Mishilen Detox & Wellness 4*– Atsauksmes

84
Novērtējums 8.810
№2 viesnīcas reitingā Soči
9.1 Numurs
9.0 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca Mishilen Detox & Wellness atrodas Sočos, Maly Akhun rajonā. Viesnīcas zona ir slēgta nepiederošām personām. Dažiem numuriem ir balkons ar skaistu skatu uz Melno jūru vai Kaukāza kalniem.Vairāk →
аватар tatarinairen
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biju ļ oti skeptisks par daž ā dā m detox programmā m, kū rortiem un viesnī cā m. Man š ķ ita, ka veselī ga uztura noteikumus var ievē rot mā jā s, un labā k masā ž u taisī t specializē tā salonā , nevis tur, kur atpū š aties. … Tomēr ▾ Es biju ļ oti skeptisks par daž ā dā m detox programmā m, kū rortiem un viesnī cā m. Man š ķ ita, ka veselī ga uztura noteikumus var ievē rot mā jā s, un labā k masā ž u taisī t specializē tā salonā , nevis tur, kur atpū š aties.
Es pilnī bā pā rskatī ju savus uzskatus pē c atvaļ inā juma Mishelin Detox & Wellness detox viesnī cā Soč os. Uzturē š anā s viesnī cā bija dā vana no mana mī ļ otā vī ra mū su kā zu gadadienā . Paldies par tik brī niš ķ ī gu dā vanu!
Vispā r, kas man patika: gleznaina vieta, un ļ oti klusa. Izrā dī jā s, ka atpū š as no automaš ī nu trokš ņ a. Tik ļ oti, ka vē lā k viņ a, atgriež oties, nespē ja pierast pie š ī s nakts dā rdoņ as.
Otrkā rt, pā rsteidzoš s personā ls. Ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs un pret katru viesi.
Treš kā rt, pats pā rē jais. Personī gi es gribē ju neko nedarī t un nevienu neaiztikt. Pavadī ju laiku pie baseina, gā ju uz masā ž ā m un ķ ermeņ a ietī š anu. Vakarā - pastaiga.
Starp citu, kas ir ļ oti svarī gi - es nemaz negribē ju karā ties pa tā lruni. Sapratu, kā ir dzī vot bez gadž etiem. Tā pē c es arī ieguvu elektronisko detoksikā ciju.
Piecas dienas man izdevā s pilnī bā novē rst uzmanī bu no visa un atjaunot spē kus. Es reklamē ju š o vietu visiem saviem draugiem. Viņ iem radā s ideja apmeklē t Mishelin Detox & Wellness.
аватар sazonovavic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rudenī atpū tos kopā ar vī ru MishilenDetox & Wellness viesnī cā . Atsauksmes lasī ju jau pirms tam. . . tā pē c ir tā di kas ar kaut ko neapmierinā ti. . . tad ē diens nav tas pats, nesā lī ts, necepts, tad tā lu no pludmales/pilsē tas. … Tomēr ▾ Rudenī atpū tos kopā ar vī ru MishilenDetox & Wellness viesnī cā . Atsauksmes lasī ju jau pirms tam. . . tā pē c ir tā di kas ar kaut ko neapmierinā ti. . . tad ē diens nav tas pats, nesā lī ts, necepts, tad tā lu no pludmales/pilsē tas. Bet viņ i mani netraucē ja. Jo, ja tu dosies uz viesnī cu, kas tev dod garantiju notievē t, uzlabot veselī bu un varbū t pat atjaunoties, vai tieš ā m tevi ņ ems karietē un pabaros uz nokauš anu? Nē . Priekš kam? Jū s gatavojaties rū pē ties par sevi un savu veselī bu, nevis gulē t savā istabā un pildī t vē derus. Teikš u nedaudz alegoriski - kā pē c kā pt kalnos, lai vē lā k gribas no turienes tikt lejā ? Neskaidrs. Mē s gā jā m un nenož ē lojā m. Viesnī ca atrodas iež ogotā teritorijā , daba ir krā š ņ a, vissvaigā kais kalnu gaiss, miers un klusums. Lī dz jū rai var nokļ ū t ar kā jā m vai ar transportu, kas tiek nodroš inā ts. Protams, mums nebija jā pē rk, bet mē s gribē jā m redzē t un klausī ties. Diē tiskā pā rtika, 5 reizes dienā , viss sabalansē ts un pā rdomā ts. Bet tajā paš ā laikā neviens nemirst badā . Lai gan vī rs uztraucā s))) Bet ē dienkarti izstrā dā nevis muļ ķ i, bet gan profesionā ļ i. Man bija Detox komplekss, vī ram - Imunitā tes stiprinā š ana. Viņ i aizveda viņ am vē l daž as sesijas pie ķ iropraktiķ a, jo viņ am bija problē mas ar muguru, viņ š novē rtē ja. Reizē m ir akcijas un atlaides, ja nebrauc uz Jauno gadu, protams. Tā tad tā ir laba vieta, mums viss patika! Atpū ties ar dvē seli! Ja vē lies aizbē gt no Maskavas vai citas metropoles kņ adas, tad š ī ir ī stā vieta tev!
