Legal 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.510
№1 viesnīcas reitingā Tuapse
7.7 Numurs
7.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
5.0 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
O/C "Hotel-Legal" piecstāvu ēka atrodas 100 metrus no jūras, klusā zaļā zonā kalna pakājē. O/C "Hotel-Legal" ir neliela un mājīga viesnīca, kurā galvenie viesi ir ģimenes ar bērniem, pāri un jaunlaulātie, kā arī jautras draudzīgas kompānijas.Vairāk →
аватар uralstroy-zbi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja meklē jat mierī gu un nepā rpildī tu pludmali, Novomikhailovsky nav domā ts jums. Un tagad tiem, kas nebaidā s no cilvē ku pā rpilnī bas. Legā lā viesnī ca atrodas trī s minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu. … Tomēr ▾ Ja meklē jat mierī gu un nepā rpildī tu pludmali, Novomikhailovsky nav domā ts jums.
Un tagad tiem, kas nebaidā s no cilvē ku pā rpilnī bas.
Legā lā viesnī ca atrodas trī s minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu. Viesnī cā ir peldbaseins un sauļ oš anā s krē sli, kas ir iekļ auti cenā . Ir wi-fi, bet tikai reģ istratū rā .
Dzī vojā m standarta divvietī gā istabiņ ā ar balkonu ar skatu uz mež u. Balkonā ir galds un 2 krē sli, veļ as aukla drē bju ž ā vē š anai. Istaba maza, ir kondicionieris, nav miskastes, nav skaņ as izolā cijas. Ir glā zes, š ķ ī vji un karotes, bet mans ieteikums jums, ieņ emot istabu, ir visu saskaitī t, pretē jā gadī jumā jums bū s jā maksā par trū kstoš ajā m lietā m, kā tas notika pie mums. Nepatī kami. Ir ledusskapis, vakarā ieliku nedaudz izkusuš u saldē jumu, no rī ta nevis sasalst, bet tecē ja ā rā . Vannas istabā ir miskaste, nav ventilā cijas, nav ziepju, vienai personai tiek izdalī ti divi dvieļ i - vidē ji un mazi, sagatavojieties tam, kam ir gari mati, tas nav ē rti. Turklā t nav arī matu ž ā vē tā ja. Draugi dzī voja otrajā stā vā , istaba bez balkona, ļ oti mitrs, nebija kur izž ā vē t drē bes, istabā uz grī das bija flī ze.
Ierodoties tiksi instruē ts ar noteikumiem, kā pionieru nometnē un no tevis arī ņ ems depozī tu un vispā r, kamē r nebū si pilnī bā samaksā jis par istabu, liekas, ka tevi neielaidī s. to.
Novomihailovski atbraucā m no Adleras, par to paš u naudu dzī vojā m blakus Olimpiskajam parkam, viesnī cas lī menis bija cirtums augstā k. Tikai tur arī jū ra ir tī ra, serviss ir kur iet.
Kopumā , protams, var atpū sties legā lā , bet par tā du cenu ir patieš ā m cienī gas viesnī cas ar visā m ē rtī bā m.
аватар lihodei.v
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu rezervē jā m iepriekš pa tā lr. Mē s ar sievu braucā m no Maskavas uz Novomihailovski un speciā li visu plā nojā m tā , lai paš ā pilsē tā ierastos agri no rī ta, jo uz ceļ iem bija sastrē gumi. Tā nu mē s tur ieradā mies pulksten 11, lai gan zinā jā m, ka lī dz pulksten 14 bū sim nokā rtoti. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē jā m iepriekš pa tā lr. Mē s ar sievu braucā m no Maskavas uz Novomihailovski un speciā li visu plā nojā m tā , lai paš ā pilsē tā ierastos agri no rī ta, jo uz ceļ iem bija sastrē gumi.
Tā nu mē s tur ieradā mies pulksten 11, lai gan zinā jā m, ka lī dz pulksten 14 bū sim nokā rtoti. Plā ns bija atstā t auto viesnī cas stā vvietā un doties uzkost paē st un iedzert alu, jo ceļ š ir ļ oti garš un esam nereā li noguruš i! Mē s atradā m š o viesnī cu. Pie ieejas bija izkā rtne ar viesnī cas nosaukumu. Mē s to pā rvietojā m un gribē jā m novietot automaš ī nu. Bet š eit mū s sagaidī ja nepatī kama situā cija. Administratore Svetlana uzreiz izskrē ja ā rā un ar augstprā tī gu skatienu lika mums atbrī vot viesnī cas teritoriju, jo viņ i it kā novieto viesus ar automaš ī nu no pulksten 12-30 ne agrā k. Domā jams, ka aizbraukuš ie viesi atbrī vos vietas, bet tikai minū te, š eit jums ir brī vas vietas, nevis viena vai divas. Nē , tas arī viss! ! nu, nodomā jā m, ka tā ir veiksmes solī š ana un devā mies meklē t vietu ā rpus teritorijas.
