Bogatyr 4*– Atsauksmes

24
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Soči
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.5 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca Bogatyr atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no Melnās jūras piekrastes un olimpiskajām vietām. No šejienes jūs varat viegli piekļūt vietējām apskates vietām. Teritorijā ir viss nepieciešamais ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар travel_zhanna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni 2016. gadā , un š ogad atkal nolē mā m atpū sties Bogatirā , jo cenas un kvalitā tes attiecī ba mums izrā dī jā s vispieņ emamā kā (tā s viesnī cas, kuras es vē lē tos apmeklē t, bija 25-30%. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni 2016. gadā , un š ogad atkal nolē mā m atpū sties Bogatirā , jo cenas un kvalitā tes attiecī ba mums izrā dī jā s vispieņ emamā kā (tā s viesnī cas, kuras es vē lē tos apmeklē t, bija 25-30%. dā rgā ks). Acī mredzamas priekš rocī bas mums: skaistas istabas, labs ē diens (puspansija - brokastis, vakariņ as, ir izvē le, patī kams bonuss brokastī m - š ampanietis), dē lam - atrakcijas Soč u parkā , kulinā rijas meistarklases (lai gan tā s ir koncentrē tā kas jaunā kā vecumā ). Mē s labprā t š eit atgrieztos vē lreiz un ieteiktu visiem.
аватар bush.vick
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ar noskaņ u, stilizē ta kā pils. Mē s dabū jā m skaistu istabu, es pamanī ju, ka tā ir labi iztī rī ta, man ir iedoma - pā rbaudu visus stū rus. Gulta tika mainī ta katru dienu, vannas istabā , starp citu, grezna, vienmē r bija visi piederumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar noskaņ u, stilizē ta kā pils. Mē s dabū jā m skaistu istabu, es pamanī ju, ka tā ir labi iztī rī ta, man ir iedoma - pā rbaudu visus stū rus. Gulta tika mainī ta katru dienu, vannas istabā , starp citu, grezna, vienmē r bija visi piederumi. Forš a ī paš ī ba - istabas ā rdurvī s ir "lū riņ š " mazam bē rnam, mū sē jie izklaidē jā s izejot no istabas un visu laiku lū rē jot.
аватар korneev.yulya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja jū s atpū š aties ar bē rniem, tad ir tikai viens ceļ š - uz Bogatyr. Te pasaka jau sā kas, tuvojoties viesnī cai - krā š ņ a pils, bruģ ē ti celiņ i, efejas klā tas sienas, skats uz Soč u parku, pagalms, kas izskatā s kā skice no Alises Brī numzemē . … Tomēr ▾ Ja jū s atpū š aties ar bē rniem, tad ir tikai viens ceļ š - uz Bogatyr. Te pasaka jau sā kas, tuvojoties viesnī cai - krā š ņ a pils, bruģ ē ti celiņ i, efejas klā tas sienas, skats uz Soč u parku, pagalms, kas izskatā s kā skice no Alises Brī numzemē . Arī darbinieki ir viduslaiku stila formastē rpos. Mē s devā mies uz istabu pa koridoru ar lā pā m un krā sotiem griestiem. Istabā mū s gaidī ja bruņ inieka divstā vu gulta bē rniem un karaliskā gulta mums. Brokastis ir ī paš s stā sts, zviedram ir pienā kums izmē ģ inā t visu, un visi ē dieni ir neticami garš ī gi, es pat nevaru iedomā ties, kā var tik dievī gi pagatavot vienkā rš u kastroli? No izklaides – lielisks spa. Ir gan saunas, gan baseins, gan masā ž as, daudz daž ā du procedū ru. Cenā nav iekļ auts, ja numuri ir standarta, jā rezervē iepriekš . Protams, prieks, ka paš a Soč u parka biļ eš u izmaksas ir iekļ autas nakš ņ oš anā , var staigā t cik gribi. Par trim dienā m samaksā jā m 3.000, biļ ete uz parku maksā ja 1900.
