Bridge Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 10.010
№6 viesnīcas reitingā Soči
9.8 Numurs
10.0 apkalpošana
9.6 Tīrība
10.0 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Viesnīcas ēka, kas uzcelta Soču pilsētas Adleras rajona Imeretinskas zemienē. Viesnīcas kompleksā ietilpst galvenā septiņstāvu ēka un papildu ēkas, kas nosauktas pasaules galvaspilsētu vārdā: Parīze, Ņujorka, Stambula, Pekina un citas.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es atkal biju š ī s viesnī cas viesis 2019.  gada novembrī . Viesnī ca katru reizi priecē ar to, ka apkalpoš anas kvalitā te, lielisks ē diens, ļ oti komfortabli numuri nemainā s. Sā ksim ar istabu: mā jī gs dizains, ē rtas gultas, tē jas komplekts ar tē jkannu, ledusskapis - mini bā rs. … Tomēr ▾ Es atkal biju š ī s viesnī cas viesis 2019.  gada novembrī .
Viesnī ca katru reizi priecē ar to, ka apkalpoš anas kvalitā te, lielisks ē diens, ļ oti komfortabli numuri nemainā s.
Sā ksim ar istabu: mā jī gs dizains, ē rtas gultas, tē jas komplekts ar tē jkannu, ledusskapis - mini bā rs. Ū dens, pudele 1 litrs vai 1.5 (neatceros), papildina katru dienu.
Protams TV, plazma. Mums bija standarts, Pekinas ē kā istabā peldmē teļ i un č ī bas.
Ļ oti skaista teritorija ar soliņ iem, arkā m, visur puķ ē m.
Rosatom kongress bija tepat netā lu no mums. Viņ i smē ķ ē ja tieš i zem mū su istabā m. Tā pē c, pā rceļ oties, ņ emiet vē rā š os parametrus. Es domā ju, ka, ja jū s to izrunā jat reģ istratū rā , viņ i tiksies pusceļ ā .
Viesnī cas teritorijā atrodas brī niš ķ ī gs SPA centrs, kurā bez maksas (iekļ auts cenā ) var izpeldē ties tvaika pirtī sausajā tvaika pirtī un hammam, kā arī peldē ties baseinā (silts) iekš ā . ē kā un uz ielas (ar nirš anu uz ielu). Viesnī cas vestibilā ir bā rs, kurā mē s dzē rā m lielisku kapuč ī no, tiesa, par 200 rubļ iem. Bet tie, kas iet uz "viss iekļ auts", izmanto š o bā ru bez maksas.
Ē dinā š ana: ē diens viesnī cā ir neslavē jams. Es speciā li paņ ē mu sev brokastis un vakariņ as, lai visu izmē ģ inā tu.
Kafija brokastu graudiem, automā tos. Garš ī gs. Tē jas maisiņ i, bet kvalitatī vi. Mani pā rsteidza medus ar visdaž ā dā kajā m garš ā m. Es biju tikai sajū smā par viņ u. Ē dienu ir ļ oti daudz, un tie visi ir ļ oti garš ī gi, tā pē c nofilmē ju video un ievietoju mū su kanā lā . To ir viegli atrast, izmantojot mū su vietni, un vietni, izmantojot mū su Instagram.
Ko darī t viesnī cā vakarā ?
Pirmkā rt, SPA ir atvē rts lī dz 23.00, otrkā rt, ir karaoke klubs ar dejā m, treš kā rt, gluž i pretē ji, ir restorā ns.
Vispā r garlaicī gi nav, bet cilvē ki pā ri 30. Jaunieš iem tur bū s garlaicī gi.
Bē rniem ir liela un labi aprī kota rotaļ u istaba ar daž ā dā m spē lē m un rotaļ lietā m.
Ar bē rniem pa teritoriju staigā ja animators. Uz ielas ir rotaļ u laukums bē rniem, nevis banā ls divi slidkalniņ i, bet gan pilnvē rtī gs rotaļ u laukums, kur pat pieauguš ajiem nav garlaicī gi!
Ceļ š lī dz krastmalai un pludmalei man aizņ ē ma 3 minū tes. Ko tur darī t novembrī ? Ejiet pa skaisto promenā di, brauciet ar velosipē diem un visu, kas cilvē ku aizkustina. Tur ir arī daudzas kafejnī cas un restorā ni.
Kopsavilkums - viena no labā kajā m viesnī cā m mū su piekrastē par naudu.
Iesaku apmeklē t.
Территория вся в цаюветах. Территория Территория Я на балконе.
аватар beauty-eyes
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c apkā rtnes, gribē jā s atrasties tuvā k Soč u parkam, jo ​ ​ ceļ oju ar bē rnu. Viesnī cas numuriņ i ļ oti labi, moderni, viss darbojas. Reģ istrē joties tika ņ emtas vē rā visas mū su vē lmes (pieprasī ja atseviš ķ as gultas). … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c apkā rtnes, gribē jā s atrasties tuvā k Soč u parkam, jo ​ ​ ceļ oju ar bē rnu.
