Sanatorii Belye Nochi 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.110
№12 viesnīcas reitingā Soči
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Sanatorija Baltās naktis atrodas kalnu ielejas piejūras daļā, 25 km. no Soču centra, netālu no Dagomys ciema. Pateicoties unikālajiem Melnās jūras piekrastes dabas un klimatiskajiem faktoriem un mūsdienīgas medicīnas bāzes pieejamībai, sanatorija viesus uzņem spa procedūrās visu gadu. Kūrortviesnīcas priekšrocība ir tā, ka tā ir izolēta no pilsētas kņadas ar dabisku barjeru. Sanatorijas teritorija ir 10 hektāri, no kuriem 7 hektārus aizņem Kubanas subtropu botāniskais dārzs. Šis ir vienīgais subtropu botāniskais dārzs Krievijā, kas ir pilns ar eksotiskiem ziedošiem augiem jebkurā gadalaikā. Fantastisks kaleidoskops ar vairāk nekā diviem tūkstošiem unikālu floras pārstāvju katru dienu parādās sanatorijas viesiem, pārvēršot nesteidzīgas pastaigas pa parku par izklaidējošu ekskursiju. Sanatorijas teritoriju nešķērso šosejas un dzelzceļa ceļš, piekļuve pludmalei ir caur tuneli. Kūrortam ir sava oļu pludmale 600 m2 platībā. Pludmales josla aprīkota ar nojumēm, sauļošanās krēsliem, ir hidromotocikli, "banāni", airu laivas. Pludmalē varat atpūsties kafejnīcā, iegādāties bezalkoholiskos dzērienus, desertu un vakarā nogaršot īstu kaukāziešu šašliku. Sanatorijas "Baltās naktis" 20 stāvu ēka vērsta uz savu dzīvojamo pusi uz dienvidiem, uz jūru. Sanatorijas teritorijā atrodas iekštelpu peldbaseins ar apsildāmu (svaigu) ūdeni aukstajā sezonā. Baseina izmērs: 27,7 x 14,7m. Kopmītņu ēka un ūdens sporta komplekss ir savstarpēji savienoti ar siltu eju. Saskaņā ar izmitināšanas vietu klasifikācijas rezultātiem sanatorijai tika piešķirta trīs zvaigžņu kategorija. Sanatorijā tiek īstenotas pēcCOVID programmas, dabas terapijas programmas (organisma attīrīšana no toksīniem un toksīniem).Vairāk →
аватар mm2528
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Solī tais pā rskaitī jums netika nosū tī ts. Aizmirsa! Bet tas bija tikai sā kums. Es domā ju, ka tik slikti dzī ves apstā kļ i un pat par tā du naudu vienkā rš i nav. Ak, tā di ir! Neticami vecas nolobī tas durvis, pussapuvuš as caurules, pakaramo vietā sarū sē juš i mē teļ u ā ķ i. … Tomēr ▾ Solī tais pā rskaitī jums netika nosū tī ts. Aizmirsa! Bet tas bija tikai sā kums. Es domā ju, ka tik slikti dzī ves apstā kļ i un pat par tā du naudu vienkā rš i nav. Ak, tā di ir! Neticami vecas nolobī tas durvis, pussapuvuš as caurules, pakaramo vietā sarū sē juš i mē teļ u ā ķ i. Mati netī rā ledusskapī . Nodiluš i krē sli. Caurums grī dā zem vannas istabas. Izgā zts ventilā cijas rež ģ is. Sapuvusi grī da zem poda. Smarž a ir atbilstoš a. Es par š o numuru samaksā ju 6622! Viņ a pieprasī ja mani ar bē rnu pā rcelt uz citu istabu. Š eit mē beles un grī da bija jaunā kas, bet vannas istabā no griestiem nepā rtraukti lidoja kaļ ķ akmens (reizi istaba bija applū dusi). Fē ns tiek izsniegts tikai pē c pieprasī juma un atkarī bā no pieejamī bas (! ).
Pirmā s trī s uzturē š anā s dienas nedeva nekā das procedū ras un pat minerā lū deni, jo aizmirsa (! ) mū s reģ istrē t! Starp citu, izziņ u par epidemioloģ isko vidi viņ i prasī ja tikai ceturtajā sanatorijas uzturē š anā s dienā ! Ē damistabā gandrī z nav ē dienu nosaukumu. Atpū tnieki cits citam jautā , pē c kā smarž o salā ti – pē c gaļ as vai zivs. Ē dienkartē ir tikai viens zivju ē diens, un tas ne vienmē r ir tā . Viss ir trekns. Cepti kartupeļ i izrā dī jā s cepti speķ os (protams, virs kartupeļ iem nebija nekā das zī mes).
