu ā rpus pilsē tas, turklā t to ir ļ oti grū ti atrast, jo uz š ī s ielas ir vē l viena mā ja ar tā du paš u numuru, navigators mū s veda uz to . Mums par š ausmā m (ļ oti ilgi staigā jā m un nogurā m) izrā dī jā s parasta koka mā ja, nepavisam ne kā viesnī ca. Bet pie mums iznā ca jauka sieviete, š ķ iet, ka tā nav pirmā reize, un paskaidroja, ka viesnī ca atrodas tā lā k pa ielu. Kopumā gā jā m ļ oti ilgi, tā pē c š o viesnī cu vajadzē tu izvē lē ties, ja ir personī gais transports.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nic.70
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca nav tā das naudas vē rta, vannas istabā nav izplū des nosū cē ja, istaba dū maka, var nokrist no trepē m, sienas ir ļ oti plā nas, kad kā ds iet liekas, ka iet garā m tavai gultai, bet viņ i tev nepā rkā pj. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav tā das naudas vē rta, vannas istabā nav izplū des nosū cē ja, istaba dū maka, var nokrist no trepē m, sienas ir ļ oti plā nas, kad kā ds iet liekas, ka iet garā m tavai gultai, bet viņ i tev nepā rkā pj. Es iebraucu istabā un gribē ju atpū sties no ceļ a, krodziņ ā bija kā zas, un istabā viss bija dzirdams. Arī naktī s nebija iespē jams gulē t, jo kā zas gā ja pa stā viem, un sienas bija no ģ ipš kartona. Kondicioniera nav, atvē ru logu, dzirdē ju kā brauc maš ī nas un lidoja odi. un nakts klientiem. TV rā da 5 programmas. Duš ā nav karstā ū dens. Bezpajumtnieku brokastis ir labā kas. Tas ir ļ oti tā lu no pilsē tas, ne katrs taksis tur brauc. Nav nekā du priekš rocī bu, ir tikai vilš anā s. Es nevienam neiesaku tur doties. Un tas ir luksusa numurā .
аватар vbkfirf1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atnā cā m pasē dē t ar draugu turku pirtī , par ko runā jau sen. Jauka vieta, neparasts kuģ is baseinā , un pats baseins ir vienkā rš i gigantisks, neko tā du neesmu redzē jis nekur citur Vladimirā ! Jū s varat pasū tī t no ē dienkartes, lai gan pasū tī jums tiek veikts ilgu laiku, bet garš a attaisno cerī bas)) Atcerē jā mies, ka mums jā dodas mā jā s, kad satumst. … Tomēr ▾ atnā cā m pasē dē t ar draugu turku pirtī , par ko runā jau sen. Jauka vieta, neparasts kuģ is baseinā , un pats baseins ir vienkā rš i gigantisks, neko tā du neesmu redzē jis nekur citur Vladimirā ! Jū s varat pasū tī t no ē dienkartes, lai gan pasū tī jums tiek veikts ilgu laiku, bet garš a attaisno cerī bas))
Atcerē jā mies, ka mums jā dodas mā jā s, kad satumst. Bija arī jā gaida administratore (kaut kur aizbraucu), bet numuru saņ ē mā m uzreiz. Viņ i nezina, kur pā rē jie pavada nakti, bet man ļ oti patika - tī ra istaba, gaisma.
Paldies Gladiatora darbiniekiem par mū su brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар yebrfrdfv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru beidzot nolē mā m atpū sties no problē mā m, izkā pā m no pilsē tas - tas ir. Gladiatorā . Mū s sagaidī ja administratore, minimā lais laiks tika pavadī ts dokumentu aizpildī š anai. Iekā rtojuš ies istabā , nolē mā m doties lejā uz Arē nas restorā nu, ko administratore tik ļ oti slavē ja. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru beidzot nolē mā m atpū sties no problē mā m, izkā pā m no pilsē tas - tas ir. Gladiatorā . Mū s sagaidī ja administratore, minimā lais laiks tika pavadī ts dokumentu aizpildī š anai. Iekā rtojuš ies istabā , nolē mā m doties lejā uz Arē nas restorā nu, ko administratore tik ļ oti slavē ja. Restorā nā skanē ja ļ oti dvē seliska mū zika, mū s uzreiz apkalpoja, un ē dieni tika pagatavoti lieliski! Mū s nedaudz sarū gtinā ja kokteiļ u saraksta trū kums, bet kopumā restorā ns mums ļ oti patika. Vakarā lū dza izslē gt mū ziku, mū su lū gums uzreiz tika ņ emts vē rā . Bija ļ oti jauki apmeklē t Gladiatoru!
аватар saftyhkb
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauku nedē ļ as nogali pavadī jā m kopā ar meiteni viesnī cā Gladiator. Viņ iem ir labs restorā ns, ī sta turku pirts (kas mū sdienā s ir retums). Protams, tā pat kā visur citur, ir plusi un mī nusi, bet es š ai iestā dei lieku pamatī gu č etrinieku. … Tomēr ▾ Jauku nedē ļ as nogali pavadī jā m kopā ar meiteni viesnī cā Gladiator. Viņ iem ir labs restorā ns, ī sta turku pirts (kas mū sdienā s ir retums). Protams, tā pat kā visur citur, ir plusi un mī nusi, bet es š ai iestā dei lieku pamatī gu č etrinieku. Labi darī ti puiš i! Tā turpini!
аватар ili1243
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m (cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ), kuras dizainu ļ oti atceramies, pā rdomā tu lī dz sī kā kajai detaļ ai, Suzdalē ir arī interesanta viesnī ca - Petrovu viesu nams. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m (cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ), kuras dizainu ļ oti atceramies, pā rdomā tu lī dz sī kā kajai detaļ ai, Suzdalē ir arī interesanta viesnī ca - Petrovu viesu nams. Paldies par to, ka ir tā das viesnī cas un patī kams iespaids veidojas ne tikai no pilsē tas apskates vietā m. Man ļ oti patika viss Gladiatorā un nemaz netraucē ja, ka divvietī gā istabiņ a bija diezgan maza, bet vannasistaba niecī ga. Izmazgā ta veļ a ir visā s viesnī cā s, un š ajā tā ir labā stā voklī . Padoms visiem: ceļ ojot ar auto, nav nemaz grū ti no mā jā m paņ emt lī dzi veļ u un dvieļ us. Cenā iekļ autā s brokastis ir jauks papildu bonuss. Viss ir SUPER! ! !
аватар kuyuldkdyk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ā s nedē ļ as nogalē atpū tā mies kompā nijā . Brī niš ķ ī gi atpū tā mies. Paņ ē mā m tvaika pirti. Ļ oti patika apkalpoš ana, istabas, virtuve. … Tomēr ▾ Pagā juš ā s nedē ļ as nogalē atpū tā mies kompā nijā . Brī niš ķ ī gi atpū tā mies. Paņ ē mā m tvaika pirti. Ļ oti patika apkalpoš ana, istabas, virtuve.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Svetapol34
vajag istabiņu 10. jūlijam uz vienu nakti
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостинично-развлекательный комплекс "Гладиатор" открылся в 2008 году в загородном парке и выдержан в авторском стиле - окошки в виде бойниц, камины и атрибуты Средневековья.

Atrašanās vieta 10 минут езды от центра города.
Viesnīcā

Ресторан "Арена", сауна с русской и финской парилками, бассейном с проточной родниковой водой.

Telpu apraksts

11 номеров категории стандарт, 7 полулюксов и 1 трехкомнатный люкс.

Istabās

Телевизор, телефон, минибар, ванная комната.

FAQ