Viesnī cas numuriņ i ļ oti labi, moderni, viss darbojas.
Reģ istrē joties tika ņ emtas vē rā visas mū su vē lmes (pieprasī ja atseviš ķ as gultas).
Paņ ē mā m tikai brokastis, bufete izcila, ir ar ko pabarot bē rnus. Teritorijā ir rotaļ u laukums un baseins, manai meitai patika spē lē ties.
Vispā r jau laba turku č etrinieka lī meņ a viesnī ca. Atgriezī simies š eit vē lreiz.
аватар Tryshkina9
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i apmetā s uzreiz, negaidot Tokijas ē kā , man patika plaš ā , mā jī gā istabiņ a, nederē ja ledusskapis un gludeklis ar dzesē š anas dē li uz grī das. Kad administrators tika informē ts par neē rtī bā m, mū s uz rī tdienu pā rcē la uz Vī nes ē ku, kopumā sū dzī bu nav, bet balkons ar izeju uz rotaļ u laukumu, starp citu, kā prasī jā m, bet neņ ē mā m vē rā vienu lieta - mani bē rni jau sen guļ , un troksnis uz vietas ir lī dz 12 naktī , un arī dienā guļ , pat ar aizvē rtu balkonu ir dzirdami kliedzieni. … Tomēr ▾ Viņ i apmetā s uzreiz, negaidot Tokijas ē kā , man patika plaš ā , mā jī gā istabiņ a, nederē ja ledusskapis un gludeklis ar dzesē š anas dē li uz grī das. Kad administrators tika informē ts par neē rtī bā m, mū s uz rī tdienu pā rcē la uz Vī nes ē ku, kopumā sū dzī bu nav, bet balkons ar izeju uz rotaļ u laukumu, starp citu, kā prasī jā m, bet neņ ē mā m vē rā vienu lieta - mani bē rni jau sen guļ , un troksnis uz vietas ir lī dz 12 naktī , un arī dienā guļ , pat ar aizvē rtu balkonu ir dzirdami kliedzieni. . . Labprā t pā rceltos atpakaļ uz Tokiju ē ka, kur istabā bija ē rtā k un tā ds klusums vakaros. . .
аватар rykova07071961
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un bija ļ oti apmierinā ti ar atpū tu tajā . Izmitinā š ana-ļ oti ā tra, ē rta, ē rta. Istabas tī ras, ē rtas. Viesnī ca nodroš ina visu pā rē jo visu vecumu cilvē kiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un bija ļ oti apmierinā ti ar atpū tu tajā .
Izmitinā š ana-ļ oti ā tra, ē rta, ē rta. Istabas tī ras, ē rtas.
Viesnī ca nodroš ina visu pā rē jo visu vecumu cilvē kiem.
Rotaļ u laukums, bē rnu klubs, animatori ļ auj vecā kiem nedomā t par savu bē rnu atpū tu.
Virtuve ir veidota katrai gaumei – š eit var atrast visu, sā kot no liesā m graudaugiem lī dz cū kgaļ as gurniem, nemaz nerunā jot par salā tu un augļ u pā rbagā tī bu. Ī paš i labi ir deserti un konditorejas izstrā dā jumi, kas tomē r ir pilns ar sekā m viduklim. Bet to ir arī viegli salabot, jo viesnī cā ir medicī nas centrs.
Medicī nas centrā kosmē tiskā s procedū ras, hidromasā ž a viegli novē rsī s visus trū kumus. Turklā t tur strā dā ļ oti profesionā li masā ž as terapeiti. Ā rstē š anai tiek izmantotas mū sdienī gas iekā rtas: smidzinā tā ji, lā zers, kineziterapijas aparā ti, hidromasā ž as vannas un daudz kas cits.
Tiem, kuriem istabā nepietiek ar savā m ierī cē m - ir interneta kafejnī ca.
Bezmaksas transfē rs uz Krasnaya Polyana, trenaž ieru zā le, peldbaseins, sporta laukums - ā ra entuziastiem.
аватар v.kosterev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca jauna. Istabā s viss jauns. Santehnika darba kā rtī bā . Vienmē r pietika ar paš taisī tu pā rtiku. Dzī vojā m uz viss iekļ auts. Vietē jais vī ns, alus, vodka. Ilgu laiku mē s nevarē jā m saprast ne Krievijā , ne ā rzemē s)) Ī sā k sakot, iesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna. Istabā s viss jauns. Santehnika darba kā rtī bā . Vienmē r pietika ar paš taisī tu pā rtiku. Dzī vojā m uz viss iekļ auts. Vietē jais vī ns, alus, vodka.
Ilgu laiku mē s nevarē jā m saprast ne Krievijā , ne ā rzemē s))
Ī sā k sakot, iesaku


