Marins Park Otel 4*– Atsauksmes

213
Novērtējums 8.610
№3 viesnīcas reitingā Soči
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.4 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Marins Park Hotel Sochi atrodas pilsētas centrā. No viesnīcas logiem paveras skats uz Soču panorāmu.Vairāk →
аватар targetb4b
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. Skats ir š iks. Istaba tī ra un ē rta, uzkopta katru dienu. Ē diens ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas un saprā tī gā s cenas dē ļ . … Tomēr ▾ Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. Skats ir š iks. Istaba tī ra un ē rta, uzkopta katru dienu. Ē diens ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas un saprā tī gā s cenas dē ļ . Viņ i neuzminē ja.
аватар matreevd
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
viesnī ca nav pirmā reize, ģ imene ieradā s Jaungada brī vdienā s. Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. š ika liela gulta, atzveltnes krē sls ar galdu, ē rta darba vieta, ļ oti liela istaba! Brī niš ķ ī gs skats no istabas! Iesaku apmeklē t! garastā voklis pē c atpū tas ir acī mredzami uzlabojies. … Tomēr ▾ viesnī ca nav pirmā reize, ģ imene ieradā s Jaungada brī vdienā s. Mē s paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. š ika liela gulta, atzveltnes krē sls ar galdu, ē rta darba vieta, ļ oti liela istaba! Brī niš ķ ī gs skats no istabas! Iesaku apmeklē t! garastā voklis pē c atpū tas ir acī mredzami uzlabojies. Numuriņ š tika uzkopts katru dienu, brokastis bufetes stilā , piedā vā ja š ampanieti, vī nu, alu - bez maksas - protams, neatteicā s. Mums patika atraš anā s vieta, tā ir ideā la un cena ir saprā tī ga par nakti. Personā la attieksme pret parastiem precē tiem pā riem ir laba, ar smaidu un bijī bu. Izbaudī ja bezmaksas veļ as mazgā š anu un gludinā š anu - pakalpojums, kas nepiecieš ams katrai viesnī cai! par 4 * - lieliska viesnī ca!
вид номер
аватар oksana.valiyeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Soč os pavadī ju nereā li forš u laiku. Esmu pā rliecinā ts, ka uzturē š anā s viesnī cā daudzē jā dā ziņ ā deva ieguldī jumu, jo viss noritē ja gludi, neviens un nekas netraucē ja uzturē š anā s laikā , viss ir tik skaidrs, apkalpoš anas un apkopes sistē ma ir tik labi attī stī ta, ka atlika tikai bū t pā rsteigtam par visu, kas notiek! Vā rdu sakot, viņ a palū dza istabā tē jkannu, bet es nepaspē ju nolikt telefonu, kad pieklauvē ja pie durvī m un man to jau bija atnesuš i! Un brokastis var bū t arī iepriekš , ja nepaņ ē mi, tad maksā uz vietas - nebiju pā rliecinā ta, ka brokastis bū s viesnī cā , bet wow! uz galdiem augļ i, izcirtņ i, daž ā di ē dieni, graudaugi, musli, granulas! nu es biju sajū smā par visu un ar brī vā m istabā m, labu apkalpoš anu, vā rdu sakot - viesmī lī gs! Es noteikti atgriezī š os. … Tomēr ▾ Soč os pavadī ju nereā li forš u laiku. Esmu pā rliecinā ts, ka uzturē š anā s viesnī cā daudzē jā dā ziņ ā deva ieguldī jumu, jo viss noritē ja gludi, neviens un nekas netraucē ja uzturē š anā s laikā , viss ir tik skaidrs, apkalpoš anas un apkopes sistē ma ir tik labi attī stī ta, ka atlika tikai bū t pā rsteigtam par visu, kas notiek! Vā rdu sakot, viņ a palū dza istabā tē jkannu, bet es nepaspē ju nolikt telefonu, kad pieklauvē ja pie durvī m un man to jau bija atnesuš i! Un brokastis var bū t arī iepriekš , ja nepaņ ē mi, tad maksā uz vietas - nebiju pā rliecinā ta, ka brokastis bū s viesnī cā , bet wow! uz galdiem augļ i, izcirtņ i, daž ā di ē dieni, graudaugi, musli, granulas! nu es biju sajū smā par visu un ar brī vā m istabā m, labu apkalpoš anu, vā rdu sakot - viesmī lī gs! Es noteikti atgriezī š os
