Mys Vidnyi 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.210
№9 viesnīcas reitingā Soči
9.0 Numurs
8.9 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Sanatorija aicina izmantot medicīnisko un diagnostikas bāzi un medicīniskā personāla bagātīgo pieredzi diagnostisko un ārstniecisko procedūru veikšanai. Sanatorijai ir rehabilitācijas un atveseļošanās medicīnas licence.Vairāk →
аватар dimafilin1985
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biļ eti iegā dā jā mies mē nesi pirms izlidoš anas, par 7 nakš u biļ eti samaksā jā m 6.000 rubļ u, biļ etē ietilpa 3 ē dienreizes dienā , lidojums no Maskavas, transfē rs no lidostas un nakš ņ oš ana Arē nas ē kā no 2020. … Tomēr ▾ Biļ eti iegā dā jā mies mē nesi pirms izlidoš anas, par 7 nakš u biļ eti samaksā jā m 6.000 rubļ u, biļ etē ietilpa 3 ē dienreizes dienā , lidojums no Maskavas, transfē rs no lidostas un nakš ņ oš ana Arē nas ē kā no 2020. gada 24. lī dz 31. jū lijam. .
Apskatu par Vidnija raga sanatoriju sā kš u ar to, ka koronavī rusa dē ļ nā cā s apsvē rt alternatī vu ierastajai Turcijai un izvē lē ties kū rortu dzimtā s valsts plaš umos.
Apskatī jā m vairā kas atsauksmes un nolē mā m doties uz Soč iem, pē rkot biļ eti, operatore vairā kas reizes vē rsa mū su uzmanī bu uz to, ka š ī ir Arē nas ē ka. Mē s, apstiprinot savu lē mumu, pat neiedomā jā mies, par ko ir runa, izrā dī jā s, ka sanatorijai ir 3 ē kas, no kurā m 2 atrodas piekrastē , bet treš ā atrodas pusotra kilometra attā lumā no tā m. Š o faktu sapratā m nedaudz vē lā k un sā kumā bijā m ļ oti sarū gtinā ti, jo gribē jā s skatu uz jū ru.
Tač u atpakaļ ceļ a vairs nebija, nolē mā m neko superforš u no pā rē jiem negaidī t, bet vienkā rš i uztvert to kā lielisku veidu, kā mainī t situā ciju.
Tā kā š ī ir sanatorija, tad no klī nikas bija jā ņ em epidemioloģ iskā izziņ a. vidi un izsniegt kū rorta karti. Mū su kuponā nebija iekļ auta sanatorijas ā rstē š ana, tikai atpū ta, to sauca par "veselī bu". Faktiski izrā dī jā s, ka nevajag izsniegt karti, medmā sa teica, ka laiž atpū tniekus bez kartē m, galvenais, lai bū tu epidē mija. vide.
Mū su brī vdienas sakrita ar ierobež ojumiem, kas saistī ti ar pandē miju, mums tika mē rī ta temperatū ra pie ieejas lidostā , lidmaš ī nā bija jā valkā maskas, tač u neviens neievē roja š o noteikumu. Lidojums no Maskavas ilgst 2 stundas, ierodoties mū s sagaidī ja tū roperatora pā rstā vis un aizveda uz sanatoriju Cape Vidny, kas atrodas Hostas ciema Soč u rajonā .
Reģ istrē joties uzrā dī jā m medicī niskā s izziņ as. mā sa, viņ i uzvilka rokassprā dzes un iedeva mums kartī tes no istabas un par pludmales dvieļ u saņ emš anu iedeva arī autobusa grafiku uz galveno ē ku, kur atrodas pludmale un visa kū rorta infrastruktū ra.
Arē nas ē kas vestibils neliels, pā ris dī vā ni, televizors un stends. Istabiņ u dabū jā m 2 stā vos ar gleznainu skatu uz upi, istabiņ a maza, vannasistabā tualete, izlietne, duš a, fē ns, spogulis, viss diezgan labā stā voklī , viss izskatā s, protams ne tik š iki, bet kopumā nav slikti, koridorā ir liels skapis, mē beles nav jaunas, bet viss ir glī ti, man ļ oti patika logs istabā uz visu sienu un laba skaņ as izolā cija sienas, mē s nekad nedzirdē jā m kaimiņ us.