Dā rzeņ u zupas vispā r nebija. Š efpavā rs skaidroja, ka lielā kā daļ a cilvē ku ē d gaļ u, un viņ am nav pienā kuma ņ emt vē rā visas gaumes: "Mē s visas zupas vā rā m gaļ as buljonā . Ja jums tas nepatī k, tā ir jū su problē ma. " Frā ze "Š ī s ir jū su problē mas" parasti mū s pastā vī gi vajā ja š ajā sanatorijā . Iespē jams, tā ds ir kolektī va sauklis. Ž ē l, ka š ī sanatorija ieguva pilnī gi brī niš ķ ī gu tī ras jū ras zonu. Darbinieki pat nevar pienā cī gi sekot pludmalei: pludmalē ir tikai divas pirmsū dens tualetes kabī nes - viena sievietē m un viena vī rieš iem. Duš as vietā - divas lejkannas tuvu viena otrai tualetes aizmugurē . Pludmales zonā karā jas veci koki. Viens no viņ iem sabruka mū su priekš ā . Par laimi tas notika agri no rī ta, tā pē c neviens nav cietis.
аватар smirnayavaly
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c sanatorijā pavadī tajā m brī vdienā m vē los pateikties sanatorijas darbiniekiem par visu brī vdienu organizē š anu. Es atceros tikš anos reģ istratū rā ar Elenu ne tikai ieraš anā s dienā , bet arī pā rē jā laikā : viņ a mums sniedza skaidru un detalizē tu informā ciju par visiem jautā jumiem. … Tomēr ▾ Pē c sanatorijā pavadī tajā m brī vdienā m vē los pateikties sanatorijas darbiniekiem par visu brī vdienu organizē š anu. Es atceros tikš anos reģ istratū rā ar Elenu ne tikai ieraš anā s dienā , bet arī pā rē jā laikā : viņ a mums sniedza skaidru un detalizē tu informā ciju par visiem jautā jumiem. Man patika gan medicī nas personā ls, gan ā rstniecī bas procedū ras. Sanatorijā visur valda tī rī ba un komforts, garš ī gs ē diens, liela sakopta teritorija, satriecoš a jū ra. Viss nepiecieš amais brī niš ķ ī gai atpū tai, ko ieguvā m un no sirds iesakā m ikvienam.
аватар jitov-maksim
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kū rorts ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Atpū tā mies ar visu ģ imeni par 5 plus. Es dzirdē ju daudz daž ā du lietu par pakalpojumu, bet mums tas patika, visas uzturē š anā s laikā nebija nekā du problē mu. Personā ls pieklā jī gs, medicī niskā apkalpoš ana augstā lī menī . … Tomēr ▾ Kū rorts ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Atpū tā mies ar visu ģ imeni par 5 plus. Es dzirdē ju daudz daž ā du lietu par pakalpojumu, bet mums tas patika, visas uzturē š anā s laikā nebija nekā du problē mu. Personā ls pieklā jī gs, medicī niskā apkalpoš ana augstā lī menī . Ē diens ir garš ī gs.
аватар Motya79
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kū rortam ir 3 zvaigznes, kas to pilnī bā attaisno. Numurs ir tī rs, gaiš s, ar balkonu, TV un gaisa kondicionē tā ju. "Baltā s naktis" atrodas plaš ā parka teritorijā . Man ļ oti patika š ī ziedoš ā sanatorija, ī paš i animā cija un provokatī vā Inna. … Tomēr ▾ Kū rortam ir 3 zvaigznes, kas to pilnī bā attaisno. Numurs ir tī rs, gaiš s, ar balkonu, TV un gaisa kondicionē tā ju. "Baltā s naktis" atrodas plaš ā parka teritorijā . Man ļ oti patika š ī ziedoš ā sanatorija, ī paš i animā cija un provokatī vā Inna. Viņ a ir ļ oti groovy, dzī vespriecī ga, zina, kā uzmundrinā t viesus. Un masā ž as terapeits Sergejs ir profesionā lis savā jomā , savu darbu dara kvalitatī vi. Atgriezī š os sanatorijā , bet tikai labas kategorijas istabiņ ā .
аватар dashafisencko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmeklē jā m š o kū rortu 2015. gada maijā . Viss “Balto nakš u” kolektī vs ir lī dzjū tī gs un draudzī gs, par ko vē los viņ iem pateikties. Viņ i sirsnī gi uzņ ē ma un nodroš inā ja visus nepiecieš amos pakalpojumus mū su uzturē š anā s laikā . … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jā m š o kū rortu 2015. gada maijā . Viss “Balto nakš u” kolektī vs ir lī dzjū tī gs un draudzī gs, par ko vē los viņ iem pateikties. Viņ i sirsnī gi uzņ ē ma un nodroš inā ja visus nepiecieš amos pakalpojumus mū su uzturē š anā s laikā . Ī paš s paldies izmitinā š anas dienestam, apsardzei, dendrā rija darbiniekiem, tehniskajiem darbiniekiem, medicī nas darbiniekiem un, protams, animatorei Inesei, kura katru dienu iededzis!