аватар oleg.alistratov.80
Vē los pateikties darbiniekiem par atsaucī bu un situā cijas izpratni! Rezervē ju numuriņ u ar nakš ņ oš anu vienai personai pē c rezervā cijas, bet tad draugs palū dza man nā kt lī dzi burtiski pē c dienas, mē s ieradā mies Soč os kopā. … Tomēr ▾ Vē los pateikties darbiniekiem par atsaucī bu un situā cijas izpratni! Rezervē ju numuriņ u ar nakš ņ oš anu vienai personai pē c rezervā cijas, bet tad draugs palū dza man nā kt lī dzi burtiski pē c dienas, mē s ieradā mies Soč os kopā...atbraucā m uz reģ istratū ru reģ istrē ties, viņ š tika atzī mē ts kā otrais viesis un dzī voja pie manis istabā bez papildus maksā jumiem! Esmu jau bijusi š ajā viesnī cā un gribu atbildē t, ka istabiņ a ir standarta, bet praktiski neatš ķ iras no pā rē jā m (agrā k dzī voju pā rā kā ), tikai aprī kojuma ziņ ā , un remonts tā ds pats, tikpat omulī gi un ē rti, bet nā koš ajā braucienā izvē lē š os uzlabotu, Viņ am bija skats uz jū ru un balkons.
аватар boreeva.inna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
lieliska atraš anā s vieta, ē rta un ē rta. tuvumā ir daudz kafejnī cu un restorā nu. un silts : ) kas istabā , kas uz ielas. apkalpoš ana reģ istratū rā pē c ieraš anā s bija ne vairā k kā.5 minū tes, reģ istrē š anā s tī rā un sakoptā istabiņ ā , tad naktsmī tne, dzirdamī ba, protams, ir, bet ne kritiska, vē rtē jumu par š o nesamazinā š u. … Tomēr ▾ lieliska atraš anā s vieta, ē rta un ē rta. tuvumā ir daudz kafejnī cu un restorā nu. un silts : ) kas istabā , kas uz ielas. apkalpoš ana reģ istratū rā pē c ieraš anā s bija ne vairā k kā.5 minū tes, reģ istrē š anā s tī rā un sakoptā istabiņ ā , tad naktsmī tne, dzirdamī ba, protams, ir, bet ne kritiska, vē rtē jumu par š o nesamazinā š u. Vē los atzī mē t duš as telpu, ļ oti mā jī gas, gaiš as persiku krā sas flī zes. Bija balkons ar skatu uz jū ru. negā ja uz viesnī cu brokastī s, apmeklē ja kafejnī cas un restorā nus.
аватар ozuboka
Dzī ves apstā kļ us novē rtē ju jau pē c viesnī cas vestibila stā vokļ a. pirmais viedoklis nebija mā nī gs, pirmajā stā vā plaš a, glancē ta, tī ra un ē rta zā le, tajā organiski iederē jā s bā ri, kafejnī cas, konferenč u telpas, meitenes reģ istratū rā mani sagaidī ja ar smaidu un ar smaidu ieraudzī ja prom, kad ES pametu. … Tomēr ▾ Dzī ves apstā kļ us novē rtē ju jau pē c viesnī cas vestibila stā vokļ a. pirmais viedoklis nebija mā nī gs, pirmajā stā vā plaš a, glancē ta, tī ra un ē rta zā le, tajā organiski iederē jā s bā ri, kafejnī cas, konferenč u telpas, meitenes reģ istratū rā mani sagaidī ja ar smaidu un ar smaidu ieraudzī ja prom, kad ES pametu. atbraucā m pavadī t romantisku vakaru, aizgā jā m uz tuvā ko restorā nu, pastaigā jā m pa ielu, pa parku, bijā m apmierinā ti ar atraš anā s vietu. pati istabiņ a arī laba, rezervē jā m lē tā ko, lai tikai nakš ņ otu, vī nu paņ ē mā m lī dzi uz istabu, istabā bija korķ viļ ķ is un glā zes, apē dā m š okolā des tā felī ti, kas mū s gaidī ja telpa. Paldies par viesmī lī bu.