Istabā ir televizors, kondicionieris, pā ris krū zes un karafe, nav tē jkannas, bet visos gaiteņ os ir dzesē tā ji ar karsto un auksto ū deni.
Mums istabā bija 2 vienvietī gas gultas, matrač i un spilveni, starp citu, ļ oti ē rti. Tirdzniecī bas vietu nav tik daudz, tikai 3 gabali, no kuriem vienu aizņ ē ma kondicionieris.
Mē s atstā jā m savas mantas un uzreiz devā mies vakariņ ā s.
Sapratā m, ka braucam uz sanatoriju un š ikas bufetes nesagaidī jā m, morā li bijā m gatavi sliktā kajam, tomē r bijā m patī kami pā rsteigti, ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga, bufetes ē dinā š anas sistē ma: 2 veidu daž ā das zupas: borš č s , vistas buljons, vermicelli zupa, marinē ts gurķ is, 4 veidu garnē jums: vai nu cepti vai biezeni kartupeļ i, griķ i, makaroni, kā posti un karsti, arī.4 veidi: tvaicē tas vistas kotletes, cepta vista, zivis, aknas, liellopa gaļ as gabaliņ i mē rcē , tomā ti, gurķ i, salā ti ar burkā niem un bieš u salā ti, vairā ku veidu mē rces, maize vienmē r ir svaiga, tā pat kā mā jā s gatavoti pī rā gi un pī rā gi. No dzē rieniem, tē jas, kafijas, kefī ra, ž elejas un vairā ku veidu kompota. Brokastī s tika pasniegtas pankū kas vai pankū kas, olu kultenis, olu kultenis, kastrolis.
Ē damzā le sastā v no 2 zā lē m, bijā m sezonā , vietu vienmē r pietika.
Mē s ē dā m trī s reizes dienā , tas ietver brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Visu dienu autobusi kursē uz Saluta ē ku, kas ir ļ oti ē rti, nedaudz apkaunojoš i bija fakts, ka, lai paē stu pusdienas, mums bija jā dodas atpakaļ uz Arē nas ē ku, jo nevarē jā m ē st Salut ē kā , jo tā pieder č etru zvaigž ņ u sistē mai, bet Arē nas ē ka pie trī szvaigž ņ u.
Arē nas ē kas teritorija ir neliela, sastā v no pagalma ar soliņ iem, 2 kontrolpunktiem, teritorijā var iekļ ū t tikai ar rokassprā dzē m.
Vakarā no ē kas atgriezā mies kā jā m, ceļ š iet gar Khosta upes krastmalu, tas ir sekls un, kā jau visas kalnu upes, ļ oti trokš ņ ains, tas rada labu atmosfē ru. Nedaudz apmulsinā ja, ka taciņ a no pludmales ved gar dzī vojamiem rajoniem, kur biež i varē ja sastapt iereibuš as kompā nijas.
Khosta ciems ir mazs, ar vienu centrā lo ielu un vairā kā m mazā kā m. Ir bā ri, restorā ni, neliels atrakciju parks un veikali. Es gribu atzī mē t, ka ciemats ir diezgan kluss, vakaros jū s nevarat dzirdē t mū ziku no bā riem.
Gleznainā kā vieta, manuprā t, Hostas ciemā ir sanatorijas Cape Vidny teritorija, tā ir liela, kopta, uz tā s aug simtiem eksotisku augu un ziedu, daudz plā ksnī š u ar tā vai tā nosaukumu. veģ etā cija, starp citu, sanatorija atrodas nacionā lā parka teritorijā , visi koki ir iekļ auti speciā lā grā matā un ja kā ds no tiem nokrī t, tad to var izņ emt tikai ar speciā las komisijas atļ auju. Teritorijā ir daudz soliņ u ar gleznainu skatu, skaistas kā pnes, rotaļ u laukums, dī ķ is un divi lifti, ar kuriem nokā pt uz pludmali.
Pludmale ir akmeņ aina, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, milzī gs pluss bija tas, ka tā piederē ja sanatorijai un tajā atpū tā s tikai tā s viesi. Pludmalē jū s varat saņ emt dvieli vienu reizi dienā . Pludmalē ir arī kafejnī ca un hammam. Jū ra ir ļ oti tī ra, pludmalē ir duš as, pā rģ ē rbš anā s kabī nes un tualete.