аватар VasilyLyd
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Tā nu mē s pirms divā m dienā m atgriezā mies no Michelin Detox un nespē dami nodoties darbam, steidzam atstā t savu apbrī nas apskatu par š o brī niš ķ ī go vietu) Pirmkā rt, daba! Atļ autos š o vietu salī dzinā t ar Baikā lu! ! Neaprakstā ms skaistums, gaiss, jū ra, fitness, peldbaseins, masā ž a, spa, kosmetoloģ ija manai mī ļ otajai sievai, joga, veselī bu uzlabojoš as aparatū ras procedū ras un daudz kas cits, ar ko š ī brī niš ķ ī gā viesnī ca palikusi atmiņ ā ! ) Otrkā rt, tā s ir telpas, tī ras, kā rtī gas. … Tomēr ▾ Tā nu mē s pirms divā m dienā m atgriezā mies no Michelin Detox un nespē dami nodoties darbam, steidzam atstā t savu apbrī nas apskatu par š o brī niš ķ ī go vietu) Pirmkā rt, daba! Atļ autos š o vietu salī dzinā t ar Baikā lu! ! Neaprakstā ms skaistums, gaiss, jū ra, fitness, peldbaseins, masā ž a, spa, kosmetoloģ ija manai mī ļ otajai sievai, joga, veselī bu uzlabojoš as aparatū ras procedū ras un daudz kas cits, ar ko š ī brī niš ķ ī gā viesnī ca palikusi atmiņ ā ! ) Otrkā rt, tā s ir telpas, tī ras, kā rtī gas. . . Nav sajū ta, ka nezini, ko ar sevi darī t, kad jū ra un baseins kļ ū st garlaicī gi. Interesanta apkā rtne, kalni. . . Noī rē jā m velosipē dus, braukā jā m visapkā rt un pā ri) Sieva bija Detox programmā , nometā s pā ris kilogramus un kļ uva manā mi slaidā ka) Ē diens kopumā super, mū su ģ imenē visi ir sē dē juš i PP ilgu laiku, tā pē c ē diens nebija jauns, gluž i pretē ji, uzzinā ju par neierobež otu veselī gas pā rtikas daudzveidī bu) Tagad mē s gaidā m pavasari, lai atkal turp dotos. Paldies darbiniekiem par uzmanī bu un draudzī gumu, jauki cilvē ki!
аватар yasminad
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man nepatī k doties atvaļ inā jumā uz ā rzemē m, es vienmē r dodu priekš roku atpū tai mū su valstī , un tagad man nav pases. Tajā gadā mē s ar vī ru nolē mā m doties uz Soč iem, lai gan bijā m tur jau vairā kas reizes - vienmē r palikā m Adlerā , bet pē c tam nolē mā m izkļ ū t kaut kur interesantā k un pavadī t atvaļ inā jumu, tā pē c izvē lē jā mies Michelin Detox. … Tomēr ▾ Man nepatī k doties atvaļ inā jumā uz ā rzemē m, es vienmē r dodu priekš roku atpū tai mū su valstī , un tagad man nav pases. Tajā gadā mē s ar vī ru nolē mā m doties uz Soč iem, lai gan bijā m tur jau vairā kas reizes - vienmē r palikā m Adlerā , bet pē c tam nolē mā m izkļ ū t kaut kur interesantā k un pavadī t atvaļ inā jumu, tā pē c izvē lē jā mies Michelin Detox. ! Š ī nav viesnī ca, tā ir kā ī sta paradī ze! Sen nebijā m tik atpū tuš ies, ir tik daudz noderī gu procedū ru, biļ ete uz viesnī cu noteikti ir naudas vē rta, kā arī dabū jā m forš u akciju, tā pē c arī ietaupī jā m! Ejiet, pat nedomā jiet par to, jū s to nenož ē losit!
