Olimpiiskaia-Dagomys 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.610
№28 viesnīcas reitingā Soči
4.2 Numurs
4.4 apkalpošana
4.4 Tīrība
5.2 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Atrodas Dagomys ciema parkā, 300 metru attālumā no Melnās jūras krasta, 12 km attālumā no Soču centra. Kompleksā ietilpst Olimpiskā viesnīca (8 stāvu ēka ar 231 istabu) un Meridian Motelis (6 divstāvu bloki ar 115 numuriem). Augstākās kategorijas viesnīca un motelis aicina atpūsties un ārstēt pieaugušos, vecākus ar bērniem (līdz 2 gadu vecumam - bez maksas) un bērnu grupas ar aprūpētājiem. Ir vienvietīgi un divvietīgi numuri un apartamenti, Meridiānā ir divistabu trīsvietīgi un trīsistabu četrvietīgie numuri. Ir laivu stacija, boulinga zāle, kino un koncertzāle, transportlīdzekļu pasūtīšana, dzelzceļa un aviobiļetes. Ēdināšana restorānā - puspansija un pansija pēc fiksētas ēdienkartes vai bufetes. Medicīniskais profils - nervu sistēmas, muskuļu un skeleta sistēmas slimības. Fizioterapija: lāzera, magnētiskā lāzera, refleksu un klimata terapija. Dažādi masāžas veidi.Vairāk →
аватар 35strelka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es teikš u ī si. Numurs ir normā ls, 2 stā vs, pā rsteidzoš s skats uz jū ru un....bū vlaukums OK DAGOMYS. Dienas tehnoloģ iju skaņ as. perforatori. iekrā vē ji. Nav vairs viena kompleksa, visur celiņ us pā rrauj ž ogs, ar liftu uz pludmali nokā pt nevar, ar autobusu no viesnī cas jā iet 1. … Tomēr ▾ Es teikš u ī si. Numurs ir normā ls, 2 stā vs, pā rsteidzoš s skats uz jū ru un....bū vlaukums OK DAGOMYS. Dienas tehnoloģ iju skaņ as. perforatori. iekrā vē ji. Nav vairs viena kompleksa, visur celiņ us pā rrauj ž ogs, ar liftu uz pludmali nokā pt nevar, ar autobusu no viesnī cas jā iet 1.5 km jeb 6 min, brauc regulā ri un laicī gi. . ISTABĀ ir fē ns (jaudī gs), 2 gultas ar ē rtiem matrač iem, dī vā ns, dzī voklis, TV (ar 5 kanā liem), telefons, neliels ledusskapis, nav gaismekļ u, ir sienas lampa un stā vlampa, skapis ar pakaramiem, skapjiem, galds, krē sls. Uz balkona stā v galds un krē sli, ko nogalinā jis laiks. Draudzī gas istabenes, tī ra katru dienu, dvieļ i arī tiek mainī ti katru dienu, tī ri, bet arī nobruž ā ti. Viņ i mums iedeva izlietni un ž ā vē tā ju. Ē DIENS restorā nā DRUZHBA (agrā k BACHUS) ir brī niš ķ ī gs, ir no kā izvē lē ties. Grī dā s nav dzesē tā ju. POOL mums izrā dī jā s maksā.150r pieauguš ais + 75r bē rns. Tī rs, ē rts. Pludmale nav ē rta, tā lu, tur nav pakalpojumu. Pieauguš ajiem nav IZKLAIDE, es nesaprotu, kā da koncertzā le ir rakstī ta augstā k aprakstā ???? ! ! Animā cija ar bē rniem ir vienmuļ a. Nezinu, kas notiks tā lā k, bet mē s atradā m bū vlaukumu, sastrē gumus, ž ogus, nulles servisu salī dzinā jumā ar citiem kū rortiem. Ieradā mies tikai uz Ā RSTĒ Š ANU, kas bija norā dī ts biļ etē , bet ar to radā s problē ma, pateicoties SK. . .
Вид из номера на стройку ОК ДАГОМЫС пансионат ОЛИМПИЙСКИЙ ДАГОМЫС Центральный вход и магазины
аватар adm.manager
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem. Mana ziņ a tiem, kas ceļ o ar sociā lo biļ eti uz pansionā tu "Olympic-Dagomys". lpp Dagomys, st. Ļ eņ ingradskaja, 7A. Istabas ir atseviš ķ s jautā jums! Visas istabas atrodas piektajā stā vā , kur divvietī gi bloki tiek iekā rtoti uz sociā lajiem taloniem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Mana ziņ a tiem, kas ceļ o ar sociā lo biļ eti uz pansionā tu "Olympic-Dagomys". lpp Dagomys, st. Ļ eņ ingradskaja, 7A.