Ir arī VIP zona ar bungalo, par otro lī niju maksā.1500, par pirmo 2500.
Sanatorijas teritorijā atrodas iekš telpu baseins ar saldū deni, tač u, lai tajā iekļ ū tu, ir jā pierakstā s un lī dzi noteikti jā bū t cepurei, peldkostī mam un maiņ as apaviem.
Kā gaidī ts, sanatorijā ir zona, kurā tiek veiktas daž ā das medicī niskā s un spa procedū ras, tā s tiek apmaksā tas, izmaksas ir no 2500 rubļ iem.
Salute ē ka sastā v no 7 stā viem, pirmajos 6 ir telpas un medicī nas ē ka, septī tajā atrodas ē damzā le, skatu laukums, pā ris veikali, skaistumkopš anas salons un bā rs. Sestajā stā vā papildus telpā m ir aktu un kino zā le, kur vakaros notika izklaides programmas, tač u uzreiz brī dinu, programma ir paredzē ta vecumam 55+.
Vienreiz gā jā m, kā da sieviete uz skatuves dziedā ja dziesmu "Viburnum blossoms".
Olympus ē ka ir cits stā sts, tā ir jaunā kā , tai ir 8 stā vi. Viss ir ļ oti skaisti un dā rgi, mē beles un remonts ir dizainers, bet 1 istaba dienā š ajā ē kā maksā no 7000 rubļ iem.
Rezumē jot varu teikt, ka tas nebija mū su sliktā kais atvaļ inā jums, viss bija diezgan labi, bet nebija pietiekami daudz atmosfē ras, un tomē r, piemē ram, atbraucot uz Turciju, uzreiz jū ti, ka esi atvaļ inā jumā , bet š eit kaut kā viss nav gluž i tā . Jū tama krievu garš a un ne augstā kā lī meņ a apkalpoš ana, tač u vieta ir piemē rota ainavu maiņ ai.
(видео обзор корпуса Салют и Олимп, Пляж) (видео обзор корпуса Арена) Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж
аватар jitov-maksim
Jū nijā atnā cā m uz sanatoriju, lai rī kotu seminā ru-sanā ksmi par nevalstisko pensiju nodroš inā jumu. Viss notika visaugstā kajā lī menī ! Viesnī cas personā ls ļ oti ā tri un laipni palī dzē ja atrisinā t visus ar mū su pasā kuma organizē š anu saistī tos jautā jumus. … Tomēr ▾ Jū nijā atnā cā m uz sanatoriju, lai rī kotu seminā ru-sanā ksmi par nevalstisko pensiju nodroš inā jumu. Viss notika visaugstā kajā lī menī ! Viesnī cas personā ls ļ oti ā tri un laipni palī dzē ja atrisinā t visus ar mū su pasā kuma organizē š anu saistī tos jautā jumus.
Milzī gs pluss ir orientē š anā s uz klientu un draudzī ga attieksme, pateicoties kam seminā rs izdevā s.
аватар Statnast
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena visiem. Nesen ar ģ imeni atpū tā mies sanatorijā Cape Vidny. Apmetā mies Olimpa ē kā . Istabas lielas, tī ras, viss ļ oti ē rti. Ļ oti iepriecinā ja skaistais skats no balkona uz jū ru. Bet es gribē tu norā dī t uz daž iem mī nusiem. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Nesen ar ģ imeni atpū tā mies sanatorijā Cape Vidny. Apmetā mies Olimpa ē kā . Istabas lielas, tī ras, viss ļ oti ē rti. Ļ oti iepriecinā ja skaistais skats no balkona uz jū ru. Bet es gribē tu norā dī t uz daž iem mī nusiem. Ieradā mies ar vē lu, tā pē c uzreiz devā mies mazgā ties, izņ emot dvieļ us, pamanī jā m, ka tie ir nedaudz netī ri (pa vidu bija brū ns traips, acī mredzot nebija labi izmazgā ti), nā kamajā rī tā palū dza nomainī t, nekā du problē mu. Otrs mī nuss, iespē jams, nozī mī gā kais, ka gultā bija grū ti gulē t, jo no matrač a spraucā s ā rā atsperes, bet kopumā telpas patika. Vē los atzī mē t arī istabenes darbu: gultas tika mainī tas 1 REIZI 10 dienā s!! ! Bet dvieļ i un atkritumu maisi tika mainī ti katru dienu. Duš as kabī nes tek, pē c mazgā š anas uz grī das pastā vī gi veidojas peļ ķ e. Vī ra istabā stikla durvju vietā tika piekā rts aizkars (acī mredzot stikls kā dreiz bija izsists, bet jaunu nekad neuzlika). Istabā s aizkari tika norauta gandrī z uz pusi, 10 dienu atpū tai tie nekad netika atgriezti normā lā stā voklī .