iemiesojums ali_mak
Ja nesen esat apmeties šajā viesnīcā, lūdzu, pastāstiet man vai varat teikt, ka šī ir labākā viesnīca Sočos? Vai infrastruktūra ir attīstīta? Vai tālu līdz Olimpiskajam parkam un citām apskates vietām? Vai tas ir tuvu pludmalei? Vai pludmale ir ērta - lietussargi, tualete, citas lietas? Vai balkoni istabās ir labi? Vai skats no istabām ir labs? Vai jūs varat gulēt bez ausu aizbāžņiem? Ēdienu ziņā - bufete, garšīgi, daudzveidīgi? Vai baseins ir liels, vai sauļošanās krēsli ir ērti? Liels paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums BRIDGERESORTRU
‹ Viesnīca Bridge Resort 4*
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Гостиничный корпус, построенный в Имеретинской низменности Адлерского района города Сочи. В состав гостиничного комплекса входит основной семиэтажный корпус и дополнительных, названных в честь мировых столиц: Париж, Нью-Йорк, Стамбул, Пекин и другие.

Pludmale
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номера стандарт, полулюкс, люкс.

Istabās

Стандарт: бесплатный WiFi-доступ в интернет, кондиционер с индивидуальной настройкой, мини-бар, сейф, чайник/чайные принадлежности, многоканальное ТВ с подключаемыми платными телеканалами, телефон, утюг и гладильная доска, стандартный набор туалетных средств, ванная комната с душем, фен, зеркало для макияжа, халат и тапочки.

Полулюкс: бесплатный WiFi-доступ в интернет, кондиционер с индивидуальной настройкой, мини-бар, сейф, чайник/чайные принадлежности, многоканальное ТВ с подключаемыми платными телеканалами, телефон, утюг и гладильная доска, набор туалетных средств категории "Premium", ванная комната с душем, фен, зеркало для макияжа, халат и тапочки.

Люкс: бесплатный WiFi-доступ в интернет, кондиционер с индивидуальной настройкой, мини-бар, сейф, чайник/чайные принадлежности, многоканальное ТВ с подключаемыми платными телеканалами, телефон, набор туалетных средств категории "Premium", утюг и гладильная доска, ванная комната c джакузи, фен, зеркало для макияжа, халат и тапочки, диван в гостиной комнате, гостевой туалет.

Adrese г.Сочи, Адлерский район, ул. Фигурная, 45
Tālruņi: +7 (862) 295-80-00
+7 (938) 450-00-60
Tīmekļa vietne: Bridge Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.