Istabas ir atseviš ķ s jautā jums! Visas istabas atrodas piektajā stā vā , kur divvietī gi bloki tiek iekā rtoti uz sociā lajiem taloniem. Paskaidroš u: blokā ir divas istabas, istaba var bū t 2 + 2 vai 2 + 3 vai 3 + 3 un uz bloka ir vannas istaba ar izlietni un duš a ar izlietnē m. Tas ir, ja jums nav daudz sertifikā tu, tad jū s dzī vosit citā ģ imenē .
Papildgulta ar ē dienreizē m 1400 rub. Istabas, maigi sakot, nav strū klaka, ir saplī suš as mē beles, nobruž ā ts paklā js, sadedzis gultas pā rklā ji, vannas istabā ir pelē jums, un ne viss, kas tiek teikts no mē belē m istabā un uz balkona, ir klā t. Fen ir atseviš ķ s jautā jums. Trū kst trauku, vannasistabā divas glā zes!
Izņ ē mums ir pirmā stā va telpas, tač u ne visiem veiksies. Tī rī š ana nav kvalitatī va - tā tad tika nomainī ti dvieļ i, pa vidu pavicinā ja putekļ u sū cē ju un labi! Putekļ u stū ros zem gultā m var atrast bijuš o iedzī votā ju pē das. Ziepes, kā mani informē ja, netiek ziņ ots. Bet man vairs bija vienalga. Mazgā ju un tī rī ju, kas man paš ai nederē ja.
Maskavas pilsē tas Valsts autonomā iestā de "Maskavas bē rnu ģ imenes atpū tas un rehabilitā cijas centrs" neuzskata par vajadzī gu informē t atpū tniekus par telpu faktisko stā vokli. Tā pē c pirms doš anā s iesaku izteikt oficiā lu rakstisku pieprasī jumu, kura istaba tiks nodroš inā ta Jums un Jū su bē rniem! Tas jums ļ oti noderē s, pā rceļ oties uz dzī vi, kā arī , ja turpmā k nolemsiet savas tiesī bas aizstā vē t tiesā .
Bē rni lī dz 4 gadu vecumam ir patieš ā m bez maksas. Bet gribu brī dinā t mā miņ as ar ratiem, ka jū su mobilitā te bū s ā rkā rtī gi ierobež ota. Lejā uz bā ru, restorā nu un ē damistabu var nokā pt tikai pa kā pnē m, uz 15.06. 2013 visur nav uzbrauktuvju ratiņ iem. Izņ ē mums ir izeja no bā ra un restorā na uz ielu uz baseinu. Š ī rampa ir vienī gā . Nokā pt teritorijā var tikai pa kā pnē m. Tā pē c sagatavojieties patstā vī gi nē sā t ratiņ us.
Pansija atrodas kalnā , tā pē c, ja dodaties uz ciematu, sagatavojieties kā pumam atpakaļ vai taksometram par 100 rubļ iem.
Ierodoties izmet autobusus futbola laukuma teritorijā "uz grī na" un ar ratiem un koferiem -Sveicinā ti augš ā !!! !
Baseins maksā.225 rubļ us. pieauguš ais + bē rns uz dienu, bē rni bez vecā kiem netiek ielaisti.
Bufete, 3 ē dienreizes dienā . Uztura jautā jumā varu teikt, ka man un bē rniem viss derē ja, bet nedaudz vienmuļ i. Nā kt lī dz galam nebija ieteicams, jo paliek tas, ko ē dī si. Bet iesaku paņ emt aptieciņ u ar zā lē m pret gremoš anas traucē jumiem. Dzesē tā jos nav ū dens. Bet pē c mā miņ u lū guma liek samovā rus, lai ir vā rī ts ū dens. Ja nepiecieš ams, palū dziet istabā ievietot tē jkannu.
Tā lā k svarī ga tē ma tiem, kuru bē rni slimo, vai piemē ram jums. Atkal neviens nevienu neinformē ! Visi, kas ceļ o ar sociā lo paketi, ir apdroš inā ti pret nelaimes gadī jumiem un slimī bā m, kas notiek brī vdienā s. Precizē jot, jums ir tiesī bas uz ā rstē š anu, ja jums ir kā da slimī ba, kas radusies atvaļ inā jumā . Iesnas, klepus, drudzis, saindē š anā s, sā poš as ausis utt. Ja jums ir jautā jumi, zvaniet uz uzticī bas tā lruni un sū dzieties menedž erim.