Uzturs.
Tā lā k es gribē tu runā t par uzturu. Ē diens garš ī gs, visa kā pietiek, izņ emot to, ka augļ u ir maz, tie bija tikai pusdienā s, un tē ja un kafija, gluž i pretē ji, ir tikai brokastī s un vakariņ ā s. Man arī nepatika grafiks. Brokastis sā kā s ļ oti vē lu (8:45), tā m bija atvē lē ts 1:30, pusdienas laiks bija labi, bet bija tikai 1:00 laikā , vakariņ ā m bija atvē lē ts tikai 1:00, bet pats neē rtā kais ir tas, ka tas beidzā s ir 19:15 (ļ oti agri) Bija sajū ta, ka viss ir pielā gots personā lam.
Aktī vā atpū ta
Reiz atpū tas laikā apmeklē jā m CAP (aktī vā s atpū tas centru), tur ir biljarda zā le un trenaž ieru zā le. Tagad daž i vā rdi par trenaž ieru zā li. Principā sporta zā le nav slikta, ir daudz daž ā du simulatoru. Bet milzī gs mī nuss ir tas, ka tajā NESTRĀ DĀ kondicionieris!! ! Bez kondicioniera 35 grā du karstumā nav iespē jams iziet! Gajā m arī biljardu uzspē lē t, bet izrā dī jā s, ka kondicionieris nestrā dā visā ē kā ).
Pludmale.
Pludmale un jū ra ir tī ras. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir zem palmā m un ir atvē rti, bet dvieļ u izsniegš anas vietā tie dod lietussargus, ja jums nepietiek vietas zem palmā m. Nokļ ū š ana pludmalē ir ļ oti ē rta, ar liftu. Bet diemž ē l ir arī trū kumi. Pirmo reizi saskā rā mies ar to, ka pludmale tiek slē gta 20:00. Es saprotu, ka vienkā rš i peldē ties nebū tu iespē jams, bet nē , tu esi pilnī bā izmests no pludmales, tu pat nevari sē dē t pludmalē pē c pulksten 20:00! Atkal mans viedoklis ir tā ds, ka viss ir pielā gots personā lam. Turklā t cilvē ki, kuri nedzī vo sanatorijas teritorijā , tiek ielaisti pludmalē pē c abonementa, kas noved pie tā , ka paš as sanatorijas atpū tnieki brokasto (brokastis sā kas tikai 8:45, atkal uz jautā jumu par personā la ē rtī bas) un, nā kot uz pludmali, biež i neatrod brī vas vietas (ar sauļ oš anā s krē sliem zem palmā m), jo tā s visas aizņ em abonementa biļ etes.
Par ā rstē š anu neko nevaru pateikt, jo tikko atnā cā m sauļ oties un peldē ties, pakalpojumus neizmantojā m.