аватар petrovtonechka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies Bogatyr, jo nolē mā m apvienot biznesu ar prieku – netā lu ir Soč u parks, un Bogatyr viesi turp dodas brī vi un par velti un cik vien tī k. Reģ istratū ra izsniedz biļ etes atkarī bā no uzturē š anā s nakš u skaita, kas ir lieliski. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Bogatyr, jo nolē mā m apvienot biznesu ar prieku – netā lu ir Soč u parks, un Bogatyr viesi turp dodas brī vi un par velti un cik vien tī k. Reģ istratū ra izsniedz biļ etes atkarī bā no uzturē š anā s nakš u skaita, kas ir lieliski.
аватар shishabrat1sha1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neparastā kā viesnī ca Soč os, tā ir stilizē ta kā superforš a veca pils. Iekš ā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai - spa komplekss ar termā lo zonu, iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le, teritorijā lielisks ā ra baseins, kas sadalī ts bē rnu un pieauguš o zonā s. … Tomēr ▾ Neparastā kā viesnī ca Soč os, tā ir stilizē ta kā superforš a veca pils. Iekš ā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai - spa komplekss ar termā lo zonu, iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le, teritorijā lielisks ā ra baseins, kas sadalī ts bē rnu un pieauguš o zonā s. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, kā arī brī niš ķ ī gi kokteiļ i baseina bā rā . Vasaras brī vdienas bogatirā ir brī niš ķ ī gas, nez kā ir ar ziemu. Pā rbaudī sim vē lreiz jaunajā gadā .
аватар antvikantonova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti pietrū ka Bogatyr, jo ī paš i tā pē c, ka mū su aprī ļ a atvaļ inā jums tika pā rcelts uz jū liju, un mē s ar nepacietī bu gaidī jā m š o ceļ ojumu uz jū ru. Nekā du rindu uz reģ istrē š anos, viss skaidrs, kas š obrī d ir ī paš i svarī gi. … Tomēr ▾ Mums ļ oti pietrū ka Bogatyr, jo ī paš i tā pē c, ka mū su aprī ļ a atvaļ inā jums tika pā rcelts uz jū liju, un mē s ar nepacietī bu gaidī jā m š o ceļ ojumu uz jū ru. Nekā du rindu uz reģ istrē š anos, viss skaidrs, kas š obrī d ir ī paš i svarī gi. Mū s iekā rtoja 15 minū tē s, piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru, bet mē s gribē jā m istabu ar skatu uz Soč u parku, un tā arī notika. Paņ ē mā m brokastis - zviedru galds Balladā , viss garš ī gi, un kas ī paš i patī kami, š efpavā rs iznā k ā rā un apjautā jas viesiem, vai viss garš oja. Nā kamreiz man bū s jā saņ em no viņ as recepte brī niš ķ ī gam kastrolim, no kura bē rni nenoplē sī s.
сочм-парк отель
аватар artemkapisun
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā izrā dī jā s ļ oti ē rta uzturē š anā s Bogatirā . Brokastī s devā mies lī dz 9, rindas nebija, vē lā k, protams, parā dā s cilvē ki. Bet mums ir ē rti, mē s esam agri putni. Telpā s pamanī jā m patī kamus sī kumus bē rniem - zobu pastu komplektus. … Tomēr ▾ Tā izrā dī jā s ļ oti ē rta uzturē š anā s Bogatirā . Brokastī s devā mies lī dz 9, rindas nebija, vē lā k, protams, parā dā s cilvē ki. Bet mums ir ē rti, mē s esam agri putni. Telpā s pamanī jā m patī kamus sī kumus bē rniem - zobu pastu komplektus. Ē rta diennakts apkalpoš ana numurā , par ko uzreiz tikā m brī dinā ti reģ istratū rā . Pā ris reizes izmantojā m, pasū tī jā m vē lā s vakariņ as istabā , kā arī papildus uzkopā m.
аватар Adelia411
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca izskatā s pē c pils. Jau tagad ļ oti patī k. Kvalitatī vs serviss, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Bezmaksas ieeja Soč u parkā . Tā ir tikai bumba. Tik daudz atrakciju un ļ oti forš i. Viesnī ca atrodas pludmalē , kas arī ir ļ oti liels pluss. … Tomēr ▾ Viesnī ca izskatā s pē c pils. Jau tagad ļ oti patī k.
Kvalitatī vs serviss, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls.
Bezmaksas ieeja Soč u parkā . Tā ir tikai bumba. Tik daudz atrakciju un ļ oti forš i.
Viesnī ca atrodas pludmalē , kas arī ir ļ oti liels pluss.
