Iskra 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
Sanatorija Iskra atrodas netālu no slavenās Matsesta ielejas Khosta apgabalā. Tas ārstē elpošanas sistēmas, muskuļu un skeleta sistēmas, sirds un asinsvadu, perifēro nervu sistēmu slimības, dermatoloģiskas slimības. Atpūtnieku rīcībā: Matsesta, pērļu, skuju vanniņas, cirkulējošā paceļamā duša, Šarko duša, lāzera, psiho, fizioterapija, magnetoterapija, inhalācijas, vingrošanas terapijas kabinets, funkcionālā atbalss, klīniskā un bioķīmiskā diagnostika. Ir izstrādāts un darbojas komplekss centrālās un perifērās nervu sistēmas ārstēšanai. Ir gaisa un dzelzceļa biļešu pasūtījums.Vairāk →
аватар Dovolna
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, ko lai saka. . . dzī voš anas apstā kļ i cieš ami (aizvē sturiski gludekļ i), ē diens nepietiek (vī rieš iem nepietiek, jā organizē.2 vakariņ as; garš a cieš , bezgarš ī gi pelmeņ i ar biezpienu iekš ā peļ ķ e ir atseviš ķ s jautā jums), atpū tnieki ar spiediena problē mā m, sirdis nolaiž as un lī dz jū rai ir paš nā vī ba, lai gan man ļ oti patika š is treniņ š. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, ko lai saka. . . dzī voš anas apstā kļ i cieš ami (aizvē sturiski gludekļ i), ē diens nepietiek (vī rieš iem nepietiek, jā organizē.2 vakariņ as; garš a cieš , bezgarš ī gi pelmeņ i ar biezpienu iekš ā peļ ķ e ir atseviš ķ s jautā jums), atpū tnieki ar spiediena problē mā m, sirdis nolaiž as un lī dz jū rai ir paš nā vī ba, lai gan man ļ oti patika š is treniņ š.3 reizes dienā , jaunatne ir š ausmī gi garlaikota (nav diskotē kas, nav kafejnī cu, nav bā ru, pludmalē nav mū zikas; vakarā viss nomirst izņ emot "salu" - bet tas nav jaunī bai : )); darbs, 1(!! ! ) tenisa galds, pludmale, vietā m var pagriezt kā ju, oļ i ; ū dens š ausmī gi netī rs ik pa laikam, bet reizē m ir labi, krabji skraida : ); pā rtikas un augļ u cenas ir augstas...wow...bet es priecā jos)), ē du augļ us, iedegos, uzpumpē ju kā jas)) ū denskritumā un Rizza salā nopirku - super ! ! !
аватар Hamletta
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta kopumā bija laba! Biju kopā ar vī ru un labi pavadī jā m laiku. Istaba bija mā jī ga un tī ra. Tī rī ts katru dienu un gultas veļ a mainī ta katru nedē ļ u. Ē dinā š ana bija tā -tā , sā kumā paē dā m, un pē c tam maksimums brokastis, un katru vakaru gā jā m uz tuvā ko kafejnī cu "Iskra" un tur iededzā m, ī paš i viesmī lī gais kafejnī cas saimnieks - Georgijs mū s sagaidī ja kā radiniekus. … Tomēr ▾ Atpū ta kopumā bija laba! Biju kopā ar vī ru un labi pavadī jā m laiku. Istaba bija mā jī ga un tī ra. Tī rī ts katru dienu un gultas veļ a mainī ta katru nedē ļ u. Ē dinā š ana bija tā -tā , sā kumā paē dā m, un pē c tam maksimums brokastis, un katru vakaru gā jā m uz tuvā ko kafejnī cu "Iskra" un tur iededzā m, ī paš i viesmī lī gais kafejnī cas saimnieks - Georgijs mū s sagaidī ja kā radiniekus. Mums tika ieslē gts mū su mī ļ ā kais disks, viss tika pagatavots ļ oti garš ī gi un lē ti (ja salī dzina cenas mū su pilsē tā ).
Man ir daudz iespaidu un ļ oti pozitī vi! Pludmale noteikti nav tuvu (bet tī ra, sauļ oš anā s krē sli par brī vu), bet kā da fiziskā audzinā š ana un tik daudz soļ u es pat gada laikā neizietu (bet var uzturē t sevi formā ). Sanatorijā ir ļ oti skaists parks, ir pat funkcionē još a bibliotē ka, bet uz tenisa korta rē ķ ina tā kaut kā tika pamesta. Ā rstniecī bas telpas ir labi aprī kotas. Ja godī gi, es neredzē ju izklaides bē rniem, bet varbū t tie ir vasarā .
Ir baseins (iekš telpā s), bet mū s nelaida iekš ā , bija kā da “laipna” sieviete, kura rē ja uz visiem ienā koš ajiem un atrada daudz iemeslu, kā pē c mē s š obrī d nevaram izbaudī t peldē š anu (kā ds bez č ī bas, viņ a mums jautā ja, kurā dienā jū s dosieties pā ra vai nepā ra), kopumā mē s negā jā m. Un tā personā ls jauks, rupjī bas, izņ emot baseinu, nekur citur 21 dienas laikā neesmu dzirdē jis. Es turp doš os vē lreiz, tiklī dz varē š u. Kurš ies - ej uz kafejnī cu pie Georga "ISKRA" tur garš ī gi gatavo, tā das dejas sarī ko!


iemiesojums olga1932
civilvīram iedeva biļeti, es gribu ar viņu, vai tas ir iespējams?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Санаторий Искра находится недалеко от знаменитой Мацестинской Долины в районе Хосты. Здесь лечат заболевания органов дыхания, опорно-двигательного аппарата, сердечно-сосудистой, периферической нервной систем, дерматологические болезни.

К услугам отдыхающих: мацестинские, жемчужные, хвойные ванны, циркуляционный восходящий душ, душ Шарко, лазеро-, психо-, физио-, магнитотерапия, ингаляторий, кабинет ЛФК, функциональная эхо-, клинико-биохимическая диагностики. Разработан и действует комплекс для лечения центральной и периферической нервной системы. Имеется заказ авиа- и ж/д билетов.

Telpu apraksts

В санатории Искра 480 мест. Размещение в 1-, 2-х местных номерах и 2-х местных люксах, телефон в пункте проката.

Istabās

  • балкон
  • ванная комната

  • FAQ