Georgensvalde 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
Viesnīca atrodas Kaļiņingradas jūrmalas Svetlogorskas kūrorta zonā, atklātā jūras krastā skaistā vecā meža parkā ar jauktu veģetāciju.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brā ļ a dzimš anas dienu nosvinē jā m, no 6. lī dz 7. oktobrim, izcilas istabas (par diezgan pieņ emamu cenu), ļ oti skaista teritorija, puķ es, puķ u dobes, soliņ i. Kluss un ļ oti ē rts. Ir biljards un, ja nemaldos, pirts. Vadī tā js vienmē r bija laipns un smaidī gs *))). … Tomēr ▾ Brā ļ a dzimš anas dienu nosvinē jā m, no 6. lī dz 7. oktobrim, izcilas istabas (par diezgan pieņ emamu cenu), ļ oti skaista teritorija, puķ es, puķ u dobes, soliņ i. Kluss un ļ oti ē rts. Ir biljards un, ja nemaldos, pirts. Vadī tā js vienmē r bija laipns un smaidī gs *))). Mē s ar nepacietī bu gaidā m svē tkus tur!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neticiet tam, kas rakstī ts viesnī cas mā jaslapā : "Pie viesnī cas ir pludmale, blakus parka zona. Jū ra ir 200m. "! Uz jū ru, tas ir, daudzmaz normā lu pludmali, jā brauc uz Svetlogorsku! Un viesnī ca atrodas Otradnoe ciematā , kas ir 15-20 minū tes. … Tomēr ▾ Neticiet tam, kas rakstī ts viesnī cas mā jaslapā : "Pie viesnī cas ir pludmale, blakus parka zona. Jū ra ir 200m. "! Uz jū ru, tas ir, daudzmaz normā lu pludmali, jā brauc uz Svetlogorsku! Un viesnī ca atrodas Otradnoe ciematā , kas ir 15-20 minū tes. no Svetlogorskas. Viesnī cai ir arī piekrastes lī nija, tač u, lai lī dz tai nokļ ū tu, un nevis 200m, bet gan visi 600-700m, jā dodas cauri gravai pa parka zonas kalnainajā m takā m. . . Un tad jū s nokļ ū siet stā vā kraujā , no kuras redzē siet jū ru. Redzē si, bet peldē t nevarē si, pamē ģ ini nokā pt no klints! Viesnī cas teritorija ir jauka, tač u lietainā laikā lī dz viesnī cai ir ļ oti grū ti nokļ ū t pa drausmī gu lauku ceļ u, kas naktī praktiski nav apgaismots. Tas ir tā , it kā jū s bū tu pagā tnē . Netā lu no sanatorijas "Otradnoe", padomju laiki, viss vismaz atgā dina 90. gadus. Pakalpojums vē las bū t labā ks. Pie reģ istratū ras darbiniekiem bez ī paš as apmā cī bas, kurš uz ko ir spē jī gs. Viena dā ma sā ka bū t rupja, tiklī dz viņ ai uzdeva jautā jumus, otra bija pā rā k mī ļ a, tā pē c atpū tnieki aicinā ja viņ u "apkalpot" istabā s, tā pē c arī š ajā viesnī cā ir lī dzī gi pakalpojumi! (Kaļ iņ ingradas apgabalā ir augsts HIV inficē to lī menis, ja kas!! ! ) Tikai viena administratore bija lietiš ķ i pieklā jī ga, acī mredzot savas audzinā š anas dē ļ . Istabas uzkoptas uz "3", gultas pā rklā ji uz gultā m apdeguš i, acī mredzot ilgi nemazgā ti. Brokastis labas, var ienest uz istabu, ja smuki palū gsi. Vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir labas, kas ir taisnī ba. Bet doties uz š o viesnī cu tikai vairā k vai mazā k labas situā cijas dē ļ numurā nav tā vē rts! Bijā m pirtī , nebija karstā ū dens! Svetlogorska ir skaista pilsē ta, tač u pludmales praktiski nav. Jauka pludmale Zeļ enogradskā un Kurš u kā pā ! Neticami! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница расположена в светлогорской курортной зоне калининградского взморья, на высоком морском берегу в красивом старинном лесопарке со смешанной растительностью.

Atrašanās vieta 400 м. от моря.
Viesnīcā

Сауна, парковка, бильярд, караоке, видеотека с большим выбором фильмов, настольные игры.

Telpu apraksts

11 номеров: двухместные, люксы.

Istabās

Двухместный номер (8шт): однокомнатный двухместный номер, две раздельные кровати или двухспальная кровать:
* кресло-кровать,
* WC,
* душ. кабина,
* TV,
* холодильник,
* фен.
Двухместный люкс (3шт): двухкомнатный номер, две раздельные кровати или двухспальная кровать:
* WC,
* душ.
* кабина,
* TV,
* холодильник,
* фен,
* кресло-кровать.

Adrese 238561, Калининградская область, г. Светлогорск пос. Отрадное, ул. Токарева, 6.
FAQ