Istaba bija ar skatu uz jū ru un kalniem, vienkā rš i bumba)))
Bū š u š eit atkal un atkal.
Es novē lu viesnī cai tikai labus un pateicī gus klientus)))
аватар skily
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, iesaku ģ imenē m ar bē rniem, ī paš i maziem. Pirmkā rt, tā pē c, ka viesnī ca izskatā s pē c pils, pasakaina tē ma, otrkā rt, tā pē c, ka š eit ir ļ oti ē rti, un vecā kiem nav jā uztraucas par to, kā izklaidē t bē rnu un kā pabarot. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, iesaku ģ imenē m ar bē rniem, ī paš i maziem. Pirmkā rt, tā pē c, ka viesnī ca izskatā s pē c pils, pasakaina tē ma, otrkā rt, tā pē c, ka š eit ir ļ oti ē rti, un vecā kiem nav jā uztraucas par to, kā izklaidē t bē rnu un kā pabarot. Soč u parks mums bija bez maksas, paš ā viesnī cā ir bē rnu klubiņ š , un Balladā ir bē rnu ē dienkarte. Atpū tā mies ar dē liem, tā pē c viņ iem pat istabā bija interesanti lē kā t un paslē pties uz divstā vu gultas ar durvī m. Lū dzam š eit atkal atpū sties, nā kamgad gribam atgriezties.
аватар Elante
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika atpū ta, brī niš ķ ī ga ģ imenes viesnī ca pludmalē . Dzī vojā m š eit trī s dienas, nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mū s ā tri nokā rtoja, iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru un kalniem, lai gan neuzstā jā m un prasī jā m konkrē ti. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta, brī niš ķ ī ga ģ imenes viesnī ca pludmalē . Dzī vojā m š eit trī s dienas, nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Mū s ā tri nokā rtoja, iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru un kalniem, lai gan neuzstā jā m un prasī jā m konkrē ti. Istaba maza, ļ oti ē rta, tī ra, uzkopta katru dienu. Divi restorā ni, viena bufete, visi garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni. Atzī mē š u arī viesnī cas teritoriju, tur ir brī niš ķ ī gs baseins, daudzlī meņ u, ir sekls ū dens bē rniem. Ļ oti skaists, dzidrs ū dens, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, vismaz mē s nekad nepalikā m bez sauļ oš anā s krē sla. Jū ra atrodas piecu minū š u nesteidzī gā gā jienā , Soč u parks ir netā lu un ir iekļ auts cenā . Kas vē l nepiecieš ams, lai atvaļ inā jums izdotos?
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sochipark
‹ Viesnīca Bogatyr 4*
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Отель «Богатырь» находится в 5 минутах ходьбы от берега Черного моря и Олимпийских объектов. Отсюда можно легко добраться до местных достопримечательностей. На территории есть все, что необходимо для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожной станции «Олимпийский парк» составляет 2 км, до железнодорожного вокзала Адлера – 10 км, а до международного аэропорта Сочи – 11 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

По запросу осуществляется доставка еды и напитков в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов и глаженью одежды. Есть камера хранения багажа. На территории отеля есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Игровая комната
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 278 номеров: Standard, Superior, Junior Suite, Suite, Queen Suite, King Suite, Royal Suite.

Istabās

Бесплатный wi-fi, телефон, телевизор, сейф, кондиционер, рабочий стол, отопление, фен, халат, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, мини-бар, кровать, прикроватные тумбочки.

Adrese проспект Олимпийский 21, Имеретинская низменность, г. Сочи, Адлерский район, Россия
Tālruņi: +7 (862) 241 77 77
Tīmekļa vietne: Bogatyr
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.