Varu secinā t, ja brauci atpū sties uz paciņ as, tad kū rorts tev ir piemē rots. Bet ja brauci atpū sties par savu naudu, tad, manuprā t, vari meklē t labā ku vietu!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izsaku ī paš u pateicī bu sanatorijas "Cape Vidny" darbiniekiem par vē rī go un iejū tī go attieksmi, spē ju risinā t jebkura rakstura problē mas, ī paš i vē los atzī mē t administratorus reģ istratū rā , kā arī medicī nas personā lu: Ž uks O. … Tomēr ▾ Izsaku ī paš u pateicī bu sanatorijas "Cape Vidny" darbiniekiem par vē rī go un iejū tī go attieksmi, spē ju risinā t jebkura rakstura problē mas, ī paš i vē los atzī mē t administratorus reģ istratū rā , kā arī medicī nas personā lu: Ž uks O. A. , masā ž as terapeite Valentī na Ivanovna no 153. kabineta, Kinder E. Istabene piektais stā vs ir tikai zelts - sanatorijas dā vana Ļ ubovs ir profesionā lis un ļ oti atbildī gi uztver savu darbu. Mū su ģ imenei š ajā sanatorijā bija iespē ja atpū sties un uzlabot veselī bu jau otro gadu un esam ļ oti gandarī ti par apkalpojoš o komandu un sniegto servisu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gromatina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Es vē los dalī ties ar lasī tā jiem par savu ceļ ojumu uz sanatoriju Mys Vidny. Man ļ oti patī k plā not savu atvaļ inā jumu - spontā ni ceļ ojumi nav priekš manis Pasū tī ju ceļ ojumus ar atlaidē m rudenim, kas mani ļ oti iepriecinā ja. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Es vē los dalī ties ar lasī tā jiem par savu ceļ ojumu uz sanatoriju Mys Vidny. Man ļ oti patī k plā not savu atvaļ inā jumu - spontā ni ceļ ojumi nav priekš manis Pasū tī ju ceļ ojumus ar atlaidē m rudenim, kas mani ļ oti iepriecinā ja.
Sanatorija atrodas ļ oti gleznainā vietā – apbrī nojami tī rs gaiss, vē l vieglā k elpot.
Dzī vojā m "Arē nas" ē kā , standarta numurs tī rs, gaiš s, kluss. Lī dz pludmalei varē ja nokļ ū t ar autobusu, mums š is variants derē ja, jo vī ram ir problē mas ar kā jā m, grū ti iet.
Sanatorijas ā rstē š ana mums tika nodroš inā ta visaugstā kajā lī menī – visas procedū ras veica brī niš ķ ī gi speciā listi.
Ē dinā š ana pē c bufetes sistē mas - diē tiskā , mums ļ oti patika, nekā du problē mu nebija.
Par sanatoriju nav sū dzī bu - relaksē još a atpū ta, veciem cilvē kiem, vienkā rš i brī niš ķ ī gs variants!
аватар iriska.gusewa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o sanatoriju apmeklē ju š ī gada maijā , dzī voju Arē nas ē kā.209. istabā - laba, tī ra istabiņ a, pastā vī ga uzkopš ana un veļ as maiņ a. Mani ļ oti iepriecinā ja hidroterapijas darbinieces Jekaterinas Sergeevnas Stovbas profesionalitā te, kura vienmē r tikā s ar smaidu un labu garastā vokli, strā dā ja skaidri un raiti. … Tomēr ▾ Š o sanatoriju apmeklē ju š ī gada maijā , dzī voju Arē nas ē kā.209. istabā - laba, tī ra istabiņ a, pastā vī ga uzkopš ana un veļ as maiņ a.
Mani ļ oti iepriecinā ja hidroterapijas darbinieces Jekaterinas Sergeevnas Stovbas profesionalitā te, kura vienmē r tikā s ar smaidu un labu garastā vokli, strā dā ja skaidri un raiti. Ekzorian Irina Viktorovna bija iejū tī ga attieksme un sirsnī ga uzņ emš ana. Ceru, ka nā kamgad varē š u atgriezties sanatorijā .
