Vishnevyi Sad 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
4.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Cherry Orchard" ir muiža, kuras interjers atveido 19.gadsimta tirgotāju dzīves gaisotni.Vairāk →
аватар storozhuk_ostapchuk500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s, tā pat kā citi krievi (galvenokā rt no Maskavas un apgabala), iepirkā mies solī jumos par maģ isku Jauno gadu Ķ irš u dā rzā . Tas neizdevā s. Telpas bildē un realitā tē ir ļ oti daž ā das: mazas istabiņ as, solī ja ledusskapi - saplī sa, divdesmit gadus vecs televizors "Horizon" (bez pults), uz gultā m nav nodroš inā ti pā rklā ji, ū dens duš ā gandrī z vienmē r ir auksts un arī smird pē c sapuvuš as gaļ as, katla caurules ī sas un istabā s nemitī ga dū mu smaka. … Tomēr ▾ Mē s, tā pat kā citi krievi (galvenokā rt no Maskavas un apgabala), iepirkā mies solī jumos par maģ isku Jauno gadu Ķ irš u dā rzā . Tas neizdevā s. Telpas bildē un realitā tē ir ļ oti daž ā das: mazas istabiņ as, solī ja ledusskapi - saplī sa, divdesmit gadus vecs televizors "Horizon" (bez pults), uz gultā m nav nodroš inā ti pā rklā ji, ū dens duš ā gandrī z vienmē r ir auksts un arī smird pē c sapuvuš as gaļ as, katla caurules ī sas un istabā s nemitī ga dū mu smaka. Ū denim baseinā ir tā da pati temperatū ra kā ū denim Berezina. Bufete ir pieņ emama, bet Jaungada - kā no padomju ē dnī cas. Ī sā k sakot, tur nav ko darī t. Baltkrieviem š ī viesnī ca ir galvenais sapnis, tā pē c ļ aujiet viņ iem tur atpū sties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница "Вишневый сад" - это усадьба, интерьер которой воспроизводит обстановку купеческого быта 19 века.

Atrašanās vieta В исторической части Суздаля по соседству с бывшей монастырской Знаменской церковью на берегу реки Мжара, по дороге во Владимир.
Viesnīcā

Сад, автостоянка, автономная система отопления, сауна с бассейном, организация экскурсий, развлекательная программа, заказ питания.

Telpu apraksts

6 номеров: 4 двухместных и 2 номера "люкс", один из которых - двухкомнатный, а другой - трехкомнатный. Гостиница рассчитана на 17 человек.

Istabās

Телевизор, холодильник, ванная комната.

FAQ