Tuvā k 14, mē s jau nā cā m reģ istrē ties, laipni atgrū da plastmasas krē slu, kas aizņ ē ma stā vvietu (starp citu, tas bija tajā paš ā vietā , kad mē s ieradā mies) tas tikai, iespē jams, ir principiā ls lē mums !! ! ! Publicē ts uzreiz!
Par istabā m. Dzī vojā m 2 istabā s ar vī nu kalnā un jū rā ! Gribē jā m uzreiz uz jū ru, bet brī vu nebija, 2 dienas bija jā dzī vo citā . Tā tad pē c duš as uz grī das ir milzī ga ū dens peļ ķ e, un tā nav tikai peļ ķ e, bet patieš ā m veseli plū di. Un tā mē s to sapratā m visā s istabā s, jo tajā s istabā s, kurā s dzī vojā m, tā bija arī ar biedriem no blakus istabas (š ito jautā jumu viņ i risina vienkā rš i, izmet ar parastu dvieli, bet tas nekā di nepalī dz (piezī me saimniekiem) !! ! Uz balkona ir plastmasas galds, kuru laikam neviens mū ž ā nav slaucī jis. Bet kondicionieris un ledusskapis strā dā perfekti! Liela ē rta gulta un televizors, kas uztver vairā kus kanā lus. WI- FI tikai vestibilā .
Par personā lu. Mū su atvaļ inā juma laikā strā dā ja 2 administratores Svetlana un Tatjana Matvejevnas. Tā tad š ī s 2 sievietes ir absolū ti nekvalificē tas un rada kaut kā das koncentrā cijas nometnes sajū tu! ! ! Lai jū s saprastu, jū s nevarat dzert alu pie baseina! Es gribē ju pacelt lietussargu "jū s nevarat pacelt lietussargu" Es pats nā kš u un pacelš u to ! ! ! Ejot slapjš Tu nevari "ko lai mē s pē c tevis noslaucī tu? " lekt baseinā bē rniem nav atļ auts un tā ir maza daļ a no tā , ko nedrī kst! Kas ir atļ auts? ? ? Jū s varat klusi melot un lasī t grā matu! Iespē jams, pē c mū su apskata izlasī š anas viesnī cas ī paš nieki izdarī tu secinā jumus par personā lu, tač u viņ i paš i ievē ro tā du paš u politiku. Grū ti smaidot pateikt, ļ aujiet man pacelt lietussargu vai kā ? Galu galā es atnā cu pie jums atpū sties, nevis celties! ! ! Vispā r mums personī gi tas pamatī gi sabojā ja iespaidu par š o iestā di, un ne tikai mē s, arī satiktie puiš i bijā m š okē ti par š o pieeju. Un vē l viena ģ imene, bet tā s ir tikai tā s, ar kurā m komunicē jā m, lai gan domā ju, ka neapmierinā to bija daudz vairā k !! !
Mē s rezervē jā m lapeni! viesnī cas aizmugurē ir 3 vai 4 paviljoni un viens brazieris katram kur ir paredzē ts laicī gi kam un cik var izmantot. Starp citu, mums vē l bija paziņ as citā viesnī cā , gribē jā m ar viņ iem uzcept bā rbekjū lapenē , lai atpū stos. Tā administratore teica, ka sā kumā tas bija aizliegts tikai viesiem. Tad es gribē ju 500 rubļ us no cilvē ka, motivē jot peldē ties baseinā un staigā t pa teritoriju, un beigā s viņ i vienkā rš i atlaida, kad viņ ai paskaidroja, ka mē s ejam cept gaļ u lapenē un viss. Tieš i 23-00 viņ a uzlē ca un ar vā rdiem "tā nu gatavojamies, paviljoni slē gti"! ! ! Mē s, protams, zinā jā m, ka mū s brī dinā ja pirms 23, bet nevarē jā m pat iedomā ties, ka tieš i 23-00 (ne vismaz 10 minū tes) pie mums ieradī sies administratore un kā skolē ni lamā s, ka neesam sanā kuš i. Sā kumā pieklā jī gi lū dzā m dot 20-30 minū tes, mierī gi paē dī sim, sataisī simies un dosimies prom, jo ​ ​ sē dē t š eit bū tī bā neļ aujat. Iespē jams, viņ us uztrauc viesi, kuru balkonos paveras skats uz lapenē m, bet lī dz apmē ram 20-30 metru balkoniem un kokiem ir diezgan pieklā jī gs attā lums. Lai gan cilvē ki, kas sē ž blakus balkonā , var lauzt klusumu vairā k nekā mē s (mē s sē dē jā m ā rkā rtī gi klusi)! Tā pē c nē stā vē ja mums virsū un skatī jā s, kā mē s gatavojamies taisī t traci. Protams, arī mums tas nepatika