Ē diens garš ī gs, nestandarta, telpas tiek uzkoptas katru dienu. Man ļ oti patika labsajū tas komplekso procedū ru un kosmetoloģ ijas daudzveidī ba. Mē s droš i vien iesim citu ceļ u.
аватар anna_trishina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Michelin vasarā atpū tos viena, rokas nesniedzā s rakstī t atsauksmi. Š oreiz ceļ oju viena, gribē ju veltī t laiku sev. Draugs tikko ieteica Michelin, kur var atteikties no kņ adas un bū t vienatnē ar sevi, savedot sevi kā rtī bā un nedzerot katru dienu pie baseina) Š ajā centrā ir vairā kas spa programmas, paņ ē mu Detox, kur uzsvars tiek likts uz tievē š anu, ķ ermeņ a uzlaboš anu, ķ ermeņ a sakā rtoš anu. … Tomēr ▾ Michelin vasarā atpū tos viena, rokas nesniedzā s rakstī t atsauksmi.
Š oreiz ceļ oju viena, gribē ju veltī t laiku sev. Draugs tikko ieteica Michelin, kur var atteikties no kņ adas un bū t vienatnē ar sevi, savedot sevi kā rtī bā un nedzerot katru dienu pie baseina)
Š ajā centrā ir vairā kas spa programmas, paņ ē mu Detox, kur uzsvars tiek likts uz tievē š anu, ķ ermeņ a uzlaboš anu, ķ ermeņ a sakā rtoš anu. Tas ir kā nevis sanatorija un nevis parasta viesnī ca, bet kaut kā ds neparasts maisī jums)))
No rī ta vai nu joga, vai aerobika, vai kā da cita fizikā lā terapija, baseins, diē tiskais ē diens, bet vienmē r viss bija garš ī gs un neviens nepalika izsalcis.
Katru dienu ir paredzē tas procedū ras, kas, nu, ļ oti forš i, man sagā dā ja lielu prieku. Masā ž a, ciedra muca, ķ ermeņ a ietī š ana. . . Tad varē ja pastaigā ties pa teritoriju, skaistums ir visur, jo viesnī ca atrodas Akhun kalnā .
Vienī gais, ka lī dz jū rai ir nedaudz tā lu, un izklaides nepietiek. Tas ir, jums ir jā saprot, kur jū s dodaties. Es š ai viesnī cai lieku treknu desmitnieku, labi darī ts!
аватар Lusya4ka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā dā vanu dzimš anas dienā mans vī rs nopirka kuponus š ai viesnī cai, un, es jums saku, viņ š nemaz nezaudē ja. Es guvu interesantu pieredzi un milzī gu prieku no ceļ ojuma uz Soč iem un ne tikai gozē ties saulē , bet arī uzlabot savu veselī bu, nostiprinā ties, uzzinā t kaut ko par veselī gu uzturu utt. … Tomēr ▾ Kā dā vanu dzimš anas dienā mans vī rs nopirka kuponus š ai viesnī cai, un, es jums saku, viņ š nemaz nezaudē ja. Es guvu interesantu pieredzi un milzī gu prieku no ceļ ojuma uz Soč iem un ne tikai gozē ties saulē , bet arī uzlabot savu veselī bu, nostiprinā ties, uzzinā t kaut ko par veselī gu uzturu utt.
Š ajā atsauksmē nevē los aprakstī t tā s paš as procedū ras, to paš u apbrī nu un visu, ko š ī s vietas apmeklē tā ji raksta katrā atsauksmē . Vē los vē lreiz pateikties š ī s brī niš ķ ī gā s vietas darbiniekiem un darbiniekiem. . Attieksme ir neticama, cilvē kos var redzē t vē lmi palī dzē t un iepriecinā t!
Un papildus tam, ka viņ i ir jū tī gi, viņ i ir arī profesionā ļ i, un es vienmē r esmu uzskatī jis, ka galvenajam kritē rijam jā bū t nevis cenu politikai, bet gan sirsnī bai attiecī bā pret saviem klientiem, tā pē c Michelin ir labā kā vieta, kur vē laties atgriezties vē lreiz un atkal!