аватар Eli.zaveta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies sanatorijā Baltā s naktis - bijā m ļ oti apmierinā ti! Izbaudī ju katru minū ti, kas pavadī ta š ajā s metas! Ž ē l, ka laiks skrien tik ā tri! Bija ļ oti ē rti, labi numuriņ i, lieliska apkalpoš ana numurā , uzkopš ana, veļ as maiņ a. … Tomēr ▾ Atpū tā mies sanatorijā Baltā s naktis - bijā m ļ oti apmierinā ti! Izbaudī ju katru minū ti, kas pavadī ta š ajā s metas! Ž ē l, ka laiks skrien tik ā tri!
Bija ļ oti ē rti, labi numuriņ i, lieliska apkalpoš ana numurā , uzkopš ana, veļ as maiņ a. Saņ ē ma ļ oti silti!
Restorā ns Andre iepriecinā ja ar gardu ē dienu daudzveidī bu un pieklā jī go viesmī ļ u uzmanī bu.
Animatori - tas ir tikai prieks! Bija ļ oti interesanti un jauki atgriezties bē rnī bā . Nekad nebija garlaicī gi.
Atpū ta bija visaugstā kajā lī menī . Mans bē rns vienmē r atrada, ko darī t un siltu attieksmi pret sevi, un es biju tikai sajū smā par vē derdejā m.
Negribē jā s iet prom.
Dosimies turp nā kamreiz!
аватар anatoljevna2008
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izgā ju NATURTERAPIJAS programmu organisma attī rī š anai sanatorijā "Baltā s naktis" un izvē lē jos š o viesnī cu, jo tikai š eit š ī s programmas tiek veiktas augstā lī menī . Programmu izgā ju jau 7. reizi. Viesnī ca netā lu no jū ras, savs Botā niskais dā rzs 7 hektā ru platī bā , retu augu ziedē š ana. … Tomēr ▾ Izgā ju NATURTERAPIJAS programmu organisma attī rī š anai sanatorijā "Baltā s naktis" un izvē lē jos š o viesnī cu, jo tikai š eit š ī s programmas tiek veiktas augstā lī menī . Programmu izgā ju jau 7. reizi. Viesnī ca netā lu no jū ras, savs Botā niskais dā rzs 7 hektā ru platī bā , retu augu ziedē š ana. Visas istabas ir vē rstas uz jū ru, es atrados 3 stā vā ar izcilu komfortu, ar mini procedū ru kabinetu un visas procedū ras tika veiktas telpā . Ē diens pē c programmas ir ī paš s, bet pē c citu atsauksmē m - bufete ir lī menī , ir no kā izvē lē ties. Diemž ē l 2014. gadā nevarē ju apciemot tymu, bet noteikti tur aizbraukš u. Klusums, dzidra jū ra, aprī kota pludmale, paradī ze atpū tai un atpū tai bez pilsē tas burzmas!!! ! !
Отель и часть сада
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viss ir ļ oti slikti un visi grib no tevis kaut ko dabū t. Tā sanatorija nav tā das naudas vē rta dienā . Labā k brauc uz ā rzemē m, bet ne š ajā bedrē . … Tomēr ▾ viss ir ļ oti slikti un visi grib no tevis kaut ko dabū t. Tā sanatorija nav tā das naudas vē rta dienā . Labā k brauc uz ā rzemē m, bet ne š ajā bedrē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska sanatorija, Tā stā v vienatnē , tā pē c ir klusa, mā jī ga, kas ir svarī gi patī kamai atpū tai. Lielisks ē diens (zviedru galds), pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Ap sanatoriju ir vienkā rš i lielisks dendrā rija parks. … Tomēr ▾ Lieliska sanatorija, Tā stā v vienatnē , tā pē c ir klusa, mā jī ga, kas ir svarī gi patī kamai atpū tai. Lielisks ē diens (zviedru galds), pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls. Ap sanatoriju ir vienkā rš i lielisks dendrā rija parks. Sava sanatorijas pludmale, ū densmotociklu katamarā nu noma. Atpū tas ekskursijas, koncerti ir labi organizē ti, ieradā s pat cirka mā kslinieki (koncertus un cirku apmaksā ja sanatorija). Netā lu no sanatorijas atrodas autobusu pietura un vilcienu pietura Adler-Tuapse. Starp citu, ar vilcienu ir ļ oti ē rti nokļ ū t Soč os, Adlerā vai jebkurā citā Soč u rajonā , nav sastrē gumu (kas ir ļ oti kaitinoš i, ceļ ojot pa autoceļ iem un aizņ em daudz laika) Tiem, kam patī k pasē di kafejnī cā tieš i pie jū ras, tur ir lieliska kafejnī ca, kur var labi pavadī t laiku, izņ emot Š ai kafejnī cai sanatorijas teritorijā ir 2 vai pat 3 kafejnī cas. Ir labs veikals, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo brī vdienā m. viegls apģ ē rbs, peldkostī mi, aizsargbrilles, maskas, vannas matrač i un daudz kas cits. Teritorijā atrodas neliels tirdziņ š , kurā var iegā dā ties augļ us, ogas, kaltē tas zivis alum, mā jas vī nu un daudz ko citu. . . Augustā atpū tā mies, lieliski atpū tā mies un guvā m daudz neaizmirstamu iespaidu. PALDIES visiem, kas radī ja un piedalī jā s tajā , kas mums bū tu bijusi patī kama un laba atpū ta. PALDIES! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Oficiā lā "Balto nakš u" vietne mani nepublicē ja. Ir skaidrs, kā pē c. Es visu aprakstī š u objektī vi. Ieradā mies no rī ta 5os. Pē c mū su neatlaidī gā s skaidroš anas, ka tas ir viņ u mā jaslapā , apsargs izsauca pā rgulē juš o š veicaru, kurš mums iedeva atslē gas no istabas, kurā bija salauztas visas 2 naktsgaldiņ a atvilktnes un salauzta viena no divā m vannā esoš ajā m ž alū zijā m. … Tomēr ▾ Oficiā lā "Balto nakš u" vietne mani nepublicē ja. Ir skaidrs, kā pē c. Es visu aprakstī š u objektī vi. Ieradā mies no rī ta 5os. Pē c mū su neatlaidī gā s skaidroš anas, ka tas ir viņ u mā jaslapā , apsargs izsauca pā rgulē juš o š veicaru, kurš mums iedeva atslē gas no istabas, kurā bija salauztas visas 2 naktsgaldiņ a atvilktnes un salauzta viena no divā m vannā esoš ajā m ž alū zijā m. . Nomierinā juš ies, ka š is ir "transfera" numurs, iegā jā m duš ā un gaidī jā m rī tu. No rī ta mums teica, ka š is ir mū su numurs. Kā das bija š veicaru meiteņ u pā rsteigtā s sejas un neslē ptā č ukstē š ana (viņ ā m numurs nepatī k) uz mū su jautā jumiem, bet tomē r tad mums iedeva citu numuru. Par ē damistabu. Jā , sā kumā bija daž i daž ā di ē dieni. Bet tad, paziņ ojot, ka esam "pē dē jie atpū tnieki", mū s arvien vairā k baroja ar desiņ ā m, pelmeņ iem, kotletē m. Pastā vī gi bija prusaki, visur - pie sienā m, pie salā tu š ķ ī vjiem, ar sausā m brokastī m, ar tē jas maisiņ iem. Es neiesaku jums sē dē t pie sienas, jo. Ir viegli sabojā t apetī ti, labi, es tā da neesmu. Kā dā no pē dē jiem vakariem, lai paspilgtinā tu vakarus (vairā kkā rt tika pā rkā pti sanatorijas darba plā ni - nebija diskotē ka, nestrā dā ja kafejnī ca 14. stā vā ), nolē mā m uzkurinā t nelielu ugunskuru. jū ras krastā . Par laimi, pludmales aizsargā jamajā zonā bija daudz atkritumu, viņ i nesteidzā s tos savā kt. Pē c pusstundas mē ģ inā jumiem (zari jau bija slapji) uztaisī jā m ugunskuru, bē rni priecā jā s, sā ka cept maizi, parā dī jā s "pludmales apsardzes darbinieks" un kliedza, ka steidzami dzē š am uguni, jo. (burtiski) - mē s traucē jam atkritumu kuģ iem. Mū su dabiskajiem smiekliem "sargs" draudī gi teica - kas tev par smieklī gu? ! Par prieku robež sargiem un modrajiem sargiem liesmu nodzē sā m. Pē dē jā atpū tas dienā nolē mā m pa dienu pasē dē t pludmalē un iedzert. Nolē mā m palū gt pludmales sargiem soliņ us. Iznā ca vī rietis, kurš sevi pieteica kā pludmales vadī tā ju un teica, ka, neskatoties uz to, ka tur ir soliņ i atpū tniekiem, tos it kā neizdod. Un viņ š saldi ž ā vā jā s, acī mredzot rē ķ inoties ar dzeramnaudu. Bet mē s nolē mā m to darī t š ā di, un, starp citu, mē s labi pavadī jā m laiku. Vē los atzī mē t arī visu, kas atrodas sanatorijā , "nobruž ā ts" (izņ emot, protams, galveno ieeju un 10 metrus no zā les, kur vicinā s viesnī cas "3 zvaigznes" - lifti, gaiteņ i utt. ) dzirdē ju daudz interesanta no citiem atpū tniekiem (piemē ram, pusstundu atpū tnieku ignorē ja š veicars, runā jot pa mobilo, un viņ š viņ u nepā rtrauca intereses pē c, skatoties tieš i acī s), bet es domā , ka viņ i visu aprakstī s paš i. to un darbinieku atsauksmes, ka katlu telpā ir problē mas). Varbū t š is apskats š eit netiks bloķ ē ts, kā to darī ja Lazarevskoje ciema sanatorijas Baltā s naktis oficiā lajā tī mekļ a vietnē . I iesaku to apmeklē t un visu pā rbaudī t paš iem.
pievienot atsauksmi >>
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Санаторий Белые Ночи расположен в приморской части горной долины в 25 км. от центра Сочи, рядом с пос.Дагомыс.