un sā kā m aizvainot, bet ko lai saka zem grā da, bet lū k. Viņ a draudē ja mū s visus no rī ta izlikt, jo bijā m saš utuš i! Vai tā ir normā la viesnī cas administratora uzvedī ba? ? ? Kas bija pirmais, ko viņ a izdarī ja, kad viņ i sā ka strī dē ties? viņ a ciemiņ us izdzina kā kucē nus. . ne ar varu, protams, tikai izteicienos, nekautrē jā s, kurš grib sē dē t un š ito klausī ties 30-40 gadus veciem cilvē kiem, un te lamā jas un pat par ko ! Apsargs mē ģ inā ja izlī dzinā t situā ciju un mē ģ inā ja viņ u aizvest prom, lai nomierinā tu administratoru, viņ š gribē ja atrisinā t konfliktu draudzī gi, bet tas nebija!! ! ! kundze iesā ka. Nu no rī ta aizgā ju ar neapmierinā tu seju. deguns pacē lies!
Beigā s, protams, devā mies rū pī gi pā rbaudī t istabu un atdevā m depozī tu.
Protams, varbū t te nav nekā kriminā la! Un principā š ī viesnī ca varē tu bū t viena no labā kajā m š ajā pilsē tā , ja ī paš nieki algotu kompetentus, kvalificē tus darbiniekus! Kas prot strā dā t ar cilvē kiem, ne tikai jebkurš . Tikmē r jū su viesnī cas cenai jā bū t daudz zemā kai. Un tā kā jū s ņ emat š o naudu, tad vismaz apmā ciet savus darbiniekus labā s manierē s!! !
Mē s ar sievu nekad neieteiktu š o vietu nevienam no mū su draugiem. Mums palika ļ oti slikts iespaids... .
аватар tat_mat
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Sazvanī jā mies ar administratoru un bez problē mā m un ļ oti ā tri rezervē jā m numuriņ u uz mums interesē još o laiku. Mums piedā vā ja veikt priekš apmaksu par dienu, kas garantē ja mums istabu uz visu uzturē š anā s laiku. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Sazvanī jā mies ar administratoru un bez problē mā m un ļ oti ā tri rezervē jā m numuriņ u uz mums interesē još o laiku. Mums piedā vā ja veikt priekš apmaksu par dienu, kas garantē ja mums istabu uz visu uzturē š anā s laiku. Maksā jumu var veikt ar Sberbank karti. Tikā m iekā rtoti uzreiz kā norā dī ts vē stulē.2os. . Istabas mazas, bet mū ž u tur nenodzī vosi. Istabā viss ir tī rs. Uz balkona ir pietiekami daudz dvieļ u, lai nosusinā tu peldkostī mus. Zdorovo. No balkona var redzē t jū ru, un vakarā dzirdams troksnis no krastmalas, kur nevar dzirdē t visas kafejnī cas. Paradī ze un tikai! ! ! Brokastis viesnī cā tiek pasniegtas par papildu samaksu, tač u tas jums nesagā dā nekā das neē rtī bas. Krastmalā ir vairā k nekā ducis kafejnī cu, kur var paē st brokastis, bet mē s tik ekonomiski apvienojā m brokastis ar pusdienā m, un mums nepatī k agri celties. Atpū tas laikā nekā das neē rtī bas nepiedzī vojā m, viss bija klusi un mierī gi. Š ķ iet, ka pat nav par ko rakstī t, viss tiek mē rī ts klusi un mierī gi. Izgā jā m atpū tuš ies un relaksē ti. Paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu!! !
Tatjana Još kara - Ola
аватар kudaev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž as fotogrā fijas no viesnī cas un istabas tā das, kā das ir, bez izpuš ķ oš anas un apstrā des. … Tomēr ▾ Daž as fotogrā fijas no viesnī cas un istabas tā das, kā das ir, bez izpuš ķ oš anas un apstrā des.
аватар eolyaeva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lai ko viņ i teiktu, labā kas Melnā s jū ras piekrastes nav. Apceļ oju daž ā dus kū rortus: Ē ģ ipti, Turciju, Taizemi. Jā , protams, iespaidi ir labi, tač u jū s tur neceļ ojat katru gadu, tā pē c es dodu priekš roku Krasnodaras apgabalam. … Tomēr ▾ Lai ko viņ i teiktu, labā kas Melnā s jū ras piekrastes nav. Apceļ oju daž ā dus kū rortus: Ē ģ ipti, Turciju, Taizemi. Jā , protams, iespaidi ir labi, tač u jū s tur neceļ ojat katru gadu, tā pē c es dodu priekš roku Krasnodaras apgabalam. Es devos uz Soč iem un Lazarevskoje, un Tuapse un Anapu, bet jau 4 gadus braucu uz Novomikhailovsky Morskaya 5a, š ī ir privā ta viesnī ca, ar brī niš ķ ī gu saimnieci. Viesnī cas ir viesnī cas, bet man ir patī kamā k atpū sties mā jā s un pat lē tā k. Un mē s gā jā m lī dz jū rai 5-10 minū tes, ne vairā k. Un pats galvenais, viņ i izturas pret tevi kā pret dzimto cilvē ku. Novomikhailovka ir mazs kū rorts, tur nav daudz cilvē ku, tā pē c tā ir tī ra. Blakus ir kalni, kalnu upe, ū denskritumi un aiza - skaistums ir neaprakstā ms! Krievi, beidziet ņ emt naudu uz ā rzemē m! Par š o naudu Novomihailovkā varē s atpū sties trī s reizes. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u. Ar cieņ u, Elena.
аватар Azov1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies viesnī cā "Legal" no 15.06. 2011-21.06. 2011 Viesnī cu nejauš i atradā m internetā paš i no Rostovas apgabala Azovas un biež i apmeklē jam Melnā s jū ras piekrasti. Ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti par viesnī cas atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā "Legal" no 15.06. 2011-21.06. 2011 Viesnī cu nejauš i atradā m internetā paš i no Rostovas apgabala Azovas un biež i apmeklē jam Melnā s jū ras piekrasti. Ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti par viesnī cas atraš anā s vieta. no otras puses, mež a klusums un patī kamais gaisa svaigums. Jū ra tieš ā m 150m. bez piepū les pa lī dzenu ceļ u. Sakopta teritorija un viesnī cas numuriņ i. Pieklā jī gs personā ls. Gadas brokastis no rī ta. apmierinā ts, domā jam zvanī t septembrī , pasakā m visiem draugiem!
аватар Inessa99
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies viesnī cā "Legal" no 24.05-01.06. 2011. Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, draugu kompā nijai. Es nezinu, kā viesnī ca izskatī jā s iepriekš un kā di apstā kļ i tur bija, bet mū su ceļ ojumā viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā "Legal" no 24.05-01.06. 2011. Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, draugu kompā nijai. Es nezinu, kā viesnī ca izskatī jā s iepriekš un kā di apstā kļ i tur bija, bet mū su ceļ ojumā viss bija lieliski. Viesnī ca tī ra, istabiņ a sakopta, mums bija liels stū ra balkons. Ē diens garš ī gs, lai arī bez liekš ķ ī bā m, bet ē diena ir daudz. Ž ē l, ka viņ i nepiedā vā pusdienas vai vakariņ as. No trū kumiem varu atzī mē t tikai neveiksmī gos laikapstā kļ us. Viesnī ca ir klusa, tā pē c ģ imenes atpū tai, manuprā t, tas ir tieš i piemē rots.
аватар lera280683
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedē ļ u atpū tā mies "Legalā ", ar bē rnu. Mī nusi: viesnī ca atrodas kalnā , stā vi pakā pieni viesnī cas priekš ā un aiz tā s, kur ir lapenes. Tie. lī dz paviljoniem 6. stā va lī menī jā nokļ ū st vai nu pa kā pnē m, vai pa tiltiņ u no paš as viesnī cas. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies "Legalā ", ar bē rnu. Mī nusi: viesnī ca atrodas kalnā , stā vi pakā pieni viesnī cas priekš ā un aiz tā s, kur ir lapenes. Tie. lī dz paviljoniem 6. stā va lī menī jā nokļ ū st vai nu pa kā pnē m, vai pa tiltiņ u no paš as viesnī cas. Pieauguš ajiem tas ir grū ti un nogurdinoš i, bet bē rniem tas nav droš i (baigs tilts, nevis nož ogotas klintis ap lapenē m). Telpā s nav ventilā cijas sistē mas - briesmī ga mitruma smaka, ī paš i vannā . Istabā ar balkonu rā po kā skudras mā jā s. Brokastis gan sā tī gas, bet vienmuļ as. Plusi: uzkopts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu, tī rī ba teritorijā . Katrā stā vā ir dzesē tā js. Tā lu no trokš ņ ainā m diskotē kā m, bet tuvu pludmalei. Atsaucī gi darbinieki, ī paš i vē los atzī mē t administratora Valē rija darbu (viņ š atbildē ja uz visiem lū gumiem un vē lmē m!! ! ). Kopumā bijā m apmierinā ti, cena pilnī bā atbilst kvalitā tei.