аватар Aramka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es dzirdē ju par Michelin no drauga un sā ku interesē ties) Š ā da veida atvaļ inā jums man bija kaut kas jauns, tā pē c lē mums doties paš am tika pieņ emts diezgan ā tri) Domā ju, ka man izdevā s atjaunot imunitā ti! ) Tā … Tomēr ▾ Es dzirdē ju par Michelin no drauga un sā ku interesē ties) Š ā da veida atvaļ inā jums man bija kaut kas jauns, tā pē c lē mums doties paš am tika pieņ emts diezgan ā tri)
Domā ju, ka man izdevā s atjaunot imunitā ti! ) Tā kā atgriež oties jū tos vesela un spē ka pilna! Man patika, ka atpū ta, neskatoties uz to, ka bija aktī va, palika atpū ta, man nepatī k, ja nav pat minū tes atvilkt elpu! )
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s viesnī cā no 25. lī dz 31. martam, vienvietī gā istabā . Izmantoja Detox programmu. Mē ģ inā š u atseviš ķ i raksturot visas svē tku sastā vdaļ as. Pirmais ir atraš anā s vieta. Principā nomaļ a un nepā rpildī ta vieta š ā da veida atpū tai ir pluss, ī paš i tiem viesiem, kuri nā k no lielajā m pilsē tā m, piemē ram, es. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā no 25. lī dz 31. martam, vienvietī gā istabā . Izmantoja Detox programmu. Mē ģ inā š u atseviš ķ i raksturot visas svē tku sastā vdaļ as. Pirmais ir atraš anā s vieta. Principā nomaļ a un nepā rpildī ta vieta š ā da veida atpū tai ir pluss, ī paš i tiem viesiem, kuri nā k no lielajā m pilsē tā m, piemē ram, es. Gaiss š eit ir tī rs, skats pa logu un no viesnī cas terases ir skaists. Tuvumā nav veikalu, tā pē c tiem, kas vē las notievē t, ir mazā k kā rdinā jumu. Viesnī ca paredzē ta maksimā li 40 cilvē kiem, tā pē c jau pē c pā ris dienā m sā c visus atpazī t pē c skata. Ja vē laties, tas nav tā lu no civilizā cijas, no kalna uz pilsē tas centru kursē autobuss numur 2 apmē ram divas reizes stundā . Bū tu patī kami piekā rt š ī autobusa grafiku reģ istratū rā , jo ne visiem patī k braukt ar taksometru. Otrais ir viesnī cas izskats, istabu komforts. Viesnī ca izskatā s diezgan pievilcī ga, mā jī ga, viss ļ oti tī rs, numuriņ i un koplietoš anas telpas tiek regulā ri uzkoptas. Numurā ir pieejams viss nepiecieš amais, tostarp peldmē telis un č ī bas. Spa ir dzesē tā js, ē damistabā - titā ns, tā pē c nav problē mu "kur dzert ū deni". Dzeramais un minerā lū dens ir brī vi pieejams. Istabas ir mazas, vienvietī gais ir diezgan mazs. Cik saprotu, vasarā cilvē ki pā rsvarā pavada laiku atklā tā terasē un jū rā . Tā kā biju diezgan vē sā laikā , tad uz terases bija nedaudz auksti. Lai gan ir galdi ar krē sliem. Iespē jams, siltā s segas istabā s noderē tu un padarī tu tā du svaiga gaisa cienī tā ju kā es uzturē š anos vē l patī kamā ku. Tā pat vē sā laikā pietrū kst kā das koplietoš anas telpas, piemē ram, viesistabas, kur var papļ ā pā t vai vienkā rš i pasē dē t ar grā matu vai planš etdatoru. Tie, kas dzī vo š im nolū kam, faktiski izmanto ē damistabu, bet tas nav piemē rots visiem (man personī gi nepatī k ilgstoš i sē dē t ē diena smarž u atmosfē rā ). Wi-fi darbojas visā viesnī cā , kvalitā te ir normā la, var skatī ties video un TV pā rraides tieš saistē . Treš ais ir vispā rē jā atmosfē ra. Man te viss patika, bez komentā riem, izņ emot nepatī kamo smaku, ko radī ja kā ds defekts kanalizā cijas sistē mā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, cenš oties padarī t jū su uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku. Viesnī