Pats autobuss atpū š as pē c grafika, kas jums ne vienmē r ir ē rts. Pilsē tas pludmale nav tik ē rta kā pansionā tā , bet jū ra ir tī rā ka, jo to neatš ķ aida upe.
Vē l viena svarī ga tē ma ir izkā pš ana no vilciena Loo. Tā kā stā vē š anas laiks ir ā rkā rtī gi ī ss, lai izmestu 3 vagonus atpū tnieku, vilciens sā ka kustē ties divas reizes. Paldies tē tiem, kuri divas reizes saplē sa stopkrā nu! Un es personī gi iedotu vilciena vadī tā jam pa seju par nosē š anā s organizē š anu !! ! ! Atceļ ā piezemē š anā s notika Soč os, tā pē c atgriezties bija vieglā k. “Paldies” Krievijas dzelzceļ am par vagoniem bez gaisa kondicionē š anas!
Vienī gā labā ziņ a ir tā , ka mū su cilvē ki nav rū dī ti kā mū su ierē dņ i, viņ i vienmē r ir gatavi palī dzē t. Par ko viņ iem liels paldies! Tā tad, izvē le ir jū su!
аватар ksenia7160
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gribu izteikt lielu pateicī bu animatorē m Oksanai un Natā lijai, kuras nodarbojas ar mū su bē rniem! Pateicoties virtuves darbiniecē m, kas apkalpo grupiņ u "Mā te un bē rns", viņ i pagatavoja gardus, daudzveidī gus ē dienus. Vienī gā vē lme: Gribē tos, lai mū su grupai bū tu bezmaksas baseins. … Tomēr ▾ Gribu izteikt lielu pateicī bu animatorē m Oksanai un Natā lijai, kuras nodarbojas ar mū su bē rniem! Pateicoties virtuves darbiniecē m, kas apkalpo grupiņ u "Mā te un bē rns", viņ i pagatavoja gardus, daudzveidī gus ē dienus. Vienī gā vē lme: Gribē tos, lai mū su grupai bū tu bezmaksas baseins. Atpū tieties ar lielu prieku!
аватар lizafeta
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es varu parakstī ties uz katru vā rdu no iepriekš ē jā s ziņ as. Aizbraucā m agrā k, jo bē rni jau bija atū deņ ojuš ies un bija steidzami jā lido prom. Visu mū su uzturē š anos pludmalē noteica upe. Jū ra bija netī ra un dubļ aina. … Tomēr ▾ Es varu parakstī ties uz katru vā rdu no iepriekš ē jā s ziņ as. Aizbraucā m agrā k, jo bē rni jau bija atū deņ ojuš ies un bija steidzami jā lido prom. Visu mū su uzturē š anos pludmalē noteica upe. Jū ra bija netī ra un dubļ aina. Bija bail ieiet. Bē rni vemja un lamā ja vairā kas dienas. Paldies par sociā lajiem braucieniem daudziem bē rniem!
аватар Glebst
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atpū tā mies uz Maskavas valdī bas kuponiem daudzbē rnu ģ imenē m... Viesnī ca atrodas augstu kalnā , izņ emta no pludmales ar kā jā m uz 25 minū tē m pa brauktuvi. . . Labi, ka vismaz mikroautobusus uztaisī ja. . . 1) Pludmale maza, netī ra, oļ i. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies uz Maskavas valdī bas kuponiem daudzbē rnu ģ imenē m...
Viesnī ca atrodas augstu kalnā , izņ emta no pludmales ar kā jā m uz 25 minū tē m pa brauktuvi. . . Labi, ka vismaz mikroautobusus uztaisī ja. . .

1) Pludmale maza, netī ra, oļ i. . . Nedomā jiet par sauļ oš anā s krē sliem. . . Nojumju un lietussargu nav vispā r, ne par velti, ne par naudu. . . Pludmalē kafejnī ca nestrā dā , tikai nož ē lojams bā rs...Animā cija vispā r netiek nodroš inā ta. . Vienkā rš i nav sporta inventā ra...Ī sti nav ko darī t.