Благодаря уникальным природно-климатическим факторам Черноморского побережья и наличию современной лечебной базы санаторий принимает гостей на санаторно-курортное лечение круглый год. Преимущество здравницы в том, что она изолирована от городского шума и суеты естественным природным барьером . Территория санатория составляет 10 гектаров, из которых 7 гектаров заняты Субтропическим Ботаническим садом Кубани.

Это единственный субтропический ботанический сад России, который в любое время года полон экзотических цветущих растений. Фантастический калейдоскоп из более двух тысяч уникальных представителей флоры ежедневно предстает перед гостями санатория, превращая неспешные прогулки по парку в занимательную экскурсию.

Территория санатория не пересекается автомобильными трассами и ж/д дорогой, выход на пляж через тоннель.

Санаторий располагает собственным галечным пляжем площадью 600 м2. Пляжная полоса оборудована тентами, лежаками, имеются гидровелосипед, «банан», гребные лодки. На территории пляжа можно отдохнуть в кафе, купить прохладительные напитки, десерт, а вечером попробовать настоящий кавказский шашлык. 20-этажное здание санатория «Белые Ночи» обращено своей жилой стороной на юг, в сторону моря.

На территории санатория расположен крытый плавательный бассейн с подогреваемой (пресной) водой в холодное время года. Размер бассейна: 27,7 х 14,7м.

Спальный корпус и водно-спортивный комплекс соединены между собой теплым переходом.

По результатам классификации средств размещения санаторию присвоена категория три звезды.

Санаторий реализует постковидные программы, программы натуротерапии (очищение организма от шлаков и токсинов).