cā valda gandrī z ģ imeniska atmosfē ra, daudzi ierodas ne pirmo reizi. Nebija nekā du problē mu, kuru risinā š anā darbinieki atteiktos palī dzē t uzturē š anā s nedē ļ ā . Ceturtā patiesī bā ir dziedinā š anas procedū ras. Esmu diezgan pieredzē jis š ā da veida pakalpojumu patē rē tā js. Varu teikt, ka programma satur populā rā kā s procedū ras, kuru mē rķ is ir uzlabot izskatu. Kas man trū kst vai ko es vē lē tos pievienot? Laikam kaut kā da lā zerkosmetoloģ ija. Piemē ram, lā zerepilā cija, lā zera atjaunoš ana. Es arī gribē tu aiziet, teiksim, uz ā rstniecisko pedikī ru. Protams, somu pirts klā tbū tne viesnī cā nenā ktu par ļ aunu. Vē sā laikā (un viesnī ca ir visu sezonu) ar to nepietiek. Piektkā rt – izklaide. Sliktos laikapstā kļ os neviena, izņ emot paš as spa procedū ras. Jū s varat staigā t pa trasi vai trenaž ieru zā lē mī dī t simulatora pedā ļ us. Labos laikapstā kļ os tiek nodroš inā tas ekskursijas. Jū s varat doties kā jā m vai doties uz Soč iem un atrast tur izklaidi pē c saviem ieskatiem. Sestais ir uzturs. Ļ oti svarī gs aspekts, jo mū sē jie, kā zinā ms, mī l ē st : ). Viesnī cā tiek pasniegtas diē tiskas maltī tes piecas reizes dienā ar otrajā m brokastī m un pē cpusdienas uzkodā m. Š ī s bada sajū tas dē ļ jū s praktiski nejū tat. Maize, cukurs un sā ls ir aizliegti. Tiesa, galdā ir sā ls un piparu trauciņ i, ir arī saldinā tā js (man personī gi š ķ iet, ka labā k to bū tu aizstā t ar dabī go medu - gan garš ī gā ku, gan daudz veselī gā ku). Ē diens ir diezgan garš ī gs un svaigs. Bet vienmuļ i, un, es teiktu, nesarež ģ ī ti. Ja neņ em ē dienkartes proteī na komponentu (š eit man viss vienkā rš i derē ja), piedevas varē tu bū t interesantā kas. Papildus griķ iem un baltajiem kā postiem ir arī tā di brī niš ķ ī gi un pilnī gi diē tiski ē dieni kā brū nie, savvaļ as un sarkanie rī si, zaļ ā s pupiņ as, ķ irbis, ziedkā posti un brokoļ i. Es nerunā ju par tā du eksotiku kā okra un kvinoja. Gribē tos ē dienkartē redzē t arī ē dienus no š iem dā rzeņ iem un graudaugiem. . Pā rsteidz arī pirmo ē dienu neesamī ba pusdienu diē tā - uzturē š anā s nedē ļ ā zupa bija tikai trī s reizes! Tas ir vē l jo dī vainā k, ja ņ em vē rā , ka ir daudz recepš u garš ī gā m dā rzeņ u biezeņ u zupā m, kas ir lieliski sā tī gas un ar ļ oti zemu kaloriju saturu (no ķ irbja, cukini, selerijas saknē m, zaļ ajiem zirnī š iem utt. ). Turklā t zupas ir ļ oti vē lamas cilvē ku ar kuņ ģ a-zarnu trakta traucē jumiem uzturā , un esmu pā rliecinā ts, ka to apmeklē tā ju vidū ir pietiekami daudz, ā das stā voklis tieš i atkarī gs no zarnu darbī bas – tā ir ierasta vieta. Es dzī voju Maskavā , un maskavieš i dzer daudz kafijas : ). Turklā t kafija samazina apetī ti. Viesnī cas kafija slikta, godī gi sakot bez garš as. Domā ju, ka bū tu vē rts koppieejas kafijas automā ts, varbū t visvienkā rš ā kais, kapsulas, lai viesi, ja vē las, jebkurā laikā varē tu dzert kvalitatī vu kafiju. Man š ķ iet, ka tas bū tu izdevī gi gan viesnī cai (kā papildus ienā kumu avots no kapsulu pā rdoš anas), gan viesiem - nebū tu jā meklē kafejnī ca, kur iedzert normā lu kafiju. Arī daž i augļ u dzē rieni un kompoti no ž ā vē tiem augļ iem nenā ktu par ļ aunu. Nobeigumā teikš u, ka kopumā esmu apmierinā ta ar viesnī cu un esmu gatava to ieteikt atpū tai un atveseļ oš anai. Protams, labā k atnā kt uz pā ris nedē ļ ā m – tad rezultā ti bū s pamanā mā ki. Sū tī ts no iPad