аватар karolina.chuprinina.67
labs cipars. serviss - katru reizi pā rsteigumi, viss tik ideā li, viss sistematizē ts, nezinu, brī ž iem liekas, ka tie ir roboti, kas iekļ auti programmā : “lai iepriecinā tu katru apmeklē tā ju” - nezinu, reizē m tas pat sasprindzina, pat nekam vainu neatrodu un nav ko ieteikt, bet ž ē l! jo nekas nav ideā ls. … Tomēr ▾ labs cipars. serviss - katru reizi pā rsteigumi, viss tik ideā li, viss sistematizē ts, nezinu, brī ž iem liekas, ka tie ir roboti, kas iekļ auti programmā : “lai iepriecinā tu katru apmeklē tā ju” - nezinu, reizē m tas pat sasprindzina, pat nekam vainu neatrodu un nav ko ieteikt, bet ž ē l! jo nekas nav ideā ls. lī dz sapratu kā dus padomus varu dot labiekā rtoš anai, istabiņ a lieliska, tī ra, mā jī ga, ē rta, ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, galdi tī ri, ē rts laiks brokastī m un vakariņ ā m. infrastruktū ra - tuvums kafejnī cā m, restorā niem, atrakcijā m un, visbeidzot, jū rai. personā ls - pieklā jī ga komunikā cija, jaukas meitenes, patī kams izskats. Viesnī cas izskats ir Eiropas stila vestibils, moderns, gaiteņ i patī kami - tajos nav ne smakas, un arī nebija netī rumu.
Es ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s, un viņ š izdarī s savu izvē li! Labu atpū tu viesnī cā s!
аватар morenova85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
rezervē ts diviem + dzī vnieks (kaķ is), sazinā jā s ar viesnī cu par mā jdzī vnieka uzturē š anos, apstiprinā ja, vajadzē ja tikai paņ emt lī dzi visus kaķ im nepiecieš amos piederumus un pase ar visā m vakcinā cijā m - viņ š jau bija klā t, jo. … Tomēr ▾ rezervē ts diviem + dzī vnieks (kaķ is), sazinā jā s ar viesnī cu par mā jdzī vnieka uzturē š anos, apstiprinā ja, vajadzē ja tikai paņ emt lī dzi visus kaķ im nepiecieš amos piederumus un pase ar visā m vakcinā cijā m - viņ š jau bija klā t, jo. lidmaš ī nā bez tā nekā dā veidā . Piestā jā m divvietī gā istabiņ ā pie draudzenes, ar brokastī m. Brokastis uzteicamas, garš ī gas, daudzveidī gas. Tī rs, ē rts.
аватар Nastya9888
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar vī ru viesnī cā "Marins Park" 2018. gada septembrī . Kopumā viesnī ca nav slikta, labi numuriņ i (mums bija "standarta" ar lielu gultu), apkalpoš ana laba, lieliska atraš anā s vieta. Atrodas pilsē tas centrā , lī dz dzelzceļ a stacijai un tirgum 8 minū tes ar autobusu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru viesnī cā "Marins Park" 2018. gada septembrī . Kopumā viesnī ca nav slikta, labi numuriņ i (mums bija "standarta" ar lielu gultu), apkalpoš ana laba, lieliska atraš anā s vieta. Atrodas pilsē tas centrā , lī dz dzelzceļ a stacijai un tirgum 8 minū tes ar autobusu. Lī dz krastmalai, kā arī skaistam parkam ar daž ā diem kokiem, 5 minū š u gā jiens. Bet, diemž ē l, ir arī trū kumi.