2) Bufete ar 3-4 nelabumu raisoš iem ē dieniem. . . Bē rni kategoriski atteicā s ē st, lī dz asarā m. . . Turklā t rī ta bezgarš ī gie kā postu un burkā nu salā ti vakariņ ā s dabiski pā rvē rtā s par kā postu zupu. . . Dzert - samovā rs ar verdoš u ū deni un tē jkannā m . . Ne kompotu, ne piena, ne sulas - NEKO. . . Ak, kefī rs, atš ķ aidī ts periobiski izmests! Mē s prasī jā m bē rniem ū deni! (Kristes dē ļ ) - izlika karafe ar hlorē tu krā na ū deni (starp citu, ņ emiet vē rā , ka uz grī dā m dzesē tā jos ū dens arī ir no krā na - dzī vs HLORS, lej katru dienu) vai jū s vē laties mū s uzvā rī t? ! ". . . Tā...
3) Istabas ir padomju, netī ri paklā ji un sienas. . . 80 gadus vecas mē beles, š ķ ī bi skapji, sabrukuš as gultas. . . Televizors aizkvē pē ja un nikni nomira pirmajā ieslē gš anas reizē...Gaisa nebija kondicionē š ana.
Vē l neesat noguris? Tad pā riesim pie vissvarī gā kā s lietas -
4) INFEKCIJA. . . Viesnī ca vienkā rš i mudž no daž ā dā m infekcijā m! Uzturoties divas nedē ļ as, VISI mū su grupas dalī bnieki, no maziem lī dz veciem, nepā rtraukti slimoja ar daž ā dā m slimī bā m. . . Vispirms vē ma, tad nesa, tad temperatū ra bija zem 40 dienā m 4. . . Tad kakls, ausis, plauš as, konjunktivī ts. . .
Visi saslima, arī tie, kuri nebija tieš ā saskarē ! Mē ģ inā jumi meklē t medicī nisko palī dzī bu š ajā "ā rstniecī bas kū rortā " tiek uztverti kā personisks apvainojums, tie tiek nosū tī ti uz pilsē tas slimnī cu...Bē rniem - ar riebī gu riebumu..... Darbinieki ir vienkā rš i ķ ipari.
Viesnī cā nav aptiekas, tuvā kā ir tā lu pilsē tā , visi tur skrē ja. . . Izstrā dā ja labu aptiekas plā nu. . . Viesnī cu tieš ā m vajag slē gt sanitā rijas un dezinfekcijas dē ļ , dedzinā t mē beles un veļ u un notī riet pludmali ar balinā tā ju
Skaitī jā m dienas lī dz izbraukš anai, tagad mā jā s ā rstē jamies kopā ar antibiotikā m. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Расположен в парке поселка Дагомыс в 300 м от берега Черного моря в 12 км от центра Сочи. В составе комплекса гостиница Олимпийская (8-этажное здание на 231 номер) и мотель Меридиан (6 двухэтажных блоков на 115 номеров). Гостиница и мотель-высшего разряда, приглашают для отдыха и лечения взрослых, родителей с детьми (до 2-х лет - бесплатно) и группы детей с воспитателями. Имеются одно- и двухместные номера и люксы, в Меридиане двухкомнатные трехместные и трехкомнатные четырехместные. Есть лодочная станция, кегельбан, киноконцертный зал, заказ автотранспорта, ж/дорожных и авиабилетов. Питание в ресторане- полупансион и пансион по фиксированному меню или шведский стол. Лечебный профиль - заболевания нервной системы, опорно-двигательного аппарата. Физиотерапевтическое лечение: лазеро-, магнитолазеро-, рефлексо- и климатотерапия. Различные виды массажа.

Viesnīcā

  • аптека
  • багажная комната
  • бар
  • бассейн
  • бизнес - центр
  • бюро организации экскурсий
  • детская площадка
  • дискотека
  • казино
  • кафе
  • конференц - зал
  • магазин (продукты)
  • магазин (сувениры)
  • массаж
  • ночной клуб
  • обмен валюты
  • оздоровительный центр
  • парикмахерская
  • парковка
  • пивной бар
  • прачечная
  • ресторан
  • салон красоты
  • сауна
  • сейф
  • собственный пляж
  • солярий
  • услуги врача

    А также
  • аэробика
  • баскетбол
  • бильярд
  • видеоигры
  • водные виды спорта
  • гольф
  • игровая площадка
  • конный спорт
  • минигольф
  • настольный теннис
  • развлекательные программы
  • спортивный зал
  • теннис
  • тренажерный зал

  • FAQ