iemiesojums Sirena_S
Kurš atpūtās Novomihailovkā, pastāstiet kā ir ar pludmalēm? Braucam apmesties Legal viesnīcā. Bērnībā biju Novomihailovkā, atceros, ka blakus nometnei bija smilšaina pludmale un pilsētas pludmale ar ļoti lieliem oļiem ...
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Пятиэтажный корпус о/к «Отель-Легаль» расположен в 100 метрах от берега моря, в тихой зеленой зоне у подножия горы. О/к «Отель-Легаль» - это небольшой и уютный отель, в котором главными гостями являются семьи с детьми, семейные пары и молодожены, а также веселые дружные компании.

Telpu apraksts

Жилой фонд о/к «Отель-Легаль» представлен 36 номерами. Основные варианты размещения:

2-местные: с одной двуспальной кроватью и балконом;

с двумя односпальными кроватями и балконом;

с двумя односпальными кроватями, без балкона.

3-местные: с одной двуспальной кроватью и раздвижным диваном без балкона;

с одной двуспальной кроватью и раздвижным диваном, с балконом.

2-комнатные

(2-4 места): с одной двуспальной кроватью и раздвижным диваном, с балконом.

Из окон номеров и балконов открывается вид на море и лес.

Istabās

санузел с душем, Сплит-система, спутниковое телевидение, набор мебели современного дизайна, мини-холодильник, набор посуды, пластиковая мебель для отдыха на балконе. На этажах стоят куллеры с горячей и холодной питьевой водой.

Tīmekļa vietne: Legal
FAQ