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nikamsk666
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neatceros pē dē jo reizi, kad pē c atgrieš anā s no atvaļ inā juma man vairs nevajadzē ja no tā atpū sties)) Es tikko atgriezos no Michelin viesnī cas) Sā kotnē ji plā noju uz turieni doties, lai uzlabotu savu veselī bu, jo zinā ju, ka daudzas procedū ras paliks otrajā plā nā . … Tomēr ▾ Neatceros pē dē jo reizi, kad pē c atgrieš anā s no atvaļ inā juma man vairs nevajadzē ja no tā atpū sties)) Es tikko atgriezos no Michelin viesnī cas) Sā kotnē ji plā noju uz turieni doties, lai uzlabotu savu veselī bu, jo zinā ju, ka daudzas procedū ras paliks otrajā plā nā . Un tagad es saprotu, man patika - viss ! ! Neskatoties uz to, ka man patieš ā m bija diezgan saspringts daž ā du procedū ru grafiks, es nekad nejutos nogurusi) Kalni, gaiss, atmosfē ra, tas viss pē c Maskavas mani ļ oti spē cī gi ietekmē ja! Atslē dzies no steigas, uzlabo savu veselī bu un atpū ties no nemitī gā s skraidī š anas! Tā pē c es tur devos!
аватар tanya.gordeeva.1980
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š odien ir pē dē jā diena manai pasakai Mishilen Detox & Wellness. Ak, kā es negribu, lai tas beidzas. . . bet, ir pienā cis laiks, ir pienā cis laiks. Apbrī nojama vieta! Uzmanī bas un rū pju jū ra, skaistas telpas, garš ī ga virtuve. Nekad agrā k nebiju bijis tā dā s vietā s, man tā ir tikai pasaules revolū cija. … Tomēr ▾ Š odien ir pē dē jā diena manai pasakai Mishilen Detox & Wellness. Ak, kā es negribu, lai tas beidzas. . . bet, ir pienā cis laiks, ir pienā cis laiks.
Apbrī nojama vieta! Uzmanī bas un rū pju jū ra, skaistas telpas, garš ī ga virtuve. Nekad agrā k nebiju bijis tā dā s vietā s, man tā ir tikai pasaules revolū cija. Mani dē li man uzdā vinā ja ceļ ojumu dzimš anas dienā . Viņ i ir brī niš ķ ī gi, viņ i zina, ka es pats nekad nebū tu uzdroš inā jies to darī t.
Man š ķ iet (nē , esmu pā rliecinā ts! ), ka š ajā s 15 dienā s esmu kļ uvusi par 15 gadiem jaunā ka! Gan ā rē ji, gan iekš ē ji esmu cits cilvē ks. Atgriezā s vieglums, sieviš ķ ī ba, dzī ves kaisle. Š eit darbojas tā di burvji, kas citā di nav iespē jams! Ceru, ka man izdosies atrast Maskavā centru ar tā du paš u lī meni, lai saglabā tu sasniegto efektu.
Paldies Michelin! Es ceru, ka mē s atkal bū sim kopā .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Бутик-отель Mishilen Detox & Wellness находится в городе Сочи, в районе Малый Ахун. Территория отеля является закрытой для посторонних. В некоторых номерах имеется балкон с прекрасным видом на Черное море или Кавказские горы.

Atrašanās vieta Отель Mishilen находится всего в 7 км от железнодорожной станции и в 14 км от аэропорта Адлера. Расстояние до центра Сочи составляет около 8 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Диетическое меню (по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Бутик-отель Mishilen Detox & Wellness предлагает своим гостям 16 тематических номеров.

Istabās

сейф, кондиционер, удлиненные кровати (более 2 метров), шкаф/гардероб, ванная комната, фен, халат, тапочки, туалетные принадлежности, телефон, DVD-плеер, телевизор с плоским экраном, услуга «звонок-будильник», терраса.

Adrese ул. Дорога на Большой Ахун, дом 7/1, г. Сочи, Россия.
Tālruņi: +495 788-35-40, +7 985 890-44-06
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).