Atrašanās vieta Санаторий «Белые Ночи» находится в 20 минутах езды от центра города Сочи. Расстояние до аэропорта Адлер: 63 км Расстояние до ж/д вокзала Сочи: 23 км Расстояние до ж/д вокзала Лоо: 7 км Добираться: От ж/д ст. Лоо – такси, автобус или маршрутное такси: №155К (Лоо – Сочи), 155 или 141 (Лазаревское – Сочи, Головинка – Сочи), остановка «Санаторий «Белые Ночи». От ж/д ст. Сочи – такси, автобус или маршрутное такси: № 75 (Сочи – Лоо), № 77 (Сочи-Лазаревское), № 76 (Сочи-Головинка), остановка «Санаторий «Белые Ночи». Заказ трансферта за отдельную плату. От аэропорта Адлер – аэроэкспресс до ж/д вокзала сочи, автобус или маршрутное такси до остановки «Автовокзал Сочи», далее пересадка на автобус или маршрутное такси: № 155К (Сочи – Лоо), №155 (Сочи-Лазаревское), №141 (Сочи-Головинка), остановка «Санаторий «Белые Ночи». От ж/д ст. Лазаревская – такси, автобус или маршрутное такси: №155 (Лазаревское – Сочи),остановка «Санаторий «Белые Ночи».
Pludmales apraksts Лечебный пляж санатория 6000 кв.метров. Проход к пляжу без перехода через авто и ж/д магистрали. На пляже медицинский и спасательный пункт, скамьи-качели, кафе, туалет, душевые, кабинки для перодевания
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Санаторий «Белые Ночи» – одна из немногих здравниц России и Черноморского побережья, где внедряется уникальная современная научная методика – очищение организма от токсинов и шлаков на клеточном уровне при помощи целого комплекса взаимосвязанных мероприятий: диагностические процедуры, курс очищающих процедур, фитотерапия, бальнеотерапия, различные виды массажа, прием БАД и лучшего комплексного препарата нового поколения живых пробиотиков – препарата «Нарине-Форте» который содержит полезные для человека микроорганизмы.

Отдохнуть и полечиться можно по следующим санаторно-курортным направлениям:

– Общие программы санаторно-курортного лечения;

– постковидные программы

– Дополнительные целевые программы санаторно-курортного лечения;

– Программы выходного дня;

– Сезонные программы НАТУРОТЕРАПИИ.

В санатории проводятся новейшие методики диагностики организма, позволяющие на ранней стадии выявить проявления дисбактериоза и нарушения обмена веществ.

Санаторий общетерапевтического профиля проводит лечение:

опорно-двигательной,

сердечно-сосудистой,

периферической и центральной нервной системы,

органов дыхания,

кожных заболеваний.

Принимаются семьи с детьми в возрасте от 4-х лет.

Круглосуточно работают дежурный и процедурный кабинеты, дежурная медсестра и врач.

В санатории «Белые Ночи» отдыхающие получают трехразовое питание по системе «Шведский стол», диетическое питание по показаниям.

В рационе – более сорока наименований блюд, выпечка, десерты, фрукты и овощи.

Кафе и бары:

Бар «Андре». График работы: 8.00-20.00.

Бар. График работы: 20.00-24.00.

Кафе «Пляж». График работы: 11.00-24.00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
Bērniem Ежедневные развлекательные мероприятия для детей с аниматорами, мастер-классы, детские конкурсные программы (минута славы, мини мисс «Белые ночи» и другие), детские дискотеки, просмотр фильмов и мультфильмов на большом экране.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Прокат спортивного инвентаря
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Здравница рассчитана на приём 550 человек, размещение производится на 15 этажах, номерной фонд санатория составляют:

одноместные однокомнатные номера (с кондиционером),

стандартные двухместные номера (с кондиционером),

двухкомнатные двухместные стандартные номера,

номера повышенной комфортности (с мини-процедурной).

Санаторий оснащен своим телецентром с пакетом цифрового спутникового телевидения, радиоцентром.

Istabās

Номера санатория полностью благоустроены: кровати, тумбочки, стол, телевизор, телефон, радио, холодильник, система пожарного оповещения, санузел с ванной и душем. В номерах повышенной комфортности кровать «сюит» по евростандарту, вместо ванной – душевая кабина. Имеются номера с открытым балконом (4-15 этаж) и номера без балкона (2-3 этаж). Более комфортабельное размещение предусмотрено в двухкомнатных «люксах», где есть все необходимое для нахождения на отдыхе: посуда, чайник, кондиционер, сушилка для белья, новая мебель, диван, две раздельные или одна двуспальная кровать. В номерах повышенной комфортности, одноместных номерах, в двухкомнатных «люксах» и частично в двухместных стандартных номерах установлены кондиционеры.

Adrese Россия, 354231 г.Сочи, ул.Семашко, 37-А
Tālruņi: 8(800) 200-21-03 Служба размещения: 8(862) 290-45-16 8(862) 290-45-09 Старший Администратор: 8(988) 268-62-66 МТС Главный врач: 8(862) 290-45-03 Факс: 8(862) 252-70-69
Tīmekļa vietne: Sanatorii Belye Nochi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).