аватар Evgeniya70
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ievē rojamā Cape sanatorija mū s pā rsteidza ar personā lu, kas radī ja atpū tu gan miesai, gan dvē selei. Atpū tas aktivitā tes bija ļ oti labi organizē tas, baseins super! Un pats labā kais, uzmanī gs pret atpū tniekiem un radot superī gu relaksā cijas atmosfē ru - Jeļ ena Mihailovna. … Tomēr ▾ Ievē rojamā Cape sanatorija mū s pā rsteidza ar personā lu, kas radī ja atpū tu gan miesai, gan dvē selei. Atpū tas aktivitā tes bija ļ oti labi organizē tas, baseins super! Un pats labā kais, uzmanī gs pret atpū tniekiem un radot superī gu relaksā cijas atmosfē ru - Jeļ ena Mihailovna. Pirts ir super paradī ze. Esam vairā kkā rt nā kuš i un arī turpmā k nā ksim atpū sties tik brī niš ķ ī gā sanatorijā . Neko citu pē c tā diem svē tkiem nevajag!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorijā "Prominent Cape" 10 dienas atpū tā mies ar č etru cilvē ku ģ imeni (es, mans vī rs un mana mā sa un viņ as vī rs). Visa kompā nija bija apmierinā ta, un mē s visi gribē jā m to apmeklē t vē lreiz. Apmetā mies Salut ē kā , labs personā ls reģ istratū rā , izvietoja mū s divvietī gā s istabiņ ā s, kā bijā m rezervē juš i. … Tomēr ▾ Sanatorijā "Prominent Cape" 10 dienas atpū tā mies ar č etru cilvē ku ģ imeni (es, mans vī rs un mana mā sa un viņ as vī rs). Visa kompā nija bija apmierinā ta, un mē s visi gribē jā m to apmeklē t vē lreiz. Apmetā mies Salut ē kā , labs personā ls reģ istratū rā , izvietoja mū s divvietī gā s istabiņ ā s, kā bijā m rezervē juš i. Istabas ir labi aprī kotas, ir televizors, ledusskapis, ē rtas gultas, labs skapis, telefons. Ē diens labs, garš ī gs. Š o sanatoriju izvē lē jā mies pē c mammas draudzenes ieteikuma, viņ a pati tajā atpū tā s un ļ oti labi stā stī ja par ā rstniecī bas procedū rā m. Tā pē c, divreiz nedomā jot, nolē mā m atpū sties no darba un mazliet atpū sties ar procedū rā m. Man ļ oti patika ā rsti, kas izrakstī ja procedū ras, speleo kamerā , vannas. Man arī patika mū su grī das apkopē ja, ļ oti jauka, vienmē r sasveicinā s, pasmaida, labi iztī rī ja. Sanatorijā ir peldbaseins, ī paš i tiem, kas ierodas laikā , kad nepeldē jas jū rā )) Baseins ir diezgan plaš s, mē s devā mies ar savu kompā niju katru dienu. Mū su ē kā esoš ajā sanatorijā bija deju zā le un, ejot cauri tai, varē ja nokļ ū t teā tra zā lē , tā atrodas ne pā rā k ē rti, jā iet cauri citai zā lei, lai tā du sasniegtu. Atseviš ķ i es gribu atzī mē t skaisto, ī paš i pavasarī , dabu. Iespē jams, "Prominent Cape" Soč os ir slavena ar savu skaisto teritoriju. Ir arī soliņ i, kur apsē sties, lai atpū stos un baudī tu tī ro gaisu. Nokā pš ana lī dz jū rai tiek veikta divos veidos - tiem, kam patī k staigā t pa kā pnē m, kas ir diezgan garas, un slinkiem cilvē kiem un veciem cilvē kiem pa liftu. Vienī gais, kas nav ē rts, ir sanatorijas atraš anā s vieta blakus dzelzceļ am, caur kuru vē l jā š ķ ē rso, lai nokļ ū tu pludmalē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma pirms divā m nedē ļ ā m! Atpū tā mies sanatorijā Cape Vidny! Pilnī gi patika! Es joprojā m nevaru aiziet! Es tik ļ oti gribu atgriezties! Gribu sā kt no brī ž a, kad ienā cā m š ī s sanatorijas teritorijā ! Tas ir vienkā rš i neaprakstā ms skaistums! Viss ir tik gleznaini! Apkā rtne ir labi kopta! Tas atrodas kalna malā un ļ oti tuvu jū rai - dubults prieks! Ī paš i vasarā jums nav jā tē rē laiks ceļ ā uz jū ru. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma pirms divā m nedē ļ ā m! Atpū tā mies sanatorijā Cape Vidny! Pilnī gi patika! Es joprojā m nevaru aiziet! Es tik ļ oti gribu atgriezties! Gribu sā kt no brī ž a, kad ienā cā m š ī s sanatorijas teritorijā ! Tas ir vienkā rš i neaprakstā ms skaistums! Viss ir tik gleznaini! Apkā rtne ir labi kopta! Tas atrodas kalna malā un ļ oti tuvu jū rai - dubults prieks! Ī paš i vasarā jums nav jā tē rē laiks ceļ ā uz jū ru. . . Istabas ļ oti ē rtas, tī ras, uzturē ties tajos bija diezgan patī kami! No logiem paveras skats uz jū ru (ideā li! ). Katrā numurā bija televizors, ledusskapis, kondicionieris, modernas mē beles. Personā ls ir labi izvē lē ts! Š o cilvē ku pieklā jī ba un draudzī gums neiztur. Vienmē r ies uz tikš anos, lū gumu neatteiks, vispā r cilvē ki ar savu klā tbū tni tikai uzlaboja mū su atvaļ inā jumu! Apkalpoš ana lī menī ! Ikdienas uzkopš ana (un nemanā mi. . . nekad neredzē tas kalpones), pastā vī ga veļ as un dvieļ u maiņ a (dvieļ i - pē c pieprasī juma, veļ a - ik pē c 3 dienā m). Ē diens arī bija izcils! Bufete. . mmm. . . Ē dienu izvē le bija ļ oti daudzveidī ga! Neskatoties uz to, ka sanatorija ir ā rstnieciska un ē diens pamatā ir diē tisks, tas nemaz nebojā tai garš u! Bijā m apmierinā ti! Mē s nekad nebijā m izsalkuš i, gluž i pretē ji, mums vairs nebija tā , bet visi ē da un ē da)) Uz zā ļ u rē ķ ina. . . Medicī niskā bā ze laba, neko nepateiksi! Tiesa, jū s, iespē jams, nevarē sit iziet visas procedū ras un arī nevarē sit. . . Tomē r es arī gribu atpū sties. . . Bet tas ir manuprā t. . . Darī jā m visu, bet ar mē ru. Tā kā bija nepiecieš ams ē st, un es gribē ju doties uz pludmali un vienkā rš i kaut kur pastaigā ties, izklaidē ties. . . Starp citu, uz izklaides rē ķ ina. To ir diezgan daudz! Ir trenaž ieru zā le, bibliotē ka, deju zā le, baseins, bā rs, bē rnu istaba un rotaļ u laukums (ļ oti laba lieta, ja nā k ar bē rnu), galda teniss, a kafejnī ca, siltumnī ca, kinoteā tris, karaoke. . . varbū t pat kaut ko aizmirsu. Bet jebkurā gadī jumā garlaicī gi nebū s! Pā rē jais mums ļ oti patika. . Iespē jams, ka nā kamreiz ieradī simies š eit! Uz augš u un uz leju bijā m apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар necr-el
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 15. lī dz 28. novembrim atpū tā mies sanatorijā "Cape Vidny". Un tas, ko mē s varam teikt, ir ļ oti pozitī vs. Uzņ emš ana un izmitinā š ana lieliska. Ī paš i atzī mē š u administratoru darbu, istabenes vienmē r ir tī ras, ē damistabas zā les administratori, ī paš i Morozova N. … Tomēr ▾ No 15. lī dz 28. novembrim atpū tā mies sanatorijā "Cape Vidny". Un tas, ko mē s varam teikt, ir ļ oti pozitī vs. Uzņ emš ana un izmitinā š ana lieliska. Ī paš i atzī mē š u administratoru darbu, istabenes vienmē r ir tī ras, ē damistabas zā les administratori, ī paš i Morozova N. V. un Zeļ enkins S. S. , pavā ri, medicī nas nodaļ as darbinieki. Ī paš u pateicī bu ir pelnī jusi arī ā rste Zaretskaja Ludmila Mihailovna.
Kopumā sanatorija mums ļ oti patika un domā jam, ka uz "Prominent Cape" nā ksim ne reizi vien.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Санаторий предлагает Вам воспользоваться лечебно-диагностической базой и богатым опытом медицинского персонала для проведения диагностических и лечебных процедур. Санаторий имеет лицензию на реабилитационно-восстановительную медицину.

Pludmales apraksts Скоростной панорамный лифт в считанные секунды доставит Вас на пляж с теннисными кортами, открытыми кафе, пунктом проката.
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Столовая рассчитана на 320 посадочных мест. Обеденный зал имеет великолепный панорамный вид на парк, море и горы. Закрытый пресноводный бассейн с каскадом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
Bērniem Детская комната с профессиональными воспитателями приглашает детей от четырех лет.
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Уютные тихие номера в классическом стиле, с видом на море и на внутренний парк.

Istabās

Ванна, туалет, умывальник, телевизор, холодильник, фен, телефон, кондиционирование, кровать.

Adrese 354037, город Сочи, пос. Хоста, ул. Новороссийское шоссе, 1.
Tīmekļa vietne: Mys Vidnyi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.