Wi-Fi pastā vī gi izslē dzas un labi ķ er tikai uz 10-15 minū tē m, gludinā š ana, bukletā ar uzrakstu "maksas" (ņ ē mā m "viss iekļ auts"), neredzē jā m, bet tas nav svarī gi, jo 2x stā vi ir labi gludinā š anas telpas. Bufete pirmajā s 2 dienā s mū s pā rsteidza ar savu garš u pā rpilnī bu, lielais gaļ as ē dienu un piedevu skaits lika piepildī t š ķ ī vjus lī dz galam. Pā rsteidza arī laba dzē rienu izvē le (daž ā das sulas, kafija no kafijas automā ta, daž ā du garš u tē jas, alus, 2 vī nu veidi) un deserti. Bet pē c 2 dienā m mainī jā s viesmī ļ i un, š ķ iet, pavā rs. Kartupeļ i stā vē ja uz ū dens, ē diens nav sā ļ š , svaigs, neremdē izsalkumu, jo nevē las to ē st. Tiesa, pē c 3 dienā m viss bija kā rtī bā . Brokastis pie "pirmā s" pavā ra bija lieliskas. 3 veidu graudaugi, + tie, kurus var tvaicē t ar pienu vai paš u ū deni, daž ā di ž ā vē ti augļ i, olu kultenis, olu kultenis, kartupeļ i, makaroni, tvaicē ti dā rzeņ i, vispā r, ja visos š ajos ē dienos ir sā ls, tad nebū s aiziet ar tukš u vē deru. "Otrā s" pavā ra maiņ ā jū s nevarat ierasties brokastī s. Viesnī cā bū tu labi apmeklē tā jiem pievienot starpē dienus (saldē jumu, konditorejas izstrā dā jumus, varbū t alkoholu).
аватар ekulika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
rezervē ja istabu caur rezervā ciju: pē c ieraš anā s istaba bija aizņ emta - viņ i pā rcē lā s uz augstā ku kategoriju bez papildu maksas! Mani arī pā rsteidza lielais stā vlaukums, piegriezu arī ar kaķ i, viena no retajā m viesnī cā m, kas pieņ em puncī . … Tomēr ▾ rezervē ja istabu caur rezervā ciju: pē c ieraš anā s istaba bija aizņ emta - viņ i pā rcē lā s uz augstā ku kategoriju bez papildu maksas! Mani arī pā rsteidza lielais stā vlaukums, piegriezu arī ar kaķ i, viena no retajā m viesnī cā m, kas pieņ em puncī . Paldies darbiniekiem par tik efektī vu darbu! Biju jau sarū gtinā ts, kad uzzinā ju, ka numurs ir aizņ emts. . bet tā tas viss izspē lē jā s! Vakarā iedevu mantas veļ as mazgā tā jai, no rī ta saņ ē mu tī ras, sausas un izgludinā tas.
фото на завтрак
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

«Маринс Парк Отель Сочи» расположен в центре города. Из окон отеля открывается вид на панораму Сочи.

Atrašanās vieta Расположен в центре города.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

Ресторан «Синема», лобби-бар, летний ресторан «Сенадор», конференц-залы (вместимостью 30-300 человек), услуги швейной мастерской (ремонт одежды), комната для хранения багажа, ювелирный салон, бутики модной одежды, сувенирная лавка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Посещение Wellness центра с 9 до 14 часов, финская сауна, салон красоты, массажный кабинет, сауна.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Категории номеров: Стандарт, Стандарт улучшенный, Люкс Студио, Люкс двухкомнатный, Люкс «Казанова», Люкс Апартамент.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi; ЖК-телевизор 42 дюйма; холодильник; телефон; ванная комната со всеми необходимыми гигиеническими принадлежностями; кровать с гипоалергенным постельным бельем и ортопедическим матрасом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis  FREE 
  • interneta wi-fi  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Маринс Парк Отель 354000 Сочи, пер. Морской, 2
Tālruņi: +7 8622 69-30-00 +7 8622 69-30-15
Tīmekļa vietne: Marins Park Otel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.